eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فقط کافیه یه کم حوصله داشته باشید... خوب بریم سراغ طرز تهیه: برعکس ظاهرش خیلی ساده درست میشه فقط کافیه یه قالب کمر بندی یه بسته بیسکوییت (مثلا پتی بور)،رنگ خوراکی مطابق بارنگ ژله اتون و چندتا بسته از ژله مورد نظرتون به همراه یه بستنی خانواده وانیلی داشته باشید... مرحله اول: بیسکوییت و خورد می کنید با پنجاه تا صد کرم کره ذوب شده ترکیب می کنیم ته قالب میریزیم و فشرده اش می کنیم،یه ساعت میزاریم یخچال تا خودش بگیره مرحله دوم: یه لیوان آب جوش+یه لیوان بستنی وانیلی+یه بسته پودر ژله ترکیب می کنیم ،در نهایت از رنگ خوراکی چند قطره بهش اضافه می کنیم و میریزیم رو بیسکوییتا میزاریم خودش و بگیره... و به همین ترتیب طبقه به طبقه جلو میریم با رنگ خوراکی رنگ ژله رو مرحله به مرحله پررنگ تر می کنیم... مرحله سوم: تو این مرحله که همون لایه اخر و شفافه با دستور تهیه ژله ،یعنی همون یه لیوان اب سرد و یه لیوان اب جوش ژله رو درست می کنیم .... فقط یه نکته :برا اینکه طبقه ها ترکیب نشن و بی نظمی ایجادنشه وقتی ترکیب ژله رو اماده کردید یه کم به اندازه ده دقیقه بزارید یخچال تا حرارتش بره بعد روی طبقه قبلی بریزید نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از تبلیغات ارشیو
به من گفت شبی 300 بهت میدم بریم دوبی🤦‍♂😂😂 سم فوق العاده از ترلان پروانه ببین چی تعریف میکنه ترلان پروانه آب شد🤦‍♂👇👇 https://eitaa.com/joinchat/878706755Ced55d1a512 با کیفیت بالا ببین👌👆👆
هدایت شده از تبلیغات ارشیو
فوری 🚫 وام ۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومانی بانک ملت ۳۶ ماهه مخصوص تمام اقشارجامعه بدون نیاز به معدل ثبت نام🔰 https://eitaa.com/joinchat/2166292511C78e8bc130a
نشاسته گل ۳ قاشق غذاخوری سرپر آب ۳ لیوان سرخالی روغن ۱ قاشق غذاخوری نمک 2 پنس ادویه-فلفل ,آویشن ,پودرسیر یا هر ادویه ای که خودتون دوست دارین رنگ خوراکی(برای سالم تر بودن پفک هاتون میتونید از اب اسفناج یا سبزیجات رنگی استفاده کنید) نمک (کم بریزید چون بعدش غلظتش زیاد میشه و پفکاتون شور میشه 📝 نشاسته و آب و نمک و روغن و ادویه رو با هم مخلوط کنید,بذارید روی شعله ی ملایم تا کمی بجوشه و غلیظ بشه البته نه زیاد .مدام هم بزنید موادتون و تو چند تا کاسه بریزین و از رنگ دلخواه اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید. یه سینی بردارید ,سطح سینی رو با یه تیکه پلاستیک یا کیسه فریزر بپوشونید ,بعد با قاشق کم کم از مایعتون روی پلاستیک بریزید (اگه مایعتون غلیظ شده باشه اینجا براتون مشکل پیش میاره و نمیتونید راحت اونارو با قاشق بریزید) کارتون که تموم شد باید سینی رو بزارید یه جای گرم مثل روی بخاری یا شوفاژ(من یه روز تو تراس گذاشتم ) تا خوب خوب خشک بشن...اگه تو فصل تابستونید که توی هوای آزاد بزارید وانقدر بمونه تا عین چیپس خشک بشه) بعد توی روغن سرخشون کنید,روغن باید تا حدی باشه که پفکا داخلش غوطه ور شده باشن و روغنتونم داغ داغ باشه ,حسابی پف می کنن و دقیقا مزه ی پفک هندی های قدیمی خودمون و دارند و بعد روی یه بشقاب که دستمال روش گذاشتین بریزین تا روغن اضافیش کشیده بشه نوش جان 💖 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از تبلیغات ارشیو
شوهرم به طور ناگهانی از من متنفر شد و شوهرم در کنار هم خوشبخت بودیم و هیچ مشکلی نداشتیم،ولی ناگهان رفتار شوهرم باهام عوض شد.یک روز اختلافمون بالا گرفت من به حالت قهر رفتم خونه مادرم،یک هفته شوهرم هیچ سراغی از من نگرفت تااینکه مریض شدم و برای برداشتن بیمه برگشتم خونه و دیدم که شوهرم 😳❌...... داستان👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
