eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد_لازم برای6 نفر _گوشت بوقلمون : 1 کیلوگرم _نخود(پوست گرفته) : 200 گرم _گندم : 600 گرم _روغن : 2 قاشق سوپ خوری _دارچین : 1 قاشق سوپ خوری _شکر : به مقدار لازم _نمک : به مقدار لازم طرز_تهیه گوشت بوقلون و نخود را جدا گانه بپزید و پس از پخته شد گوشت آن را ریش ریش كنید و كنار بگذارید .نخود ها را بكوبید . در ظرفی مناسب گندم ها را با مقداری نمك و آب قرار دهید تا به جوش آید و كمی بپزد ،سپس آن را داخل مخلوط كن بریزید یا از صافی رد كنید تا گلوله های موجود در آن از بین برود. سپس آن را به نخود اضافه كنید و گوشت ها را داخل آن اضافه كنید و روی حرارت گذاشته و مرتبا هم بزنید تا كشدار شود . در ظرفی جداگانه روغن یا كره را آب كنید و دارچین را به آن اضافه كنید و در صورت تمایل با شكر به روی غذا اضافه كنید. نکات_لازم در صورتی كه مواد را داخل مخلوط كن نریزید، باید آن را مداوم هم بزنید تا گلوله نشود. اگر پس از مخلوط كردن مواد احساس كردید به اندازه لازم صاف نشده اند دوباره انها را داخل مخلوط كن بریزید تا یكدست و صاف شوند. سعی كنید حتما از شعله پخش كن استفاده كنید، تا غذای شما ته نگیرد. حلیم خوشمزه حلیمی است كه خوب بپزد پس تا حد ممكن به آن زمان دهید. نخود را حتما از شب قبل خیس كنید و آب آن را حد اقل 3 مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید این كار را بكنید نخود را دو بار بجوشانید و آب آن را عوض كنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هزار آرزوی بشر درمقابلِ یک تقدیرالهی محکوم به فناست آرزو می کنم خداوند متعال بهترین و قشنگ‌ترین تقدیرها را براتون رقم بزنه..
مواد لازم چند عدد سینه مرغ بی استخوان یک بسته پنیر خامه ای مخاوط ذرت مکزیکی و نخود فرنگی و هویج نگینی(پخته شده) یکم ریحون ساتوری خورد شده یکم شوید ساتوری خورد شده چندتا دونه پیازچه قسمت سفیدش خورد بشه فلفل قرمز(به دلخواه) نان مینی تست جعفری یا ریحون برای تزیین طرز تهیه : سینه ی مرغ رو میزاریم بپزه ، وقتی پخت میزاریم سرد بشه،سرد که شد با رنده داخل یه کاسه رندش میکنیم ، تا حسابی پودری و یکدست بشه،بعد ترکیب ذرت نخود فرنگی و هویج پخته شده رو اضافه و دنبالش ریحون و شوید هم اضافه میکنیم،بعد پنیر خامه ای رو در 2 مرحله اضافه و هم میزنیم تا حسابی مواد منسجم بشه،یکمم فلفل بهش میزنیم. حالا نون تست هارو دونه دونه برمیداریم و از مواد سالاد با قالب یا قاشق روش میزنیم و با چندتا جعفری تزیینش میکنیم بجای نان تست از تارت و هرمدل نون دیگه ای که دوس دارین میتونین استفاده کنین نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
تخم مرغ 2 عدد پودر قند 1 ليوان روغن مايع 1 ليوان وانيل 1 ق م بكينگ پودر 2 ق م آرد 400 تا500 گرم عسل 2 ق غ براي رومال: زرده تخم مرغ 1 عدد پودر كاكائو 1 ق م ابتدا تخم مرغ ،پودر قند و وانيل را باهمزن خوب هم زده بعد روغن مايع و عسل را اضافه ميكنيم خوب مخلوط كرده ارد رو الك كرده ب تدريج همراه بكينگ پودر اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبه بعد كف دست رو چرب كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده و با كف دست صاف كرده داخل سيني فر ك كاغذ روغني پهن كرديم كنار هم با فاصله ميچبنيم با زرده تخم و كمي پودر كاكائو رومال كرده و با پشت چنگل خط ميندازيم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم این شیرینی را در مایکروفر و توستر و فر می توانید درست کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
