#کیک_مخروطی
مواد لازم
-2 عدد تخم مرغ
-3 قاشق غذاخوری پودرشکر
-2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو
-1 پیمانه شیر
-4 قاشق غذاخوری روغن
-1 پیمانه آرد
-1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
-1 بسته وانیل شکری (5گرم)
مواد لازم برای خامه ؛
-1 بسته کرم شانتی (پودر خامه : 75 گرم)
-1 پیمانه شیر
-10 عدد توت فرنگی (یا میوه های فصلی)
طرز تهیه
تخم مرغا و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم. شیر ، روغن ، پودر کاکائو ، وانیل ، آرد و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم و با لیسک خوب مخلوط میکنیم. یه تابه ی تفلون نسوز رو گرم میکنیم و به اندازه ای که توی کلیپ میبینید مواد میریزیم (به اندازه ی یه قاشق غذاخوری از مواد برای هر پنکیک).
وقتی یه طرف خمیر پخت و روش حباب افتاده بود از داخل تابه برشون میداریم. بعد لبه های پنکیک رو از طرفی که حباب انداخته بهم وصل میکنیم و میزاریم خنک بشن. پودرخامه و شیر رو با هم میزنیم تا خامه فرم بگیره با قیف وسط پنکیکا میریزیم و با توت فرنگی و پودرپسته تزیین و سرو میکنیم
#کوکوی_مرغ 🍘 😋
یک عدد سینه مرغ رو با پیاز و نمک و زردچوبه و یک هویج متوسط پختم .
مرغ رو ریش ریش کردم . هویج رو له کردم . سه عدد سیب زمینی متوسط رو پختم و له کردم .دو عدد تخم مرغ ، سه قاشق غذاخوری پر آرد سوخاری ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده . همه مواد رو خوب مخلوط کردم و توی یخچال گذاشتم . موقع سرخ کردن ، کمی دست رو مرطوب کردم و توی دست شکل دادم .اجازه بدین یه طرف کوکو کاملا سرخ بشه ، بعد برگردونین
#پارفه_آلبالو
موادلازم
٢ليوان شير
١پاكت كرم شانتي
١كاسه البالو
١پاكت ژله البالو
١بسته بيسكوييت يولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلايي)
شكلات چيپسي ميزان دلخواه
طرز تهیه
ژله البالو رو با دو ليوان اب داغ حل كنيد. شير و كرم شانتي رو با همزن بزنيد .البالو رو با ميكسرميكس كنيد و ژله و کرم شانتی رو اضافه كنيد. بيسكويت ها رو داخلش خرد كنيد.داخل قالبتون سفلون بكشيد و مواد رو داخلش بريزيد و روش رو با سفلون بپوشونيد.چند ساعت يا يك شب در يخچال قرار دهيد
#نون_فوری_ساندویچی
مواد لازم
6 لیوان آرد
نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری(5 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری سرصاف)
1 قاشق مرباخوری نمک
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
آرد ، خمیر مایه و نمک را داخل ظرفی بریزید آب ولرم را کم کم روی آرد بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید آب به اندازه ای بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد (اگر خمیر مایه خشک فوری استفاده میکنید نیاز به عمل آوردن ندارد) روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید سپس از خمیر چانه هایی اندازه گردو آماده کنید و روی میز آرد پاشی شده بذارید و 20 دقیقه استراحت بدید سپس با دست کمی باز کنید و داخل ماهیتابه تفلون داغ (نیاز به چرب کردن ماهیتابه نیست) پشت و رو بپزید سپس برش بزنیدو کره بمالید ومواد دلخواه رو بریزید ومیل کنید
نوش جان
#دستور_پخت_املت_با_گوشت
دستور پخت
🥙برای تهیه املت با گوشت گوساله گرمای فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. تابه پخت را کمی چرب کنید.
🥙نصف نان مکعبی شکل را در کف تابه بچینید. با نیمی از گوشت گوساله خرد شده و سپس نیمی از پنیر، را روی نان بریزید سپس نیم دیگر نان را روی مخلوط بچینید و باقی مانده گوشت گوساله و پنیر را اضافه کنید.
🥙در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، نمک، سس تند و پیازچه را خوب هم بزنید. مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کنید.
پخت املت
🥄تابه پخت را در قسمت بالای فر که قبلا گرم کرده اید قرار دهید مقداری آب به تابه ریخته و بگذارید به مدت ۶۰ دقیقه بپزد تا زمانی که تخم مرغ خودش را بگیرد. املت با گوشت گوساله را می توانید با کالباس و یا سوسیس نیز تهیه کنید املت آماده شده را برش داده و در دیس به عنوان صبحانه سرو نمائید.