ميخوای یکمی حال کنی؟😂بیا خاکبرسری😜 سوپر خنده به مرزِ پاره شدن😷 ⛔️ممنوعه ترین کانال ایتا(بی سانسور)⛔️ https://eitaa.com/joinchat/3175284762C6a87b71372 😍فول زیر 18 سال نیاد👆
‍ ‍ ‍ ماست شیرین 1/2لیوان شکر از1/2لیوان +دو ق غ روغن مایع 1/2لیوان پکینگ پودر2ق چ سرخالی وانیل نوک ق چ.هل نصف ق چ اردسفید یک و نیم‌لیوان نمک یک پنس ماست وشکررامخلوط کنیدوباقاشق خوب خوب هم بزنیدتادانه های شکرکاملا حل بشه ،سپس روغن مایع رااضافه کنیدوکمی دیگر هم بزنید ،وانیل یاهل راهم بیفزایید ،اردوپکینگ پودرونمک راسه بارالک کنید وکم کم باقاشق به مواداضافه کنیدهم بزنید ،تاجای ممکن خمیررا باقاشق هم بزنیددست اخرکمی بانوک انگشتان خمیررایکدست کنید تاخمیربسیااارلطیفی داشته باشیم خمیربا این میزان اردبسیاارلطیفه ،اگردرحدکمی هم چسبنده بوداشکالی ندارد ولی اگر خیلی شل بود آرد بزنید خمیرنیازبه ورزندارد،اگرخمیررازیاد ورزبدین به روغن خواهدافتادودرنتیجه نان بعدازپخت خشک وسفت خواهدشد. *خمیرنیازی به استراحت نداردوبلافاصله بعدازاماده شدن ،ان راپهن کنید. کف قالب یاسینی یا تابه موردنظر کاغذروغنی بیندازید،روی کاغذراکمی چرب کنید،خمیراماده شده را بادست وبه شکل دلخواه وبه قطر۳ تا پنج میلی پهن کنید خمیر رو حتما داخل قالب باز کنید ،روی ان طرح بیندازید من با چنگال طرح انداختم روی خمیررابامخلوط زرده تخم مرغ وزعفران رومال کنید کنجدو..بپاشید روش پخت روی گاز.شعله پخش کن با حرارت ملایم میذاریم داغ بشه بعد مدت ده دقیقه بعد تابه رو روش میذاریم درش رو میبندیم مدت ده دقیقه زمان میخواد بعد این زمان روی نون رو برگردانید تا روی نون برشته بشه روش پخت داخل فر درفرازقبل گرم شده 200درجه،طبقه بالا به مدت 20_15دقیقه قراردهیدتانان بپزد،روی نان رادست اخرکمی درحدخوشرنگ شدن گریل کنید بعدازپخت وسرد شدن درون نایلون یاظرف دربسته نگهداری کنید. زیادازحدهم پخت ندین که سفت بشه. نوش جان 💖 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاک ،... هر کی بهت هر شامپویی میگه میری فوری میخری 😢 حالا خیلیم موهات بلند شده😏 فقط پولاتو ریختی آشغالی 😐 انشالله کچل شی اگه به حرف من گوش ندی و نیای این کانال 😒😁👇 چون خودم تست کردم موهام دو هفته ای رشد بالا داشت که خودمم توش موندم 😍 زود بیا فقط خرجش انگشت مبارک زدن رو این لینکه😍☺️👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2499346480C8bf77afb51
سیم هنــدزفریم همیشه گــره خورده و چرک و سیاه بود 😩😢😫 دوستــم تو یک کانـال عضوم کرد که درست کردمش هندزفریمو😍 خدایــیش خیلی چیزای باحالی یاد میده 🌈 ❤️😳بیــا تو👇❤️ http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe ❌ این تبلیــغ رو از دست ندید این کانال بــی نظیره👆😍😍😍✨
خانم فاطمه قربانی طرز تهیه اش هم بسیار راحته فقط چند تا نکته داره که ‌پایین کپشن نوشتم اونا رو رعایت کنید نتیجه عالی میشه ‌ مواد لازم زرده تخم مرغ سه عدد وانیل یک چهارم ق چ بکینگ پودر یک سوم ق چ ارد برنج یک ق م پودر قند ۱۱۰ گرم گردو خرد شده نصف پیمانه طرز تهیه: اول: زرده تخم، وانیل و پودر قند و ده دقیقه با همزن هم بزنید تا رنگش روش شده و حجم بگیره و کشدار بشه دوم:بکینگ پودر و آرد برنج و اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. سوم: گردو خرد شده رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. چهارم: مخلوط آماده شده رو داخل قیف ریخته و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم به اندازه های دلخواه پایپ کرده و انتقال میدیم داخل فر از پیش گرم شده ،حدود ده دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه نکته حتما فر و از قبل روشن کنید وقتی شیرینی رو داخل فر انتقال دادید به هیچ عنوان در فر و باز نکنید. احتمال داره زمان پخت بیشتر از ده دقیقه باشد ، همین که زیر شیرینی طلایی کم رنک شد زمان پخت کافیه. بعد از اینکه شیرینی پخت فر رو خاموش کنید، در فر و باز بزارید و اجازه بدید شیرینی داخل فر بمونه تا ار داغی بیافته (حدود یک ربع )بعد از فر خارج کنید. وقتی که ارد برنج و بکینک پودر و اضافه کردید خیلی هم نزنید. شیرینی رو بعد از خنک شدن داخل‌ ظرف دربسته قرار داده و خارج از یخچال نگهداری کنیداکر داخل یخچال بزارید شیرینی ها نرم میشن. نوش جان 💖 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
آرد 3 لیوان شیر 3 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری تخم مرغ 3 عدد کره ذوب شده سه چهارم لیوان وانیل نوک قاشق چای خوری بکین پودر 2 قاشق چای خوری پودر هل(اختیاری) ابتدا آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کرده. زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کرده. شیر ، زرده تخم مرغ ،کره ذوب شده و وانیل رو با هم مخلوط کرده و با همزن دستی میزنیم. سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی میزنیم تا خوب فرم بگیره و حجیم بشه بعد شکر رو بهش اضافه میکنیم و بازم کمی هم میزنیم . آرد و مخلوط شیر رو با هم مخلوط کرده و با همزن دستی هم میزنیم، و بعد سفیده فرم گرفته رو به آرامی با لیسک به مواد آردی اضافه میکنیم و در یک جهت هم میزنیم (مراقب باشید پف سفیده نخوابه). توی تابه نچسب و کمی گود بدون چرب کردن مواد رو میریزیم درشو میبندیم و با شعله خیلی کم میزاریم تا پف کنه . وقتی سطح پنکیک مثل عکس دوم سوراخ سوراخ شد با احتیاط برش میگردونیم تا طرف دوم هم پخته بشه.( طرف دوم مثل طرف اول خوشرنگ نمیشه) بهیچ وجه تابه رو چرب نکنید تا رنگ پنکیکها خوشرنگ و یکدست بشه. من داخل شیرداغ کن درست کردم همشون یه اندازه درمیان. نوش جان 💖 🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم كره 250 گرم وانيل یک هشتم قاشق چایخوری نمك يك پنس پودر قند سه چهارم پیمانه و 2 قاشق غذاخوری ( 98 گرم) آرد 2 پیمانه سفيده يك تخم مرغ درشت پودر كاكائو یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت 2 ق غذاخوری یک قاشق چایخوری طرزتهیه: كره رو حتما از ساعتها قبل از يخچال بيرون بذاريد تا نرم شه كره رو با همزن خوب هم ميزنيم پودر قند و وانيل و نمك رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا سفيد رنگ شه سفيده تخم مرغ رو كه به دماي اتاق رسيده بهش اضافه كرده و خوب هم ميزنيم آرد الک شده رو به مخلوط اضافه میکنیم. مواد رو نصف كرده در دو كاسه قرار ميدیم به يك كاسه پودر كاكائو اضافه كرده و به كاسه دوم نشاسته ذرت اضافه ميكنيم. به خوبي با همزن هم ميزنيم تا مخلوط بشند. حالا هر کدوم از رنگها رو به طور جداگانه درون دو قیف ریخته و بالای قیفها رو محکم گره بزنید و سر قیفها رو قیچی کنید. سپس یک قیف بزرگتر که جنس محکمی داشته باشه بردارید و سر قیف رو ماسوره ستاره بندازید، سپس هر دو قیفی که داخلش مایه بیسکوئیت هست رو کنار همدیگه داخل این قیف بزرگتر بزارید و بالای قیف رو خوب بپیچونید و محکم نگه دارید و درون سینی که کاغذ روغنی انداخته اید ماسوره بزنید. سینی رو ده دقیقه درون یخچال بگذارید و در این مدت فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.