eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🚫بخون که مو به تنت سیخ میشه واقعیت های بسیار تأسف آور🤦‍♂ 🔥🔥 اگر شما هم. فکر میکنید ویروس کرونا یک توطئه جهانیه حتما یه سری اینجا بزنید حقایقی وحشتناک ولی واقعی در مورد کرونا 👇🤦‍♂🔥🔥 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/198377496C4839f7bcf3
کره هم دما با محیط ۱۵۰گرم برابر با ۱ پیمانه_شیر ۲/۳ پیمانه_بکینگ پودر۱/۲ ق چ_ارد سفید حدود۲ پیمانه ( در حد خمیر شدن )_ خمیر مایه ۱/۵ ق چ _زرده تخم مرغ ۱عدد_شكر ١ ق چ مواد میانی 👈خرما ۱۰۰ گرم پوست گرفته _ هل ۱ ق چ _دارچین ۱ ق چ _زیره سبز ۱ ق م 🔴خمیر مایه رو با شکر و شیر ولرم بزارید پف بکنه .کره رو با همزن بزنید تا سفید بشه زرده و مخلوط مایه خمیر رو اضافه و مخلوط کنید .ارد و بکینگ پودر رو اضافه ورز بدید تا لطیف و یکدست بشه اما چسبناک نباشه خرما را له کنید با کره تفت بدید و هل و دارچین رو اضافه و تفت بدهید زیره رو اضافه و حرارت رو خاموش کنید . از‌خمیر یه گلوله بردارید و کف دستتون دایره باز کنید و یا کاتر دایره بزنید . مقداری از مواد رو وسط خمیر پهن کنید و خمیر رو از سه طرف بیارید به وسط شبیه سمبوسه تا شکل مثلث ایجاد بشه روی خمیر رو سوراخ کنید با زعفرون غلیظ رومال بزنید و کنجد بپاشید، ۳۰ دقیقه بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ بپزه 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کره هم دما با محیط ۱۵۰گرم برابر با ۱ پیمانه_شیر ۲/۳ پیمانه_بکینگ پودر۱/۲ ق چ_ارد سفید حدود۲ پیمانه ( در حد خمیر شدن )_ خمیر مایه ۱/۵ ق چ _زرده تخم مرغ ۱عدد_شكر ١ ق چ مواد میانی 👈خرما ۱۰۰ گرم پوست گرفته _ هل ۱ ق چ _دارچین ۱ ق چ _زیره سبز ۱ ق م 🔴خمیر مایه رو با شکر و شیر ولرم بزارید پف بکنه .کره رو با همزن بزنید تا سفید بشه زرده و مخلوط مایه خمیر رو اضافه و مخلوط کنید .ارد و بکینگ پودر رو اضافه ورز بدید تا لطیف و یکدست بشه اما چسبناک نباشه خرما را له کنید با کره تفت بدید و هل و دارچین رو اضافه و تفت بدهید زیره رو اضافه و حرارت رو خاموش کنید . از‌خمیر یه گلوله بردارید و کف دستتون دایره باز کنید و یا کاتر دایره بزنید . مقداری از مواد رو وسط خمیر پهن کنید و خمیر رو از سه طرف بیارید به وسط شبیه سمبوسه تا شکل مثلث ایجاد بشه روی خمیر رو سوراخ کنید با زعفرون غلیظ رومال بزنید و کنجد بپاشید، ۳۰ دقیقه بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ بپزه 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کره هم دما با محیط ۱۵۰گرم برابر با ۱ پیمانه_شیر ۲/۳ پیمانه_بکینگ پودر۱/۲ ق چ_ارد سفید حدود۲ پیمانه ( در حد خمیر شدن )_ خمیر مایه ۱/۵ ق چ _زرده تخم مرغ ۱عدد_شكر ١ ق چ مواد میانی 👈خرما ۱۰۰ گرم پوست گرفته _ هل ۱ ق چ _دارچین ۱ ق چ _زیره سبز ۱ ق م 🔴خمیر مایه رو با شکر و شیر ولرم بزارید پف بکنه .کره رو با همزن بزنید تا سفید بشه زرده و مخلوط مایه خمیر رو اضافه و مخلوط کنید .ارد و بکینگ پودر رو اضافه ورز بدید تا لطیف و یکدست بشه اما چسبناک نباشه خرما را له کنید با کره تفت بدید و هل و دارچین رو اضافه و تفت بدهید زیره رو اضافه و حرارت رو خاموش کنید . از‌خمیر یه گلوله بردارید و کف دستتون دایره باز کنید و یا کاتر دایره بزنید . مقداری از مواد رو وسط خمیر پهن کنید و خمیر رو از سه طرف بیارید به وسط شبیه سمبوسه تا شکل مثلث ایجاد بشه روی خمیر رو سوراخ کنید با زعفرون غلیظ رومال بزنید و کنجد بپاشید، ۳۰ دقیقه بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ بپزه 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برطرف کردن بوی بد گوشت مرغ👇 🔺مرغ را در سس یا آب لیمو بخوابانید. 