eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_چیلی این خوراک تند و آتشین بسی خوشمزه ست😉 ✍دستور👇👇 عزیزان چیلی فلفل قرمز تنده ، قارچ هم میتونید بریزید با برنج هم سرو میشه. شب کمی لوبیا رو خیس کنید چیتی یا قرمز هر کدوم رو دوست داشتید بعد از خیس خوردن بذارید بپزه. یک عدد پیاز رو ریز خورد کرده و با کمی روغن تفت دهید. پیاز که تفت داده شد. دو حبه سیر رنده شده اضافه میکنیم. گوشت چرخ کرده(حدود چهارصد گرم) اضافه و با پشت قاشق بزنید تا از هم جدا شه در ماهیتابه رو بزارید تا چرخ کرده کم کم سرخ شه وقتی که سرخ شد ادویه جات ، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه ، زردچوبه ، آویشن ، پاپریکا بزنید. یک عدد فلفل دلمه ای رو خرد کرده و اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم. دو عدد گوجه فرنکی رنده شده هم اضافه کنید دوباره سرشو بذارید تا گوجه فرنگی سرخ بشه در انتها یک قاشق رب اًضافه و اب میریزیم وقتی اب جوش اومد حدود یک کاسه لوبیای چیتی پخته شده اضافه میکنیم. یکی دو عدد چیلی اضافه میکنیم(این قسمت یادم رفت فیلم بگیرم) درشو میزاریم تا بپزه وجا بیفته. این خوراک تا تند باشه خوشمزه تره دستمال کاغذی دم دستتون باشه. اگه بچه کوچک دارید نمیخواید تند باشه فلفل(چیلی) رو کم یا حذف کنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_برنج ✍مواد لازم 2 لیوان برنج (محلی) 3 لیوان آب گرم روغن نباتی نمک 1 کاسه ذرت پخته شده 2 هویج مکعب خردشده(شما میتونید از فریزری آماده هم استفاده کنید) 1 کاسه نخود فرنگی کمی جعفری خردشده آب نصف لیمو تازه 1 کاسه ذرت پخته شده 1 پیمانه فلفل قرمز کنسرو شده (میتونید از فلفل دلمه ای قرمز هم استفاده کنید) چندعدد خیارشور خردشده 2 عددپیازچه تازه خردشده ✍دستور تهیه از قبل حدود نیم ساعت برنج را خیس داده و بعد استفاده کنید. روغن مایع گیاهی را در تابه بریزید و برنج را اضافه کنید و برای 1-2 دقیقه تفت دهید. نمک ، هویج و نخودفرنگی را اضافه و آب گرم را اضافه کنید. برنج و سبزیجات پخته شده را در حدود 15 دقیقه بزارید پخته بشه و مواد دیگر را اضافه کنید ، آنها را باهم مخلوط و در قالب کیک ریخته وکمی فشرده میکنیم و آهسته در ظرف سرو برگردانده و تزیین میکنیم. امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر 🍮🍮🍮🍮 #دسر_پاولووا با شکلات و کارامل و بادام زمینی و خامه 🍭🍭🍭 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#نان_خانگی ارد سه کاسه ابگوشت خوری(معادل یک و نیم کیلو). ماست یک استکان. شیر یک استکان. پودر مخمر ۱/۵ قاشق غذاخوری. اب ولرم یک لیوان. روغن ۲/۳ لیوان ✍ ابتدا پودر مخمر رو با اب ولرم و دو قاشق غذاخوری شکر به مدت یک ربع در لیوان حل میکنم و روش رو با نعلبکی میپوشانم تا عمل بیاد سپس شیر وماست رو هم میزنم روغن و پودر مخمر اماده رو اضافه و هم میزنم. سپس ارد الک شده رو کم کم اضافه میکنم و خوب هم میزنم بعد خمیر اماده رو در اشپزخانه به مدت چهارتا پنج ساعت استراحت میدهم. سپس در ظرفی دو عدد تخم مرغ رو با کاخلی (زعفران کوهی ؛گلرنگ) قاطی میکنم از خمیر اماده شده مقداری برداشته بشکل بیضی پهن کرده با مخلوط زرده و کاخلی (زعفرون کوهی؛گلرنگ) روش رو رومالی مکنیم. در نهایت کنجد سفید وسیاه بر روش میریزم و در فر ازقبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه بمدت پنج دقیقه پایین وسه دقیقه بالا قرار میدیم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#كوفته_ي_مرغ_تركي_استانبولي 🍪 #شام 😋 کپی ممنوع⛔️ 🍪 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#كوفته_ي_مرغ_تركي_استانبولي 🍪 #شام 😋 کپی ممنوع⛔️ 🍪 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ای
سینه مرغ پیاز درشت جعفری خرد شده تخم مرغ پیاز داغ رب گوجه فرنگی روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه و فلفل ابتدا سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید وبعد تخم مرغ رو اضافه كرده و مجدادا مخلوط مي كنيم.از مایه به دست آمده گلوله هايي برداشته بشكل دوك حالت دهيد و در روغن سرخ كنيم .بعد از سرخ شدن آن رو كنار بزاريدرب را سرخ كرده مقداري پياز داغ به آن اضافه كنيد يك ليوان آب جوش و اجازه بديد روي حرارت غليظ بشه .كوفته هاي سرخ شده رو درون سس در حال جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها براي سرو آماده هستن .مدت زمان طبخ اين غذا نيم ساعته😍 🍪 😋 کپی ممنوع⛔️ 🍪 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_دال_عدس ✍مواد لازم دال عدس ۱/۵ پیمانه سیب‌زمینی ۱ عدد متوسط پیاز ۱ عدد متوسط تخم مرغ ۱ عدد نمک فلفل قرمز زردچوبه به مقدار لازم آرد برنج ۳ ق غ گوشت بدون چربی حدود یه پیمانه جعفری خردشده ۳ ق غ ✍طرز تهیه قبل از هر کاری دال عدس و میشوریم و کمی اب میزاریم رو شعله ی ملایم گاز تا بپزه (دقت کنید اب اینقدری باشه که وقتی پخت دیگه هیچ ابی باقی نمونه و بخوردش بره). گوشت و همراه پیاز مربعی خرد شده و سیبزمینی مربعی درشت خرد شده میذاریم تا باهم بپزه و اون هم با اب کم تا وقتی که پخت هیچ ابی داخلش باقی نمونه و بخورد مواد بره. دال عدس که پخته شد با گوشتکوب لهش میکنیم. سیب زمینی و پیاز پخته شده رو از گوشت جدا میکنیم و با دال عدس میکسش میکنیم تا له بشه. گوشت و ریش ریش میکنیم و بهش اضافه میکنیم. نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و ۳ ق غ آرد برنج و یه دونه تخم مرغ و بهش اضافه میکنیم و خوب این مواد باهم مخلوط میکنیم تا میکس بشه. در ظرف و میذاریم یا روی‌ظرف سلیفون میکشیم و ۱ ساعت میذاریمش یخچال تا استراحت کنه. بعد از یک ساعت از یخچال بیرون میاریم. تابه رو میذاریم رو اجاق گاز و روغن میریزیم ، داغ که شد از مایه ی شامی برمیداریم و با دست بهش شکل میدیم و دو طرفش و سرخ میکنیم. نکات‼️ 👈حتما اجازه بدید مواد این شامی ۱ ساعت در یخچال استراحت کنه. 👈این شامی رو با عدس معمولی هم میتونید درست کنید. 👈حتما دال عدس رو با آب بسیار کم و با شعله بسیار ملایم باید بپزید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#کباب_ضیافتی_با_یوفکا 😋 #شام 🍢 کپی ممنوع⛔️ 🍪 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#كرپ_لقمه دوعدد تخم مرغ دونيم ليوان شير يك ونيم ليوان آرد يه قاشق چاي خوري نمك يك چهارم ليوان هم روغن تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيد. بعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد و چند دقيقه تو فربزاريد كه پنيرها آب بشن. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات ♨️ ابتدا فیله های مرغ رو به صورت خلالی و باریک برش میدیم و همراه با کمی کره و پودر فلفل سیاه و نمک و پاپریکا سریع تفت میدم با حرارت بالا که فیله ها آب نندازه بعد از تغییر رنگ فیله ها حرارت رو ملایم میکنم. داخل یه تابه دیگه یه دونه پیاز بزرگ رو که به صورت خلالی برش دادم در حد سبک شدن تفت میدم فلفل دلمه ای های رنگی رو هم به صورت خلالی برش داده و تفت میدم من از چهار رنگ فلفل دلمه ای زرد و قرمز و نارنجی و سبز استفاده کردم. هویج خیلی ریز خلال یا رشته شده و قارچ های اسلایس شده و تفت داده شده رو هم اضافه میکنم در نهایت ذرت و نخود فرنگی رو هم اضافه کرده. کمی سس کچاپ تند و آویشن هم اضافه کرده وکمی تفت میدیم و درب تابه رو میزاریم و پونزده تا بیست دقیقه زمان میدیم که فیله ها کاملا مغز پخت شده و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره. چاشنی این غذا هم لیمو ترش تازه است. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
تبلیغ ویژه در بانوان و کانال های دیگه http://eitaa.com/joinchat/395640850C1aad8c70c5 ویو روزانه و شبانه حدودا 8k😍☝️
صبح است 🌸 و یک سبد گـل🌸 تقدیم هرنگاهتون🌸 هر گـل ســـلام دارد 🌸 بر روی همچو ماهتون 🌸 ســـ🌸ـــلام 💞 @fast_food 💞
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات ♨️ ابتدا فیله های مرغ رو به صورت خلالی و باریک برش میدیم و همراه با کمی کره و پودر فلفل سیاه و نمک و پاپریکا سریع تفت میدم با حرارت بالا که فیله ها آب نندازه بعد از تغییر رنگ فیله ها حرارت رو ملایم میکنم. داخل یه تابه دیگه یه دونه پیاز بزرگ رو که به صورت خلالی برش دادم در حد سبک شدن تفت میدم فلفل دلمه ای های رنگی رو هم به صورت خلالی برش داده و تفت میدم من از چهار رنگ فلفل دلمه ای زرد و قرمز و نارنجی و سبز استفاده کردم. هویج خیلی ریز خلال یا رشته شده و قارچ های اسلایس شده و تفت داده شده رو هم اضافه میکنم در نهایت ذرت و نخود فرنگی رو هم اضافه کرده. کمی سس کچاپ تند و آویشن هم اضافه کرده وکمی تفت میدیم و درب تابه رو میزاریم و پونزده تا بیست دقیقه زمان میدیم که فیله ها کاملا مغز پخت شده و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره. چاشنی این غذا هم لیمو ترش تازه است. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#كوفته_ي_مرغ_تركي_استانبولي 🍪 #شام 😋 کپی ممنوع⛔️ 🍪 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#كوفته_ي_مرغ_تركي_استانبولي 🍪 #شام 😋 کپی ممنوع⛔️ 🍪 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ای
سینه مرغ پیاز درشت جعفری خرد شده تخم مرغ پیاز داغ رب گوجه فرنگی روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه و فلفل ابتدا سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید وبعد تخم مرغ رو اضافه كرده و مجدادا مخلوط مي كنيم.از مایه به دست آمده گلوله هايي برداشته بشكل دوك حالت دهيد و در روغن سرخ كنيم .بعد از سرخ شدن آن رو كنار بزاريدرب را سرخ كرده مقداري پياز داغ به آن اضافه كنيد يك ليوان آب جوش و اجازه بديد روي حرارت غليظ بشه .كوفته هاي سرخ شده رو درون سس در حال جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها براي سرو آماده هستن .مدت زمان طبخ اين غذا نيم ساعته😍 🍪 😋 کپی ممنوع⛔️ 🍪 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#کیک_شکلاتی_کوئیک_میکس 🍰 #میان_وعده مواد لازم: ▫️تخم مرغ ۶عدد ▫️شکر ۲۵۰گرم ▫️آرد ۲۰۰گرم ▫️شیر نصف پیمانه ▫️روغن ۳چهارم پیمانه ▫️پودر کاکائو ۴ق.سوپخوری ▫️بیکینگ.پ ۱ق.چایخوری طرز تهیه: همه رو باهم داخل همزن میریزیم و یک دقیقه میزنیم سپس در فر پیش گرم ۱۸۰درجه میپزیم. نیم ساعت یا بیشتر میدونید باید چک کنید دیگه.(مواد به دمای محیط رسیده باشن)من با نصف مواد درست کردم. کپی ممنوع⛔️ 🍪 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#ژله_ویترینی 🍮 #دسر😋 کپی ممنوع⛔️ 🍪 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#ژله_ویترینی 🍮 #دسر😋 کپی ممنوع⛔️ 🍪 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در
🍧 این روزا حسااابی پر طرفدار شدن😍 👈اینم یه با میوه کیوی که درست کردنش خیلی راحته. کافیه ژله کیوی برای لایه زیری به کار ببرین و کیوی ها رو داخلش بچینید و بذارید یخچال تا خودشو بگیره. برای لایه رویی هم می تونید از کرم کاستارد استفاده کنید. و هم میتونید ژله بی رنگ آلوورا رو همراه با شیر یا بستنی وانیلی (به جای آب سرد) تهیه کنید و روش بریزید و دوباره بذارین یخچال تا کامل خودشو بگیره و بعد ژله خوشمزه شما آماده است 😋 🍮 😋 کپی ممنوع⛔️ 🍪 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#کروکت_پنیری_خوشمزه ✍مواد لازم گوشت مرغ چرخ شده ٥٠٠ گرم فلفل دلمه اي رنگی نگینی به ميزان لازم تخم مرغ ٢ عدد ۲ حبه سیر آرد سفيد ١ پيمانه آرد سوخاري ١ پيمانه پنير گودا یا پارمسان یا پیتزا به ميزان لازم نمك، فلفل، زعفران ✍طرز تهیه مرغ رو سه بار از چرخ گوشت رد كنين حالا مرغتون رو با نمك ، فلفل ، زعفران سیر رنده شده ٢ قاشق از آرد خوب مخلوط كنين تا حالت چسبنده پيدا كنه. مقداري از مواد رو برداشته تو دستتون بهش فرم بدين بهتره که یکم دستتون رو با آب مرطوب كنين. حالا وسط مرغتون پنير كمی فلفل دلمه ای خرد شده قرار بدين و بعد به هر شکلی که دوست دارید بهش فرم بدید. تخم مرغهارو تو كاسه بشكنين و با چنگال خوب بزنيد تا از لختگی در بیاد ۲ قاشق زعفران دم کرده هم بهش اضافه كنين آردها رو داخل دو ظرف جدا قرار بدين. كروكتها رو اول تو آرد بعد تو تخم مرغ زعفرانی و در انتها داخل آرد سوخاری بغلطانید روغن رو روی ملایم حرارت قرار بدين تا خوب مغزش گرم بشه حدودا ۵ دقیقه. روغن به اندازه اي باشه كه كروكتها توش شناور باشن تا خوب مغز پخت بشن خیلی خوشمزست امیدوارم استفاده کنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فست_فود یه پاپیون زیبا و خوشمزه😋از سری فست فودهای خوشمزه و جذاب😉 حتما امتحانش کنید. واقعا خوشمزست. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#كيك_توت_فرنگى🍓🍰🍓 ✍مواد لازم شکر 1لیوان تخم مرغ 3 عدد شيریا ماست نصف ليوان روغن مايع یک چهارم ليوان کره 50گرم ارد 2 ليوان وانيل نصف ق م خورى بكينگ پودر یک ق.چ توت فرنگى اسلایس شده بمقدار لازم ✍ابتدا کره نرم را باشکر هم زده تا کرم رنگ بشه سپس تخم مرغها و وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و هم ميزنيم بعد ماست یا شیر(که من از ماست استفاده کردم) و روغن رو اضافه میکنيم و کمی همزده. نهایتا آرد و بکینگ پودر الک شده را اروم اروم به مواد اضافه مى كنيم و با ليسك هم ميزنيم (موادمون نسبتا غلیظه). قالبمون روچرب میکنيم و ارد پاشى میكنيم و مواد رو داخلش میريزيم و توت فرنگى هارو برش ميديم و توى نشاسته ذرت مى غلتونيم و بعد روى خمير كيك میچینيم و توى فر كه از قبل با دماى ١٨٠ درجه به مدت ٤٠ دقيقه ميذاريم تا بپزه. نکته❗️میتونید یک پیمانه توت فرنگی خورد شده به مایه تون اضافه کنید. (من فكر كردم طعم موز با توت تركيب خوشمزه اي ميشه براي همين خدود ٢تا موز اسلايس شده هم گذاشتم بينشون). ارسالی از دوست خوبم شیرین ناز خانم❤️ 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#خوراک_کلم_قمری😋 ✍ پیاز نگینی و تو تابه تفت دادم یک ق غ رب زدم و باز تفت دادم بعد کلم قمری نگینی خرد شده + یک سوم پیمانه برنج نیم دونه+ نصف پیمانه عدس + یک عدد عصاره گوشت (یا نمک زردچوبه و ادویه هفت رنگ) و فلفل نیمکوب+ آب اسفناج و یک لیوان هم آب گوشت تازه داشتم ریختم و درشو گذاشتم حدود ۱/۵ ساعت ریزجوش زد تا جا افتاد. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
زندگى شوق رسیدن به همان فردایی است که نخواهد آمد تو نه در دیروزى، و نه در فردایى... ظرف امروز پر از بودن توست، زندگى را دریاب.. سلام دوستان صبحتون بخیر و شادی😍 💞 @fast_food 💞
#تخم_شربتي_با_زعفران #نوشیدنی ✍اين نوشيدني خوشمزه و سنتي يكي از هموناست. من از شيره زعفروني استفاده ميكنم ك خودم پختم به ازاي يك ليوان شكر دو ليوان اب ميريزم با زعفرون ميزارم روي حرارت تا غليظ بشه در اخر يك قاشق چايخوري ابليمو تازه بهش اضافه ميكنم ميزارم كنار بمونه. براي اين شربت ها استفاده ميكنم داخل شربت از تخم شربتي هم استفاده كردم چون اب رو به خودش جذب ميكنه وقتي ميخوريم به مدت زيادي تشنه نميشيم تخم شربتي و ازچند دقيقه قبل با ابجوش خيس كنيد بعد داخل شربت استفاده كنيد من از بيدمشك و گلاب هم استفاده ميكنم داخل اين نوشيدني به مقداري ك مورد پسند باشه. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#چلو_زعفرانی_با_مرغ_سرخ_شده زعفرانی و گوجه سرخ شده ✍مرغ رو فقط با پیاز و زعفران و نمک پختم و سرخ کردم. جای دوستان خالی. ✍ نصف کلم قرمز متوسط رو با نصف استکان سرکه قرمز، یک لیوان آب سه قاشق غذا خوری شکر پختم. وقتی خنک شد میزارم یخچال تا رنگ، دوباره به کلم ها برگرده. چون وقتی پخته میشه رنگ کلم ها میره و آب کلم ها صورتی پر رنگ میشه و وقتی توی یخچال بمونه (یک روز )کلم ها به همین رنگ که مشاهده میکنید میشن. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh