متولد چه ماهی هستی ؟!🤪🤨
بزن رو ماه تولدت تا #رازهای_رفتاری خودت تا بدونی 😻👐👇🏻
فروردین💚
اردیبهشت💚
خرداد💚
تیر ❤️
مرداد❤️
شهریور❤️
مهر 🧡
آبان🧡
آذر 🧡
دی💙
بهمن 💙
اسفند 💙
حقایقی که باید بدونی👆🏻💛😎
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
4314885656.mp3
528.8K
مرغ آلفردو با کلم بروکسل
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ بدون پوست و خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن
400_800گرم کلم بروکسل (میتونید کلم بروکلی جایگزین کنید)
1 لیوان شیر
1قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
2 تا 3 حبه سیر رنده شده
1 قاشق نشاسته ذرت
1/4 لیوان پنیر رنده شده(پارمسان ،پیتزا،موزارلا)
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه
ابتدا 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده،نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا پخته و طلایی شوند سپس از تابه درآورده و در یک بشقاب کنار بگذارید.روغن باقیمانده را در همان تابه بریزید و کلم بروکسل را تا زمانی که شروع به تغییر رنگ کند تفت دهید،همزمان در یک کاسه جداگانه، شیر ،سیر خرد یع رنده شده، نشاسته ذرت و در صورت لزوم نمک و فلفل را مخلوط کنید و هم بزنید تا بجوش بیاید حرارت را کم کرده تا سس یه کم غلیظ شود سپس مرغ پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و در آخر پنیر رنده شده اضافه کرده هم بزنید و پخت و پز را ادامه دهید تا پنیز کامل آب شود و با سس ترکیب شود، از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل با جعفری خرد شده و فلفل سیاه بیشتر سرو کنید
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
💄کانالی که صدای همه ی آرایشگرا رو در آورده😱❌
این کانال حرف نداره😍💋
🔽🔽🔽
#مدل_مو2021 🤩🧝🏽♀
#مدلشینیون_2021 😍
مدل طراحی ناخن💅
💆🏻♀مدل #رنگ_مو🎊🌈
خودت آرایشگر خودت شو😉✌️🏻👆🏻
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
♨️انتقام زشت دختر بی حجاب از یک طلبه!!!😭😭
🔻یه خانم خوشگل با کلی آرایش و مانتو تنگ راهی خیابونای شهر شد
❌وسط متلک ها یه صدایی شنید: خواهرم بخاطر خدا حجابت رو رعایت کن!!
🔻یه جوون ریشو از همونها که ازشون متنفره با یه پیرهن یقه آخوندی روی یه شلوار پارچهای بود.
🔻به دوستش گفت من باید حال اینو بگیرم وگرنه شب خوابم نمیبره. مسیرش رو به سمت حاج آقا کج کرد که ......
🔻ادامه داستان سنجاق کانال زیر
👇♨️👇♨️👇
http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آیس_پک_خونگی☝️☝️😍
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوفته_شامی
مواد اولیه
زعفران به میزان لازم
آرد 2 قاشق غذا خوری
برگه زردالو یک یک پیمانه کوچک
آرد نخودچی به میزان لازم
سبزی های معطر ( گشنیز - جعفری -ترخون ) 3 قاشق غذا خوری
نمک و زرد چوبه و فلفل و روغن (برای سرخ کردن) به میزان لازم
گردوی خرد شده و کشمش به قدر کافی
آویشن خشک شده 2 الی 3 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد
لپه 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده بدون چربی 400 گرم
آب 3 لیوان
آبلیمو نصف استکان
شکر 4 قاشق غذا خوری
طرزتهیه
لپه را با کمی نمک پخته و سپس با گوشت و آویشن دو بار چرخ کنید تا کاملا نرم شود سپس به آن تخم مرغ ،نمک ، زرد چوبه و آرد نخود چی ( به اندازه ای که چسبندگی لازم را پیدا کند ) اضافه کنید سپس از مایه گلوله هایی برداشته و با گردو و کشمش مغز گذاری کرده و در تخم مرغ یا آرد نخود چی بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
آرد را با کمی روغن سرخ کرده و به آن آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم گذاشته تا آب کوفته نرم و لطیف شود بعد به آن سبزی خرد شده و برگه زردالو ، آبلیمو ، زعفران ، پیاز داغ و کوفته های سرخ شده را اضافه کنید . به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم پخته تا سس آن قوام لازم را به دست آورد و کوفته دم بیفتد سپس در دیس کشیده وتزیین نمایید.