همه‌ی این مواد را بپزید: یک عدد پیاز کوچک خُرد شده، 2 فنجان بروکلی خُرد شده، نصف فنجان قارچ برش خورده و یک حبه سیر خُرد شده. دو عدد گوجه فرنگی متوسط خُرد شده، 2 قاشق چایخوری خردل خشک شده و یک و کمی پودر آویشن را هم به این مواد اضافه کنید نوش جان ❤️ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• آرد 500 گرم • 5 گرم مخمر • 10 گرم شکر • 300 گرم آب گرم • 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری آرد کنجد پ.ن :دو قاشق غذاخوری آرد را با دو قاشق غذاخوری روغن داغ مخلوط کنید. نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
4تا سیب زمینی رونگینی خرد کرده وآبپز میکنیم (مراقب باشید له نشود).مینی قارچ های خوشگلمون رو با آبلیمو نمک و فلفل کمی بخارپز میکنیم .برای تهیه سس این سالاد یه دونه پیازویا پیازچه و سه تا خیار شور رو رنده ریز کرده و دوق غ ماست سون و4 ق غ سس مایونز و یک ق غ سس خردل و نمک و و فلفل وشوید به مقدار زیاد مخلوط کرده وبه سیب زمینی و قارچ پخته شده اضافه میکنیم.(آب پیاز و خیارشور رنده شده رو کاملا بگیرید).به دلخواه میتونید اسلایس زیتون سیاه هم اضافه کنید.حتما سرد سرو کنید. میتونه گزینه خوبی برای شام سبک ورژیمی باشه نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم 400 گرم قارچ 1 پیاز 1 هویج متوسط 1 لیوان ماست 1/2 لیوان ذرت 5 الی 6 عدد خیارشور 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 2 حبه سیر رنده شده 2 شاخه شوید 2 شاخه جعفری نمک،فلفل به میزارم لازم طرز تهیه 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک تابه مناسب ریخته و به مدت 1 دقیقه هویج خردشده را تفت دهید،سپس پیاز را اضافه کرده و تفت میدهیم.پیازها که سرخ شد قارچ های خردشده را اضافه کرده و آنها را هم تفت میدهیم. وقتی آب قارچ جذب شد،تابه را از رو حرارت برداشته و میگذاریم تا خنک شود. دریک ظرف دیگر خیارشور، جعفری، شوید خردشده و سیر رنده شده را با سس مایونز و ماست، نمک و فلفل مخلوط کرده و مابقی مواد را اضافه کرده و سرو میکنیم. نوش جان💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاپریکا خانگی مواد لازم 3 سینه مرغ؛ 1 فلفل قرمز بزرگ نمک و فلفل؛ روغن زیتون. طرز تهیه فلفل را به برش های خیلی نازک برش دهید. بگذارید 5-6 ساعت خشک شوند. برش های خشک شده را مخلوط کنید تا با استفاده از آسیاب قهوه پودر شود. مرغ را به صورت نوار برش دهید ، سیخ ها را به پهلو نخ کنید و همانطور که در فیلم نشان داده شده است آنها را به قطعات برش دهید. سیخ ها را با روغن ، پاریکا ، نمک و فلفل مزه دار کنید. آنها را به مدت 10-12 دقیقه روی گریل بپزید ، تا کاملاً پخته شوند نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مرغ را با کمی حبوبات، سبزیجات و رشته فرنگی در قابلمه بیاندازید و حرارت راروی کم تنظیم کنید وقتی از محل کار به خانه بر می گردید غذا آماده است نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم توت فرنگی خورد شده300 گرم موز خورد شده بزرگ1 عدد شیر 350 میلی لیتر ماست شیرین250 گرم شکر در صورت تمایل 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه برای اینکه به راحتی بتوانید این اسموتی خوشمزه را تهیه کنید، به شما پیشنهاد می کنم در فصل میوه ها، یا هنگامی که مقدار زیادی موز یا توت فرنگی در منزل دارید و احتمال می دهید که موزها سیاه شوند یا توت فرنگی ها نرم شوند، موز ها و توت فرنگی ها را ریز خورد کرده و درون کیسه