eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ چهارصدگرم سینه مرغ چرخ شده 1 لیوان سرخالی پنیر پیتزا رنده شده دو تا سه قاشق آرد سوخاری ادویه ها: فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز و ادویه کاری برای سوخاری کوفته: 1 لیوان سرخالی آرد ذرت 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان سرخالی آرد سوخاری طرز تهیه: آرد ذرت ، آرد سوخاری و تخم مرغ زده شده را در ظرف های جدا بریزید تمام مواد کوفته را با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید ازموادبه اندازه گردو بردارید و گرد کنید سپس ابتدا داخل آرد ذرت سپس تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید و داخل روغن داغ شناورسرخ کنید. سس انار: چندتا انارترش وشیرین رو آب گرفتم«بادستگاه آب انارگیر» وبرای اینکه زودتر آماده بشه در تابه بزرگ ریختم مرتب هم زدم تا غلیظ شد کمی نمک وپاپریکا اضافه کردم،کمی که خنک شد دانه انار داخلش ریختم وباکوفته سروکردم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از طبیبانه
🔹 هدیه به طلاب و مداحان عزیز😍 🌺 گلچین سخنرانیهای اخلاقی عرفانی 🌺 مولودی های دهه کرامت عید غدیر 🌺 نوحه ها وسخنرانیهای محرم صفر 🌺 متن و سبک اشعار و روضه ها 🎧 ارضی 🎧کریمی 🎧 حدادیان 🎧 میر داماد 🎧 نریمانی 🎧 مطیعی 🎧 علیمی 🎧طاهری 🎧 بنی فاطمه 🎧 سیب سرخی http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa 🔹عضویت در کانال ذاکرین☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ_تهیه_ماقوت_بستنی_زعفرانی👆😍 موادلازم: شیر ۲ لیوان نشاسته ذرت۲ ق‌غ خامه صبحانه۲ق‌غ بستنی ۱۰۰ گرم (یک عدد بستنی وانیلی لیوانی) گلاب ‌نصف لیوان پودرژلاتین ۲ق‌غ شکرنصف لیوان زعفران کمی ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ 🍟🍔🍗🥩🥓🌮🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با روش بسیار راحت و آسون دقت کردین ۹۰ درصد دستورای آشپزی من خیلی مختصر و مفیدن😂 دنگ و فنگ ندارن😉 اصلا یکی از اصول اصلی که برای هر خانومِ شاغل تعریف میشه همینه😆 مخصوصا اگه چند تا فندوق فسقلی داشته باشه😅 حالا بریم سراغ دستور پنه: مواد لازم ماکرونی فرمی پنه به مقدار لازم فیله مرغ قارچ سیر جعفری پودر پنیر پارمسان شیر و خامه و کره فلفل سیاه و نمک تقریبا توی فیلم کامل قضیه روشن شده فقط دو سه تا نکته هم بگم که دیگه نورعلی نور بشه😋 وقتی روی جلد پاستا پنه نوشته ۱۰ دقیقه بجوشونین شما اونو فقط ۹ دقیقه بجوشونین تا بقیه ی پخت رو داخل شیر و خامه داشته باشه موقع پخت پنه برای برای ۶ نفر باید یه استکان پودر پنیرپارمسان و یه استکان جعفری ساطوری شده بزنین من بجای پارمسان پتیر پیتزا زدم که اونم خوشمزگی خودشو داره هر چی فلفل سیاه و خامه اش بیشتر مزه اش بهتر ۶ قاشق خامه یه استکان شیر عالیه کره اختیاریه میتونین ۲۵ تا ۵۰ گرم بزنین میزان آبکی بودن و نبودنشم دست خودتونه😊 محشره یکی دیگه از خوشمزه هایی که توسط من لقب لعنتی رو گرفته همین پنه آلفردو هستش😄 این روش سریع و رستورانیه پنه هستش که من عاشقشم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😍😍 مواد لازم برای 8 نفر آب هندوانه 7 پیمانه آب لیموترش تازه 1 پیمانه شکر دو سوم پیمانه آب گاز دار 4 پیمانه یخ و برش لیمو ترش برای تزیین همه مواد را با هم مخلوط کرده سرو کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه به همراه 👆🏻 (مناسب ترین کیک برای پایه کیک تولد، کیک اسفنجی هست.) 