🔺با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز مرغ را طعم دار کنید تا بوی آن از بین برود. 🔺در زمان کباب کردن، علف لیمو داخل مرغ قرار دهید. 🔺در زمان سرخ کردن، زنجبیل به آن اضافه کنید. 🔺در زمان خواباندن مرغ، از سیر رنده شده زیادی استفاده کنید. 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
تخم مرغ 4 عدد، آرد 220 گرم، شکر 200 گرم، وانیل کمی، ماست 3/4 پیمانه، روغن مایع 1/2 پیمانه، بکینگ پودر 1ق م، مارمالاد دلخواه 1/2 پیمانه 👆 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛
مرغ1کیلو، سیب زمینی800 گرم،سرکه سیب ⅔ پیمانه، پیاز 1 عدد بزرگ،عصاره سبزیجات1 عدد، عصاره گوشت 1 عدد، برگ بو 4برگ، سیر 2حبه، آویشن2 ساقه، رزماری 2 ساقه یا از آویشن و رزماری خشک استفاده کنید، هویج 🔴پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید، سیر را بریزید و تفت دهید.مرغ خردشده را اضافه و تفت دهید تا سرخ شود، برگ بو، آویشن و رزماری را افزوده تا عطرشان بلند شود. سیب زمینی خرد شده و هویج را بریزید و تفت دهید تا سرخ شود، عصاره ها را با 1 لیوان آب گرم مخلوط و داخل تابه بریزید. شعله را زیاد کنید تا مواد شروع به جوشیدن کند، شعله را کم کرده و در تابه را نیمه باز بگذارید تا مواد بپزند. خوراک جا بیافتد. بعد از اینکه آب خوراک جمع شد سرکه را افزوده و مواد را زیر و رو کنید، در تابه را بگذارید تا جا بیفتد. نمک و فلفل را اندازه کرده و برگ بو را خارج کنید، در ظرف مورد نظر بکشید و سرو نمایید. 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡👇 🟡👆 پـروفـایـل خوشگل خودتو عشقت رو بـردار👇😍 💛A 💛 💛S💛 💛D💛 💛 G 💛H 💛 💛K💛 💛L💛 💛Z 💛C 💛 💛V💛 💛B💛 💛N 💛SH💛💛E💛 💛M💛 💛R 💛T 💛💛F💛 💛P💛 💛O اول اسمت نیست کلیک کن💋😘😍
هدایت شده از 
اووووف چه 🙈🙉🙊 عڪـسهای بدون حد مـــ😱ـــــرز🔞 🥰 ❌عڪسهای ممنوعه وبـدون سانــسور🔞 👇🏿👇🏿 http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1 پروفایل عاشـ♡ـقانہ بِزار دلتَنگِت شه ::)) پـروفایل پایـ🍁ـیزی خوشکلتو بردار..!!! ❤️❤️
گوشت مرغ چند تکه، نمک و فلفل، کره 4 ق غ، پیاز خرد شده 1 فنجان ، ساقه و برگ کرفس خرد شده ¾ فنجان،هویج خرد شده نصف فنجان، آرد¼ فنجان، شیر 2 فنجان،خامه 2 ق غ 🔴 مرغ ها را با نمک و فلفل طعم دار کنید و در فر قرار بدهید تا کاملا بپزد، بعد از برشته شدن گوشت، آن را ریش ریش نمایید. کره را درون قابلمه ذوب کنید،هویج و پیاز را اضافه و در حدود 3 دقیقه تفت دهید. کرفس را اضافه و مخلوط نمایید. آرد را اضافه و مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای نباشد. شیر را به مخلوط اضافه کنید. شعله حرارت را کم کرده تا کاملا مواد سوپ با شیر بپزند. مرغ های ریش ریش شده را به سوپ اضافه کنید تا مرغ با مواد سوپ کاملا جا بیفتد. 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از 
هشدار 🚫 خانومی که از دستفروش لبو خرید میکنی فقط یه لحظه بیا مضرات لبو ببین 🤦‍♂ 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😐بردگی جنسی و حبس دختران فراری در تهران😳 بیا ببین چقدر اذیت شدن 😢 👇 https://eitaa.com/joinchat/2692677646C6bea16ca46
