فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مسقطی_زعفرانی 🍮🍮🍮
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده زیبا برای تزیین شیرینی برای کودکان
#گیف_آموزشی
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده زیبا برای جشن تولدها
#فیلم _آموزشی
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
اینم یه خوشمزه با
#سیب_زمینی_سینه_مرغ_چرخ_کرد_پنیرپیتزا
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه🍞🍫🥚🍶
وعوو😍😋ساده,شیک,خوشمزه
این نون تست های دارچینی هم فکر کنم برای عصرونه یا فینگر فود خیلی شیک و خوشمزه باشند😍
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ دسر_عربی👆👆👆
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_سبزیجات
هویج ۱ عدد
پیازچه ۶ عدد
فلفل کاپی۲ عدد
آرد سفید گندم ۹۰۰ گرم (۶ پیمانه)
شیر گرم ۲ پیمانه
آب گرم یک و نیم پیمانه
نمک یک و نیم ق چ
مخمر (خمیر مایه ) ۲ ق غ
روغن زیتون نصف پیمانه
روغن
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#ترفند سرخ کردن بادمجان با جذب روغن کم😘
. 👈روش اول
به این صورت که سفیده رو از زرده جدا میکنیم و با چنگال میزنیم تا کف کنه بعد با قلمو اون رو روی بادمجان میزنیم و سرخ میکنیم. به هیچ وجه روغن جذب نمیکنه 😋
👈 روش دوم
بادمجان ها رو پوست بگیرید و حسابی نمک پاشی کنید و دو تا سه ساعت اجازه بدید که تلخی بادمجان گرفته شه و زردابه بادمجان خارج بشه .بعد از اینکه زردابه خارج شد بادمجان ها رو با اب سرد بشورید و اجازه بدین که خشک بشه و داخل روغن سرخشون کنید.😘
👈 روش سوم
یک عدد گوجه فرنگی را از وسط نصف کنید و روی بادمجان بکشید و بعد سرخ کنید👌
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
دختر داری و هر روز موهاش #شلخته_اس 😢
جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐
منم که اهل این #قری_بازیا نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍
.http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پوره_بچه_گونه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دویماج
یک سنت قدیمی در قزوین هست که پنجاه روز بعد از نوروز همه مردم به دل طبیعت می روند، درست مثل سیزده بدر و یکی از مهمترین خوراکی های این روز هم دویماج است که یک میان وعده عالی و پرطرفدار بین قزوینی هاست و راز مزه عالیش هم توی اون پنیر کوزه ای و نان قزوینی است که هر جائی گیرتون نمیاد، نان قزوینی، سبزی خوردن، گردو، پنیر کوزه ای، نعنا روغن و پیاز داغ مواد اصلی این معجون خوشمزه است،
«ایران با همه زیبائی هایش از شما دورنیست» .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجون
بادمجون رو این مدلی سرخ کن 🍆🍆🍆
2 عدد بادمجان
اب
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
2 عدد تخم مرغ
آرد 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری نشاسته
نمک فلفل
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_تزیین_ماست😍👆
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کوکو_شوید_باقلای
🥚باقلاپوست کنده 300 گرم _تخم مرغ3 الی4 عدد _پیاز1 عدد آرد 1 قاشق _نمک و فلفل یا زنجبیل _شویدخرد شده 3الی4قاشق _ روغن حیوانی1قاشق
🍚باقلا را پخته و بعد از سرد شدن با شوید و تخم مرغ و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه وفلفل یا زنجبیل مخلوط کرده و روغن حیوانی بعد از اینکه در ماهیتابه گرم شده مایه را در آن بریزید و درب ماهیتابه را گذاشته یک طرف که سرخ شد طرف دیگر را سرخ کنید . در صورت استفاده از باقلای خام در سرخ کردن عجله نکنید و حرارت را کم و درب ظرف را بگذارید تا ضمن سرخ شدن باقلا کاملا بپزد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_دسرچغندر😍👆
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_غذای_ایتالیایی😍👆
مرغ مارماسالای خامه ای👌
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرنچ_تست
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_چغاله_بادام
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#دنت 😋
✍ مواد لازم
ژله پرتغال ....1بسته
دنت پرتغال....1بسته
شیر.....نصف پیمانه
خامه صبحانه......سه قاشق غذاخوری
ژلاتین......1قاشق مرباخوری
🍮طرزرتهیه:
ابترا ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده .تا تمام ذرات ژله حل شود.بعد نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه می کنیم.ژلاتین هم با 1/4 پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا صاف و شفاف شود.شیر و خامه و دنت (از همین دنت هایی که تو بازاره منظورمه) را بهتر از قبل بیرون بزارید تا به دمای محیط برسد.وقتی ژله خنک شد ، بقیه مواد را آروم به ژله اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود من آخر سر از صافی هم رد کردم.ژلاتین را بزارید کمی خنک شود بعد به مواد اضافه کنید.مواد را داخل قالب ریخته بمدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی_اسنک
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