6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک روسی
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک روسی
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسقطی هندوانه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#مسقطی_هندوانه
برای درست کردن مسقطی حدودا به سه ساعت نیاز دارید که هم بزنید پس همون طور که دیروز توضیح دادم 😥. اندازه هم با هر پیمانه و هر فنجون و چیزی که توی خونه دارید همه رو توی اون بریزین و براساس اون فنجون یا لیوان تون کار کنید مشکلی نداره همه یه چیز واحد باشه منظور فقط در اینجا هست .
نشاسته گل یک لیوان (140 گرم)
آب 5 لیوان (یک لیتر و 250 میلی )
شکر 1/5 لیوان (300 گرم)
گلاب نصف لیوان (120 میلی)
کره 50 گرم
نشاسته و آب رو داخل ظرفی ریختم و گذاشتم کمی حل بشه و از صافی رد کردم .
جنس قابلمه هم بهتره لعابی با تفلون و یا شیشه ای باشه و از لیسک یا قاشق چوبی استفاده بشه .
بعد روی حرارت کم قرار دادم و مدام هم زدم وقتی شروع کرد به قل زدن شکر رو اضافه کردم.
هی روی حرارت هم زدم حواستون باشه که ول نکنین تا ته نگیره . یه ساعت بعدش گلاب رو ریختم و بعد از دو ساعت کره رو ریختم .
بعد دم کنی قرار دادم و گداشتم دم بکشه اما باز هر 5 دقیقه چک کردم و هم زدم تا ته نگیره .
حدودا 3 ساعتی زمان پختش طول می کشه .
اصل مسقطی به داشتن زعفران و خلال بادام هستش که اگه بخواید زعفران بریزین همون لحطه ریختن گلاب و اخر کار خلال بادام کمی خیس بخوره و بریزین توش .
زمانی که مسقطی رو هم می زنین از قاشق تکه تکه میفته مسقطی اماده شده .
اما چون به مناسبت یلدا به شکل هندوانه بخواید در بیارین .
به 3 قسمت تقسیم کردم . یه قسمت از دو قسمت دیگه بیشتر باشه اون رو رنگ خوراکی قرمز و به یکی دیگه سبز و اون یکی هم نمی خواد .
من رنگ خوراکی ژله ای ریختم (لوازم قنادی ها دارن)
داخل هر قالبی بخواید من قالب ناودانی استفاده کردم خیلی کم با روغن مایع چرب کردم برای راحتی کار . اول قسمت قرمز رو ریختم و با پشت قاشق چرب شده صافش کردم و بعد لایه سفید و بعد لایه سبز .
چون طی کار هر قسمت تا ریخته بشه سفت و سرد میشه من کمی دوباره گرم کردم تا هر لایه خوب بهم بچسبه و از اون طرف قابل ریختن باشه .
بعد 7 الی 8 ساعت بعد نیازی به یخجال هم نداره توی محیط بمونه خودش می گیره و سفت میشه از قالب برگردوندم و بعد برش دادم و از چیپس شکلاتی به عنوان تخم هندوانه استفاده کردم.
ماندگاری مسقطی تا یک الی دو هفته می باشد .
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نخود برگر😋
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
مواد لازم🔻
کنسرو نخود - یک بسته(380گرم)
پودرِ سوخاری - دو سوّم پیمانه
آردِ سفید - یک سوّم پیمانه
روغَن زیتون - 2 ق غ
پاپریکا - 2ق چ
پودرِ سیر - 1ق چ
آویشَن و نَمَک - نصفِ ق چ
آبِ لیمویِ تازه - 2ق چ
•برایِ سوخاری کردن🔻
آردِ سفید - نصفِ پیمانه
نشاسته ذرّت - 3ق چ
نَمَک - یک چهارم ق چ
طرز تهیه🔻
1. ابتدا نخود رو از آبش جدا کن و آبِ نخود رو نگه دار.
2. نخود رو به همراهِ روغَن زیتون داخلِ یه دستگاهِ مَخلوط کن بریز و خوب مَخلوطش کن.