زیپ دار یا ظرف در بسته فریز کنید. این میوه های فریزری خورد شده و آماده برای تهیه اسموتی، به راحتی از 8 ماه تا یکسال در فریزر قابل نگهداری هستند. یکی از مزیت های این میوه های یخ زده این است که شما احتیاجی به اضافه کردن یخ برای تهیه اسموتی ندارید. ماست، شیر و میوه های یخ زده را در مخلوط کن بریزید و چند پالس بزنید تا مواد خوب مخلوط شده و یکدست شوند. شما همچنین می توانید از 50 گرم بادام خام نیز برای تهیه این اسموتی استفاده کنید. اسموتی را درون لیوان ها ریخته و با میوه و یا بادام خورد شده تزیین کنید نوش جان💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 300 گرم گوشت گاو 2 حبه سیر ، خرد شده 15 میلی لیتر عصاره زنجبیل 15 میلی لیتر سس مایونز 1 قاشق چایخوری شله فلفل قرمز 3 گرم نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 60 گرم آرد تمپورا 60 گرم نشاسته ذرت 125 میلی لیتر آب سرد روغن نباتی (برای سرخ کردن) طرز تهیه گوشت چرخ کرده را با سیر خرد شده ، سس مایونز ، عصاره زنجبیل ، تکه های چیلی ، نمک و فلفل مخلوط کنید. مقداری کوفته گوشت تهیه کنید. آرد تمپورا و نشاسته ذرت را اضافه کنید. برای پوشاندن کوفته ها 40 گرم کنار بگذارید. آب را در مخلوط آرد ریخته و هم بزنید تا خمیر آماده شود. کوفته ها را در مخلوط آرد کنار بگذارید و آنها را در مایه آغشته کنید. کوفته ها را به مدت 5 دقیقه در روغن در حال جوش سرخ کنید. اجازه دهید روغن درون کاغذ جذب شود و برای بار دوم برای 2-3 دقیقه دیگر سرخ کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم 2 عدد سیب‌زمینی آب پز یک پیمانه نخودفرنگی به میزان لازم نان تست نرم 1 ق س جعفری خرد شده به میزان لازم نمک، فلفل پاپریکا و پودر گشنیز پیاز یک عدد متوسط طرز تهیه 1. پیاز نگینی شده رادرمقداری روغن تفت دهید . 2 حالانخود فرنگی، نمک، پودر پاپریکا، فلفل و پودر گشنیز را هم اضافه کنید. 3 حالا سیب‌زمینی رنده شده را همراه با جعفری به موادتان اضافه کنید. 4 از موادتان به‌اندازه یک قاشق غذاخوری روی نان تست بریزید. 5 حالا نان تست را شکل بدهید و در روغن روی حرارت کم سرخ کنید. 6 پیراشکی های شما آماده است. می توانید آنها را سرو کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ماست یخ زده کم چرب 2 فنجان ماست یونانی یا ماست کم چرب 1 فنجان خرده های کیک خشک یک چهارم فنجان شیر کم چرب 1 فنجان دراژه ریز یک چهارم فنجان خامه فرم گرفته کم چرب نصف فنجان شربت میوه دلخواه سرد مقداری طرز تهیه: ماست منجمد، ماست یونانی، خرده کیک و شیر را در مخلوط کن ریخته و با سرعت بالا مواد را کاملا مخلوط نموده بلافاصله داخل لیوانی که تزئین کرده اید ریخته و رویش را با خامه، و شربت و میوه دلخواه تزئین نمایید. برای تزئین میلک شیک اسپیرال: برای تزئین میلک شیک به شکل اسپیرال نیاز به دراژه های رنگی ریز و مقداری عسل یا شربت ذرت یا شربت افرا و یک عدد قلم مو دارید. با قلم مو طرح اسپیرالی را که میخواهید داخل لیوان کشیده سپس یک مشت دراژه داخل لیوان بریزید و تکان دهید تا دراژه ها به خطهایی که با عسل کشیده اید بچسبند. در انتها مطابق تصویر با ریختن مواد از وسط لیوان را از میلک شیک پر میکنید و با خامه ی فرم گرفته ، دراژه و میوه های فصل تزئین مینمایید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم گوشت چرخ کرده 300 گرم سیر 1بوته پودر زنجبیل 1ق چ فلفل سیاه 1ق چ دارچین 1ق چ پاپریکا 1ق چ نمک کمي نان پیتا 1عدد طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را برای 10 دقیقه در هوای آزاد آشپزخانه بگذارید. گوشت باید دو بار چرخ شده باشد. سیر را رنده کنید و با بقیه ادویه ها و نمک داخل گوشت بریزید،گوشت را خوب ورز بدهید تا مواد به خوردش برود. گوشت را مثل یک گلوله بزرگ در بیاورید و برای یک ساعت درون یخچال بگذارید. حالا نان پیتا را از خط وسط آن جدا کنید. گوشت چرخ کرده را روی نان پهن کنید. حواس تان باشد که فقط یک لایه نازک روی نان ایجاد کند تا خوب بپزد و گوشت خام نماند. حالا نان پیتا را لوله کنید.