eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذرت ها رو داخل قابلمه آب بذارید به همراه شکر تا بپزه(برای هر دونه بلال یا ذرت 2 تا ق غذاخوری سرخالی شکر بریزید)، حدود 1تا 1ساعت و نیم بذارید تا بپزه، بعد از پخت از داخل قابلمه خارج کنید و دونه کنید، اول یک ردیف رو دربیارید دیگه بقیه اش آسون میشه، بصورت ردیفی با چاقو ببرید، چاقوتون آره ای باشه بهتره، (اگه دونه ها بهم چسبیده با دست جداشون کنید) بعد از دون کردن دوباره داخل همون آبی که باهاش پختید بریزید و درش رو بذارید و با حرارت بالا بذارید 5دقیقه دیگه بجوشه، بعد از روی حرارت بردارید و همینطور داغ داخل شیشه بریزید و درش رو ببندید، بعد از سرد شدن دورش رو با چسب نواری پهن دورگیری کنید(دو دور بپیچید تا هوا نکشه)، میتونید هم به همین صورت داخل نایلون بریزید و داخل فریزر بذارید. بلال ها و ذرت هاتون حتما از نوع مکزیکی باشه، چون با شیر بلال خوب درنمیاد. نمک اصلا نزنید چون باعث سفت شدن بلال ها میشه نوش جان 💖 🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
♥️ℒℴνℯ♥️ 🍎در ایـن عـصر 🍭دل انگیز و زیبـا 🍎آرامـش دل 🍭تقدیــر بلنـد 🍎لبخند قـشنگ 🍭و هر چہ لطف خداست 🍎همہ را برایتان آرزومندم 🍭ایام بـہ کامتـــون شیـریـن 🍎عصر زیبـاتـون بخیر ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷درود به آدیــنــه ۱۵ بهمن خوش‌آمدی🌷 باید جهان را بهتر از آنچه تحویل گرفته‌ای تــحویــل بــدهی خواه با فرزندی خوب یـا بـاغچه‌ای سرسبز 🌹روزگارت سرشار از موفقیت و پیروزی🌹 ❄️☕️❄️☕️❄️☕️❄️☕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم آرد 4 ق س کره 2 ق س شکر 75 گرم شیر 4 پ موادلازم برای رویه شیره میوه و گردو طرزتهیه در قابلمه کره و آرد رو بریزید و روی حرارت ملایم بذارید با قاشق مخلوط کنید تا سرخ شود، روش شکر رو بریزید و مخلوط کنید و بعد شیر سرد رو کم کم بریزید مخلوط کنید و بعد اینکه شیر رو اضافه کردین ممکنه گلوله گلوله شود داخلش، به خاطر همین از روی حرارت بردارید و با بلندر دستگاه له کن له کنید و در کاپ های مورد نظر با ملاقه بریزید و روی هر کدوم در همان حالت داغی یک قاشق مرباخوری شیره میوه بریزید و روش گردو بذارید و میتونید در همان حالت داغی و یا سرد سرو کنید نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنگی، شکلات ،شکلات تلخ مغز‌ 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
یک دونه بادمجون تپل مپل پر کرشمه رو انتخاب کرده پوستشو بکنید و از وسط نصف کنید و سرخ کنید و کمی بپزیدش و روی اون رو با گردو، پیازداغ و سیر داغ و نعنا داغ و کشک و کمی گوشت چرخ کرده یا هرچیزی که دوست دارین تزیین کنید و نوش جان بفرمایید نوش جان 💖 🍱🍆🍱🍆🍱🍆🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد. پنبــــه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد. موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارید، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید. یک پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی نوش جان 💖 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
گل محمدی تازه= نیم کیلو شکر= ۲ کیلو آب= ۲ لیتر جوهرلیمو= نوک ق چ گلبرگ ها رو از گل ها جدا کنید، رو داخل کتری یا قابلمه به جوش بیارید گلبرگ ها رو داخل قابلمه ای بریزید و به یکباره آب جوش رو داخلش خالی کنید تا آب جوش روی ها بپوشونه و زود دم کنی بذارید و بیست و چهار ساعت صبر کنید تا و بوی گل محمدی خارج بشه بعد از بیست و چهار ساعت گلبرگ ها رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم بمونه تا آبش کاملا خارج بشه اصلا با دست فشار ندید چون در آخر باعث کدر و بد رنگ شدن رنگ شربت میشه حالا شکر رو به آب گل ها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و بیاد و در آخر رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم رنگ طبیعی این شربت صورتی کمرنگه اگه مایل بودین چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید( من رنگ خوراکی اضافه کردم نوش جان 💖 🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از 
