#براق_شدن_ژله
ژله را باید با یک و 3چهارم لیوان آب جوش درست کنید و یک چهارم. لیوان اب سرد تا ژله تان براق شود..
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پاناکوتا_وانیلی
شیر......2لیوان
خامه صبحانه........ 1/2لیوان
شکر.....3/4 لیوان
پودرژلاتین....... 2 قاشق غذاخوری
وانیل...... 1/2قاشق چای خوری
نصف لیوان ازشیررادرون کاسه ای ریخته وپودر ژلاتین را روی آن پاشیده وزمانی که حالت اسفنجی شد آن راروی بخارآب بن ماری میکنیم تاذرات ژلاتین کاملا ذوب وحل شود. شیرراهمراه شکرروی حرارت ملایم قرارمیدهیم تا شکرحل شده وشیرکمی گرم شود.خامه رانیزبه روش بن ماری گرم میکنیم تا روان شود.وژلاتین را به شیرافزوده و هم میزنیم بعدخامه روان شده را نیزبه بقیه مواداضافه میکنیم خوب مخلوط کرده ودرآخروانیل راافزوده وازروی حرارت برمیداریم . (مواظب باشیدخامه وشیرنجوشند فقط درحد گرم شدن ومخلوط شدن مواد باهم کافی است) . من توی ظرفها اول پاناکوتا ریختم بعد گذاشتم یخچال وقتی خودشو گرفت یک بسته ژله انار درست کردم و روش ریختم و داخلش هم دونه های انار انداختم
نوش جان 💖
🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#موس_شکلاتی_گلدانی
لیوان رو تا نصفه با دسر شکلاتی پر کن بزار یخچال خودشو بگیره.روش کیک شکلاتی خرد کن بریز و توش برگ.ریحون یا نعنا بزار تا یه گلدونه خوشمزه داشته باشی
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_سیب
موادلازم
آرد ۱ و۱/۲ پ سیب زرد۳ عدد دارچین ۱ ق م تخم مرغ ۳ عدد روغن جامد یا کره۱۰۰ گرم یا ۵ ق س شکر ۱ پ سر خالی وانیل۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق م شیر۱/۲ پ
طرز تهیه
سیبها را پوست گرفته خلال کرده روی آن دارچین و شکر می پاشیم سفیده و زرده را جدا کرده سفیده را باهمزن تمیز و خشک می زنیم تا اسفنجی شود بعد زرده ها را دانه دانه هر کدام حدودا یک دقیقه میزنیم وانیل را با آخرین تخم مرغ اضافه و می زنیم شکر را اضافه کرده می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن را اضافه کرده و بعد شیر اضافه کرده میزنیم بیکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده سه بار الک کرده به زرده ها اضافه می کنیم در آخر سفیده را اضافه و آرام و دورانی مواد را مخلوط می کنیم قالب را چرب و کاغذ روغنی انداخته مواد را داخل قالب ریخته سیبها را دورتا دور روی مواد می گذاریم وداخل فراز قبل گرم روی ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۴۵ یا تا زمانی که کیک آماده شود قرار می دهیم بعد از آماده شدن وسرد شدن کیک روی آن را در صورت تمایل پودر قند می پاشیم
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#_پای_سیب_در_سیب
مواد اولیه
خمیر پای 1 عدد
دارچین 1 قاشق چایخوری
سیب 4 عدد بزرگ
مخلوط داخل پای سیب 600 گرم
چند سیب بردارید و قسمت بالایی آنها را برش دهید و جدا کنید. داخل سیب را با دقت توسط قاشق خالی کنید.آن را با پوره ی سیب و مقداری دارچین پر کنید.سپس خمیر پای را تکه تکه کنید و آن را روی سیب قرار دهید. همانطوری که رویه ی یک پای سیب معمولی را خمیر می کشید. سیب ها را در یک تابه بریزید که کف آن آب باشد و 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) بپزید تا رویه طلایی شود
نوش جان 💖
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#رولت_سیب
مواد لازم برای مواد میانی رولت:
6 عدد سیب
یه پیمانه سرخالی پودر قند
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
سیبا رو پوست میگیریم و رنده می کنیم و با دارچین پودر قند یک تابه می ریزیم و تابه را روی حرارت میذاریم و مواد رو هم می زنیم تا مخلوط بشن و منتظر میشیم تا آب سیبها کشیده بشن و نرم و پوره ای و پخته بشن.
مواد لازم برای خمیر کیک:
3 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری شیر ولرم
1.5 پیمانه آرد
1 بسته بکینگ پودر (10گرم)
1 بسته وانیل (5گرم)
مواد رو با هم مخلوط میکنیم داخل سینی فر کاغذ روغنی میکشیم و موادو داخلش میریزیم و حدودا 20دقیقه میزاریمش داخل فر با دمای 180 درجه. بعد از پخت کیک سینی رو از فر بیرون میاریم و روی کیک کاغذ روغنی میذاریم و با استفاده از هر دو کاغذ روغنی اونو بر می گردونیم کاغذ روغنی روی سیبها رو بر می داریم. وقتی هنوز کیک گرمه مواد میانی رو روش میریزیم و با کمک کاغذ روغنی رولش میکنیم و میزاریم سرد شه وقتی کیک سرد و خنک شد ، کاغذ روغنی رو بر می داریم و باز رول می کنیم
نوش جان 💖
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_شکلاتی_فندقی_دوبل
مواد لازم
2عدد تخم مرغ
1لیوان شکر (لیوان دسته دار)
1استکان روغن مایع (نصف لیوان)
1استکان شیر(نصف لیوان)
1(2/5 ق چ)
3ق غ پودر کاکائو
1/5لیوان آرد
1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه)
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با شکلات(نوتلا)تزبین کنید
نوش جان 💖
🍫🧁🍫🧁🍫🧁🍫
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شیرینی_های_کبریتی
مواد لازم
آرد سه و نیم لیوان
نمک یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر یک ق چ
کره یک لیوان ( دویست و بیست و هفت گرم.)
