eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مايونز نصف ليوان،كچاپ يك چهارم ليوان،شكر يك ق مرباخوري،سركه سفيد يك ق چايخوري،خيار شور رنده شده يك ق غذاخوري ،پودر سير نصف ق چايخوري،آويشن خشك و خرد شده يك ق چايخوري(يا نصف ق چايخوري پودر آويشن ولي خشك و خرد شده بهتره) همه مواد رو تركيب و بذاريد يك ساعت داخل يخچال مزه دار بشه نوش جان 💖 🍔🍥🍔🍥🍔🍥🍔 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
شما تا به حال توی آش هاتون از این ادویه استفاده کردید یا نه، من بهتون توصیه میکنم که حتما امتحانش کنید. اکثر آش‌هایی که درست می‌کنیم، حبوبات دارند و ممکنه گاهی باعث اذیت شدن معده بشن. تخم گشنیز فواید زیادی داره که یکی از اون‌ها کمک به هضم راحت‌تر غذاست. علاوه بر اون یک ادویه خوش عطر و طعمه. برای استفاده از تخم گشنیز در آش، دونه‌های اون رو نیم کوب کنید و کمی در روغن تفت بدید. همچنین میتونید بعد از درست کردن پیاز داغ در آخر تخم گشنیز رو به پیاز‌ها اضافه کرده و چند دقیقه تفت بدید نوش جان 💖 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم آرد ۴ونیم پیمانه کره آب شده :۵۰گرم نمک نوک قاشق چایخوری شیر ۱پیمانه تخم مرغ درشت ۱عدد خمیرمایه ۱قاشق سوپخوری شکر ۴قاشق غذاخوری وانیل کمی طرز تهیه ابتدا شیر رامقداری گرم تا حدی که دست نسوزد خمیرمایه و۱قاشق سوپخوری شکر همراه با شیر ولرم درون ظرفی گود ریخته کمی هم می زنیم وحدود ۱۰دقیقه استراحت میدیم بعدتخم مرغ وشکرووانیل را درظرفی جدا هم میزنیم بعددرون ظرفی مناسب وبزرگ تمام موادتررامخلوط کرده کمی هم می زنیم در آخر کم کم آرد سفیدونمک را که ازقبل الک کردیم به مواداضافه می کنیم باقاشق یاهم زن می زنیم قبل ازیکدست شدن خمیرکره را اضافه می کنیم بادست شروع می کنیم به ورز دادن کم کم آرد اضافه کنید مقدارآرد تقریبیه ممکنه برای هرکس میزان آرد متفاوت باشه حدود۲۰دقیقه خمیررو ورز میدیم تاخمیرعالی بدست بیادبعدازاین مراحل درون ظرفی گودکمی چرب می کنیم وخمیررا درونش قرارمیدهیم وبادرپوش حدود ۱ساعت ونیم استراحت میدیم حالا بادست هوای خمیر که چندبرابرشده رامی گیریم ودوباره کمی ورزمیدهیم به شکل دلخواه میپیچیم و۳۰دقیقه استراحت میدهیم رومال کرده توفر ازقبل گرم شده ۱۸۰درجه ۲۰ دقیقه میپزیم نوش جان 💖 🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برای بنماری کردن شکلات سفید و سیاه با دو روش میشه این کار رو انجام داد روش اول بنماری کردن روی بخار کتری و بخار سماور روش دوم بنماری کردن در دو سایز ظرف کوچک و بزرگ که در فیلم‌نشان دادم نکات مهم :فرقی نداره از شکلات تخته ای یا سکه ای استفاده کنید مهم اینجاست نکاتی که در فیلم گفتم رو انجام بدین و حتما در هنگام بنماری کردن شکلات زیر و رو کنید و هم بزنید تا شکلات زودتر و یکدست تر بنماری شه و اگه هم نزنید و شکلات ثابت بمونه درصد سوخته شدن شکلاتتون زیاده پس توجه کنید به این قسمت و نکته آخر اینکه وقتی 80% شکلاتتون بنماری شد از روی بخار بردارین و بذارین روی میزکارتون و هم بزنید و همون گرمای شکلات باعث میشه20% باقیمونده شکلاتتون بازشه نوش جان 💖 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم سیب زمینی آبپز نیم کیلو تخم مرغ ۴ عدد زرشک نصف استکان زعفران آبکرده به میزان لازم بکینگ پودر ۱ ق چ ماست ۳ ق س شکر ۱ پیمانه گلاب ۴ ق س روغن مایع ۱۰۰ گرم آب نصف پیمانه نمک و فلفل به مقدار خیلی کم خلال بادوم و پسته و پر گل محمدی ابتدا سیب زمینی آبپز شده را پوست گرفته و رنده کنید بعد تخم مرغ ها رو در ظرفی دیگر بشکنید و اول با چنگال هم بزنید تا یکدست بشه و بعد به سیب زمینی ها اضافه کنید . به مقدار خیلی کم نمک و فلفل هم به ییب زمینی ها بزنید بعد ماست و بکینگ پودر را به کوکو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد کاملا به خورد هم برن. برای تهیه شربت کوکو آب را داخل قابلمه ای کوچک ریخته و به آن شکر، زعفران، گلاب را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاد . بعد خلال ها و زرشک ها رو به شربت اضافه کنید البته به دلخواه من در آخر سر روی کوکو ریختم و داخل شربت قرار ندادم . بعد تابه ای رو روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا داغ بشه بعد مواد کوکو را در تمام سطح تابه پخش کنید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید وقتی یک طرف کوکو سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه اون هم سرخ بشه بعد مواد شربت رو روی کوکو بریزید تا موقع سرخ شدن شربت به خورد کوکو بره . در تابه رو ببندید تا عرق نکنه نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم بیسکوئیت : آرد سفید ۱۲۵ گرم روغن صاف قنادی ۸۵ گرم پودر شکر ۵۰ گرم نصف یک عدد تخم مرغ(تخم مرغ را بشکنید خوب هم بزنید و بعد نصف آن را استفاده کنید) وانیل نصف قاشق چایخوری پودر هل نصف قاشق چایخوری 📝 ابتدا پودر شکر و روغن را با همزن بزنید تا پوک و سفید شود .بعد نصف تخم مرغ و پودر هل و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . حال آرد الک شده را کم کم افزوده و مخلوط کنید .تا جایی آرد بریزید که خمیر جمع شود و چسبندگی نداشته باشد . در صورت نیاز اگر با همین مقدار آرد خمیر چسبندگی داشت ، کمی بیشتر هم میتوانید آرد بریزید . خمیر را بین نایلون حدود ۲ الی ۳ میلیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه کاتر بزنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و در فر ۱۷۵ درجه مدت ۱۵ دقیقه تا رنگ گرفتن زیر خمیر بپزید . با این مقدار خمیر حدود ۲۵_۲۶عدد بیسکوییت خواهید داشت .سایز کاتر ۵ سانت . پس از خنک شدن روی هر کدام حلوای کاتر زده بگذارید و با پودر پسته تزیین کنید و یا با حلوا شکوفه بزنید . مواد لازم حلوا : آرد ۲ پیمانه شکر ۱/۵ پیمانه آب یک و یک چهارم پیمانه گلاب نصف پیمانه کره ۱۲۰ گرم روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ دم کرده ۲ ق.غ (بدلخواه بیشتر هم میتوانید بریزید) 📝 ابتدا شکر و آب و گلاب را مخلوط کرده و روی شعله ملایم بگذارید تا بجوش بیاید و شکر حل شود .زعفران را افزوده و گاز را خاموش کنید . آرد را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود .سپس آرد را الک کنید و به تابه برگردانید و روغن و کره را افزوده و تا رنگ دلخواه تفت دهید . شربت را در دو یا سه مرحله به آرد افزوده و هم بزنید تا جذب شود . برای کاتر زدن حلوا آن را بین نایلون به قطر ۲_۳میلی متر پهن کنید و در فریزر بگذارید (نیم ساعت) و با همون کاتری که بیسکوئیتها را زدید ، کاتر بزنید و روی هر بیسکوئیت بگذارید . با اضافه حلوا روی بیسکو حلوا را شکوفه بزنید . میتوانید با چند قاشق شهد, حلوا را نرم کنید تا راحت ماسوره بخورد نوش جان 💖 🧇🥮🧇🥮🧇🥮🧇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد اولیه حلوای بادام سنتی و طرز تهیه آن: آرد (گندم) ۲۰۰ گرم/آرد (برنج) ۵۰ گرم/پودر هل ۱ قاشق سوپخوری/روغن (جامد) ۱۲۵ گرم/پودر بادام ۸۰ گرم/مواد لازم برای شربت حلوا: زعفران (دمکرده) ۱ قاشق سوپخوری/شکر ۵۰۰ گرم/آب ۲۵۰ میلی لیتر طرز تهیه حلوای بادام سنتی آرد گندم را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. آرد برنج را هم جداگانه تفت دهید.اینک هر دو را با هم ترکیب کنید.