مرغ1کیلو، سیب زمینی800 گرم،سرکه سیب ⅔ پیمانه، پیاز 1 عدد بزرگ،عصاره سبزیجات1 عدد، عصاره گوشت 1 عدد، برگ بو 4برگ، سیر 2حبه، آویشن2 ساقه، رزماری 2 ساقه یا از آویشن و رزماری خشک استفاده کنید، هویج 🔴پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید، سیر را بریزید و تفت دهید.مرغ خردشده را اضافه و تفت دهید تا سرخ شود، برگ بو، آویشن و رزماری را افزوده تا عطرشان بلند شود. سیب زمینی خرد شده و هویج را بریزید و تفت دهید تا سرخ شود، عصاره ها را با 1 لیوان آب گرم مخلوط و داخل تابه بریزید. شعله را زیاد کنید تا مواد شروع به جوشیدن کند، شعله را کم کرده و در تابه را نیمه باز بگذارید تا مواد بپزند. خوراک جا بیافتد. بعد از اینکه آب خوراک جمع شد سرکه را افزوده و مواد را زیر و رو کنید، در تابه را بگذارید تا جا بیفتد. نمک و فلفل را اندازه کرده و برگ بو را خارج کنید، در ظرف مورد نظر بکشید و سرو نمایید. 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛
🔴۱/۵لیوان شیر سرد را با ۳ ق غ کاکائو و ۱ ق غ قهوه مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم نصف لیوان شکر اضافه میکنیم و ۲ ق غ پودر ژلاتین را که به روش بن ماری حل کردیم را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه شعله رو خاموش میکنیم و ۴ ق غ خامه صبحانه اضافه و مخلوط میکنیم و داخل ظرف میریزیم و میزاریم یخچال ببنده 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛
🌸 🌸 👆 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
1پیمانه سفید پخته، ساقه و برگ کرفس ریز خرد شده، نصف لیوان شوید ریز شده، 2 حبه سیر را له شده، چند بوته پیازچه ریز شده، نمک، فلفل سیاه و نصف استکان روغن سالاد و نصف استکان سرکه را مخلوط کنید. یک ساعت قبل از سرو بگذارید داخل یخچال تا حسابی مزه‌ها به خورد هم بروند. 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🏵 🍓ریزه کاری های پخت 🍒مربا را می توان در ظرف لعابی پخت تا به خوبی قوام پیدا کند. برای آن که بفهمید مربا قوام آمده است یا نه، یک قطره از آن را در لیوان آب سرد بریزید. اگر مربا ته ظرف رفت واز هم باز نشد، قوام آمده است. 🍎برای خوش رنگ شدن مرباهایی مثل هویج، به و سیب می توانید مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. این کار باعث می شود رنگ و بوی مربا بهتر شود هم چنین با افزودن مقداری دانه هل، چوب دارچین، وانیل یا گلاب نیز می توان مربارا معطر کرد البته چوب دارچین را بعد از مدتی جوشیدن در مربا باید از ظرف خارج کرد. 🍇اگر هنگام جوشیدن مربا یک تکه کوچک کره داخل آن بیندازید از تشکیل کف جلوگیری خواهد کرد. 🍊اگر مقداری آب جوشیده شده و آبلیمو را به مربای شکرک زده اضافه کنید و آن را دوباره بجوشانید، شکرک آن از بین می رود. 🍋اگر مربای شما کپک زد، کپک را به همراه یک لایه از مربا بردارید و آن را دوباره بجوشانید. 🍏برای نگهداری طولانی مدت از مربا، آن را در شیشه های کوچک با در محکم بریزید و در یک قابلمه در حال جوش که آب تا سر شیشه ها را پوشش می دهد، قرار دهید و پس از ۱۰ دقیقه که هوای داخل شیشه هاخارج شد، می توانید مربا را تا هر زمان که بخواهید در هوای اتاق نگهداری کنید. 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از 