#آلاسکا
مواد لازم
🍭 1 پیمانه آب
🍭 3 قاشق غذاخوری شکر
🍭 اسانس
🍭 رنگ خوراکی
🍭 چوب بستنی
مراحل
🥄 یک پیمانه آب رو با شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه بعد ۸ قطره اسانس میوه ای بهش بزنید و رنگ دل خواهتون رو بهش بدید.
🥄 آلاسکاها رو بریزید تو ظرف مناسب و بذارید تو جا یخی تا نیم بند بشه بعد چوب بستنی ها رو بذارید توش و منتظر باشید تا کاملا ببند.
#کرم_زرد
مواد لازم
شیر۲۰۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
آرد سفید۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ۱ عدد
وانیل۱/۴ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده کمی
شیر و شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
تخم مرغ را با آرد در ظرف دیگری مخلوط کنید.
مخلوط شیر و شکر را آرام آرام به تخم مرغ و آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط شود.
مواد را روی حرارت بگذارید (حرارت ملایم) و با قاشق یا مفتول هم بزنید تا مواد به ته ظرف نچسبد.
بعد از اینکه مواد غلیظ شد و به شکل کرم درآمد از روی حرارت بر دارید. وقتی کمی از حرارت افتاد، وانیل و زعفران را اضافه کنید و خوب هم بزنید؛ کرم آماده است.
از این کرم در پر کردن تارت میوه یا شیرینی ناپلئونی نیز می توان استفاده کرد.
#سالاد_ذرت_و_میگو
طرز تهیه:
🥗خیار شور و هویج آب پز را حلقه حلقه خرد می كنیم. سپس ذرت ، میگو خرد شده ، گوجه فرنگی ، هویج ، نخود فرنگی ، كرفس و خیار شور را باهم مخلوط می كنیم. آب لیمو ، روغن زیتون ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلی اضافه می كنیم.
🥄در یك دیس گرد چند برگ كاهو قرار می دهیم و تمامی مواد آماده شده را روی برگ كاهو قرار می دهیم و روی آنها سس گوشت را می ریزیم. می توانیم دور دیس را با چند تربچه گل شده و جعفری تزیین كنیم.
#مارمالاد_توت_فرنگی
🍓توت فرنگی۱ کیلوگرم
🍓شکر۱ کیلوگرم
🍓ژلاتین۶ ورق
🍓گلاب۴ قاشق غذا خوری
✍🏻ابتدا توت فرنگی را از برگ و سایر مواد زائد و كلاهك آن پاك كنید و بعد تمیز با آب سرد بشویید و ریز خرد كنید.
✍🏻ظرفی در دار را انتخاب كنید و شكر و توت فرنگی را به صورت لا به لا داخل آن ریخته و درب آن را ببندید و ۴تا۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
🔛پس از طی زمان توت فرنگی را داخل قابلمه ریخته و به همراه ۲لیوان آب اجازه دهید به جوش بیاید.سپس حرارت را كم كنید و اجازه دهید شربت آن غلیظ شود.در این مدت كف تشكیل شده روی آن را با كفگیر بردارید.
🔛پس قوام آمدن مربا پودر ژلاتین (۶ ق چ)را در کمی آب جوش حل کرده و روی بخار كتری قرار دهید یا ۳۰ ثانیه داخل مایكروویو قرار دهید تا كاملا ذرات ژلاتین حل شود سپس آن را به همراه گلاب به مارمالاد اضافه کرده و مخلوط کنید ، پس از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
#پیتزا_در_ماکروفر
مواد لازم
🌀سوسیس و کالباس 250 گرم
🌀فلفل دلمه نصف پیمانه (خرد شده)
🌀قارچ 1 پیمانه (خرد شده)
🌀پنیر پیتزا 100 گرم
🌀خمیر پیتزا آماده 1 عدد
🌀نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه
🗯خمیر را به تنهایی روی سه پایه فلزی قرار می دهیم و آنرا به مدت 2-1 دقیقه قدرت 60% در مایکروویو می گذاریم تا آب خمیر کمی گرفته شود. سپس با سس گوجه فرنگی سطح خمیر را می پوشانیم و روی آنرا کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم.
🗯تمام مواد را که به شکل دلخواه ولی با قطر نازک خرد شده اند را روی خمیر می ریزیم و لابه لای آنرا پنیر می پاشیم پیتزا را روی سه پایه فلزی قرار می دهیم و دستگاه را به مدت 8-6 دقیقه با مایکرو 60% و گریل روشن می کنیم (کلید ترکیبی) تا هم پیتزا پخته و هم سطح آن برشته شود بهتر است بعد از گذشت 3 دقیقه از این زمان پنیر روی پیتزا اضافه شود
#کلوچه_مربایی
کلوچههای مربایی میتونه گزینه جذابی برای پذیرایی باشه مخصوصا وقتی یه سورپرایز شیرین وسطشون پنهان شده!