بعد روغن را بیفزائید و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. حالا تابه را از روی اجاق بردارید و صبر کنید تا کاملاً خنک شود. سپس هل و بادام را اضافه کنید. اکنون آب و شکر را روی حرارت قراردهید تا شکر در آب حل شود. اینک زعفران دمکرده را اضافه نمائید و شربت را بجوشانید تا به اندازه لازم غلیظ شود. حالا بتدریج شربت را به ترکیب بالا بیفزائید و مخلوط نمائید. اکنون قالب مستطیل شکل به اندازه ۳۰-۳۰۰ سانتیمتر را با سلفون کاملاً بپوشانید. سپس حلوا را درون قالب بریزید، سطح آن را صاف کنید و با گردو بپوشانید و پس از سرد شدن، به شکل لوزی برش بزنید و در ظرف زیبائی بچینید ‎‌‌نوش جان💝 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
22.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنج عدد تخم‌مرغ با همزن دستی بزنین تا یکدست بشه سیصد گرم سبزی کوکو دو قاشق غذاخوری آرد نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
از خانم شریفی مواد لازم: آرد ۲۴۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۰۰ گرم شیر یک دوم پیمانه کره آب شده ۹۰ گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری نمک یک پنسه پودر بادام یا پسته یک دوم پیمانه دارچین یک قاشق مرباخوری شکر ۱ ق غ مواد لازم جهت شربت شکر ۳۵۰ گرم جوهر لیمو یک دوم قاشق چایخوری آب یک ونیم پیمانه طرز تهیه تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود ۱۰ دقیقه با دورکند بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. حالا کره آب شده رو اضافه کنید و باز با همزن بزنید, شیر رو کم کم به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن با همزن بزنید. آرد و بکینگ پودر و نمک رو ۴ بار الک کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک خیلی آروم و دورانی هم بزنید تا پف کیک نخوابه. قالب مینی لوف رو چرب کنید و یک سوم از مایه کیک باقلوا رو توی قالبها بریزید . پودرپسته یابادام رابایک قاشق شکرودارچین توی یه ظرف بریزین ومخلوط کنین. حالاروی کیک رو یک لایه از مخلوط پودر پسته یا بادام به همراه شکر و دارچین بریزید و دوباره مابقی مایه کیک باقلوا رو بریزید, حواستون باشه که قالب رو پر نکنید و جا برای پف کیک باقلوا هم باقی بذارید. حالا قالبها رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه بذاریدتا طلایی بشه. قبل ازبیرون آوردن باخلال دندان یاسیخ چوبی تست کنین. در این مدت شربت رو درست کنید. آب و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید, بعد از جوش اومدن, جوهر لیمو رو اضافه کرده وشعله رو کم کرده وبذارید تا شربت قوام بیاد و غلیظ بشه. بعد از پخت کیک باقلوا , اونهاروازفربیرون آورده واستراحت میدیم تا کاملا خنک بشن. اگه کیک وشربت هردوداغ باشند کیک شماکاملا خمیرخواهدشد. حالاهمونطور که مینی لوف ها توی قالب هستند, روی اونا از شربت قوام اومده طی چند مرحله بریزید تا شربت به خورد کیک باقلوا بره. بعد ازیکی دوساعت به آرامی از قالب در بیارید و سرو کنید. نکات: * همه مواد رو حتما از قبل از یخچال بیرون بذارید تا هم دمای محیط بشن. *آرد رو همیشه ۳ تا۴ بار الک کنید تا سبک بشه. *میتونید یکی از مینی لوفها رو با پودر بادام و یکی رو با پودرپسته درست کنید. *فر رو همیشه از قبل گرم کنید. *یک پنسه میزانی است که بین انگشت شست و سبابه جا میشه! میزان نمک دستور برای اینه که شیرینی کیک دل رو نزنه! * قالب لوف یا مینی لوف همون قالبهای مستطیل کیکهای صبحانه است نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
🔴 بوسه بعد از طلاق ♥️ برگه طلاق را امضا کردیم و طلاق انجام شد دیگه تحمل زندگی با یک زن سرطانی رو نداشتم ….. وقتی خواستیم از دفتر طلاق خارج بشیم نسرین یهو اومد جلو بدون مقدمه گفت منو ببوس…. من گیج شده بودم ! نمیدونم هدفش چی بود چون از هم جدا شده بودیم دیگه محرم نبودیم ولی رفتم جلو ازش علت درخواستش رو پرسیدم! گفت تحملشو داری؟؟گفتم آره بگو…گفت..... 🔞ادامه داستان 👇👇جالب رو بخونید http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر روز صبح دوست داشتنت تازه می‌شود مثل بوی سنگک تازه مثل عطر چای روز از نـــو دوست داشتنت از نو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ 💚صبحتون زیبا😋🍳
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است. ⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیت‌های فیک!!! اگر متوجه نشده‌اید اروم اروم اینجا بیاین👇❌ https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔴 بوسه بعد از طلاق ♥️ برگه طلاق را امضا کردیم و طلاق انجام شد دیگه تحمل زندگی با یک زن سرطانی رو نداشتم ….. وقتی خواستیم از دفتر طلاق خارج بشیم نسرین یهو اومد جلو بدون مقدمه گفت منو ببوس…. من گیج شده بودم ! نمیدونم هدفش چی بود چون از هم جدا شده بودیم دیگه محرم نبودیم ولی رفتم جلو ازش علت درخواستش رو پرسیدم! گفت تحملشو داری؟؟گفتم آره بگو…گفت..... 🔞ادامه داستان 👇👇جالب رو بخونید http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم کدو تخم مرغ به میزان لازم شیر به ازای هر تخم مرغ یک پیمانه شیر شکر به میزان شیرینی نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
25.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
25.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
27.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝 ا╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
18.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گردو خرد شده۲ق غ پودر دارچین ۱ق غ شیره یا شکر ۳ق غ کره ۱ق غ آب ۲لیوان 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
19.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
20.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😱😰🔞 ❌صحنه ای عجیب و بینهایت وسوسه انگیز🔞 که میکند کلیپ منتشر شده از داستان این دختر😱🔞🔞 در دست تغیییر برای تماشای کلیپ کلیک کن👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a تا برنداشتم از سنجاق کلیک کن
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
💖‌💖‌ فال و طلسم 💖‌💖‌ 💥‌تخفیف ویژه هر هفته انواع فال و طلسمات💥‌ 💖‌💖‌ متولدين هرماه با لمس ماه تولد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید 💖‌💖‌ 🧿‌ حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫‌ ا💖‌ا فـــرورديـــن |💖‌I ارديـبـهـشـت ا💖‌ا خـــرداد I💖‌I تـيـر ا💖‌ا مـــرداد I💖‌I شـهـريـور ا💖‌ا مـهـر I💖‌I آبـان ا💖‌ا آذر I💖‌I دي ا💖‌ا بـهـمـن I💖‌I اسـفـنـد اینجا فالتو تو ایتا میگیریم‌😍‌😵‌ فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍‌🔮‌👇‌S https://eitaa.com/joinchat/870514729C198c342cc1
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان تست تخم مرغ پنیر پیتزا چاشنی غذا 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
♥️ℒℴνℯ♥️ 🕊انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی ... 🕊زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند ، همین انسانیت است ... 🕊وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است...
