eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍮 😋 ▫️شیر : ۳ لیوان ▫️شکر : سه چهارم پیمانه ▫️آب سرد : یک سوم پیمانه ▫️پودر ژلاتین : ۳ قاشق غذاخوری ▫️پودر کافی میکس : 2 بسته(منظور بسته های کوچک هست که برای یک لیوان استفاده میشه) ▫️خامه صبحانه:100گرم 🔸شیر را به همراه شکر و کافی میکس روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا یکدست شود .(به اندازه ای که شکر حل شود).سپس از روی حرارت برمیدارم. سپس ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و بن ماری میکنیم و به مواد داغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . بعد از اینکه مواد کمی خنک شد کم کم با خامه مخلوط میکنیم.تا یکدست شود و مواد را داخل قالب از قبل چرب شده ریخته و در یخچال می گذاریم @fast_food
🌮 😋 ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️ژامبون مرغ ۳ ورق ▫️نصف فلفل دلمه متوسط ▫️ذرت ۱/۴ پیمانه ▫️قارچ ۴ دونه 🔸ژامبون ،قارچ ، فلفل دلمه و ذرت رو تفت بدید تا از حالت خامی خارج بشه . تابه کرپ (یا هرنوعی ماهیتابه ای فقط باید نچسب باشه) کمی با روغن چرب کنید . دو عدد تخم مرغ هم زده شده رو حالت خاگینه دوطرف اون رو سرخ کنید زیر گاز‌رو خاموش کنید و مقداری از مواد رو یه سمت اون بریزین (من یکم پنیر پیتزا هم روش ریختم که کاملا اختیاریه) . سمت دیگه تخم مرغ هارو روی مواد بندازین و برگردونین. @fast_food
🍪 😋 ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️آرد یک و یک سوم پیمانه ▫️پودر کاکائو چهار قاشق سوپخوری ▫️کره صد گرم ▫️روغن مایع دو قاشق سوپخوری ▫️چیپس شکلاتی یک چهارم پیمانه ▫️شکر یک دوم پیمانه ▫️بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری ▫️نمک یک چهارم قاشق چایخوری ▫️وانیل مایع پنج قطره 🔸فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید کره و روغن و شکر را بزنید تا رنگش روشن شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و پس از اینکه کامل مخلوط شد آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را الک کنید و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر چیپس شکلاتی را اضافه کنید از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید گرد کنید و داخل سینی بچینید سینی را حدود ۱۵ دقیفه داخل فر قرار دهید .پس از اینکه از فر که خارج کردید پس از پنج دقیقه از کاغذ روغنی جدا کنید @fast_food
😋 🔸نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن، بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد، ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید. به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست، و این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه @fast_food
🔴مجری معروف ازدواج کرد 😍 مراسم ازدواجشون 😍😍👇 https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b ♨️عکس داورهای باهمسراشون 😍👆 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ کپی ممنوع و حرام⛔️
🍟 😋 🔸اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم. توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید. سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن @fast_food
