eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
صبح سه شنبه تون بخیر🌷 وهمراه با آرامشے وصف نشدنے امروز لحظه لحظه زندگیتان🌷 را مملو از عشق و محبتی خدایے آرزو میکنم امروز زیباتر از هر روزباش🌷
موس شکلاتی 🍘‌‌ ‌ ‌ طرز تهیه:👇👇👇 ۱. دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن خوب میزنیم تا زمانیکه وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه و در یخچال قرار میدیم. ۲. دو ق غ پودر ژلاتین رو روی یک سوم پیمانه آب میپاشیم و بعد از اینکه اسفنجی شد بن ماری میکنیم. ۳. دو عدد زرده رو با یک چهارم پیمانه سرخالی شکر و نصف ق چ وانیل خوووب میزنیم تا رنگش کاملا روشن بشه. سپس نصف پیمانه شیر گرم شده (نباید بجوشه) رو کم کم به زرده ها اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم. بعد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه میکنیم و سپس ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته و سفیده ها رو اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم در آخر هم ۱۵۰ گرم شکلات (مارک کارات) ذوب و خنک شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. ۴. بعد از مخلوط کردن (اگه دوست داشتید رنگ موس تیره تر بشه می تونید یکی دو ق پودر کاکائو الک شده و یا پنجاه گرم شکلات ذوب شده اضافه کنید.) موس رو حدود بیست دقیقه در یخچال قرار میدیم تا کاملا خنک بشه. ‌‌ ✔نکات : ۱. برای بن ماری کردن شکلات هم اگه شکلات رو رنده بزنید به راحتی روی حرارت غیر مستقیم ذوب میشه. ۲. زرده تخم مرغ چون با شیر داغ مخلوط میشه از خامی در میاد فقط سفیده خام می مونه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: بادمجون ۲عدد پنیرپیتزا فلفل دلمه ۱عدد فلفل شیرین ۱ عدد قارچ ۵عدد نمک،فلفل سیاه،پاپریکا رب گوجه‌فرنگی ۱ ق پر آبجوش ۱ لیوان برای سس بشامل::: کره نصف قالب آرد ۱ ق پر شیر ۲لیوان دوستان عزیز کلیپ بسیار واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره،سس بشامل رو هم که همگی بلد هستید،طبق کلیپ درست کنید دراخر داخل فر ۱۸۰ درجه بمدت ۱۰ دقیقه بزارید بعد دربیارید و پنیر پیتزا بریزیدو دوباره تا زمانیکه پنیر اب بشن داخل فر بذارید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: بیسکوییت ساده ۱۸۰ گرم🥄 شکر ۲۰۰ گرم یا ۱ پیمانه🥡 آرد همه کاره یا اگه نداشتین آرد سفید ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه🥄 نشاسته ۲ ق غ پودر کاکائو ۲ ق غ 🥛شیر ۱ لیتر شکلات ۱۲۰ گرم🧈 کره ۱ ق غ خامه ۲۰۰ میلی لیتر(خامه قنادی راحت فرم میگیره اما میتونید از خامه صبحانه هم استفاده کنید؛ به این شکل که با حدود ۱ لیوان پودر نارگیل مخلوط کنید تا سفت تر بشه چون اگه زیاد شل باشه از رول میزنه بیرون) انواع مغز ها ۱۰۰ گرم به دلخواه بهتره قبل سرو کردن حدود یک ساعت و نیم داخل یخچال بذارین. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هویج بیسکوییتی 3 پیمانه هویج رنده شده 4 قاشق غذاخوری شکر 1 پیمانه آب 2 بسته پودر بیسکوییت پتی بور(یکیش ساده و یکیش کاکائویی) 1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری گردو خرد شده 📝هویج، آب و شکر رو بپزین تا آبشو بکشه.بعد داخل مخلوط کن، پوره کنین، بعد به دو قسمت تقسیم کنین و به یکیش پودر بیسکوییت ساده و به دیگری پودر بیسکوییت کاکائویی، پودر کاکائو و گردو رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین، روی کاغذ روغنی، اول ساده رو با وردنه باز کنین، بعد کاکائویی رو روش بزارین و با وردنه باز کنین، اطرافشو ببرین و با کمک کاغذ روغنی رول کنین و حدود نیم ساعت بزارین یخچال بعد دربیارین و ببرین.هرکدومو داخل شکلات آب شده کنین و بعد داخل پادام پرک یا فندق یا ... کنین. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥔 ▫️گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم ▫️پیاز: 1 عدد ▫️سیب زمینی: 2 عدد ▫️نخود 300گرم ▫️لپه: 250 گرم ▫️مغز گردو: در صورت تمایل ▫️سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم 🔻به جای این سبزیها میتونید فقط از جعفری هم استفاده کنید ▫️تخم مرغ: 5 تا 6 عدد میتونید کمتر هم استفاده کنید ▫️روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم ▫️زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری ▫️نمک و فلفل: به میزان لازم 🔴طرز تهیه🔻🥙 🔸گوشت، پیاز و لپه و نخود را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران 🔸تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