البته بیشتر کرمانشاهی ها برای آب کوفته (سس) از رب انار و برنج و شکر و پیاز داغ استفاده میکنند. روشهای مختلفی برای تهیه سس کوفته شامی هست و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان یکی از این روشها را انتخاب کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#تر_حلوای_شیرازی
نشاسته گُل(گندم) 1 پیمانه
آرد برنج 1/2 پیمانه
شیر 6 پیمانه
آب 4 پیمانه
گلاب 1 پیمانه
شکر 2/5پیمانه
زعفران و خلال یا پودر پسته به میزان لازم
1.ابتدا آب و نشاسته را با هم مخلوط کنید تا نشاسته باز شود.
2.آرد برنج را در شیر الک و مخلوط کنید و از صافی رد کنید.
3.مخلوط آب و نشاسته و شیر و آرد برنج را باهم مخلوط و در قابلمه چدن یا تفلون بریزید.
4.حالا شکر را هم اضافه کنید.
5.مخلوط مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید(حرارت باید ملایم باشد تا نشاسته و آرد برنج خوب پخته شوند و بوی خامی آنها از بین برود)
6.وقتی قوام مایه بیشتر شد گلاب را اضافه و به هم زدن ادامه دهید.
7.آنقدر مایه باید روی حرارت ملایم هم زده شود تا غلیظ شده و رد قاشق از روی آن محو نشود.
(حتما از قاشق چوبی برای هم زدن تر حلوا استفاده کنید)
9.وقتی مایه خوب غلیظ شد نیمی از آن را در ظرف مورد نظر ریخته و صاف کنید و بقیه را با محلول زعفران دمکرده مخلوط کرده و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت برسد.
10.وقتی اثر قاشق از روی مایه زعفرانی محو نشد آن را روی مایه سفید نیم بند ریخته و صاف کنید و بگذارید در دمای محیط خنک شده و بعد به یخچال انتقال دهید(ظرف را با سلفون بپوشانید)و یک شب صبر کنید و بعد بُرِش زده و سرو کنید.
میتوانید تر حلوا را به صورت تک رنگ درست کنید به این صورت که نصف مایه را به صورت سفید درظرف جدا بریزید و مایه زعفرانی را هم در ظرف دیگری بریزید تا جداگانه ببندند.
این حلوا حدود 2 تا 3 روز در یخچال قابل نگهداری است.
منظور از پیمانه همان پیمانه استاندارد شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی است.
این مقدار تر حلوا مناسب 6 تا 8 نفر است
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بیسکویت_خوشمزه_بدون_فر
مواد لازم
100 گرم کره
450 گرم آرد 00
125 میلی لیتر روغن دانه
10 گرم شکر وانیل
130 گرم پودر قند
60 گرم فندق خرد شده
شکلات آب شده
طرز تهیه
آرد را در قابلمه بریزید و برای چند دقیقه بپزید. کره ذوب شده را با روغن دانه ترکیب کرده و به آرد اضافه کنید. بهم ریخته
شکر وانیل ، مایه قند را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند. در آخر فندق خرد شده را اضافه کنید.
کف قالب را خوب خمیر کنید. آن را به صورت مربع برش داده و به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید.
شکلات ذوب شده را روی بیسکویت ها بریزید و آنها را سرو کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خوراک_سیب_زمینی_با_سبزیجات
غذای نونی
مواد لازم:
2 عدد سیب زمینی (یا 4 عدد متوسط) نگینی شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز بزرگ خرد شده
250 گرم قارچ
1 قاشق چایخوری زیره سبز
1 قاشق چایخوری دارچین
کمی فلفل قرمز
1عدد هویج خرد شده،
3 عدد میخک و سیر کاملا ریز
400 گرم لوبیای سفید
400 گرم لوبیای قرمز
400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
1دسته بزرگ جعفری تازه خرد شده
نمک به میزان لازم
(125 میلی لیتر) خامه ترش
طرز تهیه
– فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس سیب زمینی را در ظرفی چیده و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فر قرار دهید. اجازه دهید تا 20 تا 40 دقیقه در فر مانده و پخته شود. سپس آن را از فر خارج کرده و کنار بگذارید.
