eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
خدایا💚 در این‌ صبح زیبا⛅️کمک کن سبب درمان باشیم نه باعث درد ، حضورمان همراه آرامش باشد نه موجب نا آرامی ، حامل امید باشیم نه ناقل نا امیدی ، عشق پرورش دهیم و نه نفرت سلاااام صبحتون بخیر و خوشی💓 💞 @fast_food 💞
#دسر_گلابی 🍐🍐 ✍ پوست گلابیارو گرفتم و از وسط نصفشون کردم و توی سسی که با ترکیب (شربت توت فرنگی ، تمشک ، وانیل ، چوب دارچین) درست کرده بودم قرار دادم و گذاشتم با حرارت کم بپزه و طعم و رنگ همه ی اون خوشمزه ها رو به خودش جذب کنه. به نظرم به تنهایی یا همراه یکی دو اسکوپ بستنی وانیلی یه دسر لذیذ میشه. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#نان_سیبزمینی ✍مواد لازم حدود ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی متوسط یک عدد تخم مرغ و یک زرده برای رومال ۱ ق چ بکینگ پودر نمک و فلفل کمی ۱ تا ۲ ق غ روغن زیتون ۱۰۰ گرم + مقداری آرد الک کرده پنیر پارمزان یک پیمانه ✍طرز تهیه سیب زمینی ها رو آبپز کنید و پوست بگیرید. پوره کنید و بعد خنک کنید. با روغن زیتون و تخم مرغ مخلوط کنید و‌ نمک و فلفل بزنید. اکنون آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بوجود بیاد و اگه لازم بود کمی آرد اضافه کنید اما سفت نشه. از خمیر چونه درست کنید. پهن کنید و به اندازه دلخواه دربیارید. ضخامت زیاد نباشه. سینی رو چرب کنید و کاغذ بندازید خمیر رو منتقل کنید و بین شون فاصله بذارید. با چنگال روی نونا خط بندازید. با زرده و کمی روغن مایع رومال درست کنید و روی نونها بمالید و از پنیر رنده شده کمی بپاشید. در صورت تمایل از کنجد و یا سیاهدونه و شوید و... روشون بپاشید. فر رو از قبل روشن و داغ کنید و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#سوپ_ورمیشل 🍲🍲🍲 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#سوپ_ورمیشل 🍲🍲🍲 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه
🍲🍲🍲 تو شبهای سرد پائیز و زمستون معمولا یک غذای گرم و سبک خیلی میچسبه. معمولا هر وقت مرغ یا گوشت ساده میپزم اگر آبش زیاد بیاد بسته بندی میکنم و میذارم تو فریزر و برای پخت سوپ ورمیشل ازش استفاده میکنم . من معمولا برای همه سوپ ها از پیاز داغ استفاده میکنم چون طعم خیلی خوبی به سوپ میده. پیاز رو با کمی روغن تفت بدید تا حدی که یه مقدار نرم بشه بعد زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه و پودر سیر و پودر زنجبیل رو اضافه کنید. سیب زمینی و هویج نگینی شده را اضافه کنید و کمی همراه با پیاز تفت بدید. رب رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه. سینه مرغ رو همراه مقدار کافی آب مرغ اضافه کنید و حرارت رو ملایم کنید تا مرغ پخته بشه. استفاده از یک عدد عصاره گوشت طعم خیلی خوبی به این سوپ میده. وقتی مرغ پخته شد از قابلمه درش بیارید و ریش ریش کنید و دوباره بریزید تو سوپ. تو این مرحله به دلخواه میتونید از کمی نخود فرنگی عدس یا ذرت استفاده کنید. سبزی سوپ رو اضافه کنید. وقتی سبزی رو اضافه کردید چند دقیقه در ظرف رو نبندید تا رنگ سبزی تیره نشه. البته من اینبار بدون سبزی سوپ رو پختم. معمولا برای این سوپ از جعفری استفاده میشه اما استفاده از مقدار مساوی جعفری و گشنیز طعم این سوپ رو عالی میکنه. وقتی سبزی پخته شد ورمیشل رو اضافه کنید. دقت کنید اگه ورمیشل رو زیاد بریزید سوپ سفت و اگه کم بریزید سوپ آبکی میشه پس بصورت چشمی اندازه بگیرید. وقتی ورمیشل رو اضافه کردید چند بار سوپ رو هم بزنید تا بصورت یکنواخت بپزه و در آخر کار هم نمک و آبلیمو رو هم به اندازه لازم به سوپ اضافه کنید. وقتی حس کردید ورمیشل پخته شده ( دقت کنید له نشه ) حدودا بعد از یک ربع حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید تا ورمیشل ها با بخار درون قابلمه پف کنه. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته سیب زمینی 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رشته_پلو #کلیپ_آموزشی 🔴برنج برای هر نفر نصف پيمانه و دو برابرش رشته استفاده ميشه. 