کیک یک عدد کیک اسفنجی ۲۳۰گرم خامه قنادی ۲قاشق غذاخوری پودرکاکائو گاناش ۱۵۰ گرم(۷۵ گرم شکلات تلخ۷۵گرم خامه صبحانه) مقداری گردوی خرد شده یک استکان شیر نسکافه دوقاشق غذاخوری سرخالی پودر ژلاتین یک سوم استکان اب اول خامه رو باهمزن میزنیم تا فرم بگیره بعد پودر کاکاعو رو اضافه و هم میزنیم سپس گاناش رو اضافه و باهمزن میزنیم گاناش رو از رو بخار اب داغ برداشته و اضافه میکنیم بعد پودر ژلاتین رو با یک سوم استکان اب سرد بن ماری میکنیم و به مواد اضافه میکنیم بعد کیک رو نصف میکنیم و با کاترگرد کات میکنیم وته استکان میزاریم بعد با قلموباشیر نسکافه کیک رو مرطوب میکنین کمی گردو میریزیم بعد از مواد ریخته دوباره کیک میزاریم بعد مرطوب میکنیم گردو میریزیم و از مواد میریزیم ومیزاریم یخچال یک ساعت بمونه 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
شکلات 1 لیتر شیر 2 قاشق غذاخوری آرد برنج 2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 1 فنجان شکر پودری 3 قاشق غذاخوری کاکائو 1 بسته شکلات تلخ (80 گرم) خامه صبحانه طرز تهیه : شکر ، شیر، آرد برنج، نشاسته، و کاکائو با هم مخلوط کنید و بطور دائم هم بزنیدروی شعله کم گذاشته تا جوش آید. بعد از جوش آمدن ، دوباره هم بزنید به مدت 2-3 دقیقه ، حالا نصف مایه را داخل ظرف مورد نظر بریزید مابقی راپس از خنک شدن در دمای اتاق، داخل یخچال بزارید. و پس از انکه خنک شد کمی خامه صبحانه و شکلات تلخ بهش اضافه کنید و داخل قیف ریخته و روی ظرف را تزئین نمایید ،میتوتید برا تژیین از توپک شکلاتی هم استفاده کنید و یا هر شکلات دیگه 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
26.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 🍰🥧😋👆 تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۵۰ گرم (دو سوم لیوان) کره ۶۰ گرم آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان) آب ۴۵ میلی (یک چهارم لیوان) خامه صبحانه ۴۵ گرم (۱ ق غ) شکلات تخته ای ۶۰ گرم (بسته به علاقه تون تلخ یا شیرین) پودر کاکائو ۱ ق غ پودر قهوه فوری ۱ ق م بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍛طرز تهیه : یک لیوان ماست و یک قاشق رب گوجه و پاپریکا و آویشن و فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز و ۳ ق غ روغن مایع یا روغن زیتون و پیاز خلالی درشت و دوحبه سیر این موادرو مخلوط میکنیم بعد تکه های مرغ خرد شده وشسته شده راداخل این مواد میریزیم وخوب مرغ ها رابه مواد آغشته میکنیم ودرآخر آب لیمو ترش روی مرغ ها میریزیم وروی ظرف سلفون میکشیم ۲ ساعت تو یخچال بمونه تا مزه دار بشه بعد کف ظرف را پیاز حلقه شده می چینیم مرغ ها رو روی پیاز ها میگذاریم و۲یا۳ ق غ روعن میریزیم ومقداری پودر زعفرون شعله گاز رو کم میکنیم در ظرف رت میگذاریم تا مرغ ها بپزند وبه روغن بیفتد وسرخ شوند ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥘طرز تهیه : ابتدا پیاز را رنده ریز می کنیم تفت میدهیم بعد گردو میکس شده و رب انار را اضافه میکنم آب ریخته میگذاریم بجوشد وبپزد بعد مرغ را که قبلا پخته وآب مرغ را به خورش اضافه میکنیم و به دلخواه چند قاشق شکر میریزیم اگر مزه ملس دوست داشته باشیم وبرای اینکه روغن گردو دربیاد چند تکه یخ درچند نوبت داخل خورش میریزیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