eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هاوايى 🔹گوشت چرخ كرده ٥٠٠گرم 🔹نمك ١ ق چ 🔹پودر زنجبيل،سير،فلفل سياه هر كدوم ١/٢ ق چ 🔹تخم مرغ ١عدد 🔹پيازچه ساطورى ٢ق غ 🔹پودر سوخارى ١/٢پ 🔹اب ١/٤پ 🔹سس سويا ١/٤پ 🔹شكر قهوه اى ١/٤پ 🔹روغن كنجد ٢ق غ 🔹سير رنده شده ٢حبه 🔹زنجبيل رنده شده ١و ١/٢ ق غ 🔹پوره اناناس ١پ 🔹نشاسته ذرت ١ق غ 🔹اب ٢ق غ 🔹كنجد و گشنيز واسه تزيين 🔹گوشت چرخ كرده را همراه ادويجات،تخم مرغ و پيازچه خوب مخلوط ميكنيم و ورز ميديم و اخرش پودر سوخارى اضافه ميكنيم،اندازه يك گردو قلقلياى كوچك درست ميكنيم و داخل يك ماهى تابه با كمى روغن زيتون سرخ ميكنيم و يك ١٠ دقيقه رو شلعه متوسط تا كم در بسته ميزاريم مغز پخت بشه. بعد از پختن كوفته ها رو درمياريم و در همون ماهى تابه اب ،سس سويا،شكر قهوه اى،روغن كنجد،سير ،زنجبيل و پوره اناناس مريزيم و ميزاريم بپزه تا ١٠ دقيقه،نشاسته ذرت با اب حل ميكنيم و به سس اضافه ميكنيم كه غليظ بشه،كوفته هاى سرخ شده را هم اضافه ميكنيم و چند دقيقه ميزاريم با سس بجوشه و خوش طعم بشه و با كنجد و گشنيز تزيين ميكنيم نوش جان😋 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک پیتز ای متفاوت و البته خیلی خوشمزه 😋😋😋 ابتدا گوشت ران گوساله را همراه با سس کچاپ و سس خردل و پیازسفید و پیازقرمز و سیر و ترکیب چهار ادویه ( میخک و جوزهندی و فلفل قرمز و زنجبیل ) و نمک و روغن زیتون و آب برای چهار ساعت با دمای ۱۷۰‌ درجه داخل فر بپزید نان تست را برش داده و به شکل قیف درآورید و داخل آن را با ژیگو پخته شده بالا پیاز و گوجه فرنگی و جعفری پر کنید و توی ظرف بچینید و بین آنها را با پنیرموزارلا رنده شده پر کنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰ دقیقه بپزید برای سس هم از ترکیب ماست_یونانی خیار و آبلیموترش و سرکه و نمک و نعناع و شوید و جعفری و پودرسیر و روغن زیتون استفاده کنید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ایده برای درست کردن شکلات ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
لیموترش 1 کیلو نمک 2 قاشق سوپ‌خوری دانه ی خردل سیاه 3 قاشق سوپ‌خوری زردچوبه 1 قاشق سوپ‌خوری شکر قهوه‌ای 200 گرم آبلیمو 250 میلی لیتر سرکه 60 میلی لیتر در مرحله اول لیمو را به همراه مقداری نمک درون قابلمه‌ی آب جوش بریزید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید. لیمو‌ها را پس از جوشانده شدن درون یک صافی ریخته تا آب آن کاملا گرفته شود. برای اینکه رطوبت لیمو‌ها گرفته شود، بهتر است آن‌ها را روی یک دستمال تمیز پهن کنید. سپس در این مرحله، لیمو‌‌ها را برش داده و درون برش‌ها را با مخلوطی از دانه خردل، زردچوبه، شکر قهوه‌ای و نمک پر کنید و در ظرف شیشه‌ای قرار دهید. بعد از گذشت یک هفته ترشی لیموترش شما آماده مصرف است. نکته: برای این که ترشی شما حالت نرم و فرورفتگی نداشته باشد، حتما از نمک دریا به جای نمک خانگی استفاده نمایید. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده زیبا برای تزیین شیرینی برای کودکان ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده زیبا برای جشن تولدها _آموزشی ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞🍫🥚🍶 وعوو😍😋ساده,شیک,خوشمزه این نون تست های دارچینی هم فکر کنم برای عصرونه یا فینگر فود خیلی شیک و خوشمزه باشند😍 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
رولت کدو تنبل ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج ۱ عدد پیازچه ۶ عدد فلفل کاپی۲ عدد آرد سفید گندم ۹۰۰ گرم (۶ پیمانه) شیر گرم ۲ پیمانه آب گرم یک و نیم پیمانه نمک یک و نیم ق چ مخمر (خمیر مایه ) ۲ ق غ روغن زیتون نصف پیمانه روغن ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
سرخ کردن بادمجان با جذب روغن کم😘 . 👈روش اول به این صورت که سفیده رو از زرده جدا میکنیم و با چنگال میزنیم تا کف کنه بعد با قلمو اون رو روی بادمجان میزنیم و سرخ میکنیم‌. به هیچ وجه روغن جذب نمیکنه 😋 👈 روش دوم بادمجان ها رو پوست بگیرید و حسابی نمک پاشی کنید و دو تا سه ساعت اجازه بدید که تلخی بادمجان گرفته شه و زردابه بادمجان خارج بشه .بعد از اینکه زردابه خارج شد بادمجان ها رو با اب سرد بشورید و اجازه بدین که خشک بشه و داخل روغن سرخشون کنید.😘 👈 روش سوم یک عدد گوجه فرنگی را از وسط نصف کنید و روی بادمجان بکشید و بعد سرخ کنید👌 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
دختر داری و هر روز موهاش 😢 جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐 منم که اهل این نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍 .http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک سنت قدیمی در قزوین هست که پنجاه روز بعد از نوروز همه مردم به دل طبیعت می روند، درست مثل سیزده بدر و یکی از مهم‌ترین خوراکی های این روز هم دویماج است که یک میان وعده عالی و پرطرفدار بین قزوینی هاست و راز مزه عالیش هم توی اون پنیر کوزه ای و نان قزوینی است که هر جائی گیرتون نمیاد، نان قزوینی، سبزی خوردن، گردو، پنیر کوزه ای، نعنا روغن و پیاز داغ مواد اصلی این معجون خوشمزه است، «ایران با همه زیبائی هایش از شما دورنیست» . ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون رو این مدلی سرخ کن 🍆🍆🍆 2 عدد بادمجان اب 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید 2 عدد تخم مرغ آرد 1 قاشق غذاخوری 1 قاشق غذاخوری نشاسته نمک فلفل ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥚باقلاپوست کنده 300 گرم _تخم مرغ3 الی4 عدد _پیاز1 عدد آرد 1 قاشق _نمک و فلفل یا زنجبیل _شویدخرد شده 3الی4قاشق _ روغن حیوانی1قاشق 🍚باقلا را پخته و بعد از سرد شدن با شوید و تخم مرغ و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه وفلفل یا زنجبیل مخلوط کرده و روغن حیوانی بعد از اینکه در ماهیتابه گرم شده مایه را در آن بریزید و درب ماهیتابه را گذاشته یک طرف که سرخ شد طرف دیگر را سرخ کنید . در صورت استفاده از باقلای خام در سرخ کردن عجله نکنید و حرارت را کم و درب ظرف را بگذارید تا ضمن سرخ شدن باقلا کاملا بپزد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