– کمی روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید و پیاز خرد شده را اضافه کنید. روی اجاق گاز گذاشته و بگذارید طلایی شود.
سپس، قارچ و دارچین را اضافه کنید تا غذا طعم دار شود و بگذارید دو تا سه دقیقه حرارت ببیند.
– در این مرحله، فلفل، هویج و سیر را اضافه کنید و 3-4 دقیقه دیگر بگذارید تا مواد بپزند. پس از آن، لوبیا قرمز، گوجه فرنگی، و چیلی قرمز را اضافه کنید. بگذارید حدود 25 دقیقه بپزد، تا زمانی که کاملا یک دست شوند. کمی آب اضافه کنید تا غذا خشک نشود.
– سیب زمینی پخته شده را در این مرحله به مواد در حال پخت اضافه کرده و شعله را خاموش کنید. شما می توانید برای تزیین این خوراک، کمی جعفری و خامه ترش به آن اضافه کنید. این غذای نونی دارای انواع ویتامین ها است که سریع آماده شده و بسیار لذیذ است
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
💄کانالی که صدای همه ی آرایشگرا رو در آورده😱❌
این کانال حرف نداره😍💋
🔽🔽🔽
#مدل_مو2021 🤩🧝🏽♀
#مدلشینیون_2021 😍
مدل طراحی ناخن💅
💆🏻♀مدل #رنگ_مو🎊🌈
خودت آرایشگر خودت شو😉✌️🏻👆🏻
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
متولد کدوم ماهی عشقم؟💋🙊
بیا پروفایل ماه تولدت رو با نمادش بردار🌼♥️😍
فروردین @Ravan_shenassho ♥️
اردیبهشت @Ravan_shenassho ♥️
شهریور @Ravan_shenassho ♥️
خرداد @Ravan_shenassho ♥️
مرداد @Ravan_shenassho ♥️
مهر @Ravan_shenassho ♥️
آبان @Ravan_shenassho ♥️
آذر @Ravan_shenassho ♥️
دی @Ravan_shenassho ♥️
بهمن @Ravan_shenassho ♥️
اسفند @Ravan_shenassho ♥️
فقط پروفایل ماه تولد خودم🧡😄👆🏻
هدایت شده از ذاکرین
شاهکار جدید #بنی_فاطمه برای #شهید_سردار_سلیمانی😳😱
نوحه بی نظیر و تکرار نشدنی مو به تن ادم سیخ میشه😳‼️
🔴به همراه #جدیدترین_مداحی_های شهادت #سردار_حاج_قاسم_سلیمانی
#کریمی با این مداحیش طوفان کرده‼️
دانلود با بهترین کیفیت 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/597426210Cb150e92607
#منبع_مداحیهای_ناب👌👌
هدایت شده از ذاکرین
♨️انتقام زشت دختر بی حجاب از یک طلبه!!!😭😭
🔻یه خانم خوشگل با کلی آرایش و مانتو تنگ راهی خیابونای شهر شد
❌وسط متلک ها یه صدایی شنید: خواهرم بخاطر خدا حجابت رو رعایت کن!!
🔻یه جوون ریشو از همونها که ازشون متنفره با یه پیرهن یقه آخوندی روی یه شلوار پارچهای بود.
🔻به دوستش گفت من باید حال اینو بگیرم وگرنه شب خوابم نمیبره. مسیرش رو به سمت حاج آقا کج کرد که ......
🔻ادامه داستان سنجاق کانال زیر
👇♨️👇♨️👇
http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1
#نان_گوشت
1 بسته مخمر فوری (2قاشق غذاخوری)
2 لیوان شیر گرم شده
1 انگشت کمتر از 1 لیوان روغن
2 عدد تخم مرغ (زرده یکی برای رومال جدا کنید)
1.5 قاشق غذاخوری شکر
1.5 قاشق چای خوری نمک
7 لیوان ارد(کنترل شده ریخته شود)
لیوان آب استفاده شده 220 میلی لیتر است.
