دختر داری و هر روز موهاش #شلخته_اس 😢
جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐
منم که اهل این #قری_بازیا نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍
.http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
🔹 هدیه به طلاب و مداحان عزیز😍
🌺 گلچین سخنرانیهای اخلاقی عرفانی
🌺 مولودی های دهه کرامت عید غدیر
🌺 نوحه ها وسخنرانیهای محرم صفر
🌺 متن و سبک اشعار و روضه ها
🎧 ارضی 🎧کریمی
🎧 حدادیان 🎧 میر داماد
🎧 نریمانی 🎧 مطیعی
🎧 علیمی 🎧طاهری
🎧 بنی فاطمه 🎧 سیب سرخی
#شور طوفانی 👌👌
http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa
🔹عضویت در کانال ذاکرین☝️
🔴فوری 🔴
🔞 فیلم لو رفته از کتک زدن شدید راننده تاکسی توسط داور #عصرجدید😳👇
https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b
واکنش مردم نسبت به داورعصر جدید😱😶
https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b
🎥فیلم ☝️
ـــــــــــــــــــــــ
کپی حرام ⛔️
#فرنی_پسته
🔸شیر 2 لیوان
🔸آرد برنج 3 ق غ
🔸نشاسته ذرت 1 ق غ
🔸شکر 6 ق غ
🔸کره 1 ق غ
🔸خامه 100 گرم
🔸گلاب 2 ق غ
🔸وانیل 1/4 ق چ
🔸پسته نیم کوب 1/3 لیوان
🔸پودر پسته و پرک پسته برای تزیین
📝آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#چیپس_ترتیلا 🍿 😋
▫️آرد ذرت : دو سوم لیوان
▫️آرد گندم : ۱ لیوان
▫️آب : نصف لیوان
▫️روغن مایع : یک سوم لیوان
▫️بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
▫️نمک : نوک قاشق چایخوری
🔸ابتدا همه مواد خشک با هم الک کنید و داخل کاسه ای بریزید روغن مایع و بهش اضافه کنید با قاشق کمی مخلوط کنید حالا آب رو اضافه کرده و خیلی خوب با دست ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاد. به اندازه یه چونه کوچیک از خمیر بردارید و خمیر و با وردنه باز کنید(هر چه نازکتر باشه بهتره)کاسه ای کوچیک را روی خمیر بزارید و به شکل دایره قالب بزنید و به شکل مثلث برش بزنید داخل روغن داغ سرخ کنید و با سس سرو کنید
♦️نکته: آرد ذرت با نشاسته ذرت فرق داره آرد ذرت زرد رنگه میتونید از لوازم قنادیا تهیه کنید.
میتونید این چیپس و با یک قاشق سس کچاب تند(فلفلی)هم درست کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#قند_رنگی
یه قاشق چایخوری گلاب رو به یک فنجون شکر اضافه کن و هم بزن تا شکل شن بشه اگر مقدار گلاب کمه باز یه کوچولو اضافه کنید رنگ دلخواهتو با خلال دندون بهش اضافه کنید و توی سینی پهن کن و با قالب فشاری قالب بزن و بذار روی کاغذ روغنی تا خشک بشه این قندها برای پذیرایی عید عالیه.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بورک_مرغ 🌯 😋
🔸ابتدا پیاز رو تفت میدیم طلایی ک شد سینه مرغ پخته شده ک ریش ریش کردیم رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم.
بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کردم.
رب ک تفت خورد قارچ و ذرت بخار پز شده رو همراه با فلفل دلمه اضافه کردم.
ادویه هم آویشن.نمک.زرچوبه.فلفل اضافه کردم و حسابی تفت دادم.
موادمون ک اماده شد همراه با پنیر پیتزا میریزیم داخل خمیر یوفکا و میپیچیم و در آخر هم داخل تابه سرخ میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
سالاد حبوبات
مواد لازم؛ نخود پخته شده البته کنسرو نخود آبگوشتی هم عالی خواهد بود اگه خودتون میپزید حتما با عصاره گوشت یا آب گوشت مزه دارش کنید تا طعم سالاد عالیتر بشه، ذرت پخته شده یا کنسروی کمی، فلفل قرمز، خرد شده، جعفری وشوید وکمی نعنا خرد شده، خیار شور خرد شده، ادویه جات دلخواه، نمک، روغن زیتون وآب لیمو
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سالادالویه
نکته
اگه بامرغ تهیه میکنیدمقداری ازآب مرغ در حدنصف لیوان نگه داریدکه بعدا بریزیدروی سیب زمینی های رنده شده باعث میشه کمترسس بکشه وخوشمزه ترمیشه،به جای نمک ازخیارشوررنده شده استفاده کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شیرینی_مادلن 🥟 😋
🔸فرُ رو دمای صدوهفتادوپنج درجه تنظیم کنید، نصف پیمانه کره رو رو حرارت ملایم آب کنید و بذارید کنار تا خنک بشه.
سه عدد تخم مرغ رو دو سوم پیمانه پودر شکر هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه، یک پیمانه آرد و نصف ق چ جوش شیرین هم اضافه کنید و هم بزنید (من بجای جوش شیرین یک ق چ بکینگ پودر ریختم) ، درحد مخلوط شدن با دور کند همزن بزنید، درانتها کره خنک شده و یک ق چ وانیل اضافه کنید، درصورت تمایل رنده پوست لیموترش هم میتونید اضافه کنید.
🔸قالب مادلن رو چرب کنید و تو هر حفره یک قاشق از مواد رو بریزین و بذارین تپ فر بمدت هشت الی ده دقیقه، یا تازمانی که دورتادورش قهوه ای بشه.
♦️بعد از پخت از فر خارج کنید و چند دقیقه اجازه بدین از داغی بیفته و با نوک چاقو از قالب جدا کنید و سری بعدی رو بریزین.
♦️برای شکلاتی هم من به نصف مواد هفتاد گرم شکلات آب شده خنک اضافه کردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#اسنک_سویا 🌯 😋
🔸سویا رو با کمی با اب بزارید چند دقیقه بجوشه تا بوی ناخوشیندش کم بشه و روغن کمتر به خودش بگیره
پیاز رو کمی تفت دهید سویا رو ابکش کنید با پیاز مخلوط کنید قارچ و فلفل دلمه ای رو هم طبق معمول اضافه کنید مواد کمی سرخ کنید نمک فلفل پاپریکا زردچوبه کمی کاری کمی زعفرون و یکم رب اضافه کنید و موادو تفت بدید.
🔸مواد که سرد شد شروع کنید به درست کردن اسنکاتون.
نون باگت رو از وسط نصف کنید یه ورق پنیر گودا یا چدار یا موتزارلا بزارید هر کدوم که دوست دارید بزارید.حلقه های نازک گوجه و خیارشورم عالی میکنه ساندویچتونو
موادو بریزید روی پنیر و ساندویچهاتون بزارید داخل دستگاه اسنک یا گریل ...اگر ندارید بزارید داخل یه تابه روشو یه بشقاب بزارید روی بشقابم یه جسم سنگین که ساندویچ فشرده بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🔷#دسر_توت_فرنگی
پنیر ماسکاراپونه ۲۰۰گرم
خامه فرم گرفته ٢٠٠گرم
کیک شکلاتی به مقدار لازم
توت فرنگی به مقدار لازم
شکلات چیپسی به مقدار لازم
شیر کاکائو یا شیر یا قهوه فوری برای خیس کردن کیک
طرز تهیه:
خامه را که فرم دادید پنیر ماسکاراپونه رو اضافه می کنیم بهش و با دور تند میزنیم مخلوط بشن،نصف لیوان پوره ی توت فرنگی رو بهش اضافه می کنیم و با همزن میزنیم
کیک برش بزنید رو ته لیوان بذارید و روش یه قاشق شیر کاکائو یا شیر بریزید تا کمی خیس بشه و بعد توت فرنگی ها رو برش بزنید و کناره های لیوان بچسبونید،بعد به کمک قیف از کرم صورتی رنگمون توش بریزید و کمی شکلات چیپسی و دوباره کیک و روش کرم صورتی و ادامه بدید تا چند لایه که خودتون دوست دارید و در آخر روش رو با توت فرنگی خرد شده و شکلات چیپسی تزیین کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#_سوپ_گندم
یکی از غذاهایی که برای بالا بردن مقاومت بدن خیلی خوب و مقویه،انواع سوپهاست. توی این هوای سرد هم انتخاب خیلی مناسبیه.
#سوپ_گندم واقعا خوشمزس،پيشنهاد ميكنم حتما امتحانش كنيد.