پنج گیاه معجزه گر در درمان کرونا 👌👌 مرگ و میر کرونا در خانواده به صفر برسون👌 پیشگیری و درمان آسان با پنج گیاه در دسترس👇👇 http://eitaa.com/joinchat/3062104090C6065449606 از دست نده👆👆
هدایت شده از 
ویدئوهای 15 ثانیه ای مخصوص استوری اینستا میخوای⁉️😺♥️✨ استوری دلتنگی💔😓👇 https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c استوری غمگین😔🖤👇 https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c استوری گنگ🤕⚔👇 https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c استوری عاشقانه♥️💍👇 https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c بیا اینجا خودتو از بی نیاز کن😉☝️🌸
🏵 🍓ریزه کاری های پخت 🍒مربا را می توان در ظرف لعابی پخت تا به خوبی قوام پیدا کند. برای آن که بفهمید مربا قوام آمده است یا نه، یک قطره از آن را در لیوان آب سرد بریزید. اگر مربا ته ظرف رفت واز هم باز نشد، قوام آمده است. 🍎برای خوش رنگ شدن مرباهایی مثل هویج، به و سیب می توانید مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. این کار باعث می شود رنگ و بوی مربا بهتر شود هم چنین با افزودن مقداری دانه هل، چوب دارچین، وانیل یا گلاب نیز می توان مربارا معطر کرد البته چوب دارچین را بعد از مدتی جوشیدن در مربا باید از ظرف خارج کرد. 🍇اگر هنگام جوشیدن مربا یک تکه کوچک کره داخل آن بیندازید از تشکیل کف جلوگیری خواهد کرد. 🍊اگر مقداری آب جوشیده شده و آبلیمو را به مربای شکرک زده اضافه کنید و آن را دوباره بجوشانید، شکرک آن از بین می رود. 🍋اگر مربای شما کپک زد، کپک را به همراه یک لایه از مربا بردارید و آن را دوباره بجوشانید. 🍏برای نگهداری طولانی مدت از مربا، آن را در شیشه های کوچک با در محکم بریزید و در یک قابلمه در حال جوش که آب تا سر شیشه ها را پوشش می دهد، قرار دهید و پس از ۱۰ دقیقه که هوای داخل شیشه هاخارج شد، می توانید مربا را تا هر زمان که بخواهید در هوای اتاق نگهداری کنید. 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از 
🔴 ناگفته هایی درباره سید مجتبی خامنه ای فرزند رهبر باورتون‌نمیشه وقتی تو جبهه بودن چه اتفاقی براش افتاده⁉️😳😳😳 https://eitaa.com/joinchat/1778647063C6583ffd0df ❌به دلایل امنیتی مجبورم زود پاک کنم❌
هدایت شده از 
یه لب گیری و قربون صدقه شد عشوه دادن ؟ اسم خودتم میزاری زن نمونه😑 منم همین بودم والا، اما الان اینقد شر و شیطون شدم که آقامون کَف بُر شده 💦😁 ایده های این کانال تمومی نداره هر روز یه رنگ و مدل میگردم شوهرم مثه موم تو دستم اومده 😅 آقامون خبر نداره خانمش ازینجا خط میگیره😉👇 https://eitaa.com/joinchat/1644167294Cf621d0fe8d
شما تا به حال توی آش هاتون از این ادویه استفاده کردید یا نه، من بهتون توصیه میکنم که حتما امتحانش کنید. اکثر آش‌هایی که درست می‌کنیم، حبوبات دارند و ممکنه گاهی باعث اذیت شدن معده بشن. تخم گشنیز فواید زیادی داره که یکی از اون‌ها کمک به هضم راحت‌تر غذاست. علاوه بر اون یک ادویه خوش عطر و طعمه. برای استفاده از تخم گشنیز در آش، دونه‌های اون رو نیم کوب کنید و کمی در روغن تفت بدید. همچنین میتونید بعد از درست کردن پیاز داغ در آخر تخم گشنیز رو به پیاز‌ها اضافه کرده و چند دقیقه تفت بدید نوش جان 💖 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