eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.7هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
15.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
14.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍨 سویق عام یک قاشق غذاخوری - روغن حیوانی یک قاشق غذاخوری - آب ۲/۳ استکان - شیره(انگور یا خرما یا توت و یا هر سه) یک قاشق مربا خوری 🥣ابتدا روغن را داخل ظرف مسی می‌ریزیم،(شعله گاز کم باشد) سپس سویق را که با آب مخلوط کرده‌ایم به آن اضافه می‌کنیم، بعد از آن شیره را اضافه می‌کنیم و شعله را خاموش می‌کنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍧برنج و چند ساعتی خیس کنید بعد مثل پلو که درست میکنید بزارید جوش بیاد بعد آبکش کنید نزارید شل بشه بعد رو پارچه پهن کنید تو آفتاب خشک بشه یا جلو پنکه ,باید خشک خشک بشه... روغن داغ کنید یه توری بزارید تو دیگ که توش روغنه یه مشت برنج بریزید توش سریع پف میکنه بعد برش دارید و تو یه ظرفی خالی کنید همینجور ادامه بدین تا برنج تموم بشه بعد شکر و خیلی کم آب نارنج و آب بزارید رو حرارت قوام که اومد برنجای پفکی شده رو بریزید توش و خوب هم بزنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
چطوری از کپک زدن خیارشوری که از مغازه خریدیم جلوگیری کنیم؟ خیارشور رو درون محلول آب و نمک قرار بدید و روی خیار شورها تکه ای نان قرار بدید دیگه کپکی دیده نمیشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چ_جو_هفت_رنگ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥣بادمجونها رو ورق کرده داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار میدیم و بادمجونهای ورق شده رو داخلش بچینید با قلمو به روغن آغشته کنید نمک و فلفل بپاشید بذارید داخل فر کمی نیم پز بشه سیب زمینی رو هم پوست کنده ورقه با ضخامت متوسط بذارید نیم پز بشه داخل اب سرد داخل قابلمه بعد مواد لابلاش مثل مواد ماکارونی هستش که تو فیلم نحوه ریختنشو نشون داده سسش تخم مرغ شیر و نمک ک ادویه هست ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