🍪 😋 ▫️2 عدد تخم‌مرغ ▫️نصف لیوان شکر ▫️نصف لیوان روغن‌مایع ▫️3 ق غ پودرکاکائو ▫️ وانیل شکری نوک ق چ ▫️بکینگ‌پودر 2.5 ق چ ▫️1 لیوان پر و 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی آرد ▫️برای روی قرابیه پودرقند 🔸تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید سپس به ترتیب پودرکاکائو، روغن‌مایع، وانیل، بکینگ‌پودر و آرد را اضافه کرده هم بزنید، قوام آن باید طوری باشد که از مواد کیک سفت‌تر باشد و کمی به دست بچسبد.(با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوامگفته شده برسد ورق بزنید و قوام خمیر را ببینید) روی خمیر سلفون بکشید، 2 ساعت داخل یخچال نکه دارید، خمیر سرد شده خودش را می‌گیرد. از یخچال بیرون آورید. از خمیر تکه‌هایی به بزرگی گردو بردارید و گرد کنید و پشت و روی آن را به پودرقند آغشته کنید. با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_12 دقیقه بپزید، دقت کنید که زیاد داخل فر نگه ندارید خیلی سفت می‌شود وقتی ترک خورد یعنی آماده است @fast_food
🥗 😋 ▫️سیب زمینی پخته 4 عدد ▫️مغزکرفس 2 عدد ▫️گردوخردشده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری ▫️کالباس 100گرم ▫️برنج پخته شده 4 تا 5 قاشق غذا خوری(حتما سرد شده باشه) ▫️خیارشور 200 گرم ▫️سس مایونز ٥ قاشق غذاخوري ▫️سرکه وابلیمو ونمک وفلفل به میزان لازم 🔸کرفس و خياشور رو خرد كنين ، سیب زمینی و کالباس رو نگینی كنين و با هم تركيب كنين، و در آخر گردو و برنج را به مواد اضافه كنين.برای سس سالاد نمک ، فلفل ،آبلیمو و سرکه را باسس مایونز مخلوط کنين و هم بزنين تا یکدست بشه، بعد به مواد اضافه کنين و كاملا مخلوط كنين، توي قالب بريزين و يه شب تا صبح بذارين تو يخچال تا مزه ها به خورد هم بره و آماده سرو بشه @fast_food
🍞 😋 آرد بربری 4 کیلو ماست محلی 4 لیوان روغن حیوانی نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان شکر 2 و نیم لیوان تخم مرغ 1 عدد نمک 1 ق چ خوری مایه خمیر 1 ق غ خوری آب ولرم تقریبا 3 لیوان 🔸مقدار رو این بار چند برابر کردم اما تخم مرغ و مایه خمیر رو بیشتر نکردم چون نخواستن زیاد تو روغن پف کنه. مایه خمیر و یه قاشق شکر و نصف پیمانه آب ولرم رو گذاشتم پنج دقیقه با در بسته تا پف کنه آرد رو الک کردم تخم مرغ رو زدم تا از لختگی در بیاد شکر رو با آب ولرم حل کردم بعد به مواد اضافه کردم کل مواد بالا رو اضافه کردم ولی روغن حیوانی رو کم کم حین ورز دادن اضافه کردم خمیر رو مامان ورز داد. یه ساعت گذاشتیم با در بسته تا پف کنه. بعد مامان جان خمیر رو برداشت و با انگشت پهن کرد البته با آبکشی که زیر خمیر گذاشتیم خمیر رو طرح دار کردیم منم مسوول سرخ شدن بودم حواستون باشه تند تند پشت و رو کنین تا یه ورش نسوزه. بعد پخت برساق رو تو نایلون بزارین داخل یخچال. بافتشم شکر خدا مث هر بار عالی شد @fast_food
🌮 😋 🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم میگو🍤 میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه‌دار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم برای سرو تاکو🌮 ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن می‌چینیم @fast_food