3. حالا نخود لِه شده رو داخلِ یه ظَرف بریز و پودرِ سوخاری، پاپریکا، پودرِ سیر، آویشن، نَمَک و آبِ لیمو رو بهش اضافه کن و به مدّت دو دَقیقه خوب وَرز بده.🖐🏼
4. بعد از دو دَقیقه وَرز دادن، آردِ سفید رو به مَخلوطی که آماده کردی، اضافه کن و وَرز بده.🖐🏼
5. حالا برایِ سوخاری کردنش، آبِ نخود رو داخلِ یه ظرف بریز و تو یه ظَرف دیگه آردِ سفید، نشاسته ذرّت و نَمَک رو باهم مَخلوط کن.
6. حالا مَخلوطی که آماده کردی به شکلی که داخلِ ویدئو میبینی در بیار و ابتدا داخلِ آبِ نخود بزن و بعد تویِ پودری که آماده کردی بزن و داخلِ روغَن، هر طرفش رو به مدّت 3 تا 4 دَقیقه سُرخش کن.🔥
• سُسِ مَخصوص:😍👇🏼
یه چهارُم پیمانه کره مَعمولی(یا گیاهی)، دو ق چ سُسِ تند، یه ق چ سرکه سفید و یه ق چ پودرِسیر رو با هم دیگه خوب مَخلوطشون کن و سُسِ مخصوص هم آمادَست...
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#کیک_کاراملی
تخم مرغ هم دمای محیط 4 عدد
شکر قهوه ای یک لیوان سرخالی حدود 150 گرم
شکر سفید 1/4لیوان اگر شکر قهوه ای نداشتین به جاش شکر سفید بریزید یعنی کل شکر سفید را حدود یک لیوان سرخالی بریزید،
کره 100گرم
روغن مایع 1/3لیوان
آرد کیک پزی 2 لیوان
وانیل 1/4ق چ
بیکینگ پودر 2ق چ
اب یا شیر 1/2لیوان
شکر قهوه ای ،کره واب را روی حرارت بگذارید تا شکر قهوه ای وکره اب شود،
زرده وسفیده تخم مرغها را جدا کرده، سفیده ها را بادور تند همزن بزنید تا فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد،زرده ،وانیل وشکر سفید را بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود،
شکر قهوه ای و روغن را به زرده ها بیفزایید در حد مخلوط شدن هم بزنید،سفیده فرم گرفته را اضافه کرده کمی زیر ورو کنید(دراین مرحله سفیده را زیاد هم نزنید مطابق شکل)
درنهایت مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله افزوده ودر حد یکدست شدن مایه هم بزنید،
مایه کیک را درون قالب کاغذ روغنی انداخته سایز 20_18ریخته ،درفر ازقبل گرم 180درجه حدود نیم ساعت تا چهل وپنج دقیقه پخت دهید،
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_روسی
#کیک_کارامل_اناری
🥊قسمت دوم:(انارجم)
اب انار خوش طعم(اب انارتون گس وبدمزه نباشه، ترش وشیرینش هم بستگی به ذائقه خودتون داره ملس بهتره)
شکر ۳_۲ق غ(بستگی به اب انارتون داره شیرین بود ۲ ق غ بزنید)
نشاسته ذرت ۲ق س پر
اب انار+نشاسته ذرت +شکر رادرون ظرفی مخلوط کرده وروی حرارت کم گاز بگذارید مداااام هم بزنید تا آب انار با حرارت کم غلیظ وبوی خامی نشاسته نیز گرفته شود،غلظت ان در حد کمی سفت تر از فرنی شود،
سپس ازروی حرارت برداشته اجازه دهید تا خنک شود درون قیف ریخته وچند ساعت درون یخچال استراحت دهید تامنسجمتر شود،
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_روسی
#کیک_کارامل_اناری
خوب بریم سراغ فیلینگ یا لایه های میانی کیک که دو قسمت هست:
🥊قسمت اول: بخش ژله ای (دسر اناری)
پودر ژله انار ۱بسته
اب جوش ۱لیوان