🥨🥓🥐🍪🍰🍩🎂🥧 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍗🍗 موادلازم چنتا بال مرغ 1/4 پیمانه روغن مایع یا زیتون 1/4 پیمانه آب 1 ق م رب گوجه فرنگی نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و ... 3 سیب زمینی طرزتهیه:: مواد سس رو مخلوط کنین و روی سیب زمینی و مرغها بریزین و خوب اینور اونور کنین تا همه جاشون سس برسه، در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ بشه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😍😍 شير ١٨٠ ميلي ليتر شكر ٥٥ گرم ژلاتين ٢ ق چ خامه ٣٠٠ گرم اسانس توت فرنگي چند قطره توت فرنگي ٥ عدد رنگ خوراكي صورتي 🔸شير، شكر، ژلاتين و خامه رو باهم مخلوط كنين روي حرارت قرار بدين تا گرم بشه ولي نجوشه كمي كه از حرارت افتاد بهش توت فرنگي پوره شده، اسانس و رنگ خوراكي در صورت تمايل اضافه كنين تو ظرف مورد نظرتون بريزين و اجازه بدين كه داخل يخچال ببنده 🌭🍔🍟🍗🥓🌮🌯🥪🍕 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋 🔸اول دو لیوان آرد رو با حرارت آروم تفت میدیم حدود ۲۰ دقیقه اگه رنگش هم تغییر کرد اشکال نداره فقط نسوزه تلخ بشه بعد یه لیوان آرد نخود رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم ۵ دقیقه همینکه عطر ارد نخود بلند شد کافیه حالا یه لیوان روغن جامد و ۵۰ گرم کره و نصف لیوان روغن مایه رو بهش اضافه میکنیم و دو سه دقیقه تفت میدیم واسه عطرش من از پودر هل و دارچین و پودر زنجبیل استفاده کردم دو قاشق هم پودر کاکائو اضافه میکنیم بعد یه لیوان پودر قند بهش اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم . حالا مواد رو به ۶ قسمت تقسیم میکنیم و ۷ تا نون میکادو رو اماده میکنیم و لابلا مواد میریزیم و با پالت صاف میکنیم و نون میکادو میزاریم و دوباره مواد فیلینگ در آخر یه جسم خیلی سنگین روش میزاریم بصوریکه تمام سطح میکادو رو بپوشونه بعد از حدود ۴ الی ۵ ساعت روش شکلات تخته ای بنماری شده میریزیم و تزئین میکنیم وقتی شکلات کامل بست روش شکلات سفید و پودر نارگیل میریزیم و برش میدیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍜 😋 تره فرنگي ٣ بوته پياز متوسط ١ عدد هويج ١ عدد سيب زميني كوچك ١ عدد شير ١ پيمانه خامه ٢ ق غ كره ٥٠ گرم آرد ٢ ق غ آب مرغ به ميزان لازم نمك و فلفل به ميزان لازم 🔸تره فرنگي و پياز نگيني شده رو با كره تفت بدين آرد رو اضافه كنين تفت بدين تا زماني كه بوي خاميش از بين بره هويج، سيب زميني نگيني شده و آب مرغ رو اضافه كنين بزارين كه جا بيوفته در آخر شير و خامه و نمك و فلفل رو اضافه كنين ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥯 😋 ▫️تخم مرغ:2عدد ▫️پودرقند:1/2پ ▫️آرد:به میزان لازم که خمیربه دست نچسبد ▫️کره به دمای اتاق:200گرم ▫️وانیل:1/2قاشق چایخوری ▫️ماست:1قاشق غذاخوری ▫️مارمالادهلو:به میزان لازم 🔸کره و پودرقند را مخلوط کنید باهمزن دستی وتخم مرغ هارا و وانیل کم کم اضافه کنیدتایکدست شود و بعد ماست را اضافه کنید وبعد آرد را تا خمیرنرم و لطیفی بدست بیاد نیاز به ورز دادن ندارد تا به روغن نیوفتد بعد خمیر را روی سطح صاف باز می کنیم با وردنه به قطر نیم سانت و قالب می زنیم بعد از مارمالاد یکطرف خمیر می زاریم و بعد خمیر را دولا می کنیم و روی آن زرده تخم مرغ رومال می کنیم و پودرپسته یا گردو می پاشیم ودر سینی فر می چینیم ودرفراز قبل گرم شده با دمای 175درجه تا زیر شیرینی طلایی شود حدود 20دقیقه ♦️سینی فر نیاز به چرب شدن ندارد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