شکر نصف 1 لیوان ( سیصد گرم...)
تخم مرغ دو عدد
وانیل دو ق چ
طرز تهیه :
کره و شکر و وانیل را خوب بزنید .سپس تخم مرغ را اضافه کرده و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را الک کرده ، به مواد اضافه کنید تا خمیری شود. ( اگه خیلی خشک شد یک تا دو ق چ شیر اضافه کنید. زیاد خمیر رو ورز ندید. اگه خمیر به دست میچسبه اصلا مهم نیست. باید کمی نرم باشه)خمیر را نصف کرده در 2 کیسه گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهیدفر را روی درجه صد و هشتاد قرار دهید. سطح کار را آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید. ( هر بار فقط به میزانی که نیاز دارید از یخچال خمیر خارج کنید و مابقی را مجددا در یخچال قرار دهید)خمیر را قالب زده و روی کاغذ روغنی توی سینی قرار دهید ( نیازی نیست کاغذ را چرب کنید) و به مدت ده تا پانزده دقیقه درون یخچال بگذارید ( اینکار باعث میشه بیسکوییتها توی فر وا نرن)در فر صد و هشتاد درجه به مدت ده دقیقه قرار دهید و یا تا زمانی که دور بیسکوییت ها طلایی شود .سپس با آیسینگ شوگر تزیین کنید .
بعد از آمادا کردن کوکی ها شکلات را با روش بنماری ذوب کنید و سر کوکی ها را آغشته کنید و سپس داخل ترافل رنگی فرو کنید و اجازه دهید خشک شوند
نوش جان 💖
🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
181.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فکر کردی یه جاروبرقی پنج دقیقه ای میکشی
لباساتم میندازی لباسشویی شدی خانوم خونه دار 😒😏
نه جانم بیا تواین کانال👇ببین خونه داری یعنی چی🤗
تمیزکاری هر چیزی قلق داره 🧐
نگی نگفتما 🙄 بیا تو کانال #باسلیقه شو👌
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
💖💖 فال و طلسم 💖💖
💥تخفیف ویژه هر هفته انواع فال و طلسمات💥
💖💖 متولدين هرماه با لمس ماه تولد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید 💖💖
🧿 حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫
ا💖ا فـــرورديـــن
|💖I ارديـبـهـشـت
ا💖ا خـــرداد
I💖I تـيـر
ا💖ا مـــرداد
I💖I شـهـريـور
ا💖ا مـهـر
I💖I آبـان
ا💖ا آذر
I💖I دي
ا💖ا بـهـمـن
I💖I اسـفـنـد
اینجا فالتو تو ایتا میگیریم😍😵
فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍🔮👇S
https://eitaa.com/joinchat/870514729C198c342cc1
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ
#خورش_به_آلو
سینه مرغ 500 گرم_به متوسط 2 عدد_ پیاز متوسط 1 عدد_رب گوجه فرنگی 2 ق غ_آبلیمو 3-4 ق غ_آلو بخارا ½ پیمانه_ روغن ¼ پیمانه_ کره 50 گرم_ نمک1 ق چ_ زعفران_ دارچین ½ ق چ_ فلفل 1 پنس
⭕️چاشنی این غذا آبلیمو است که بایستی زمان سرو اضافه کنید.
⭕️ به جای مرغ می تونین از گوشت استفاده کنین
✅ نکته ای که باید بگم اینه که این خورشت به خاطر وجود به و آلو جزو غذاهای ملس هست و البته خیلی خوش عطر و خوشمزه.
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#فینگر_فود
#بورک_گوشت
گوشت چرخ کرده 100 گرم_قارچ 10 عدد درشت_نصف یک عدد فلفل دلمه ای _ جعفری تازه1 مُشت_نمک، فلفل، زرد چوبه ، پاپریکا، پنیر پیتزا_پیاز1 عدد_ سیر2 حبه_ خمیر یوفکا مثلثی 15 عدد
(ماست 1 قاشق غذاخوری+روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری) برای رومال کردن ورقه های خمیر_رب 1 ق غ
.
🔴پیاز رو رنده و تفت بدید، گوشت رو اضافه و تفت بدین ادویه ها و سپس فلفل دلمه ای ریز خورد شده رو اضافه کنید.
زمان بدید تا کمی پخته بشه، قارچ و جعفری رو اضافه کنید با هم خوب مخلوط کنید و اجازه بدید تا آبش کشیده بشه. در آخر رُب رو اضافه و خوب بهم بزنید تا یکدست بشه.
ورقه های یوفکا رو دونه دونه از بسته در بیارید و روشو با مخلوط ماست و روغن زیتون رومال کنید و یک قاشق از مواد گوشتیُ بریزید و روشو کمی پنیر و از دوطرف خمیر به داخل تا کنید و رول کنید
✅میتونید هم سرخ کنید هم بزارید داخل فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه
✅اگه داخل فر گذاشتید با زرده تخم مرغ رومال کنید و از کنجد و سیاه دونه برای تزیین روش استفاده کنید.
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