eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
!! دستورالعمل تهیه: یک عدد بادمجان را برش بزنید و دو طرف آن مقداری نمک بپاشید ۲۰ دقیقه به بادمجان استراحت دهید سپس آب روی آن را با دستمال خشک و آن را آغشته به روغن زیتون نمایید. بادمجان را در فر با دمای ۱۷۵ درجه برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید. در ظرفی سه فنجان سس مارینارا که در پستهای قبلی آموزش داده شده را با نصف فنجان پنیر پارمسان, نصف فنجان ریحان خرد شده، ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر، ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه، ۱ قاشق چای خوری نمک، نصف قاشق چای خوری تخم فلفل قرمز را ترکیب کنید و روی بادمجان پخته بریزید سپس پنیر موزارلا و پنیر چدار را به روی آن ریخته و برای دو دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مواد لازم : . گوشت کوبیده ۵ قاشق غذاخوری . تخم مرغ ۲ عدد . سیر رنده شده ۱ قاشق غذاخوری . نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : از باقی مانده گوشت کوبیده ای که از ابگوشت مانده است میتوانید کوکو ساده و خوشمزه ای تهیه کنید ، گوشت کوبیده را با تخم مرغ ها ، سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید. درون تابه ای روغن بریزید ، پس از داغ شدن روغن ۱ قاشق غذاخوری از مایه کوکو بردارید و درون تابه بریزید و به همین صورت تمام تابه را از تکه های کوکو پر کنید و با حرارت ملایم بگذارید سرخ شود. مقدار تخم مرغی که اضافه میکند باید به اندازه باشد ( نه زیاد شل و نه زیاد سفت ) ؛ همینکه با قاشق بتوانید راحت از مایه بردارید یعنی مقدار تخم مرغ کافی میباشد ، در صورت لزوم میتوانید تخم مرغ بیشتری مصرف کنید. پس از اماده شدن کوکوها را در نان قرار دهید و همراه با پیازچه ، سبزیجات ، گوجه و سس دلخواه سرو نمائید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
آرد ٣ليوان،پودر قند ٣ليوان،گلاب نصف ليوان،كره يا روغن جامديك ليوان،زعفران ١ق چ آرد رو باحرارت ملايم ٤٠ دقيقه تفت دادم تا بوى خاميش از بين بره،(از آرد سنگك استفاده كردم)زعفران رو با گلاب وسه عدد هل روى بخار كترى قراردادم تاخوب دم بكشه،كره ياروغن آب شده رو به آرد اضافه كردم وخوب مخلوط كردم وقتى كاملا روغن به خورد آرد رفت ،حرارت رو خاموش كرده وپودر قندوزعفرانو گلاب رو اضافه كرده وبا سرعت عمل بالا هم ميزنيم،كمى كه مخلوط شدن دستكش دست كرده وحلوارو خوب ورز ميديم تا يكدست بشه ،قبل خنك شدن حلوارو داخل سينى پهن كرده وبرش داده داخل ظرف سرو ميچينيم روشوميپوشونيم ودر يخچال قرارداده تا خوب خودشو بگيره وبا پودر پسته ،پودر نارگيل تزيين كنيد. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋 🔸یک کیلو گوجه سبز رو با یک لیوان آب و حدودا دویست سیصد گرم شکر ( بسته به ترشی گوجه سبز ) و یک چهارم قاشق چایخوری نمک ( شاید نمک تو کمپوت عجیب باشه ولی طعمش رو عالی میکنه حذفش نکنید ) بذارید رو گاز با در باز با شعله متوسط جوش که اومد کفش رو بگیرید بذارید پنج شش دقیقه بجوشه ، بعد خاموشش کنید و‌بذارید سرد شه ، بعد تو ظرف در دار نگهدارید ، این کمپوت رو میتونید تا یک هفته تو یخچال نگهدارید ، این کمپوت رو با هر نوع آلوی سفت هم میتونید درست کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍭 😋 🔸ابتدا ژله های رنگی را طبق دستور پشت پاکت آماده نمایید و داخل یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید که برای سفت تر شدن ژله می توانید از مقدار آب کمتر و یا مقداری پودر ژلاتین