برای مخلوط گوشتی؛
2 قاشق غذاخوری روغن
100 گرم گوشت گاو چرخ شده
1 عدد پیاز کوچک
1 عدد فلفل کوچک کاپیا
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند
جعفری به مقدار کافی
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری پولبیبر(یک نوع فلفل ترکی)
برای رومال روی ان ؛
3 عدد زرده تخم مرغ + 1 قاشق چایخوری شیر + نصف قاشق چایخوری شیره انگور یا خرما
شیر ، مخمر و شکر را مخلوط کنید. بعد از چند دقیقه روغن ، نمک و تخم مرغ را روی آن اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم. آرد را کنترل شده بریزید و شروع به ورز دادن کنید تا یک خمیر چسبناک ، روان و نرم به دست اید، 5-6 دقیقه ورز دهید ، سپس 2 قاشق روغن روی آن ریخته و 1 دقیقه دیگر ورز دهید ، روی ان را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت تخمیر شود. پیاز و فلفل قرمز را ریز خرد کرده و ان ها را سرخ کنید،جعفری را ریز خرد کنید ، گوشت چرخ شده را با ادویه ها و پیاز سرخ شده و جعفری مخلوط کرده و در یخچال نگه دارید،(شما میتوانید مواد گوشتی را از قبل تفت دهید)
از خمیر تخمیر شده 11 چانه مساوی درست می کنیم. 1 قاشق غذاخوری روغن روی پیشخوان میریزیم و آن را پهن میکنیم ، چانه ها را روی پیشخوان روغن زده قرار داده و روی ان ها را میپوشانیم به مدت 15 دقیقه
چانه ها را مانند فیلم پهن کرده و از اطراف به داخل جمع میکنیم. آن ها را روی یک سینی که با کاغذ روغنی پوشانده ایم میگذاریم و روی آن را با یک پارچه میپوشانیم و میگذاریم 15 دقیقه بماند. سپس روی هر کدام را با یک قاشق چای خوری از مخلوط گوشت پر میکنیم،زرده تخم مرغ و شیر و شیره را با هم مخلوط و به کناره های خمیر میزنیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 210 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه میپزیم تا قهوه ای طلایی شود. با دست روی آنها آب بپاشید و روی آنها را با حوله بپوشانید، بعد از 10 دقیقه استراحت آماده سرو هستند
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
پروفایل ست میخوای ولی نداری؟!🧐🔥
ست دخترونه ☺️🌸
https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c
ست پسرونه😎☝️🏻
https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c
ست عاشقونه😍🍃🍓
https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c
ست رفیقونه🤪✨🌱
https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c
من پروفایلامو از اینجا بر میدارم😌👌🏻
عضو شو دو دقه دیگ میپاکمش😱⚡️
هدایت شده از ذاکرین
🔥کلیپ جنجالی 😱😱🎥📽🎥📽🎥
صیغه میشی یا رفیق ؟؟؟
رابطه حلال یا حرام📵📵🔞🔞🔞
جامعه داره به کجا میره خودتون ببینید بچه مچه نیاد🔞🔞🔞🔞
کلیپ سنجاق شد⬇️⬇️⬇️
تا پاک نشده بدو
https://eitaa.com/joinchat/1008140333C988d9841d0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
کاری از پریا جون
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نان_رول_پنبه_ای
تو این مدل نون میتونین قبل رول کردن بینش از کرم فندقی یا کرمفیل استفاده کنین ولی من استفاده نکردم
این نون رومال تخم مرغ نداره ، بعد از پخت برای اینکه
خوشرنگ بشه میتونین با شربت بار رومال کنین
آرد نان فانتزی 300 گرم
شکر 30 گرم
خمیرمایه 4 گرم
بهبود دهنده 2 گرم
شیرخشک 15 گرم
نمک 3 گرم
تخم مرغ 1عدد
شیر 130 گرم
شیرعسلی 20 گرم
کره نرم 35 گرم
ابتدا نیمی از شیر ولرم ،مایه خمیر و یک قاشق از شکر رو باهم مخلوط کرده میزاریم تا عمل بیاد
آرد را داخل ظرف ریخته شیر خشک را روش الک میکنیم
نمک و بهبود دهنده و مابقی شکر و تخم مرغ و شیرعسلی