با چاقوی اره ای مخصوص برش، سجک رابرش بزنید. سجک ها را برای 15 دقیقه در فر با درجه 180 سانتی گراد بگذارید تا بپزد. (البته لبنانی ها سجک را تو روغن و روی حرارت کم سرخ می کنند.) نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
☝️☝️ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
متولد چه ماهی هستی ؟!🤪🤨 بزن رو ماه تولدت تا خودت تا بدونی 😻👐👇🏻 فروردین💚 اردیبهشت💚 خرداد💚 تیر ❤️ مرداد❤️ شهریور❤️ مهر 🧡 آبان🧡 آذر 🧡 دی💙 بهمن 💙 اسفند 💙 حقایقی که باید بدونی👆🏻💛😎
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
4314885656.mp3
528.8K
🖤🏴محرم آمد.... نوحه نداری؟؟؟؟ 🖤🎧 💢 🖤🎧 💢 لینکشو میزارم فقط سریع عضو شید👇🏻🖤 🩸~@sedzaker~🎧 🩸~@sedzaker~🎧 🖤باور نداری که باشه بیا امتحان کن خودت😏💢☝️🏻با کیفیت♦️
مرغ آلفردو با کلم بروکسل مواد لازم: 500 گرم سینه مرغ بدون پوست و خرد شده 2 قاشق غذاخوری روغن 400_800گرم کلم بروکسل (میتونید کلم بروکلی جایگزین کنید) 1 لیوان شیر 1قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 2 تا 3 حبه سیر رنده شده 1 قاشق نشاسته ذرت 1/4 لیوان پنیر رنده شده(پارمسان ،پیتزا،موزارلا) نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه ابتدا 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده،نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا پخته و طلایی شوند سپس از تابه درآورده و در یک بشقاب کنار بگذارید.روغن باقیمانده را در همان تابه بریزید و کلم بروکسل را تا زمانی که شروع به تغییر رنگ کند تفت دهید،همزمان در یک کاسه جداگانه، شیر ،سیر خرد یع رنده شده، نشاسته ذرت و در صورت لزوم نمک و فلفل را مخلوط کنید و هم بزنید تا بجوش بیاید حرارت را کم کرده تا سس یه کم غلیظ شود سپس مرغ پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و در آخر پنیر رنده شده اضافه کرده هم بزنید و پخت و پز را ادامه دهید تا پنیز کامل آب شود و با سس ترکیب شود، از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل با جعفری خرد شده و فلفل سیاه بیشتر سرو کنید
صبح یعنى همه شهر پر از بوی خداست عابرى گفت که این مطلق نادیده کجاست؟ شاپرک پر زد و با رقص خود آهسته سرود، چشم دل بازکن این بسته به افکار شماست❣ روز نو مبارک 🌻💫💕🍃 -| ❤️
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
💄کانالی که صدای همه ی آرایشگرا رو در آورده😱❌ این کانال حرف نداره😍💋 🔽🔽🔽 🤩🧝🏽‍♀ 😍 مدل طراحی ناخن💅 💆🏻‍♀مدل 🎊🌈 خودت آرایشگر خودت شو😉✌️🏻👆🏻 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
♨️انتقام زشت دختر بی حجاب از یک طلبه!!!😭😭 🔻یه خانم خوشگل با کلی آرایش و مانتو تنگ راهی خیابونای شهر شد ❌وسط متلک ها یه صدایی شنید: خواهرم بخاطر خدا حجابت رو رعایت کن!! 🔻یه جوون ریشو از همون‌ها که ازشون متنفره با یه پیرهن یقه آخوندی روی یه شلوار پارچه‌ای بود. 🔻به دوستش گفت من باید حال اینو بگیرم وگرنه شب خوابم نمیبره. مسیرش رو به سمت حاج آقا کج کرد که ...... 🔻ادامه داستان سنجاق کانال زیر 👇♨️👇♨️👇 http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1