🌰🍫😋 ▫️شیر:سه لیوان ▫️شکر:نصف لیوان ▫️نشاسته ذرت:سه قاشق غذاخوری ▫️نسکافه:دو قاشق غذاخوری ▫️پودر کاکائو:سه قاشق غذاخوری(می تونین طبق ذائقه شکلات تلخ یا شیری هم استفاده کنین) ▫️کره:۲۵گرم ▫️آب جوش:سه قاشق غذاخوری ▫️فندق در صورت تمایل 🔸نسکافه رو با آب جوش حل کنید،شیر سرد،نشاسته،پودر کاکائو و شکر رو باهم مخلوط کنیدبهش نسکافه رو هم اضافه کنید و بزارید رو حرارات و مدام هم بزنید تا پودینگ به غلظت فرنی برسه بهش کره رو اضافه کنید بعد خاموش کنید.من تواین مرحله به پودینگ نصف استکان فندوق خرد شده و سه عدد شکلات شیری اضافه کردم.داخل ظرفهای تک نفره کشیدم و بعداز سرد شدن کامل و موقع سرو روی دسرموباپودر کاکائو و فندوق بو داده تزیین کردم @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥞 😋 ▫️۱ عدد تخم مرغ ▫️۲ قاشق غذا خوری شکر ▫️۱ لیوان شیر ▫️۱ پاکت وانیل(۵ گرم یا کمی وانیل ایرانی ) ▫️نصف پاکت بکینگ پودر(۵ گرم ) ▫️۱.۵ لیوان ارد ▫️۱ قاشق غذا خوری کاکائو 🔸تخم مرغ و شکر را هم بزنید. شیر ،وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. آرد را هم اضافه کرده و هم بزنید. یک استکان از خمیر را کنار بذارید و بقیه رو در ماهیتابه بریزید و پخش کنید. خمیری که جدا کردید رو با کاکائو مخلوط کنید و درست وسط خمیر داخل ماهیتابه بریزید و مثل فیلم به کمک کارد فرم بدید و سپس در ماهیتابه را ببندید. ور حرارت کم بپزید. وقتی حباب زد پشت و رو کنید تا طرف دیگه هم بپزد و طلایی بشه @fast_food
🌯 😋 ▫️دل مرغ ۷۰۰ گرم پاک کنین و بشورین ▫️پیاز درشت یک عدد ▫️سیب زمینی متوسط یک عدد ▫️رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری ▫️زردچوبه فلفل نمک ادویه کاری به مقدار لازم 🔸اول سیب زمینی ها رو نگینی ریز خورد کرده و سرخ کنین. بعد پیاز رو خلالی نازک برش بدین و تفت بدین. عسلی که شد دل و ادویه ها رو اضافه کنین. با هم تفت بدین و نیم استکان آب اضافه کنین بعد از بجوش اومدن درب تابه رو ببندین و با شعله کم بذارین بپزه. بعد بذارین آبش جمع بشه رب رو اضافه کنین تفت بدین و تمام. با گوجه و ریحان یا جعفری ساندویج کنین @fast_food
🍨 😋 🔸دو ليوان آب رو توى ظرفى بريزيد بعد يك چهارم ليوان نشاسته گل و يك چهارم ليوان شكر ( ميتونيد كمتر هم بريزيد ) يك قاشق غذاخورى زعفران آبكرده ، سه قاشق غذاخورى گلاب داخل آب ريخته و همه رو مخلوط كنيد وقتى دانه هاى نشاسته كاملا آب شد ظرف رو روى حرارت بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا مسقطى خوب سفت بشه يك ق غ كره هم اضافه و بعد از پنج شش دقيقه هم زدن زيرش رو خاموش كنيد مسقطى رو همونطور داغ داغ داخل كاسه بريزيد و با مغز دلخواه تزيين كنيد بعد داخل يخچال بگذاريد تا كاملأ خنك بشه و بعد نوش جان كنيد @fast_food
🍫 😋 شیر ۳ لیوان نشاسته ذرت ۲ ق غ آرد ۱ ق غ شکر ۴ ق غ کاکائو(ترجیحا هلندی) ۲ ق غ خامه صبحانه ۲ ق غ بیسکوئیت پتی بور نصف بسته 🔸آرد و شکر و نشاسته و کاکائو را مخلوط میکنیم و شیر سرد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شود (اگر یکدست نشد از صافی رد کنید) مواد را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد بعد خامه را اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شود من برای اینکه پودینگ دو رنگ باشه مواد رو دو قسمت کردم و به یک قسمت چند تکه شکلات شیری اضافه کردم تا با دمای پودینگ آب بشه و رنگش تیره بشه (اگه میخواید پودینگ تیره تر از این باشه شکلات تلخ اضافه کنید من شکلات تلخ دوست ندارم) ته لیوان یک لایه بیسکوییت پودر شده بریزید ( توی عکس خیلی مشخص نیست) و روی اون پودینگ تیره و بعد پودینگ روشن و به همین ترتیب ادامه بدین و در آخر روی پودینگ هم