اضافه کرده و مایه خمیر عمل اومده را هم میریزیم و خمیر رو ورز میدیم مابقی شیر را کم کم اضافه کرده تا خمیر جمع شود خمیر که جمع شد کره را اضافه کرده و خمیر را 10 دقیقه ورز میدیم تا در نهایت خمیر لطیفی داشته باشیم که به دست نمیچسبه
به خمیر یکساعت استراحت داده و بعد به 12 چونه 50 گرمی تقسیم میکنیم و مجددا 15 دقیقه به چونه ها استراحت داده
چونه ها را مطابق فیلم شکل داده و داخل قالب پای میزاریم و بهشون 40 دقیقه استراحت داده بعد از استراحت نهایی با شیر رومال کردم و روش شکر پاشیدم و داخل فر از قبل گرم
شده 180 درجه به مدت 25 دقیقه میپزیم
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوبیده_چوبی
مواد لازم
گوشت (چرخ كرده و مخلوط گوساله و گوسفندی بدون چربی) 500 گرم
سیب زمینی 500 گرم
پیاز 2 عدد
جعفری (ساطوری شده(اختیاری) 2 قاشق سوپ خوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
رب (گوجه فرنگی یا انار یا آلوچه یا نارنج) 2 قاشق سوپ خوری
آب 2.5 لیوان
آبلیمو 1/4 لیوان
نمك و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1- ابتدا سیبزمینی را رنده زده و آب اضافی آن را میگیریم.سپس پیاز را هم رنده كرده و آب اضافی آن را گرفته و به همراه سیب زمینی،گوشت،جعفری، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، نمك و فلفل با هم مخلوط میكنیم و كمی ورز میدهیم.
2- .دستها را در آب ولرم خیس میكنیم. از مخلوط مواد به اندازهی یك نارنگی برمیداریم و در اطراف سیخ چوبی شكل میدهیم.
3- روغن را در تابه میریزیم و روی حرارت داغ میكنیم. سپس هر دو طرف كوبیده را در آن سرخ میكنیم.
4- پس از سرخ كردن كوبیدهها، آنها را در تابه میچینیم.رب، آبلیمو، زردچوبه و كمی نمك را در آب حل میكنیم و روی كوبیدهها میریزیم.
5- درب تابه را میبندیم و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خورش_قلیه_ماهی
مواد لازم
فیله ماهی(شیر، سنگسر، سرخو) 700 گرم
گشنیز 1 کیلو
شنبلیله 100 گرم
سیر 3 تا 4 حبه
پیاز 1 عدد
تمر هندی 1 بسته
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
آرد و زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل و روغن به میزان کافی
طرز تهیه:
پیاز و سیر رو تفت بدید و سبزی رو به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید. زردچوبه رو هم اضافه کنید و تفت بدید.
بعد روی اون آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد و حرارت رو ملایم کنید و بذارید تا خوب خورش به روغن بیفته!
توی یه کاسه جدا تمر هندی رو بریزید و روی اون آب جوش بریزید و بعد چنگش بزنید و از صافی رد کنید و به خورش اضافه کنید.
ماهی رو به تکه های کوچک و به دلخواه برش بدید و از قبل با نمک و فلفل و آب لیموترش و تخم گشنیز مزه دار کنید حدود 1 تا 2 ساعت قبل. در ظرفی آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه رو قاطی کنید.
ماهی ها رو توی اون بزنید و در روغن سرخ کنید.
حدود 10 دقیقه قبل از سرو خورش، به خورش اضافه کنید و نمک و فلفل خورش رو هم اندازه کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دسر_خاگینه_ساده
مواد لازم
تخم مرغ : یک عدد
وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
شیر: 4 قاشق سو پ خوری
آرد : یک و نیم قاشق سو پخوری
جوش شیرین : یک دوم قاشق چایخوری
شکر: یک پیمانه
آّب: یک دوم پیمانه
زعفران و روغن مایع : مقداری
طرز تهیه
آب و شکررو قاطی کنید بزارید روحرارت تا بجوشه بعد زعفرون بهش بزنین بزارین کنار، تخم مرغ رو باوانیل هم بزنید بعد شیر و آرد و جوش شیرین رو اضافه کنین خوب مخلوط کنین تا مایع یکدست بشه ، روغن مایع رو داغ کنین مایع رو بریزین توش مثل کوکو هرطرفش رو سرخ کنید بعد برش بزنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