☕️ 😋 🔸موادی که نیاز دارید شامل یک قاشق سوپ خوری ثعلب، یک پیمانه شیر، شکر یک ق غ و پودر دارچین یا زنجبیل به مقدار لازم شیر را روی حرارت قرار بدهید و پس از اینکه کمی گرم شد ثعلب را به آن اضافه کرده و به هم بزنید تا ثعلب در شیر حل شده و غلیظ شود. پس از اینکه به غلظت معینی رسید شکر را اضافه کرده و باز هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. درنهایت در فنجان ریخته و با دارچین و یا زنجبیل تزیین کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍦 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
🥗 😋 🔸٢بوته كاهو رو برش هاي بزرگ زدم ٢تا سينه بزرگ مرغ رو با بيفتك پهن كردم بعد با كمي حريره سير، نمك و فلفل و پاپريكا مزه دار كردم و سپس گريل شدن نون تست هم به تكه هاي كوچك با قيچي نان برش زدم و تو روغن و سير سرخ كردم براي سسش هم از تركيب مايونز،سس خردل،حريره سير،پنير پارميزان و يك ليمو ترش تازه استفاده كردم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍜 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
🍈 😋 ▫️400 زیتون بی هسته ▫️100 گرم گردو آسیاب شده ▫️1 قاشق غذا خوری نعناع خشک ▫️1 قاشق چوچاق (اگر در دسترس بود) ▫️1 حبه سیر رنده شده ▫️1 قاشق مربا خوری گلپر ▫️رب انارترش 2 قاشق (آب انار ترش 4 قاشق) 🔸همه مواد رو مخلوط کرده به زیتون بدون هسته اضافه می کنیم وخوب هم می زنیم.اندازه چاشنی دست خودتونه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🧅 😋 🔸یک کیلو پیاز بنفش ریز رو پوست کنده و شسته و کاملا خشک میکنیم (اصلا نباید آب داشته باشن چون باعث میشه ترشی کپک بزنه) و بعد پیازها رو به همراه دو سه حبه سیر و یک عدد لبوی خام خورد شده داخل شیشه ریخته و روی اونها مقدار کافی سرکه سفید و بسته به مقدار پیازها نمک میریزیم و در شیشه رو کاملا کیپ میکنیم و به مدت تقریبا یک ماه در یک مکان تاریک و خنک نگهداری میکنیم و بعد به یخچال منتقل میکنیم چون اگه بیرون یخچال باشه به مرور رنگش میپره پ.ن.میتونید به جای لبواز کلم بنفش استفاده کنید ولی به خوشرنگی لبو نمیشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥧 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
_صبحانه 🍞 😋 ▫️نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه. ▫️تخم مرغ : 3 عدد. ▫️پنیر پیتزا : نصف پیمانه. ▫️جعفری خرد شده : کمی. ▫️روغن مایع : 3 ق غ. ▫️نمک و فلفل : به میزان لازم 🔸ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه می‌دهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥬 😋 ▫️گوشت چرخ کرده سيصد گرم ▫️برنج دو پیمانه ▫️لپه یک پیمانه ▫️پیاز یک عدد ▫️سبزی معطر دلمه،جعفری ونعنا وپیازچه و ترخون، مرزه، شوید ▫️رب یک ق غ ▫️ادویه، زرد چوبه، نمک، ▫️سس دلمه شامل ▫️رب گوجه فرنگی یک ق غ ▫️روغن زیتون یا روغن مایع دو ق غ ▫️سرکه نیم استکان ▫️شیره ی انگور یک استکان ▫️اب به مقدار لازم 🔸لپه را پخته، برنج نیم پز را آب کشی میکنیم پیاز رو خرد کرده تو روغن تفت میدیم و گوشت را اضافه کرده بازم تفت میدهیم رب، ادویه و نمک و زردچوبه رو به مواد اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن از روی حرارت برمیداریم، سپس سبزی را اضافه کرده و در اخر لپه و برنج را اضافه کرده مخلوط میکنیم برگ کلم را کمی داخل آب جوش و مقداری سرکه گذاشته تا نرم بشه ، قسمت زخیم وسط برگ رو جدا کرده، بعد مواد را داخل برگ می پیچیم و در قابلمه می چینیم رب گوجه فرنگی رو تو روغن زیتون یا روغن تفت داده و سرکه و شیره انگور میزنیم و روی دلمه ها ریخته وبا شعله کم