19.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حقیقت ممکن است گیج کننده باشد. احتمال دارد فهمش نیاز به کلنجار رفتن داشته باشد...
ممکن است برخلاف شهود ما باشد. ممکن است باورهای عمیقاً مقدس ما را نقض کند.
ممکن است با آنچه ما ناامیدانه می خواهیم حقیقت داشته باشد، انطباق نداشته باشد.
اما ترجیحاتِ ما، تعیین کننده حقیقت نیستند.
•🌱🌹🍀🌹🌱•
─┅─═ঊঈ💐ঊঈ═─┅┅┅┅─
صبح🕊🌸
نفسش حق است
به هر بهانه بیدارت میکند🕊🌸
که روز تازه راشروع کنی
به نوری...🕊🌸
عطر چای و صبحانه ای
و صدای گنجشکی🕊🌸
هرچه هست زندگیست و زیبا
درود بر شما🕊🌸
صبح زیبایتان بخير
وجود بی مثالتان سلامت🕊🌸
39.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی
📽 آموزش #مرغ_شکم_پر 🍗 😋👆
🏡👉 💫🏡
༺༻༺༻༺༻༺༻
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نان_کره_ای 🥐 😋
▫️۱ لیوان آب ولرم
▫️۱ لیوان شیر ولرم
▫️۱/۵ ق غ شکر
▫️۱/۵ ق م نمک
▫️۱ پاکت خمیر مایه خیس
▫️۲ ق غ کره
▫️تقریبا ۱ کیلو آرد
▫️۳۰۰ گرم کره
▫️زرده تخم مرغ
🔸داخل ظرفی مواد لازم رو ریخته و خوب هم می زنیم بعد می ذاریم عمل بیاد.
کره سرد رو داخل دوتا کاغذ روغنی با کمک وردنه باز کرده و توی یخچال قرار میدیم.
بعد خمیر عمل اومده رو با کمک وردنه باز کرده داخلش کره گذاشته بعد تا میکنیم و توی یخچال ۲۰ دقیقه استراحت میدیم.
بعد از یخچال درآورده و دوباره با کمک وردنه بازش می کنیم سپس به همین شکل تا کرده و ۲۰ دقیقه دیگه داخل یخچال قرار می دیم.
خمیر استراحت داده رو دوباره بازش میکنیم و به شکل مثلث از پایین به بالا برش میزنیم خمیر برش زده رو به شکل رول میپیچیم و توی سینی قرار میدیم.
سپس روش رو پوشونده و ۱۵ دقیقه استراحت میدیم و روش زرده تخم مرغ مالیده و توی فر با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه می پزیم
🏡👉 💫🏡
༺༻༺༻༺༻༺༻
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی
📽 آموزش #فسنجان_گیلانی
🏡👉 💫🏡
༺༻༺༻༺༻༺༻
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#حلوا_زنجبیلی 🧇 😋
▫️دو لیوان آرد
▫️یه لیوان پودرشکر
▫️نصف ليوان روغن جامد و کره
▫️یه قاشق غذا خوری پودر زنجبیل
▫️نصف قاشق چایخوری پودرهل
🔸آرد رو با حرارت ملایم تو یه تابه بزرگ تفت میدیم تا رنگ آرد کاملا عوض بشه ولی نسوزه،بعد آرد رو حتما الک میکنیم حالا پودرزنجبیل و هل رو روی آرد میریزیم و مخلوط روغن و کره یا اگه طعم روغن حیوانی رو دوست داشتید اضافه میکنیم و کاملا با آرد مخلوط میکنیم،پودر قند رو هم الک میکنیم و خیلی خوب باهم مخلوط میکنیم.