استفاده نمایید. بعد از سفت شدن ژله ها، آن ها را از ظرف خارج نموده و به صورت مکعب های ریز برش بزنید. پودر ژله آلوئه ورا را با آب جوش مخلوط نموده و به جای آب سرد معادل آن یعنی برای هر بسته یک لیوان بستنی وانیلی اضافه نمایید. (و یا نصف لیوان شیر بریزید) مخلوط ژله آلوئه ورا و بستنی را با مکعب های ژله ایی مخلوط نموده و در قالب که از قبل چرب نموده اید، بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بگیرد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
48.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم قلوه گوساله-2 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه سس سویا 100 میلی لیتر روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری نمک، ادویه به مقدار لازم شوید تازه فلفل تند چیلی 🌶 پاستای ابکش شده(از هر نوعی) 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
صبح سه شنبه تون بخیر🌷 وهمراه با آرامشے وصف نشدنے امروز لحظه لحظه زندگیتان🌷 را مملو از عشق و محبتی خدایے آرزو میکنم امروز زیباتر از هر روزباش🌷
موس شکلاتی 🍘‌‌ ‌ ‌ طرز تهیه:👇👇👇 ۱. دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن خوب میزنیم تا زمانیکه وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه و در یخچال قرار میدیم. ۲. دو ق غ پودر ژلاتین رو روی یک سوم پیمانه آب میپاشیم و بعد از اینکه اسفنجی شد بن ماری میکنیم. ۳. دو عدد زرده رو با یک چهارم پیمانه سرخالی شکر و نصف ق چ وانیل خوووب میزنیم تا رنگش کاملا روشن بشه. سپس نصف پیمانه شیر گرم شده (نباید بجوشه) رو کم کم به زرده ها اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم. بعد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه میکنیم و سپس ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته و سفیده ها رو اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم در آخر هم ۱۵۰ گرم شکلات (مارک کارات) ذوب و خنک شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. ۴. بعد از مخلوط کردن (اگه دوست داشتید رنگ موس تیره تر بشه می تونید یکی دو ق پودر کاکائو الک شده و یا پنجاه گرم شکلات ذوب شده اضافه کنید.) موس رو حدود بیست دقیقه در یخچال قرار میدیم تا کاملا خنک بشه. ‌‌ ✔نکات : ۱. برای بن ماری کردن شکلات هم اگه شکلات رو رنده بزنید به راحتی روی حرارت غیر مستقیم ذوب میشه. ۲. زرده تخم مرغ چون با شیر داغ مخلوط میشه از خامی در میاد فقط سفیده خام می مونه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: بادمجون ۲عدد پنیرپیتزا فلفل دلمه ۱عدد فلفل شیرین ۱ عدد قارچ ۵عدد نمک،فلفل سیاه،پاپریکا رب گوجه‌فرنگی ۱ ق پر آبجوش ۱ لیوان برای سس بشامل::: کره نصف قالب آرد ۱ ق پر شیر ۲لیوان دوستان عزیز کلیپ بسیار واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره،سس بشامل رو هم که همگی بلد هستید،طبق کلیپ درست کنید دراخر داخل فر ۱۸۰ درجه بمدت ۱۰ دقیقه بزارید بعد دربیارید و پنیر پیتزا بریزیدو دوباره تا زمانیکه پنیر اب بشن داخل فر بذارید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: بیسکوییت ساده ۱۸۰ گرم🥄 شکر ۲۰۰ گرم یا ۱ پیمانه🥡 آرد همه کاره یا اگه نداشتین آرد سفید ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه🥄 نشاسته ۲ ق غ پودر کاکائو ۲ ق غ 🥛شیر ۱ لیتر شکلات ۱۲۰ گرم🧈 کره ۱ ق غ خامه ۲۰۰ میلی لیتر(خامه قنادی راحت فرم میگیره اما میتونید از خامه صبحانه هم استفاده کنید؛ به این شکل که با حدود ۱ لیوان پودر نارگیل مخلوط کنید تا سفت تر بشه چون اگه زیاد شل باشه از رول میزنه بیرون) انواع مغز ها ۱۰۰ گرم به دلخواه بهتره قبل سرو کردن حدود یک ساعت و نیم داخل یخچال بذارین. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هویج بیسکوییتی 3 پیمانه هویج رنده شده 4 قاشق غذاخوری شکر 1 پیمانه آب 2 بسته پودر بیسکوییت پتی بور(یکیش ساده و یکیش کاکائویی) 1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری گردو خرد شده 📝هویج، آب و شکر رو بپزین تا آبشو بکشه.بعد داخل مخلوط کن، پوره کنین، بعد به دو قسمت تقسیم کنین و به یکیش پودر بیسکوییت ساده و به دیگری پودر بیسکوییت کاکائویی، پودر کاکائو و گردو رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین، روی کاغذ روغنی، اول ساده رو با وردنه باز کنین، بعد کاکائویی رو روش بزارین و با وردنه باز کنین، اطرافشو ببرین و با کمک کاغذ روغنی رول کنین و حدود نیم ساعت بزارین یخچال بعد دربیارین و ببرین.هرکدومو داخل شکلات آب شده کنین و بعد داخل پادام پرک یا فندق یا ... کنین. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥔 ▫️گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم ▫️پیاز: 1 عدد ▫️سیب زمینی: 2 عدد ▫️نخود 300گرم ▫️لپه: 250 گرم ▫️مغز گردو: در صورت تمایل ▫️سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم 🔻به جای این سبزیها میتونید فقط از جعفری هم استفاده کنید ▫️تخم مرغ: 5 تا 6 عدد میتونید کمتر هم استفاده کنید ▫️روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم ▫️زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری ▫️نمک و فلفل: به میزان لازم 🔴طرز تهیه🔻🥙 🔸گوشت، پیاز و لپه و نخود را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران 🔸تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید. 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
کیک یک عدد کیک اسفنجی ۲۳۰گرم خامه قنادی ۲قاشق غذاخوری پودرکاکائو گاناش ۱۵۰ گرم(۷۵ گرم شکلات تلخ۷۵گرم خامه صبحانه) مقداری گردوی خرد شده یک استکان شیر نسکافه دوقاشق غذاخوری سرخالی پودر ژلاتین یک سوم استکان اب اول خامه رو باهمزن میزنیم تا فرم بگیره بعد پودر کاکاعو رو اضافه و هم میزنیم سپس گاناش رو اضافه و باهمزن میزنیم گاناش رو از رو بخار اب داغ برداشته و اضافه میکنیم بعد پودر ژلاتین رو با یک سوم استکان اب سرد بن ماری میکنیم و به مواد اضافه میکنیم بعد کیک رو نصف میکنیم و با کاترگرد کات میکنیم وته استکان میزاریم بعد با قلموباشیر نسکافه کیک رو مرطوب میکنین کمی گردو میریزیم بعد از مواد ریخته دوباره کیک میزاریم بعد مرطوب میکنیم گردو میریزیم و از مواد میریزیم ومیزاریم یخچال یک ساعت بمونه 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
شکلات 1 لیتر شیر 2 قاشق غذاخوری آرد برنج 2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 1 فنجان شکر پودری 3 قاشق غذاخوری کاکائو 1 بسته شکلات تلخ (80 گرم) خامه صبحانه طرز تهیه : شکر ، شیر، آرد برنج، نشاسته، و کاکائو با هم مخلوط کنید و بطور دائم هم بزنیدروی شعله کم گذاشته تا جوش آید. بعد از جوش آمدن ، دوباره هم بزنید به مدت 2-3 دقیقه ، حالا نصف مایه را داخل ظرف مورد نظر بریزید مابقی راپس از خنک شدن در دمای اتاق، داخل یخچال بزارید. و پس از انکه خنک شد کمی خامه صبحانه و شکلات تلخ بهش اضافه کنید و داخل قیف ریخته و روی ظرف را تزئین نمایید ،میتوتید برا تژیین از توپک شکلاتی هم استفاده کنید و یا هر شکلات دیگه 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