ميپزيم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍛 😋 🔸اول از همه میگو ها رو با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی، و پودر سیر مزه دار کردم به مدت ۱ ساعت بهش استراحت دادم. سپس توی یه تابه ۱ عدد پیاز درشت رو تفت دادم خوب که طلایی شد و کرانچی مانند شد بهش ۲ ق غ خ زعفران دم شده زدم و یکدست که شد زیرشو خاموش کردم توی یه تابه دیگه مقداری روغن ریختم ‌و میگو های مزه دار شده رو ریختم و خوب تفت دادم و دوباره بهش زعفران زدم و خوب سرخ که شدن با پیاز های سرخ شده مخلوط کردم و بهش زرشک اضافه کرده و یه تفت خیلی کم که خورد زیرشو خاموش کردم. سپس برنج آبکش شده رو دم کردم و بعد از دم گرفتن توی دیس ریختم و روشو از مواد حاظر شده و برنج زعفرانی و جعفری خورد شده ریختم و سرو شد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🧆 😋 🔸٣٠٠گرم چرخكرده رو با ي پياز متوسط رنده شده اب گرفته و يك عدد سيب زميني متوسط رنده شده نمك فلفل زردچوبه كمي سبزي معطر ( چوچاق خشك داشتم بهش با كمي نعناع زدم )نداشتيد كمي نعناع و جعفري خشك و يك عدد تخم مرغ مخلوط به صورت كتلت سرخ كنيد براي سس ي پياز متوسط تفت بديد طلايي شد بهش رب بزنيد سرخ شد و رنگ باز شد كمي اب بريزيد بزاريد سس جوش بياد و غليظ بشه براي چاشني كمي اب نارنج بزنيد وقتي سس غليظ شد ٥دقيقه اخر شامي ها رو توش بزاريد شعله رو خيلي كم كنيد كه طعم سس به خوردش بره با سيب زميني سرخ كرده و گوجه ميتونيد سرو كنيد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥘 😋 ▫️گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم ▫️سیب زمینی دو عدد ▫️پیاز دو عدد ▫️نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز به میزان لازم ▫️آرد نخودچی یک ق س ▫️رب گوجه فرنگی دو ق س ▫️روغن به میزان لازم ▫️هویج یک عدد درصورت دلخواه 🔸گوشت چرخ کرده (بهتر مخلوط قلوه گاه گوسفندی و ران گوساله باشه) به همراه یک پیاز رنده شده و ادویه ها و آرد نخودچی خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم و به صورت قلقلی های کوچک درمیاورم . پیاز دیگری را ریز خرد کرده داخل قابلمه به همراه روغن تفت میدهیم تا طلایی شود گوشت قلقلی را اضافه کرده تفت میدهیم حین تفت دادن کمی دیگر زردچوبه اضافه میکنیم و رب را نیز اضافه کرده تفت می دهیم سپس دو لیوان آب اضافه میکنیم و سیب زمینی و هویج نگینی را اضافه کرده با حرارت ملایم اجازه میدهیم بپزه و جا بیفته ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🦪 😋 🔸ابتدا سبزی گشنیز را شسته خرد کرده و تفت میدیم و در قابلمه جدا روغن میریزیم پیاز و سیر را رنده میکنیم و تفت میدیم و نمک و زردچوبه و فلفل و یک قاشق رب گوجه و یه قاشق شنبلیله هم میزنیم و سبزی را اضافه میکنیم و آب میریزیم و اجازه میدیم سبزی با حرارت ملایم آروم پخته بشه وقتی خورشت پخت تمبرهندی را آب کرده از صافی رد میکنیم بهمراه یک قاشق آرد حل میکنیم و ماهی ها رو کمی تفت میدیم تیغ ماهی رو جدا میکنیم به قلیه اضافه میکنیم بعد از نیم ساعت غذامون آمده ست که با پلو سرو میکنیم و نوش جان ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 🔸اول چهار عدد سیب زمینی نسبتا بزرگ رو بزارید بپزه در این فاصله مواد میانی کوکو رو اماده کنید پیاز و خورد کنید داخل تابه یی بریزید کمی روغن بهش اضافه کنید بزارید تفت بدین تا طلایی بشه کمی زردچوبه و فلفل بزنید و ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کنید کمی نمک بریزید دو قاشق غذاخوری رب بهش اضافه کنید کمی تفت بدین بعد حرارت و خاموش