مواد لازم گوشت مغز راسته گوساله: ٢۵٠ گرم شيره انگور: ١ ق س سويا سس: ١ ق س پودر زنجبيل: ١ ق چ سير: ۴ حبه پودر يا سس خردل: ١ ق چ روغن مايع: خيلي كم . اولین و آخرین گام همه مواد را در كاسه‌ای مخلوط می‌کنیم و گوشت را به مدت حداقل ٢-٣ ساعت در اين سس مرينت می‌كنيم و بعد روی زغال یا اجاق کباب پز آن‌ها را کباب می‌کنیم. نوش جان . نکته مهم در پخت این کباب این است که از هیچ نمک و فلفلی استفاده نمیشه. نوش جان 💖 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
مواد لازم: گوشت چرخکرده 150 گرم فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده جعفری 1 پیمانه زرشک به مقدار لازم تخم مرغ 6 عدد 2عددآبپز 4عدد خام پیاز 2عدد متوسط آرد 2قاشق غذاخوری سیر 1عددخلالی نمک فلفل زغفران کاری طرز تهیه ابتدا پیاز رو سرخ کرده گوشت رو بهش اضافه میکنیم تفت میدیم فلفل دلمه ای سیر به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز توی مواد گوشتی رنده میکنیم. برای رول جعفری ابتدا 2قاشق آرد را با 1قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4عددتخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم یک عدد پیاز هم توش رنده میکنیم باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول توش میریزیم در تابه رو میزاریم اجازه میدیم خودش رو بگیره سرخ بشه بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم. نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
شکلات تلخ 110 گرم کره 110 گرم شکر 3/1 پیمانه 75 گرم آرد 4/1 پیمانه یا 40 گرم تخم مرغ 2 عدد نمک 1 پینچ شکلات رو روی بخار آب حل کنید و کره رو بهش اضافه کنید(از روی حرارت بردارید تا کره با گرمای شکلات حل بشه) در ظرف دیگری تخم مرغ و شکر را بزنید تا کرم رنگ و سبک شود . مخلوط شکلات را به تخم مرغ ها اضافه کرده به هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد و نمک را اضافه کرده و به حالت دورانی مخلوط کنید . مواد را در فنجان هایی که با کره چرب کردید بریزید این کیک رو در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد و مدت زمان 10 دقیقه درست کنید اگر زمان پخت را بیشتر کنید دیگه کیک شما حالت روان نخواهد داشت و یک کیک شکلاتی خیس خواهید داشت(که البته بسیار خوشمزه ست) بعد از این مدت فنجان ها را خارج کرده و کیک را به صورت گرم سرو کنید . این مقدار مواد برای چهار نفر کافیست نوش جان 💖 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم نخود ولوبیا چیتی رویهم یک پیمانه عدس یک پیمانه رشته آش ۳۰۰گرم ۳عدد چغندر متوسط پیاز داغ و نعنا داغ تعدادی آلوی سیاه و برگه زردآلو (قیسی) شیره انگور قرمز سرکه انگور سیر داغ کمی نعنا داغ چغندر خرد شده و نخود و لوبیا و عدس را می پزیم که رنگ قرمزی چغندر باعث خوشرنگی حبوبات میشه. آلو و قیس و پیاز داغ را داخل اش میریزیم و میزاریم نیم پز بشه. بعد رشته را اضافه میکنیم که بپزه . بعد از پخت رشته , سرکه و شیره انگور قرمز (ملایر) رو به اون اصافه می کنیبن. شیره انگور به مقدار یک ملاقه ( مقدارش به اندازه آش ) بستگی داره اگر نداشتید اشکالی نداره. اونایی که طعم ترش ترش دوست دارن فقط سرکه می ریزن و اونایی که طعم ترش و شیرین سرکه را با کمی شیره یا شکر مخلوط کرده داخل آش میریزن که چند جوش بزند . بعد در ظرف مناسب ریخته با نعنا داغ و پیازسرخ کرده و سیر سرخ شده تزئین میکنیم. نوش جان 💖 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