26.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 🍰🥧😋👆 تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۵۰ گرم (دو سوم لیوان) کره ۶۰ گرم آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان) آب ۴۵ میلی (یک چهارم لیوان) خامه صبحانه ۴۵ گرم (۱ ق غ) شکلات تخته ای ۶۰ گرم (بسته به علاقه تون تلخ یا شیرین) پودر کاکائو ۱ ق غ پودر قهوه فوری ۱ ق م بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍛طرز تهیه : یک لیوان ماست و یک قاشق رب گوجه و پاپریکا و آویشن و فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز و ۳ ق غ روغن مایع یا روغن زیتون و پیاز خلالی درشت و دوحبه سیر این موادرو مخلوط میکنیم بعد تکه های مرغ خرد شده وشسته شده راداخل این مواد میریزیم وخوب مرغ ها رابه مواد آغشته میکنیم ودرآخر آب لیمو ترش روی مرغ ها میریزیم وروی ظرف سلفون میکشیم ۲ ساعت تو یخچال بمونه تا مزه دار بشه بعد کف ظرف را پیاز حلقه شده می چینیم مرغ ها رو روی پیاز ها میگذاریم و۲یا۳ ق غ روعن میریزیم ومقداری پودر زعفرون شعله گاز رو کم میکنیم در ظرف رت میگذاریم تا مرغ ها بپزند وبه روغن بیفتد وسرخ شوند ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥘طرز تهیه : ابتدا پیاز را رنده ریز می کنیم تفت میدهیم بعد گردو میکس شده و رب انار را اضافه میکنم آب ریخته میگذاریم بجوشد وبپزد بعد مرغ را که قبلا پخته وآب مرغ را به خورش اضافه میکنیم و به دلخواه چند قاشق شکر میریزیم اگر مزه ملس دوست داشته باشیم وبرای اینکه روغن گردو دربیاد چند تکه یخ درچند نوبت داخل خورش میریزیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🧆مواد لازم : پیاز یک عدد - سیر ۲-۳ حبه - فلفل، نمک به میزان لازم - گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم - قارچ ۱۵۰ گرم - نخود فرنگی ۳۰۰ گرم - سیب زمینی یک عدد متوسط - رب گوجه۲ قاشق غذاخوری - سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری 🥣طرزتهیه : پیاز را خورد کرده و سرخ می‌کنیم. سیر‌ها را له کرده و اضافه می‌کنیم. تف می‌دهیم گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت می‌دهیم. نمک و فلفل را اضافه کرده. سپس قارچ‌ها را حلقه کرده به مخلوط اضافه می‌کنیم و بعد نخود فرنگی و سیب زمینی نگینی را به مخلوط اضافه می‌کنیم و در حین اضافه کردن مواد، مخلوط را هم می‌زنیم. رب گوجه و سس کچاپ را اضافه کنید و خوب تف دهید تا رنگ رب باز شود. در پایان یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید تا خوب جا بیفتد. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍟مواد لازم : سیب زمینی بزرگ 3 عدد روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری پودر سیر 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری رزماری 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم 🥣سیب زمینی را شسته، پوست بکنید خشک کرده و هر سیب زمینی را به حداکثر 12 خلال کنید. فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.سیب زمینی های خلالی را با ادویه ها مزه دار کنید. روی سینی فر یک کاغذ مخصوص فر گذاشته و سیب زمینی ها را روی سینی بچینید. کمی روغن زیتون و در صورت تمایل آبلیمو روی سیب زمینی ها بریزید.روی سیب زمینی ها را فویل آلومینیومی بکشید. سینی را در وسط فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها بپزند.بعد از نیم ساعت، فویل را از روی سیب زمینی ها برداشته و اجازه دهید تا 10 دقیقه دیگر سیب زمینی ها از پایین فر حرارت ببینند ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