خطبه عقد استاد رائفی پور توسطِ رهبر انقلاب بیا ببین آقا چه باحاله 🤭 میزان مهریه استاد رائفی پور 14 تا... 😃 👇👇👇👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1425211392Cba0827d656
هدایت شده از 
یه لب گیری و قربون صدقه شد عشوه دادن ؟ اسم خودتم میزاری زن نمونه😑 منم همین بودم والا، اما الان اینقد شر و شیطون شدم که آقامون کَف بُر شده 💦😁 ایده های این کانال تمومی نداره هر روز یه رنگ و مدل میگردم شوهرم مثه موم تو دستم اومده 😅 آقامون خبر نداره خانمش ازینجا خط میگیره😉👇 https://eitaa.com/joinchat/1644167294Cf621d0fe8d
‍ ‍ یک عدد پیاز بزرگ پوره شده حرارت داده میشود تا ابش کشیده بشه. کمی روغن اضافه میشه و نمک و فلفل سیاه و قرمز و دارچین و زردچوبه. یک ق غ رب گوجه اضافه میشه و کاملا سرخ میشه. و دو عدد گوجه بزرگ پوره میشه و اضافه میشه و کاملا اجازه میدهیم تا سرخ بشه، و بعد تکه های مرغی ک با پودر سیر و زعفران مزه دار کرده بودیم برای چند ساعت اضافه میشه و ی تفت میدهیم و دو عدد لیمو عمانی و یک عدد سیر سبز و از وسط برش میدهیم و ب مواد اضافه میکنیم .. و در اخر اب جوش اضافه میکنیم ب مقداری ک کاملا روی تکه های مرغ و بگیره و بعد حرارت کم و اجازه میدهیم تا جا بیفتد،، بادمجان ها و دو ساعت در آب نمک استراحت میدهیم و بعد خشک میکنیم و سرخ میکنیم، خورشت که جا افتاد، بادمجان ها و اضافه میکنیم و نیم الی چهل دقیقه با حرارت کم اجازه میدهیم تا بادمجان ها بپزد و مزه دار شود... بسیار خوشمزه و خوش طعم هست این غذا،، این دفعه مرغ و ها به سبک مرغ فری درست کردم، و کنار هم سرو کردم، یعنی مرغ و قاطی خورشت نکردم ، تمام مراحل بالا و انجام دادم فقط مرغ و حذف کردم.‌ لیمو عمانی و میتونید حذف کنید و ب جاش مقداری غوره اضافه کنید یا آب نارنج نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😐بردگی جنسی و حبس دختران فراری در تهران😳 بیا ببین چقدر اذیت شدن 😢 👇 https://eitaa.com/joinchat/2692677646C6bea16ca46
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😱😰🔞 ❌صحنه ای عجیب و بینهایت وسوسه انگیز🔞 که میکند کلیپ منتشر شده از داستان این دختر😱🔞🔞 در دست تغیییر برای تماشای کلیپ کلیک کن👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a تا برنداشتم از سنجاق کلیک کن
موادلازم فیله مرغ 200 گرم سبزی (جعفری، ریحان و..) 50 گرم مایونز ½ پیمانه برگ گشنیز ¼ پیمانه نان همبرگر 10 عدد کوچک پیازچه 2 عدد سیر 2 حبه آب لیمو 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 2 قاشق غذاخوری پوست لیموترش 2 قاشق چای خوری پودر کاری ½ 1 قاشق چای خوری طرز تهیه پوست لیمو را ریز رنده کنید تا 2 قاشق چای خوری شود. سیر و زنجفیل را خرد کنید. پیازچه ها را هم درشت خرد کنید. سینه مرغ (200 گرم) را پاک و خرد کنید. مرغ، سیر، زنجفیل، پودر کاری، پیاز و گشنیز را در غذاساز مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. 