کنید بزارید خوب خنک بشه. بعد از اینکه سیب زمینی پخته شد بزلرید کاملا خنک بشه وقتی خنک شد رنده ریز بزنید حالا سیب زمینی رنده شده را داخل کاسه یی بریزید سه عدد تخم مرغ کامل،دو قاشق غذاخوری جعفری خورد شده،دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری،نمک،فلفل قرمز و سیاه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس یه کاسه آب جلوی دستتون بزارید کمی از مواد بردارید کمی پهن کنید از مواد گوشتی کمی روی سیب زمینی ریخته و دوباره کمی از مواد سیب زمینی روش بزارید و اطراف کوکو رو صاف و یکدست کنید تو روغن داغ سرخ کنید. با این مقدار مواد ۱۵ تا کوکو درست شد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🧆 😋 ▫️سینه ی مرغ پخته شده ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم ▫️پیاز ۲ عدد متوسط ▫️سیر رنده شده ۲ حبه ▫️پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری ▫️جعفری ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری ▫️پاپریکا ۱ قاشق چایخوری ▫️تخم مرغ دو عدد ▫️آرد سوخاری یک پیمانه ▫️روغن به مقدار لازم ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم 🔸در ابتدا پیاز ها رو کمی تفت بدید بعد از اینکه نرم شد، سیر و مرغ های پخته شده را به همراه نمک، فلفل و پاپریکا اضافه کنید. سپس پنیر خامه ای و جعفری رو هم کاملا با مرغ مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. دستتان را چرب کنید و مرغ ها را به شکل توپک فرم دهید و به ترتیب در تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری بغلطانید تا سطح آن کاملا با آرد سوخاری پوشانده شود سپس در روغن داغ شده سرخ کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍓 😋 توت فرنگی 1 کیلو شکر 900 گرم تا 1 کیلو جوهر لیمو 1 / 4 قاشق چایخوری 🔸وقتی توت فرنگیا رو برگاشو گرفتیم و شستیم شکر میریزیم لا به لای توتا میذاریم یخچال 24 ساعت بمونه بعد روی حرارت قرار میدیم توت فرنگی زود پخته میشه اگه دیدین دیر غلیظ میشه بهش ی مقدار شکر اضافه کنید تا زود قوام بیاد یا اینکه توت فرنگیا رو با کفگیر از شربت جدا کنین شربت رو بذارین بجوشه تا به غلظت مناسب برسه بعد توتا رو دوباره به شربت برگردونید در آخر جوهر لیمو رو اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋 🔸من ۲۵۰ گرم بادام زمینی خام گرفتم و توی ماهيتابه تفت دادم پوست هاش رو گرفتم همه رو ریختم تو آسیاب(میتونید از غذاساز هم استفاده كنید)و شروع كردم به زدن بعد از این كه بادام كاملا خورد شد میتونید بهش یه كوچولو نمك و عسل اضافه كنید بعد انقدر دستگاه رو روشن بزاريد تا روغن بندازه و كرمی بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥨 😋 🔸برای تهیه خمیر این نون به نصف پ ماست و نصف پ شیر نیاز داریم که باهم مخلوط میکنیم و یک چهارم پ روغن مایع رو به این مخلوط اضافه میکنیم. یک ق غ پودر خمیر مایه داریم که روی ماست میپاشیم، یک ق غ شکر هم اضافه کرده و دو دقیقه ای صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد. دو و نیم پ آرد داریم و یک ق غ بیکینگ پودر و نصف ق چ نمک که باهم الک کرده و به بقیه مواد میافزاییم. خمیر یکدست شده را یک ساعت تو جای گرمی استراحت میدیم، از خمیر دوازده چونه گرفته باز میکنیم و لاشو با یه گلوله از هر حلوای دلخواهی پرمیکنیم، خمیر رو بسته، دوباره بازش میکنیم و با تیغ قنادی دورشو برش میدیم،و رومال میکنیم، میزاریم تو فر 180 درجه به مدت سی دقیقه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