‍ ‍ مواد اولیه زعفران به میزان لازم آرد 2 قاشق غذا خوری برگه زردالو یک یک پیمانه کوچک آرد نخودچی به میزان لازم سبزی های معطر ( گشنیز - جعفری -ترخون ) 3 قاشق غذا خوری نمک و زرد چوبه و فلفل و روغن (برای سرخ کردن) به میزان لازم گردوی خرد شده و کشمش به قدر کافی آویشن خشک شده 2 الی 3 قاشق غذا خوری تخم مرغ 1 عدد لپه 3 پیمانه گوشت چرخ کرده بدون چربی 400 گرم آب 3 لیوان آبلیمو نصف استکان شکر 4 قاشق غذا خوری طرزتهیه لپه را با کمی نمک پخته و سپس با گوشت و آویشن دو بار چرخ کنید تا کاملا نرم شود سپس به آن تخم مرغ ،نمک ، زرد چوبه و آرد نخود چی ( به اندازه ای که چسبندگی لازم را پیدا کند ) اضافه کنید سپس از مایه گلوله هایی برداشته و با گردو و کشمش مغز گذاری کرده و در تخم مرغ یا آرد نخود چی بغلتانید و در روغن سرخ کنید. آرد را با کمی روغن سرخ کرده و به آن آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم گذاشته تا آب کوفته نرم و لطیف شود بعد به آن سبزی خرد شده و برگه زردالو ، آبلیمو ، زعفران ، پیاز داغ و کوفته های سرخ شده را اضافه کنید . به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم پخته تا سس آن قوام لازم را به دست آورد و کوفته دم بیفتد سپس در دیس کشیده وتزیین نمایید. البته بیشتر کرمانشاهی ها برای آب کوفته (سس) از رب انار و برنج و شکر و پیاز داغ استفاده میکنند. روشهای مختلفی برای تهیه سس کوفته شامی هست و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان یکی از این روشها را انتخاب کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
نشاسته گُل(گندم) 1 پیمانه آرد برنج 1/2 پیمانه شیر 6 پیمانه آب 4 پیمانه گلاب 1 پیمانه شکر 2/5پیمانه زعفران و خلال یا پودر پسته به میزان لازم 1.ابتدا آب و نشاسته را با هم مخلوط کنید تا نشاسته باز شود. 2.آرد برنج را در شیر الک و مخلوط کنید و از صافی رد کنید. 3.مخلوط آب و نشاسته و شیر و آرد برنج را باهم مخلوط و در قابلمه چدن یا تفلون بریزید. 4.حالا شکر را هم اضافه کنید. 5.مخلوط مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید(حرارت باید ملایم باشد تا نشاسته و آرد برنج خوب پخته شوند و بوی خامی آنها از بین برود) 6.وقتی قوام مایه بیشتر شد گلاب را اضافه و به هم زدن ادامه دهید. 7.آنقدر مایه باید روی حرارت ملایم هم زده شود تا غلیظ شده و رد قاشق از روی آن محو نشود. (حتما از قاشق چوبی برای هم زدن تر حلوا استفاده کنید) 9.وقتی مایه خوب غلیظ شد نیمی از آن را در ظرف مورد نظر ریخته و صاف کنید و بقیه را با محلول زعفران دمکرده مخلوط کرده و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت برسد. 10.وقتی اثر قاشق از روی مایه زعفرانی محو نشد آن را روی مایه سفید نیم بند ریخته و صاف کنید و بگذارید در دمای محیط خنک شده و بعد به یخچال انتقال دهید(ظرف را با سلفون بپوشانید)و یک شب صبر کنید و بعد بُرِش زده و سرو کنید. میتوانید تر حلوا را به صورت تک رنگ درست کنید به این صورت که نصف مایه را به صورت سفید درظرف جدا بریزید و مایه زعفرانی را هم در ظرف دیگری بریزید تا جداگانه ببندند. این حلوا حدود 2 تا 3 روز در یخچال قابل نگهداری است. منظور از پیمانه همان پیمانه استاندارد شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی است. این مقدار تر حلوا مناسب 6 تا 8 نفر است نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