1 قاشق غذاخوری از این مخلوط را به شکل گلوله در بیاورید و سطح آن را کمی صاف کنید؛ در نهایت باید 10 برگر داشته باشید. تابه را با روغن مایع گیاهی چرب و روی شعله متوسط گرم کنید. هر طرف برگر ها را برای 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای شود و داخل آن ها خوب بپزد. به سس مایونز آب لیموی تازه اضافه کنید تا ترش مزه شود و پوست لیموی تازه را رنده کنید و آن را هم به مایونز بیفزایید. نان برگر ها را از طول نصف کنید. روی نان برگر ها کمی مایونز لیمویی را بمالید. بعد لایه ای از سبزیجات (هر کدام که دوست دارید:جعفری، ریحان و...) قرار دهید و روی سبزیجات نیز برگرهای آماده شده را بگذارید. روی مواد برگر را قرار دهید کمی سس روی آن بریزید و نیمه دیگر نان را بگذارید و آن را سرو کنید نوش جان 💖 🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧪داروساز تبریزی فرمول رفع ریزش و رویش مجدد مو را کشف و روانه بازار کرد. مورد تایید وزارت بهداشت و تمامی اساتید دانشگاه علوم پزشکی👨‍⚕ 📱دریافت مشاوره رایگان عدد 34 را به 50009120 ارسال کنید 🎁❤️هدیه ویژه برای 1000نفر اول.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نکته خیلی مهم⛔ شما میتونید این پیراشکی ها رو از قبل آماده کنید روش سلفون بکشید روز مهمونی توی آرد سوخاری و مواد شیری و تخم مرغ بزنید و سرخ کنید🤗 چون روز مهمونی سرتون شلوغ میشه حتما روز قبل درست کنید.👍 ⛔⛔⛔ یک نکته دیگه این که نون تست حتما باید تازه باشه وگرنه خرد میشه. مواد لازم هم برای این تعداد که حدود بیست تا پیراشکی شد : دوبسته کوچیک نون تست ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده یه بسته پنیر ورقه ای گودا تخم مرغ من سه تا زدم برای غلطوندن پیراشکی اضافه اومد شما دوتا بزنید با نصف استکان شیر و یه قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری پودر سیر و یک قاشق چایخوری آویشن برای داخل گوشت هم دو عدد پیاز رنده شده آب گرفته شده رو با یک قاشق چایخوری فلفل سیاه یک قاشق چایخوری زرد چوبه و مقداری نمک ریختم و سپس ورز دادم روغن سرخ کردنی پودر سوخاری 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این بازی نمیبازی😍🎉 دیجی پی یه بازی داره که به صدهزارنفر جایزه میده، توجه کردی ۱۰۰ هزار نفر!! از آیفون ۱۳ گرفته تا گوشی سامسونگ تا اقامت رایگان کیش و ا**پل واچ** و ...🏝️📱 همین الآن بازی کن جایزتو بگیر👇🏿 https://dgpy.ir/adeita https://dgpy.ir/adeita
43.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۶ نفر ‌ 🥠مرغ آب پز نصف سینه ی کامل (درشت) یا ژامبون 🥔سیب زمینی بزرگ آبپز شده۴ عدد 🥚تخم مرغ آب پز ۳ عدد 🥕ذرت، هویج و نخود فرنگی پخته شده (کنسرو سبزیجات ۱ عدد) 🥒خیارشور ۴۰۰ گرم 🍥سس مایونز + ماست (اندازه ش سلیقه ایه، من بیشتر ماست استفاده کردم) 🧂ادویه (آویشن، پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه، نمک و …) 🥨چوب شور برای تزیین روی الویه و دورش ۴ بسته ‌ ‌🔴سینه مرغ رو با پیاز، سیر، نمک و فلفل آبپز کنید، تخم مرغ و سیب زمینی رو آب پز کنید، مواد رو رنده کنید، وقتی خنک شدن با هم مخلوط کنید تا جذب سس کم بشه. ادویه بزنید، سس و ماست بریزین. میتونین کمی پیازچه خرد شده هم اضافه کنید. ‌ برای لایه زیری، ۴ بسته چوب شور پودر شده رو با ۸۰-۱۰۰ گرم کره آب شده مخلوط کنید، بستگی به اندازه ظرفتون داره. لایه زیری نباید خیلی نازک باشه چون ممکنه بچسبه کف ظرف و جدا نشه. میتونین دور تا دور ظرف چوب شور بچینین و الویه رو بریزین داخلش و ۲-۳ ساعت بذارین تو یخچال بعد تزیین کنین. ‌ 🔸اگه قالب کمربندی ندارین داخل ظرف یا قالب مورد نظرتون سلفون یا پلاستیک بذارین. ‌ ‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😰 که بعد از خواب میبیند بچه هایی هستند که روی پسرش میکنند‼️ انقد صدقه داد،اما فایده نداشت انقد این خواب ها تکرار و تکرار شد که در آخر متوجه شد گناه پسرش این بود که.... روایتی تکان دهنده که دل ها رو به لرزه انداخت... 👇 https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca