eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سنگینی میانگینی کالباس پنیر تست ورقه ای تخم مرغ ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
هدایت شده از 
♨️ 😭 کردن جنازه شهید فخری‌زاده هنگام مصیبت اباعبدالله (ع) میخونن و جنازه شهید می‌کند.😭 📹 کلیپ هم‌اکنون در لینک زیر درج شد. 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/899416094C064d47bbfd
▫️شیر ۲ لیوان ▫️شیر عسلی یک قوطی ▫️ژلاتین ۲ ق غ ▫️آب ۱/۴ لیوان ▫️موز میکس شده یک لیوان ▫️وانیل نوک ق چ ▫️خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ▫️بیسکویت پتی بور ۱/۲ لیوان ▫️ژله موز یک بسته ✏️✏️✏️✏️ ابتدا شیر و شیر عسلی رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میزاریم ژلاتین رو در یک چهارم لیوان آب سرد روی کتری بنماری کنید . پودر ژله رو هم با یک لیوان آبجوش بن ماری کنید وقتی شیر و شیر عسلی از کناره ها شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و بزارید کمی سرد شود بعد درون میکسر شیر و ژلاتین بنماری و ژله موز بنماری و موز له شده و خامه و بیسکویت پتی بور و وانیل را بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد یکدست شود .سپس درون قالب چرب شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا دسر خودشو بگیره من برای تزئین کمی بیسکویت پتی بور کاکائویی رو پودر کردم و روی دسر الک کردم ‌‌‌‌ ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍎سیبها رو با رنده المانی نازک برش بدید و داخل یه لیوان اب و ١ق ابلیموی در حال جوش بریزید تا نرم شن...٥دقیقه یا کمتر کافیه....حالا سیبها رو به شکل گل درست کنید و بچینید کف ظرف دلخواهتون...بعد ژله آلوورا رو طبق دستور پاکت...(کمی با اب کمتر) درست کنید و آروم بریزید روی سیبها و بزارید ببنده....بعد از اینکه ژله تقریبا بست ژله دوم با هر طعمی که دوست دارید رو بریزید روش و بزارید ببنده ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍄🌿 💢✍ کامل با تمام نکات ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
هدایت شده از 
🥗🙃سفره یلداتو با ما بچین🙃🥗 😍کلی خلاقیت یلدایی یاد بگیر😍 🍱طراحی سفره یلدا🍱 🏡طراحی خانه یلدا🏡 🌸طراحی کرسی یلدا 🌺 🔴یلداتونو با ما بی نظیر و شیک کنید😍👇 http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b 🔴یلدایی به یاد ماندنی با ما بسازید😍👆
هدایت شده از 
⚠️⚠️ ⚠️⚠️ ♦️صحبت‌های جنجالی و تند دکتر نمکی خطاب به شخص...🚫 افشای اسرار پنهانی در مورد کرونا توسط دکتر نمکی . دستان پشت پرده‌ای که باعث شیوع بیشتر کرونا شد⁉️😡 چرا آمار کُشته‌های کرونا به ۲۰۰ نفر در روز رسید⁉️ صحبتهای کامل دکتر نمکی 🚫 همه چیز در مورد کرونا را اینجا دنبال کنید🔰🔰 https://eitaa.com/joinchat/198377496C4839f7bcf3
هدایت شده از 
دختر داری و هر روز موهاش 😢 جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐 منم که اهل این نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍 .http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍋 خواص عجیب لیمو! ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
من چغندر هارو خوب میشورم چون گلی میشه پوست میکنم درسته میزارم تو قابلمه پر از آب میکنم شب میزارم تا صبح با شعله ملایم بپزه وقتی2🥃آب داشت بهش1🥃شیره انگور اضافه میکنم شعله رو زیاد میکنم درپوش ظرف رو نمیزارم چون سریع سر میره تا وقتی که دوشاب جذب چغندر بشه صبر میکننم وقتی که2قاشق شیره انگور ته ظرف موند شعله رو خاموش میکنم. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
هدایت شده از طبیبانه
🥗🙃سفره یلداتو با ما بچین🙃🥗 😍کلی خلاقیت یلدایی یاد بگیر😍 🍱طراحی سفره یلدا🍱 🏡طراحی خانه یلدا🏡 🌸طراحی کرسی یلدا 🌺 🔴یلداتونو با ما بی نظیر و شیک کنید😍👇 http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b 🔴یلدایی به یاد ماندنی با ما بسازید😍👆
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨 ماجرای واقعی زنده شدن نوزاد دوماه در غسالخانه ایلام👇👇👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf همین چند روز پیش اتفاق افتاده ببین تو حلال اهمر چه خبره😞😞😞😞
🍪ابتدا در ظرفی کره،شکر،فندق خرد شده،کشمش،عسل،تخم مرغ،جو پرک،آرد گندم و وانیل را می ریزیم خوب ورز داده سپس کمی آب یا شیر ریخته تا مایه به دست نچسبد خوب مخلوط می کنیم.سینی فر را کمی چرب کرده مایه کوکی آماده شده را به شکل گردی درست کرده می چینیم در طبقه وسط فر دمای۱۸۰ c به مدت زمان ۲۵ تا ۳۰ دقیقه گذاشته تا بپزد در ظرفی چیده و آماده سرو است ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