بیسکوئیت پودر شده بریزید و تزیین کنید و داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره و خنک بشه 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 @fast_food @fast_food ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🧇 😋 ▫️تخم مرغ 2عدد ▫️کره یا روغن صاف قنادی 200 گرم ▫️آرد 500 گرم ▫️پودر قند 125گرم ▫️زنجبیل 3ق غ ▫️عسل 2 ق غ 🔸کره به دمای محیط رسیده رو با پودر قند مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا پوک وسفید شودبعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم 1 دقیقه میزنیم بعدش هم عسل رو اضافه کرده و در آخر زنجبیل وآرد رو اضافه میکنیم.. خمیری به دست میاد که اصلا به دست نمی چسبه یک ساعت خمیر رو داخل نایلون و در یخچال استراحت میدهیم خمیر را با وردنه باز میکنیم و به قطر 1 سانتی متر قالب میزنیم و با چنگال روش سوراخ ایجاد میکنیم در فر گرم شده با دمای180 درجه سانتی گراد قرار میدیم فقط توجه کنید فقط تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی طلایی شود اگر زیادی بمونه خیلی خیلی سفت میشه برای تزئین شیرینی ها میتونیم داخل شکلات ذوب شده وبعد داخل پودر پسته ونارگیل بزنیم @fast_food
🍅 😋 🔸نصفِ لیوان نخود و لوبیا چشم بلبلی رو جدا پختم . یه پیاز رو تفت دادم بهش یه قاشق رب گوجه و یه پیمانه برنج نیم دونه و یه مقدار آب اضافه کردم . بعد از یک ساعت ۵ تا گوجه متوسط رو رنده زدم و با سبزی آش (یه لیوان خورد شده)و نخود و لوبیای پخته شده و نمک بهش اضافه کردم و گذاشتم تا حسابی جا بیفته. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
😋 🍛 🔸فیله های مرغ رو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم .اگر هویج هم دوست داشتید خرد کنید با کمی اب بذارید بپزه حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید (تقریبا ده دقیقه که پخته پخته میشه )بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان کنید . ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از طبیبانه
YEKNET.IR - shoor 1 - vafat omolbanin 99.11.08 - seyed mehdi hoseini.mp3
4.45M
احساسی 🍃دنیا رو زیر و رو کنی 🍃یه جا مثل حرم پیدا نمیشه 🎤 👌بسیار دلنشین 🔴جدیدترین های روز عضویت در کانال شور ذاکرین 👌👇 @zakerin0 👈بهترین های مداحی
هدایت شده از طبیبانه
شبتون پر محبت امام حسین😍❤️ حتما تو این شبهای عزیز با بخوابید التماس دعای ویژه برای مسلمانان در این شرایط 🌸🌸🌸🌸🙏 تبادلات👇
هدایت شده از طبیبانه
♨️ 😭 کردن جنازه شهید فخری‌زاده هنگام مصیبت اباعبدالله (ع) میخونن و جنازه شهید می‌کند.😭 📹 کلیپ هم‌اکنون در لینک زیر درج شد. 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/899416094C064d47bbfd
🥕مواد اولیه: هویج 500 گرم- روغن مایع به میزان لازم- سینه مرغ بدون استخوان 500 گرم- پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری- زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری- نمک و فلفل به دلخواه- شکر 2 قاشق غذاخوری- آب غوره نیم لیوان - برنج 600 گرم- روغن حیوانی 1 قاشق غذاخوری- خلال پسته به دلخواه 🥣طرز تهیه: هویج‌ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سینة مرغ را به اندازة خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن می‌توانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