(ترکیه) 🔹ابتدا بادمجانها را به صورت یکی در میان پوست کنده و به شکل مکعبهای کوچک خورد کنید، سپس به آنها نمک زده و برای مدتی تا زمان سرخ کردن بگذارید بمانند تا موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک یا همان نگینی خورد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد از آنها بادمجانها نیزسرخ شوند که بهتر است اینکار در روغن زیتون انجام شود. 🔸سیرهای ریز شده را نیز به مدت ۲ دقیقه در ظرفی جداگانه تفت داده ، نمک، فلفل، زردچوبه را به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده به آنها اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا آب گوجه فرنگیها کاملا کشیده شود و مخلوط به حالت سس درآید، در این مرحله سس حاصله را روی بادمجان و سیب زمینی ها ریخته و ۵ دقیقه حرارت دهید، غذای شما حاضر است ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
حلوا هویج ارومیه ✍️مواد لازم: هویج 350 گرم شکر 250 گرم شیره انگور 1 پیمانه گردو 1 پیمانه پودر هل 1/2 قاشق چایخوری گلاب 2 قاشق غذاخوری ♨️روش تهیه: 1- هویج ها را پوست بگیرید و با رنده درشت، رنده کنید. شکر را به آن اضافه کنید کمی هم بزنید. اجازه بدهید که حدود نیم ساعت بماند تا مقداری آب بیاندازد. 2- روی حرارت ملایم قرار بدهید و در قابلمه را ببنید تا حدود نیم ساعت به آرامی بپزد. 3- بعد از اینکه هویج ها پخته شدند، شیره انگور را هم اضافه کنید و از اینجا به بعد همچنان روی حرارت ملایم اما بدون در اجازه بدهید که رطوبت مخلوط تبخیر شود. 4- گردو و پودر هل را کمی قبل از اینکه همه رطوبت حلوا تبخیر شود اضافه و مخلوط کنید. زمانی که کف قابلمه تقریبا یکی دو قاشق شربت مانده بود، گلاب را هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. کمی که خنک شد، در ظرف بکشید و سرو کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت پنیری ژامبون😋 براتون این کتلت بینظیر و متفاوت رو آماده کردم. یه غذای خیلی خوشمزه و سریع که میتونید خیلی راحت تو خونه درست کنید. حتی میتونه یه گزینه عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هاتون هم باشه. به جای ژامبون میتونید از گوشت چرخ‌کرده و مرغ هم استفاده کنید. ویدیو رو حتما ببینید و این غذای خوشمزه رو از دست ندید👌🏻 مواد لازم: آرد یک پیمانه بیکینگ پودر دو ق.چ نمک و فلفل تخم‌مرغ یک عدد شیر سه‌چهارم پیمانه + دو ق.غ پنیر چدار رنده‌شده یک و ربع پیمانه ژامبون خرد‌شده یک و ربع پیمانه پیازچه ریز خردشده یک‌و‌نیم پیمانه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍔طرز تهيه : مايونز نصف ليوان،كچاپ يك چهارم ليوان،شكر يك ق مرباخوري،سركه سفيد يك ق چايخوري،خيار شور رنده شده يك ق غذاخوري ،پودر سير نصف ق چايخوري،آويشن خشك و خرد شده يك ق چايخوري(يا نصف ق چايخوري پودر آويشن ولي خشك و خرد شده بهتره) همه مواد رو تركيب و بذاريد يك ساعت داخل يخچال مزه دار بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍳طرز تهيه : داخل تابه مقداري ژامبون و فلفل دلمه اي و قارچ و پياز رو در يك كره تفت بديد بعد تخم مرغهاي هم زده شده رو روش بريزيد و نمك و فلفل سياه و آويشن روش بپاشيد و درِ تابه رو بذاريد تا با حرارت ملايم بپزه.وقتي تخم مرغ پخت مقداري پنير پيتزاي رنده شده يا ورقه اي روش بذاريد و باز هم در تابه رو بذاريد تا پنير ذوب بشه.بعد با نان تُست شده يا نان دلخواهتون سرو كنيد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