سپس سینی رو از یخچال خارج کرده و بزارید داخل فر تا به مدت 15 دقیقه بپزد. مراقب باشید زیر بيسكوييت کمی که طلایی شد از فر در بیارید و اجازه بدید تا بیسکوئیت ها کمی خنک بشن و بعد از سینی منتقلشون کنید. با این مقدار مواد اگر سایز کوچیک ماسوره بزنید حدود 100 تا بیسکوئیت ترد و خوشمزه خواهید داشت نوش جان 💖 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم سینه یا ران مرغ: ۶ تکه پیاز: ۱ عدد بزرگ سیر:۳ حبه رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری شیرنارگیل: ۴ قاشق غذاخوری (اختیاری) قیسی: ۱۰ عدد نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری: به مقدار لازم زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع: به مقدار لازم کره: ۲۰ گرم طرز تهیه 1. خورش مرغ افشاری مثل خورش مرغ و آلو است. برگه‌های قیسی را در آب خیس کنید تا نرم شوند. راز درست کردن خوشمزه‌ترین مرغ دنیا برای انواع خورش مرغ یا چلو مرغ و زرشک پلو این است که ۳۰ دقیقه مرغ را در یک آب و نمک ساده بخوابانید. یک ترفند دیگر برای خوشمزه شدن مرغ این است که آن را در یکسری مواد بخوابانید. مثلا در آب پیاز و مقداری زعفران دم کرده غلیظ به مدت ۱ الی دو ساعت این ترفندها بیشتر از جوشاندن مرغ قبل از پختن آن کارساز است. 2. پیاز را نگینی یا خلالی نازک و یکدست خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا تفت بخورند و سبک شوند. وقتی پیازها طلایی شدند حبه‌های سیر را هم خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. وقتی بوی سیر بلند شد تکه‌های مرغ را به همراه کره اضافه کنید و تفت دهید. فلفل، زردچوبه، ادویه و نمک را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه کاری برای خوشمزه شدن مرغ بسیار موثر است، آن را حذف نکنید. وقتی تکه‌های مرغ طلایی شدند مقداری آب جوش اضافه کنید تا حدی که فقط روی تکه‌های مرغ را بپوشاند. اجازه دهید مرغ روی شعله ملایم گاز خوب بپزد. 3. در این فاصله رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود. یک راز غلیظ شدن خورش مرغ اضافه کردن رب گوجه تفت داده شده به آن است. رب سرخ شده را به همراه قیسی‌ها به مرغ در حال پخت اضافه کنید. خورشت مرغ افشاری یک خورش غلیظ و کم آب است. در ۵ دقیقه پایانی پخت شیر نارگیل و در صورت تمایل کمی آبغوره به خورش اضافه کنید. یک راز و فوت و فن خوشمزه شدن خورش مرغ همین شیر نارگیل و البته زعفران دم کرده غلیظ است و یک راز دیگر خوشمزگی هم این است که مرغ روی شعله ملایم گاز و کم کم بپزد، در واقع زمان پخت مرغ در میزان خوشمزه شدن آن بسیار موثر است. خورش مرغ افشاری را مثل انواع دیگر خورش مرغ و گوشت با انواع برنج پلو، زرشک پلو یا چلوی ساده سرو کنید نوش جان 💖 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
بلوبری برش زده یا هر میوه دلخواه شیر یا بستنی رنگ خوراکی آبی طرز تهیه:: 1.هر بسته ژله بلوبری رو با یه لیوان اب جوش حل کرده و وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر(یا یک بستنی لیوانی وانیلی برو بهش اضافه میکنیم(شیر رو اگه تو ژله داغ بریزیم شیر دون دون میشه) در صورت تمایل چند قطره رنگ خوراکی بریزید. و داخل قالب ریخته و میزارم تا کاملا ببنده. 2.وقتی بست یه قسمتایی از قالب رو برش زده و خالی میکنیم .و تو هرقسمت خالی میوه ها رو میزاریم 3.ژله بلوبری شفاف را (بدون شیر) رو درست کنید اگه رنگ خوراکی استفاده کردیدروی قسمتایی که میوه گذاشته شده میریزیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده. .وقتی کاملا ژله بست قالب رو چند ثانیه تو اب گرم میزاریم و تو ظرف برمیگردونیم نکته. اندازه ها رو به ازای هر بسته گفتم. شما با توجه به قالبتون تخمین بزنید .قبل ریختن ژله داخل قالب چندتا نکته رو حتما رعایت کنین قالب رو ابکشی ویا چرب کنین بیست دقیقه تو فریزر بزارین ژله کاملا سرد بشه بعد توی قالب بریزین.ژله داغ به قالب میچسبه میوه های مثل، کیوی، نارنگی و آناناس نمیذارن ژله ببنده. قبلش باید با دو قاشق شکر نوش جان 💖 🫐🥮🫐🥮🫐🥮🫐 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برای ژله سورپرایز اول یه ژله رنگین کمان توی یه ظرف که ارتفاع داره درست میکنیم من لایه هارو با شیر درست کردم شما با بستنی هم میتونین درست کنین. هربسته ژله رو با یک لیوان اب جوش حل میکنیم میزاریم حسابی سرد بشه بعد نصف لیوان شیر میریزیم اگر ژله ولرم باشه شیر بریده میشه پس حواستون باشه سرد بشه ژله . من برای هر لایه نصف بسته ژله درست کردم و طبیعتا میزان اب و شیر رو هم باید نصف کنیم. میزاریم‌یه شب تا صبح بمونه ژله تا خوب سفت بشه بعد از ظرف درمیاریم و با چاقوی خیس برش میزنیم وبا با کاتر قلب از قسمت ارتفاع کاتر میزنیم. قلبهارو ضخیم کاتر بزنین که راحت وایسه . حالا یه ژله با هر رنگ و طعمی دوست دارین درست میکنین من ژله آناناس درست کردم کرم رنگ میشه .هر بسته ژله اناناس رو با یک لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد نصف لیوان شیر اضافه کردم وکمی ریختم توی قالب و گداشتم کمی ببنده زیاد نبنده وقتی چسبناک هست کافیه . بعد قلبها رو پشت سر هم چیدم روی ژله چسبناکم و روش کامل بقیه ژله اناناس رو ریختم تا قالب پرشد نوش جان 💖 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ عاشقانه دو اسمی رسید 🌸❤️😍 بزن رو اسم کسی که دوسش داری،سورپرایزش کن👇 ❤️مادرم❤️پدرم❤️خواهرم❤️عشقم 👧🏻لیلا 👨🏻امیر 👧🏻زهرا 👨🏻محمد 👧🏻مریم 👨🏻مهدی👧🏻هستی👨🏻میلاد ❤️اسمش نبود اینجا کلیک کن❤️👇 https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c اسم خودت و عشقت رایگان بردار 💞☝️🏻
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
سیم هنــدزفریم همیشه گــره خورده و چرک و سیاه بود 😩😢😫 دوستــم تو یک کانـال عضوم کرد که درست کردمش هندزفریمو😍 خدایــیش خیلی چیزای باحالی یاد میده 🌈 ❤️😳بیــا تو👇❤️ http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe ❌ این تبلیــغ رو از دست ندید این کانال بــی نظیره👆😍😍😍✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر کسی حق دارد هر طور می‌خواهد فکر کند و توقع داشته باشد که دیگران هم به عقایدش احترام بگذارند . اما من قبل از اینکه با دیگران زندگی کنم، باید بتوانم با خودم زندگی کنم ... وجدان آدمی تنها چیزیست که نمی‌تواند تابع نظر اکثریت باشد . 🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃 🌸درود بیکران 🌸امیدوارم امروزتان 🌸پر از زیبایی و امیـد 🌸دلتان سرشار از 🌸مهـر و شور زندگی 🌸روزتان زیبا و دلچسب 🌸و لحظه هایتان پر از شادی 🌸با بهترین آرزوها 🌸تقدیم به شما 🌸صبح پاییزیتان بخیر
مواد لازم پوره سیب زمینی 3 فنجان تخم مرغ 1 عدد پنیر چدار رنده شده 1 فنجان پیازچه خرد شده 3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زعفران به میزان دلخواه طرز تهیه: فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. قالب مافین 12 عددی را با اسپری روغن کمی چرب کنید پوره سیب زمینی، تخم مرغ، 2 قاشق از پیازچه خرد شده و 3/4 فنجان از پنیر چدار را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. مخلوط را به میزان دلخواه با نمک و فلفل مزه دار کنید. با استفاده از اسکوپ بستنی یا قاشق به مقدار مساوی از مایه مافین بردارید و داخل هر قالب مافین قرار دهید. کمی مایه سیب زمینی را فشار دهید تا خوب داخل قالب جا بگیرد. قالب را به مدت 30 الی 35 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانیکه روی مافین سیب زمینی طلایی و برشته شد یعنی مافین آماده است. قالب را خارج کنید و باقیمانده پنیر چدار را روی هر مافین بریزید. مجددا قالب را به مدت 3 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس قالب را خارج کنید و حدود 5 دقیقه اجازه دهید مافین های پنیری خنک شوند مافین های سیب زمینی پنیری را از قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو قرار دهید. روی هر مافین را با باقیمانده پیازچه تزیین کنید و بلافاصله بصورت گرم نوش جان کنید نکته: پوره سیب زمینی بسته به مقدار شیری که دارد ممکن است غلظت های متفاوتی داشته باشد. اگر مایه سیب زمینی زیاد سفت شد می توانید یک تخم مرغ دیگر به مایه اضافه کنید نوش جان 💖 🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم آرد حدود دو ونیم پیمانه خمیرمایه فوری یک قاشق عذاخوری سرصاف (7 گرم) شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چای‌خوری تخم‌مرغ 1 عدد شیر ولرم سه‌چهارم پیمانه (دمای شیر باید به حدی باشه که انگشت رو نسوزونه) روغن‌مایع یک‌چهارم پیمانه 🍜طرز تهیه ابتدا خمیر مایه و شکرو شیر ولرم رو در ظرفی بریزید و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد وپف کنه در ظرفی تخم مرغ ونمک وروغن را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه و کم کم آرد بریزید تا جایی که خمیر در کاسه جمع شود. روی سطح کار را آرد بپاشید و خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شده و به دست نچسبد. اگه لازم شد کم کم آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیراز بین بره ولی نباید آرد زیاد بریزید وگرنه خمیر سفت و کیفیت نان بد میشه تا جایی که امکان داره با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرید. سپس خمیر را در کاسه چرب قرار دهید و روی آنرا بپوشانید و 1 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود. بعد پف خمیر را بگیرید و روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به7 ضخامت 3میلی باز کنید و با دو عدد کاتر یکی بزرگ و دیگری کوچکتر7 مطابق عکس برش بزنید دایره کوچک را در سینی که کاغذ روغنی انداخته و چرب کردید قرار دهید و دایره بزرگتر را مثل طناب فرم بدید و دور دایره کوچک بزارید وانتها رو با آب کمی خیس کنید تا بهم بچسبن خمیر به استراحت دوم هم نیاز داره پس یک پارچه روی نانها بکشید وبیست دقیقه زمان بدید پف کنن فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و ظرف آب کف فر قرار دهید. بعد از استراحت دوم روی خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده وشیر رومال و کمی کنجد و و سیاهدانه بپاشید. وداخل فر از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه بزارید تا زیرشون طلایی شه در انتها گریل را روشن کنید تا روی نانها طلایی شود بعد از اینکه نانها پختند و خنک شدند داخلشون رو باقیف ترکیب پنیر خامه ای وپنیر سفید آمل با شوید خرد شده مخلوط کردم وشکوفه زدم ویه زیتون هم برای تزیین گذاشتم نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از تبلیغات ارشیو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ عاشقانه دو اسمی رسید 🌸❤️😍 بزن رو اسم کسی که دوسش داری،سورپرایزش کن👇 ❤️مادرم❤️پدرم❤️خواهرم❤️عشقم 👧🏻لیلا 👨🏻امیر 👧🏻زهرا 👨🏻محمد 👧🏻مریم 👨🏻مهدی👧🏻هستی👨🏻میلاد ❤️اسمش نبود اینجا کلیک کن❤️👇 https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c اسم خودت و عشقت رایگان بردار 💞☝️🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله های قلب رو با هر طعمی که دوست دارید درست کنید ژله بی رنگ هم ژله آلوئه است. لایه آخرش هم ژله آلوئه با بستنی نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