ترکی موادلازم: 4 عدد یوفکا مواد داخل بورک: پنیر صبحانه و جعفری خرد شده برای سس: 2 عدد تخم مرغ 1لیوان شیر 1لیوان روغن مایع 1شیشه سودا(آب گازدار) چون سینی من کوچک بود چهار عدد یوفکا استفاده کردم شما نسبت به اندازه سینی میتوانید تعداد یوفکاها را زیاد کنید(یوفکاهای ایرانی کوچک است باید تعدادی بیشتری استفاده کنید)مواد سس را داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید. یوفکاها را از وسط نصف کنید و در سس بزنید و داخل سینی که با مارگارین(یا کره) چرب کردید بذارید به این شکل دو ردیف یوفکا بذارید و مخلوط پنیر و جعفری را روی یوفکا بریزید. دوباره یوفکاهارا در سس بزنید و داخل سینی پهن کنید و تا زمانیکه یوفکاها تمام شود این کار را ادامه دهید در آخر سس باقیمانده را روی بورک بریزید و با چاقو بورک را برش بزنید. داخل فر از قبل گرم شده تا زمانیکه روی بورک سرخ شود بپزید.(در فر 180 درجه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍗يه عدد تخم مرغ + دوق.غ ماست+ يك پيمانه شير+ نمك و فلفل و پودر سير و پاپريكا و هر ادويه اى كه دوست داشتيد+آرد به مقدارى كه به غلظت ماست برسه.اينها رو باهم مخلوط ميكنيم،فيله مرغ رو كمى نمك ميزنيم و داخل اين مايه دو تا سه ساعت ميذاريم تا طعم دار شود. بعد داخل پودر پانكو بزنيد و توى قابلمه روغن سرخ كنيد، البته داخل فر هم ميتونيد برشته اش كنيد تا روغن كمترى ببره ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
💠برای جلوگیری از خراب شدن سبزی ها ، حوله کاغذی در کشوی مخصوص سبزیجات قرار دهید تا آب اضافه را جذب نماید و از پوسیدگی آن جلوگیری کند ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
یک لایه ژله ی آلوورا و شیر یک لایه ژله ی آلوورا وشیر کاکائو یک لایه کرم کارامل هست که با شیره ای که داخل پاکتش هست مخلوط شده(اون بسته ی داخل کرم کارامل که ته ظرف مورد نظر میریزیم رو این بار با مواد مخلوط میکنیم).این لایه ها سلیقه ای هستن به هر ترتیبی بخواید میتونید بریزید،به صورتی که لایه ی قبل که کمی بسته شد(نه کامل بسته بشه در این صورت لایه ها جدا میشه )لایه ی بعدی رو میریزیم ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🥧ابتدا قالب را چرب کرده، سپس خمیر را به آرد آغشته و در سطح قالب پهن می‌کنیم. حالا روی خمیر را با چنگال سوراخ‌سوراخ می‌کنیم که بخار خمیر خارج شود. سپس خامه را با سس سفید مخلوط کرده و سیر رنده شده را همراه با پنیر پیتزا روی خمیر پخش می‌کنیم. فلفل دلمه‌های رنگی را طبق سلیقه خود روی خمیر می‌چینیم. سپس تارت را به مدت 25تا30 دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا آماده شود. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍍 آب را در یک ظرف روی شعله‌ی گاز قرار بدهید تا جوش بیاید. سپس شکر را به آب‌ جوش اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. آبِ لیموها را بگیرید و به آب اضافه کنید. سپس آب را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود. بعد آب آناناس را به آن اضافه کنید. برش های آناناس را هم به مخلوط‌‌تان اضافه کنید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود ومیل نمایید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍆برنج را از نیم ساعت قبل خیس بدهید . بادمجان ها را مکعبی خرد کرده و داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. داخل قابلمه ای که میخواهید پلو را بپزید ابتدا پیاز خرد شده را تفت داده و سپس بادمجان ها را اضافه کنید و پنج دقیقه تفت دهید . وقتی رنگ بادمجان ها عوض شد گوجه را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید . برنج ،نمک،شکر و آب گوشت را اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد و آب برنج خشک شود بعد دم کنی گذاشته و برای 20 دقیقه دم می کنیم ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍸 مواد لازم : نبات سفید 1 کیلو- گلاب 3 کیلو- زعفران نیم مثقال 🍹طرز تهیه : ابتدا نبات و گلاب را با شعله ملایم بجوشانید در حین جوشیدن کف آن را بگیرید و صاف نمایید به قدری بجوشد تا اینکه نصف شود. سپس زعفران را با مقداری گلاب حل کرده و سپس به نبات و گلاب اضافه کنید. شربت جلاب آماده است، هنگام استفاده از آن می‌توانید با آب سرد یا عرقیات مناسب و فرنجمشک و یا تخم ریحان و... بنوشند. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