هم ميتونيد با مرغ بپزيدش هم گوشت.با مرغ سريعتر آماده ميشه ولي با گوشت خوشمزه تره البته نظر منه.
.
✍طرز تهيه:
يك پياز متوسط رو در يك ق روغن تفت بديد تا سبك بشه،نبايد سرخ بشه بعد يك ليوان سينه ي مرغ مكعبي خرد شده بدون پوست و استخوان رو بهش اضافه و يه كوچولو تفت بديد تا سفيد بشه ،كمي زردچوبه و فلفل و اگه دوست داريد يكم رب بهش بزنيد بعد يك ليوان گندم پوست كنده و يدونه هويج خرد شده و نصف ليوان ساقه كرفس خرد شده بهش اضافه كنيد.به مقدار لازم آب بريزيد و بزاريد بپزه.گندم بدون پوست خيلي زودتر از جو ميپزه.اواخر پخت نمك غذا رو بريزيد و اگه دوست داريد يك قاشق جعفري خرد شده اضافه كنيد.
پ.ن:به دلخواه ميتونيد كمي هم قارچ توش بريزيد.
اگر خواستيد با گوشت بپزيد،بايد اول گوشت نيمه پز بشه بعد بقيه مواد رو اضافه كنيد و بذاريد جا بيفته.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#_میوه_خشک #چیپس_میوه
✍طرزخشک کردن:
برای خشک کردن میوه هاسعی کنیدازمیوه هایی استفاده کنیدکه زیاد رسیده نباشه ازمیوه های تازه و سفت استفاده کنید موز هر چی نارس ترباشه بهتر و رنگش روشنتر میشه.برای آناناس از کمپوت آناناس استفاده کردم. میوه ها رو با چاقو نازک برش بزنید برای اینکه پرتقال ها تلخ نشن میتونیدنصف لیوان شکررا بانصف لیوان آب مخلوط کنید روی حرارت بزارید تاکمی غلیظ بشه میوه هاروبه محلول آب و شکر آغشته کنیدسپس بزاریدخشک بشه من با دستگاه خشک کردم میشه روی سینی کاغذ روغنی یافویل گذاشت بعدبرش های میوه را بچینیدروی بخاری گذاشته بادمای کم خشک میشن.اگه روی بخاری میخواین خشک کنید سینی را باحرارت کم(حتما باید کم باشه) روی بخاری بزارید بعدیک روزخشک میشن هر چند وقت میوه ها رو زیر و رو کنید یا روی رادیاتور میتونید پارچه تمیز بکشید و برش های میوه را بچینیدبزاریدخشک بشه. داخل فر هم میتونید خشک کنید باید حرارت رو روی کمترین دما بزاریدمیوه ها رو روی توری فربمدت ۵ ساعت خشک میشن.بعد ازاینکه میوه هاخشک شدن داخل ظرف دردار یا زیپ لاک بریزید توی یخچال تاچندماه قابل نگهداریه.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_خوراک_ماهی
مواد لازم📝
ماهی بزرگ: ۳ عدد
روغن زیتون: ۱ لیوان چای کمر باریک
سیر بزرگ: ۷-۶ حبه
فلفل پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری
پونه کوهی یا آویشن: ۲ قاشق غذاخوری
لیمو تازه: ۲ عدد
فلفل قرمز (ریز شده): ۱ عدد
نمک
✍طرز تهیه:
برای تهیه سس، در یک کاسه به روغن زیتون رنده پوست یک عدد لیمو، آب لیمو، پونه کوهی، نمک، فلفل و دو حبه سیر رنده شده اضافه و مخلوط کنید. از مواد آماده شده روی ماهی و میان گوشت ماهی بزنید و برش های لیمو و سیر کامل را در شکم ماهی بزارید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید یا اجازه بدید ماهی حدود یک ساعت با این مواد در یخچال مزه دار بشه و در تابه سرخ کنید. این سس خوشمزه طعم دیگه ای به ماهی میده حتما امتحانش کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
CQACAgQAAxkDAAEONzZfTK8Jw9ZTjPjSbY_eviAzO0QHzwACiAEAAkT9NwTRM4pbPWnOIRsE.mp3
2.83M
هدایت شده از تجربه های معنوی
🔹 هدیه به طلاب و مداحان عزیز😍
🌺 گلچین سخنرانیهای اخلاقی عرفانی
🌺 مولودی های دهه کرامت عید غدیر
🌺 نوحه ها وسخنرانیهای محرم صفر
🌺 متن و سبک اشعار و روضه ها
🎧 ارضی 🎧کریمی
🎧 حدادیان 🎧 میر داماد
🎧 نریمانی 🎧 مطیعی
🎧 علیمی 🎧طاهری
🎧 بنی فاطمه 🎧 سیب سرخی
http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa
🔹عضویت در کانال ذاکرین☝️
لحظه وارد شدن جن به بدن یک مرد که توسط دوربین مداربسته فروشگاه ضبط شد‼️😐
🔞☠️ایست قلبی☠️🔞
🔞☠️ایست قلبی☠️🔞
https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c
https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c
🤯خواهشا بچه ها نزنن رو لینک👆🙏
#باسلوق_میوه ای 🍝🍎🍌🍋
نصف لیوان نشاسته فرق نمیکنه گل باشه یا ذرت با یک و نیم لیوان آب مخلوط کنید بعد نصف لیوان شکر و دو قاشق غذا خوری گلاب بهش اضافه کنید و هم بزنید خوب خوب که حل شدند یک بسته پودر ژله طعم دلخواه خودتون وداخلش بریزید ومدام هم بزنید هر چقد حرارت کم باشه و زمان پخت بیشتر باشه تا زمانی که کنی سفت باشه دقت کنید اگر شل باشه موقع برش یا قالب زدن خمیری میشه ونمیشه برش داد و قتی غلظتش به اندازه کافی شد توی یک سینی سلفون پهن کنید و بریزید داخل سینی بعد داخل یخچال بزارید بعد سه ساعت برش بزنید یا مثل من قالب بزنید و داخل پودر نارگیل یا آرد شیرینی پزی بغلتون
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_شیرینی_پرتقالی
موادلازم📝
۱ تخم مرغ
۱ زرده تخم مرغ
۲۵۰ گرم کره همدمای اتاق
حدود نیم پیمانه پودر شکر یا بیشتر
وانیل
۱ قاشق غذاخوری سرصاف بیکینگ پودر
حدود ۴ پیمانه آرد
پوست پرتقال ریز رنده شده
✏️برای داخل شیرینی ها:
۱ پرتقال با پوست
۱ پرتقال بدون پوست
نیم پیمانه شکر یا کمتر
۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل
✍طرزتهیه:
برای داخل شیرینی ها، پرتقال با پوست و پرتقال بدون پوست رو خرد کنین و داخل غذاساز پوره کنین، داخل قابلمه بریزین و شکر رو اضافه کنین و حدود ۷-۸ دقیقه بپزین و بزارین سرد شه بعد پودر نارگیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین .
برای خمیر شیرینی ، همه مواد بجز آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کنین، بعد آرد و بکینگ پودر و پوست پرتقال رو مخلوط کنین و کم کم اضافه کنین تا خمیر نرمی بشه . پشت آبمیوه گیری دستی سلفون بزارین و از خمیر داخلش بزارین و با دست فشار بدین تا داخلش خالی شه بعد داخلش از مواد بزارین و مقداری از خمیر روش بزارین و ببندین و خوب تمیز کنین و با کمک سلفون دربیارین .داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بپزین تا خیلی کم سرخ شه.بعد از سرد شدن روشون پودر شکر الک کنین.😋
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_نسکافه
شیر ۱ لیوان گرم
پودر ژلاتین ۲ ق غ
نسکافه تلخ ۱ ق غ
پنیر خامه ماسکار پونه ۱ بسته
خامه صبحانه ۱بسته
پودر قند ۱۲۰ گرم
👇🏽👇🏽
پودر ژلاتین رو به روش بن ماری باز میکنیم
بعد داخل ظرفی پنیر خامه و پودر قند و شکر رو میزنیم تا کامل مخلوط بشن
بعد شیر گرم که نسکافه رو داخلش حل کرده بودیم و خنک شده رو به همراه ژلاتین خنک شده اضافه میکنیم
میتونید داخل قالب یا مثل من داخل جام بریزید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سس_مخصوص_سبزیجات
یک لیوان ماست یونانی+یک ق آبلیمو+نمک+فلفل قرمز+١/٢پیازکه ریز رنده کردید رو مخلوط کنید.
زیره طعم خوبی به این سس میده پس به سس هم کمی پودر زیره اضافه کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