خامه قنادی ۱۰۰گرم(ازخامه صبحانه هم می تونید استفاده کنید برای اینکه طعم بهتری بده یکی دو ق غ پودر قند هم باهاش مخلوط کنید)
پودر ژلاتین ۱ق چ سرصاف
اب سرد ۳ق غ
👈پودر ژله انار را با ابجوش مخلوط وبنماری کنید تاژله کاملا حل و شفاف شود سپس کنار بگذارید تا خنک شود،پودر ژلاتین نیز با ۳ ق غ اب سرد مخلوط وبنماری شود،، ان را نیز کنار گذاشته تا خنک شود،
خامه را با همزن کمی بزنید تا کمی سفت شود سپس پودر ژله وپودرژلاتین خنک شده را به آن بیفزایید وکمی مخلوط کنید،دسر را از صافی رد کرده ودرون قالب ریخته دریخچال بگذارید تا ژله کاملا منسجم شود وببندد،
قطر قالب دسر ،دو سانت کوچکتر از قطر قالب کیکتون باشه،مثلا کیک را اگر درون قالب سایز ۱۸ تهیه کردین این دسر راداخل قالب سایز ۱۶ تهیه کنید،
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑موقع هم زدن سفیده وارد دقت کنید که پف سفیده گرفته نشود
مایه رولت را درون قالب کاغذ روغنی انداخته بریزید وبا لیسک باحوصله وخوب رولت را درهمه قسمتها صاف ویکدست کنید،
حتما موقع پهن کردن مایه رولت دقت کنید که همه قسمتها یکنواخت باشه وگرنه موقع پخت بعضی قسمتها نازک میشه و بعضی جاها ضخیم ورولتتون موقع برداشتن تکه میشه،
رولت را درون فر از ۱۰دقیقه قبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که روی رولت دست زدین بسته شده،پخت دهید وازفر خارج کنید،
زیاد ازحد نپزین خشک بشه😉
بلافاصله ازفر که خارج کردین دور تا دور رولت را با چاقو آزاد کنید بعداجازه بدین رولت ازدما بیفته ،بعد روی سطحی که پودرقند الک کردین برگردونید و کاغذ روغنی را خیییلی با احتیاط جداکنید،برش بزنید و طرح بدین و بعنوان تزیین کیک استفاده کنید،
🛑عزیزان سعی کنید اول کیکتون را آماده کنید وبعد ازاین رولت بلافاصله استفاده کنید چون اگر برگردونید و خیلی داخل محیط بمونه ممکنه بچسبه به سطح کارتون ،
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_موکتی
ازاین کیکهای رنگی بعنوان تزیین دور کیک می توان استفاده کرد
این میزان مواد برای قالب سایز ۲۵ در ۳۵ یک رولت تقریبا نازک از لحاظ ضخامت بهتون میده،که کار باهاش ممکنه برای بعضیها سخت باشه اگر خواستین رولتتون ضخامتش بیشتر باشه می تونید مواد را دوبرابر کنید دراین صورت رولت ضخیمی خواهید داشت که احتمال پارگی و خراب شدنش موقع کار کمتر باشه،
تخم مرغ همدمای محیط ۲عدد
شکر ۱/۳ پیمانه
آرد ۱/۳ پیمانه
وانیل نوک چاقو
رنگ دلخواه
👈زرده وسفیده تخم مرغها را ازهم جدا کنید،سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا کف کند به محض کف کردن نصف میزان از شکر دستور را کم کم به آن بیفزایید وهم بزنید تا سفیده ها فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد،
زرده ها وانیل و مابقی شکر را نیز انقدر بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس رنگ دلخواه را به آن اضافه کنید وکمی مخلوط،
درنهایت به تناوب در طی ۳ مرحله سفیده فرم گرفته و آرد را به زرده ها افزوده وآرام مایه کیک را یکدست کنید،
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