بهتره از مارمالادهای آماده موجود در لوازم قنادیها یا انواع شکلات صبحانه استفادهکنید.
مارمالادهای آماده مخصوص قنادی بافت غلیظتر و سفت تر و ماندگاری بالاتری دارند، اما اگر میخواهید از مارمالاد و مربای خانگی استفاده کنید بهتر است به ازای هر ۲۰۰ گرم مربا یا مارمالاد یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت حل شده با یک قاشق سوپخوری آب سرد را با هم مخلوط کنید و مربا یا مارمالاد را روی حرارت ملایم کمی بپزید تا غلیظ شود. در صورتی که مربا حاوی تکههای بزرگ میوه است بهتر است بعد از حرارت افتادن درون غذاساز آن را پوره و سپس استفاده کنید.
#تركيب_مزه_دار_كردن_جوجه_تابه_اى
آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سير كوبيده،نمك،زعفران،تخم گشنيز،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل
سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي يك شب بهتره
نوش جان 💖
#نوتلای_خرمایی_بدون_شکر_و_آرد
مواد لازم:
✔️شیر ۱ لیوان
✔️کاکائو ۱ قاشق سرپر
✔️خرما ۹-۱۰ عدد ( بدون هسته)
وانیل در صورت تمایل ۱ پاکت
طرز تهیه :
➕خرماها را چهار قسمت کرده. شیر, کاکائو و خرما هار ا در قابلمه ریخته در حرارت کم مرتب هممیزنیم تا در قوامم فرنی شود نزدیک به زمان جوش وانیل ریخته غلظتش مثل فرنی سفت نشود کمی حالت روان داشته باشد در صورت تمایل می توانید داخلش پودر نارگیل, فندق خرد شده, بادام هم میتوانید بریزید از حرارت برداشته همه مواد را در بلندر ریخته تا صاف و یکدشت شوند وقتی سرد شد برای سرو کردن آماده است میتوانید روی نان مالیده یا با قاشق می خوریم یک نوتلای سالمی است که ضرر ندارد
#کراکت_تورتیلا
مواد لازم
نان لواش یک بسته
هاداگ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
پیازچه ۳ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
پنیر رنده شده یک پیمانه
پیاز یک عدد متوسط
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری نصف پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا سیر و پیاز را خرد کرده و در ماهیتابه تفت دهید زمانی که نرم شدند و تغییر رنگ دادند قارچ خرد شده را اضافه کنید و به همراه کمی نمک و فلفل و آویشن تفت دهید. کمی از مواد آماده شده بریزید، سپس پنیر ، پیازچه و سوسیس لبهها را تا زده ، سپس رول کنید و به ترتیب در تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخ کرده و با سس دلخواهتان سرو کنید
#محلبی_طالبی_دسر_خنک_تابستانی
مواد لازم
۳/۴ لیوان طالبی میکس (می توانید از مخلوط کن استفاده کنید)
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری
گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
شکر ۶ تا ۷ قاشق سر پر (البته بستگی به شیرینی طالبی دارد محلبی را بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید.)
خامه ۱۵۰ گرم
ژلاتین یک قاشق و نصفی غذاخوری
(ژلاتین را در صورتی استفاده کنید که میخواهید محلبی را در قالب بریزید اگر تمایل دارید در ظرف یا جام سرو کنید نیازی به ژلاتین ندارید.)
چند قطره اسانس طالبی (درصورت تمایل)
#حلوای_هويج
مقداری هويج رو پوست مي گيريد و مي ذاريد بپزه.خيلي آب نريزيد تا بعد از پخت آب نداشته باشه و خاصيتش حفظ شه.بعد از پختن رنده ريز مي كنيم.يا پوره مي كنيم... سه پیمانه پوره هویج لازمه....بسته به اندازه پیمانه مقدار هویج رو انتخاب کنین....
بعد 1.5 پيمانه(يا ليوان معمولي)آرد سفيد رو مي ذاريم روي حرارت و هم مي زنيم.لازم نيست رنگش تغيير كنه.در حدي بو مي ديم كه بوي خاميش گرفته بشه.بعد به ترتيب:1 پيمانه روغن مايع.1 پيمانه گلاب.3 پيمانه شكر .هويج له شده و كمي زعفران را اضافه كرده و روی حرارت هم مي زنيم تا وقتي كه حلوا از ظرف جدا شود.
در ضمن اگه خواستيد حلوا مقوي تر شه مي تونيد 2 تا زرده تخم مرغ رو يكم بزنيد و در آخر توی حلوا بريزيد و با سرعت به هم بزنيد.