🔴 رشته رو با كره و يا روغن محلی و دارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوی خاميش گرفته بشه. 🔴 رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه و از روی حرارت بردارين. 🔴 مرغ تكه ای ، گوشت تكه ای ، گوشت قلقلی ، ماهی ، خرما ، كشمش ، خلال نارنج و پرتقال ، پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذای فوق العاده😋👌 شاد باشيد و دل ديگران رو هم شاد كنيم حتی با يك لبخند😊💖 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناهار عالی وخوشمزه درعرض یک ساعت ✍طرز تهیه...... به ازای هر پیمانه برنج یک تا یک ونیم پیمانه آب نیاز داریم البته بستگی به جنس برنج داره اگر برنج محلی باشه همون دوبرابر آب کافیه اگر برنجتون هندی هست دوبرابر باشه فقط یک پیمانه بیشتر بریزید. من سه پیمانه پلوپز برنج پاکستانی را شستم با هفت پیمانه آب جوش یا آب معمولی فرقی نداره با نصف قاشق مرباخوری نمک و دو قاشق روغن و در صورت تمایل کمی زردچوبه و شوید را اضافه کردم وگذاشتم بجوش بیاد و گاهی هم بهم زدم آبش که کاملا کشیده شد دم کردم. درجه پلوپز را تا آخر چرخوندم خودش کم کم بر میگرده به نقطه اول حدود یک ساعت زمان میبره و بعدش یه #پلوی خوشمزه عین پلوی آبکش شده دارید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_سبزی_شیراز نکته❗️در اواخر پخت یک کاسه کوچک از آش رو جدا کنید و بکوبید و دوباره به آش اضافه کنید تا قوام پیدا کنه و مثل آش بیرون بشه. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
ســـ🌸ــلام #صبحتون_سرشار_مهربانی ان شاءالله امروز پر از خیر و برکت باشه🌸🍃 دلتون به پاکی صبح🌸🍃افکار بلندتون سبز🌸🍃 زندگیتون سرشار از مهربانی🌸🍃روزتون پر از معجزه🌸🍃 💞 @fast_food 💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیاز_داغ_گل 🍥🍥 باز هم یه توضیح میدم ، اول پیاز رو شسته و پوست روش رو میکنیم و بعد برشهای نواری روی اون میزنیم درست مثل زمانیکه میخوایم سیب پوست بگیریم. برشها هر کجا قطع شد ایرادی نداره. رول ها رو توی روغن داغ میندازیم و اجازه میدیم با حرارت ملایم سرخ و طلایی رنگ بشه. وقتی که طلایی شد دونه دونه رول هارو روی دستمال کاغذی میزاریم تا روغنش گرفته بشه. اولین رول رو لوله میکنیم و بعد بقیه رو به ترتیب دور اون قرار میدیم. نیاز به خلال دندان هم نداره چون خودش به خاطر روغنی بودنش به هم میچسبه. این گل رو میشه برای #تزیین انواع #آش و #کشک_بادمجان #حلیم_بادمجان استفاده کرد. امیدوارم استفاده کافی رو ازین کلیپ برده باشید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک روش بسیار سریع و حرفه ای برای خرد کردن #پیاز که همه آشپزها از آن استفاده میکنند.👌 این روش باعث یکنواخت سرخ شدن پیاز شده و در سالاد باعث زیباتر شدن ظاهر آن میشود. در فیلم ، نکات ریز و مفیدی در کار با چاقو و تخته هست که یاد گرفتن آنها حتما باعث سرعت بیشتر و نتیجه بهتر در آشپزخانه میشود. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از خبری 🌹🌹
جملات هزار ریشتری⚠️⚠️‼️‼️ متنهای زیبا و دلنشین ❤️❤️ عکسهای کانال خاص برای افراد خاص👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1620181002Cf8094af308 شک نکن جزو بهترین کانالاست😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز واستون یه آش خوشمزه درست کردم که تو این هوای بارونی واقعا میچسبه😋 این آش رو مدلای مختلف درست میکنن ولی من آش پر ملات دوست دارم و خودم اینطوری درست میکنم و خیلی هم خوشمزه میشه، میتونید امتحان کنید #آش_آلو_بخارا برای درست کردن این آش من مواد رو چشمی میریزم ولی اندازه تقریبی را واستون مینویسم. ابتدا تو قابلمه چند قاشق روغن ریختم و 2 عدد پیاز نگینی خرد شده و 2 حبه سیر رنده شده رو سرخ کردم و 1 قاشق غذاخوری زردچوبه و 2 تا 3 قاشق غذاخوری رب ریختم و رنگ رب که باز شد 2 قاشق غذاخوری نعناع خشک و ادويه جات (پودر تخم گشنیز و زنجبیل، نمک و فلفل و پودر لیمو عمانی از هر کدوم 1 