تو یه ظرف لبه دار سلفون یا کیسه فریزر پهن میکنیم و حلوا رو روش پخش میکنیم و وقتی کمی خودشو گرفت به شکل دلخواه برش میزنیم و تو یخچال میذاریم که کاملا خنک بشه.بعداز خنک شدن با پودرقند تزئین میکنیم
🏡👉 💫🏡
༺༻༺༻༺༻༺༻
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
11.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #فینگر_فود_فوری
🏡👉 💫🏡
༺༻༺༻༺༻༺༻
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
#دسر_بیسکویت_رولی
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#تاوا_پیلاو_پلو_هندی
موادلازم
2 فنجان برنج پخته شده (ترجیحاً یک روز قبل درست شود)
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری دانه زیره سبز و سیاه
1 پیاز کوچک ، ریز خرد شده
1/2 قاشق چایخوری سیر
1/2 قاشق چایخوری زنجبیل
1 فلفل دلمه ای سبز ، خرد شده
1 فنجان گوجه فرنگی خرد شده
1/2 فنجان نخود فرنگی آب پز
1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
1/4 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
2 قاشق چایخوری پودر گرام ماسالا ( شامل هل ، گشنیز ، فلفل سیاه ، رازیانه ، زیره ، فلفل دلمه ای خشک ، دارچین ، میخک و انبه خشک)
1/4 فنجان آب
مقداری گشنیز تازه برای تزیین
نمک به میزان لازم
طرزتهیه
روغن و کره را در تابه داغ کنید ، سپس زیره هارا اضافه کرده و اجازه دهید تا کمی تفت خورده و بعد پیازها را اضافه کنید و آنها را سرخ کنید تا کمی طلایی شوند.زنجبیل و سیر را هم اضافه و به دنبال آن فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی خرد شده به آن اضافه کنید. روی همه ادویه های پودر شده و مقداری نمک بپاشید ، چند دقیقه بپزید تا گوجه ها نرم شوند. یک چهارم فنجان آب به آن اضافه کنیدو سپس نخود و برنج را که از قبل پخته اید را هم اضافه کرده و خوب با هم ترکیب کنید ، در ظرف را بپوشانید و حرارت را خیلی کم کنید. اجازه دهید حدود 5-10 دقیقه دم بکشد و روی آن را با مقداری گشنیز تازه تزیین کنید
نوش جان 💝
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دسر_خاگینه_سیخی
مواد لازم:
تخم مرغ 1عدد
آب 1 استکان
کره 25 گرم
سرکه 2 قاشق غذا خوری
جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری
نمک چند پر
آردبه میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
برای شربت:
شکر 2 لیوان
آب 1 لیوان
آبلیمو چند قطره
برای تزیین:
2 قاشق عسل ودارچین
طرز تهیه:
تخم مرغ ورابا آب وسرکه وکره مخلوط کرده وروی آن جوش شیرین و نمک را ریخته ومخلوط میکنیم و آردرا کم کم اضافه میکنیم تایک خمیر نرم به دست آید خمیررا بعد از کمی ورز دادن نیم ساعت استراحت میدهیم و بوسیله نشاسته باز میکنیم و به نوارهای 5 سانتی می بریم و رول کرده البته به صورت زیگ زاگ وروی سیخ می زنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم وداخل شربت آماده می گذاریم وبرای سرو روی خاگینه هاعسل ودارچین می دهیم.
نوش جان 💝
🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
چه ماهی به دنیا اومدی فداتشم؟؟؟ 😻🤔🍇🎡
میخای بدونی عشقت چن درصد دوستت داره؟😻🍁💃
فروردین🌙: @RAVAN_SHENASSHO
اردیبهشت: @RAVAN_SHENASSHO
خرداد😍: @RAVAN_SHENASSHO
تیر😌🤩: @RAVAN_SHENASSHO
مرداد❣: @RAVAN_SHENASSHO
شهریور👑: @RAVAN_SHENASSHO
مهر💖🧤: @RAVAN_SHENASSHO
آبان🦋🐥: @RAVAN_SHENASSHO
آذر🐌🦀: @RAVAN_SHENASSHO
دی🔥: @RAVAN_SHENASSHO
بهمن☃: @RAVAN_SHENASSHO
اسفند🌝: @RAVAN_SHENASSHO
بزن رو ماه تولدت ببین چخبره😍☝️🏾☝️🏾
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
کلیپ عاشقانه دو اسمی رسید 🌸❤️😍
بزن رو اسم کسی که دوسش داری،سورپرایزش کن👇
❤️مادرم❤️پدرم❤️خواهرم❤️عشقم
👧🏻لیلا 👨🏻امیر 👧🏻زهرا 👨🏻محمد
👧🏻مریم 👨🏻مهدی👧🏻هستی👨🏻میلاد
❤️اسمش نبود اینجا کلیک کن❤️👇
http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1
اسم خودت و عشقت رایگان بردار 💞☝️🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺎﺵ
🌸 ﺍﻫﺪﺍﻑ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ
🌺 ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺑﻨﮕﺮ
🌸 ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺮ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺭﺍ ﺑﺪﺍﻥ
🌺 ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ، ﺑﻪ ﺑﺎﺯﺗﺎﺏ ﺁﻥ ﺑﯿﻨﺪﯾﺶ
🌸 ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﻫﺪف هاﯾﺖ، ﺳﺨﺘﯽ ها و مشکلات ﺭﺍ
🌺 ﻫﻞ ﺑﺪﻩ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﺰﻥ
🌸 ﻭ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﺎﺵ
🌺 ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﮐﻪ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ ،
🌸 ﺑﻪ ﺗﻮ ﻓﺮﺻﺖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ
🌺 ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ ﻫﻤﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺭﺍ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯼ
🌸 ﻭ ﺍﺯ ﻧﻮ ﺁﻏﺎﺯ ﮐﻨﯽ
عصر تون بخیر🌸🌸🌸