#رول_دارچینی
💥2 لیوان آرد
💥1لیوان شیر گرم
💥1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
💥2قاشق غذاخوری شکر
💥1 قاشق چایخوری نمک
💥یک سوم لیوان روغن
❄️مواد میانی شکر و دارچین در صورت تمایل گردو و کشمش
❌همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم در نهایت خمیر طوری بشه که بدست نچسبه و حسابی ورز میدیم و بعد در یک ظرف درجای گرم قرارش میدیم تا دو برابر بشه بمدت ۱ ساعت
بعد با وردنه بازش میکنیم قطرش یک سانت بشه روش با یک قاشق کره آبشده میمالیم وروی اون دارچین و شکر میپاشیم اگر دوست داشتیم گردو وکشمش هم میریزم بعد رولش میکنیم و با چاقو برش میزنیم و در سینی فر میچینیم و یک ساعت بهش استراحت میدیم ویک زرده تخم مرغ رو با فرچه روی رولتها میزنیم بعد در فر قرار میدهیم تا پخته بشه
درجه فر 180 خوبه بمدت 20 دقیقه بعد با حرارت گریل ۱۰ دقیقه بعد از فر در میاریم
🍡بستنی چوبی توت فرنگی ، مخصوص این روزهای گرم از سال
🍓مواد لازم:
۲ پیمانه توت فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم شیرعسلی (شیر بسیار شیرین و غلیظ)
۱٫۵ پیمانه خامه چرب
آب یک عدد لیموترش
چوب بستنی
یک پیمانه آب توت فرنگی
🍧طرز تهیه:
1. در مخلوط کن، یک پیمانه توت فرنگی، شیرعسلی، خامه و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید.
2. توت فرنگی ها را افزوده و هم بزنید.
3. مخلوط به دست آمده را درون لیوان یک بار مصرف ریخته و به مدت ۴ ساعت در فریزر بگذارید.
4. لیوان ها را بیرون آورده، چوب بستنی داخل آن ها قرار دهید. سپس آب توت فرنگی روی آن ها ریخته و دوباره به مدت ۲ ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود.
5. بستنی چوبی توت فرنگی آماده سرو است.
#پودینگ 😍😍
۴ لیوان شیر + یک لیوان شکر + دو قاشق غذاخوری پر نشاسته + ۴ ق غ آرد کیک + یک لیوان گلاب +دو عدد زرده ی تخم مرغ ( سفیده اش هم بود چیزی نمیشه😉) همه رو با همزن خوب میزنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و داااائم هم میزنیم و وقتی به غلظت دلخواهمان رسید از رو حرارت ورمیداریمش و با زعفرون کاکائو یا رنگ خوراکی ...میوه بیسکویت، شکلات، خامه .....و هر چی دوست دارین تزئینش میکنین و میزارین تو یخچال.
🌮#سمبوسه_مرغ
مواد لازم برای۶ نفر
سینه مرغ پخته یک عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
فلفل دلمه ای درشت ۲ عدد
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
روغن به مقدار لازم
سبزی دلمه ۱ کیلوگرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نان لواش ۲۰ عدد
آرد ۳ قاشق غذا خوری
🥐طرز تهیه
۱- فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید .
۲- سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه ومرغ ریش ریش شده را بیفزایید.
۳- نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند .
۴- نان لواش را به صورت نوار 6،7سانتی بریده یا سه گوش و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید .
5_ لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
#توپک_مرغ
🔸مرغ چرخ کرده رو با پیاز و هویج و فلفل دلمه و سیب زمینیِ رنده شده (همه خام) و پنیر پیتزا مخلوط کردم و بهشون پودر سیر، زردچوبه، کاری، پودر تخم گشنیز، دارچین، نمک و فلفل زدم و یه ساعت گذاشتم تو یخچال.
بعد بزرگتر از گردو، قلقلی شون کردم و توی پودر سوخاری ( بدون غلتوندن تو تخم مرغ) چرخوندم و چیدمشون توی پیرکس. روشون رو اسپری کره زدم و فرستادمشون تو فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پيتزاي_صبحانه 🍕🍳
سريع ترين پيتزا براي صبحانه 😋 👌🏻
😍طرز تهيه
_ نان را از وسط ببريد و كمي از آن را خالي كنيد.
_ روي آن سس گوجه فرنگي ، تخم مرغ ، نمك ، فلفل و سس تند بريزيد.
_ رو نان اطراف روغن زيتون بريزيد و پنير و گوجه فرنگي.
_ آن را 20 دقيقه در فرن بگذاريد تا وقتي كه مواد ذوب شوند و تخم مرغ پخته شود و نان اطراف سرخ شود.
_ آن را با جعفري تزيين كنيد.