قاشق چایخوری) ریختم و حبوبات از قبل خیس خورده و پخته شده (1لیوان لوبیا چیتی ، 1 لیوان نخود ، 1/2 لیوان عدس) و 15 عدد آلو بخارا اضافه کردم و آب جوش ریختم به اندازه ای که روی مواد بالا بیاد و چند جوش که زد حدود 1 لیوان سبزی آش ریختم و چند جوش که زد 1 بسته رشته آشی ریختم و حرارت را کم کردم و گذاشتم تا آش پخته و جا بیفتد. و در آخر آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کردم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_جو توی این هوای سرد و پاییزی #آش خیلی میچسبه ، دستورش همزمان با فیلم نوشته شده. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از گسترده اختصاصی نصب اپ
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 ✅گوشیت همش #هنگ میکنه یا #سنگین شده جا برای #عکس_جدید نداری🏞 با این برنامه دیگه با خیال راحت هر چی میخوای #نصب کن😍 🔵پاک کردن فایل های اضافه 🔴افزایش عمر باتری تا ۸۰ درصد 🔵آزاد کردن فضای رم
هدایت شده از خبری 🌹🌹
4_5931266702389020016.apk
2.98M
➖گوشیت هنگ میکنه ⁉️ ➖زود شارژ تموم میکنه⁉️ ➖تبلیغات مزاحم داری⁉️ ➖فکر میکنی گوشیت هک شده ⁉️ برنامه بالا رو نصب کن 😊☝️
#خوراک_کلم_قمری😋 ✍ پیاز نگینی و تو تابه تفت دادم یک ق غ رب زدم و باز تفت دادم بعد کلم قمری نگینی خرد شده + یک سوم پیمانه برنج نیم دونه+ نصف پیمانه عدس + یک عدد عصاره گوشت (یا نمک زردچوبه و ادویه هفت رنگ) و فلفل نیمکوب+ آب اسفناج و یک لیوان هم آب گوشت تازه داشتم ریختم و درشو گذاشتم حدود ۱/۵ ساعت ریزجوش زد تا جا افتاد. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سبزی_مناسب_آش_رشته تره فراوان ، جعفری و گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر. برخی فصول اسفناج موجود نیست که برگ چغندر جایگزین میشه و این دوتا برگ پهن رنگ قشنگ سبزی به غذاها میدند. کمی شوید که البته برخی بدون شوید آش رشته رو درست میکنن. سبزی آش رشته رو خیلی ریز نمیکنند که ساطوری بشه. اما بازم به سلیقه شما بستگی داره. در شهرهای مختلف ذائقه ها و سلیقه ها متفاوت هستند این دستور تقریبی است. مقدار سبزی به طور کل و مخلوط برای تهیه آش برای هر ۴ تا ۶ نفر حدود ۱ کیلوگرم سبزی است که مقدار تک تک آن میتواند بر حسب ذایقه شما متغیر باشد. برای یک کیلو سبزی مناسب آش رشته: تره ۳۰۰ گرم جعفری ۲۰۰ گرم گشنیز ۲۵۰ گرم اسفناج یا چغندر ۲۰۰ گرم شوید ۵۰ گرم اگه شوید نخوام بریزم بجاش گشنیز رو بیشتر میکنم. در فصل زمستان ساقه های روشن سیر تازه هم داخلش خرد میشه کرد. بعضیا داخل آش رشته چغندر هم خرد میکنند و این آش رو در اینصورت با سرکه میخورند. شما چه سبزی برای آش رشته میریزید ؟ از هرکدوم چقدر ؟ بعد با چی میخورید ؟ کشک یا سرکه ؟ در آذربایجان بعضیا به این آش رب گوجه هم اضافه میکنند و با کشک سرو میکنند. آش رشته اصولا با سیرداغ و نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو میشه. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
3 رجب...؛ سالروز شهادت امام هادی (ع) پدر بزرگ امام عصر (عج) بر امام زمانمون و همه شیعیان تسلیت باد... #هادی_تویی_که_کسی_گم_نمیشود
با طلوع خورشید روزی دیگر آغاز می ‌شود نفس بکش و یڪ بار دیگـر برای بیداری خود خدا را شاکـر باش سلام روزتون سرشار از موفقیت 💞 @fast_food 💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پخت_قلم_گاو ✍مواد لازم یک عدد قلم گاو ، اب ، پیاز ، زردچوبه ، فلفل ، کمی هویج ✍مراحل پخت داخل کلیپ مشخصه عزیزان؛ من از اب قلم داخل آش ها و سوپ ها و بعضی خورشت ها استفاده میکنم و عالی و فوق العاده میشن؛ میتونید بجای برش های مربعی اب قلم هارو داخل لیوان یکبار مصرف بریزیدو بذارید یخچال تا خودشو بگیره بعد اونهارو حلقه ای برش بدینو بریزید داخل کیسه فریزر و بعد منتقل کنید داخل فریزرتون تا به وقت استفاده یک برشش رو بندازید داخل غذاتون؛ طبخ این قلم 24 ساعته و باید کاملا له له بشه و تمام مواد غضروفیش نرم و لطیف از استخوان بیرون بیادو در اب حل بشه باقیمانده چیزی نیست جز استخوان و کمی پوست و غضروف های سرسخت که اب نمیشن. روغنش رو جدا میکنم که کیسه فریزر رو بدنما نکنه داخل فریزر و شکل ماسیده طوری بگیره؛ روغنش رو نگه میدارم و داخل آش میریزم؛ اینطوری از نظر من بهتره. این آب قلم خیلی خیلییی مقویه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید... متوجه شدید؟ عصاره استخوان (آب قلم) در واقع برای همه‌ی بخش‌های بدن‌تان مفید است، از روده گرفته تا مغز، از ماهیچه ها گرفته تا رباط‌ها ؛ مو ؛پوست و ناخن ها! هم‌چنین کالری نسبتا کمی دارد اما سرشار از مواد معدنی و سایر ترکیبات شیمیایی است که ممکن است بسیاری به فقر آن‌ها دچار باشند. بدون شک عصاره استخوان (آب قلم) میتواند هر روز مواد مغذی بسیاری به رژیم‌تان بیفزاید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_پلو ✍مواد لازم برای ۳ نفر بادمجان ۳ عدد(حدودا نیم کیلو) برنج ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه گوجه فرنگی ۲ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم ✍طرز تهیه برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم. بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه. بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند. میتونید داخل آب نمک قرار بدین. بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم. در تابه رو هم میتونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید. پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم وبعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم. گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم. برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم. کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی. لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه. توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب میندازن و برنجتون شفته و نرم نشه. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_انداز_ماهی ⁉️سوال کرده بودین ک با هر ماهی ای میشه این غذا رو درست کرد؟ بله میتونید با هر ماهی درست کنید اما ماهیای جنوب بخاطر تازگیشون اصلا نیاز ب مزه دار کردن ندارن ولی شما اگر ماهی تازه در دسترس ندارید میتونید با پیاز خلالی دو حبه سیر مقداری زعفران و آبلیمو و نمک مزه دار کنید. ✍مواد لازم برای ۳ نفر‌ برنج ۳ پیمانه سبزی پلویی (شامل جعفری گشنیز تره و شوید) ۳۰۰ گرم ۱ دونه پیاز متوسط نگینی شده ۲ حبه سیر رنده شده زردچوبه ۱ قاشق چایخوری ✍مواد لازم برای کاور کردن ماهی آرد ۱ پیمانه برای کاور کردن ماهی ادویه ماهی ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه یک قاشق مرباخوری نمک ۱ قاشق مرباخوری فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری ✍طرز تهیه ابتدا آرد و ادویه ها رو ترکیب میکنیم. به ماهی ها نمک میپاشیم. ماهی را در آرد آغشته میکنیم و در روغن سرخ میکنیم. برای ته قابلمه فقط یک قسمت ماهی سرخ شود و برای لای پلو هر دو طرف ماهی را سرخ میکنیم. برای آماده کردن سبزی پلو ابتدا پیاز را تفت میدهیم و بعد سیر را اضافه میکنیم ، سبزی را اضافه کرده در حد کشیده شدن آب سبزی تفت میدهیم. کف قابلمه ماهی ها را از قسمت سرخ نشده کف قابلمه میچینیم برنج و سبزی اضافه کرده و ترکیب میکنیم و ماهی های سرخ شده را قرار میدهیم و ما باقی سبزی و پلو را اضافه کرده و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای خیلی کم دم میدهیم. بعد از دم کشیدن گوشه های برنج را با چاقو آزاد میکنیم و ۱۰ دقیقه میزاریم که قابلمه با دمای برنج باعث باز شدن برنج از قابلمه شود بعد در ظرف برمیگردونیم. نوش جان😌 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
هدایت شده از 🎀خلاقانه🎀
💐صبح شدصبح دل انگیز تو 🌸اے یار بخیر 💐صبح زیباے تو پر نعمـت 🌸و پر ڪار بخیر 💐خنده بر لب بزن اے دوست 🌸ڪہ زیبا بشوے 💐اے ڪہ با خنده شود 🌸روز تو پر بار ، بخیر 💐 #سلام_روزتون_بخیر 💞 @fast_food 💞