فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزش موس ليمو ترش
#ماقوت_زعفرانی 🍨😋
▫️نشاسته ی گل ۴ ق غ خ
▫️آب سرد ۴ لیوان
▫️شکر یه لیوان
▫️گلاب نصف لیوان
▫️کره یه ق غ خ
▫️زعفران دم کرده دو ق غ خ
▫️خلال بادم به مقدار لازم
▫️زرشک به دلخواه
🔸ابتدا شکر آب و نشاسته رو میزاریم روی حرارت هم میزنیم تا شکر و نشاسته حل بشه وقتی به قوام اومد زعفران و گلاب و کره و خلال بادوم اضافه میکنیم با حرارت کم حدود ۴۵ دقیقه هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه وقتی حرارت خاموش میکنیم زرشک اضافه میکنیم بعد داخل ظرف سرو میکشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_بدون_روغن(یه روش عالی)
مرغ ۱ عدد سیر نمک فلفل برگ بو
ادویه (انتخابی) پیاز ۲ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد .
#خوراک_گوشت_چرخ_کرده
گوشت چرخکرده: 200 گرم
پیاز خردشده: یک شماره کوچک
فلفل دلمهاي: 3برش
ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری
سیبزمینی استانبولی خردشده: 3 شماره کوچک
دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه میریزیم و پیاز رابه ان اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویهجات رابه ان اضافه میکنیم. و خوب تفت میدهیم. سیبزمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیبزمینی و فلفل دلمهاي رنگی رابه همراه ذرت به گوشت چرخکرده خود اضافه می کنیم
#کیک_معجون
طرز تهیه
ارد یک و نیم پ
خرمای چیپسی یا خرمای خرد شده نصف پ
تخم مرغ سه عدد
روغن نصف پ
ب پ یک ق غ
نمک یک پنس
وانیل نصف ق چ
شکر یک پ
ارده یک چهارم پ
اب جوش یک چهارم پ
ماست نصف پ
کنجد به میزان دلخواه
مغزهای دلخواه نصف پ
قالب را چرب و کنجد بپاشید
سفیده ی تخم مرغ را فرم دهید در ظرف دیگر زرده شکر و روغن را خوب مخلوط کنید سپس ماست و آب داغ و ارده را اضافه و خوب مخلوط کنید بعد مواد خشک و مغز ها را اضافه کنید و در اخر سفیده ی فرم گرفته را اضافه و فقط در حدی که مخلوط شود با لیسک هم بزنید به مدت نیم ساعت الی چهل پنج دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید بافتش بسیار عالیه
نوش جان
#پودینگ_شیری_کدو_حلوایی
مواد لازم
۷-۸تکه کدو حلوایی پخته شده با شکر
۱لیتر شیر
۲-۳ق غذاخوری سر پر شکر
۲ق غذاخوری سر پر ارد
طرز تهیه:
کدو ها را با غذاساز پوره کنید و
و ۱لیوان شیر اضافه کنید و دوباره خوب میکس کنید که کاملا پوره شود.
داخل قابلمه بریزد و بقیه شیرو شکر و ارد را اضافه کنید هم بزنید .ارد و شکر را حتما با قاشق سر پر بریزید چون کدو را قبلا با شکر پختید این مقدار شکر کافیست.
روی حرارت ملایم تا زمانی که غلظت بگیرد و بجوشد بپزید.
پودینگاماده شده را در کاسه های سرو بریزید.و وقتی سرد شد داخل یخچال قرار دهید .
با گردو،فندق،پودر نارگیل و هر چیز دیگری میتوانید تزیین کنید
نوش جان 💝
#چیز_کیک_فندقی
➕400 گرم پنیر خامه ای
➕250 گرم شکلات تلخ
➕100 گرم شکلات فندقی
➕100 گرم کره
➕١/٢ لیوان شکر
➕10 دانه فندق
➕8 عدد بیسکویت شکلاتی
➕٢ عدد تخم مرغ
❌فر را با دمای ۵٠ ٣ درجه فارنهایت ویا 175 درجه سانتی گرادروشن کنید.❌
طرز تهیه:
🍰بیسکویت شکلاتی را با یک قالب کره آب شده مخلوط کنید تا به شکل خمیری یکدست دربیاید.قالب کیک مورد نظرتان را چرب کرده و ترکیب را در کف قالب به ارتفاع 2 سانت بریزید.روی آن را صاف کنید. بعد در قالب رابسته و آن را به مدت نیمساعت دریخچال قرار دهید.
پنیر خامه ای و شکر را با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی خوب بزنید. بعدضمن زدن مواد، تخم مرغ را به مواد اضافه کنید. شکلات تلخ را آب کرده و به همراه شکلات فندقی به مواد اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید.
🥣در مرحله آخر دانه فندق را از وسط نصف کنید و داخل مایه بریزید و آنها را باهم مخلوط کنید.قالب را از یخچال خارج کرده و مایه شکلات را روی بیسکویت ها بریزید.قالب را درفربه مدت ۴۵ دقیقه قراردهید.بعد آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. کیک را برای مدت 45 دقیقه یخچال قراردهید.با شکلات رنده شده روی آن را تزیین کنید
#كرابيه_عسل
تخم مرغ 2 عدد پودر قند 1 ليوان روغن مايع 1 ليوان وانيل 1 ق م بكينگ پودر 2 ق م آرد 400 تا500 گرم عسل 2 ق غ براي رومال: زرده تخم مرغ 1 عدد پودر كاكائو 1 ق م ابتدا تخم مرغ ،پودر قند و وانيل را باهمزن خوب هم زده بعد روغن مايع و عسل را اضافه ميكنيم خوب مخلوط كرده ارد رو الك كرده ب تدريج همراه بكينگ پودر اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبه بعد كف دست رو چرب كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده و با كف دست صاف كرده داخل سيني فر ك كاغذ روغني پهن كرديم كنار هم با فاصله ميچبنيم با زرده تخم و كمي پودر كاكائو رومال كرده و با پشت چنگل خط ميندازيم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم این شیرینی را در مایکروفر و توستر و فر می توانید درست کنید
نوش جان
#شکلات_توت_فرنگی
یک لیوان توت فرنگی یخ زده رو توی غذاساز بریزید که کاملا پوره بشه و تقریبا ۱/۳ لیوان ماست و مقداری شکر رو به توت فرنگی ها اضافه کرده و دوباره خوب میکس میکنیم حالا موادمون که آماده شده توی ظرف پهنی که کفشو کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و خوب پهن میکنیم سپس روی موادمون از هر نوع مغز یا شکلات و یا میوه های خورد شده میریزیم بعد توی فریزر میذاریم تا کاملا یخ ببنده سپس میتونین به صورت شکلات تخته ای برش زده و نوش جان کنید
نوش جان
#ایده_بگیرید 👆💞
موقع دورهمی های دوستانه هندونه🍉 رو مثلثی برش بزنید انتهاشو چوب بستنی وصل کنید داخل دیس بچینید و سرو کنید 🍉🍉
#ساندویچ_مرغ_با_مایونز
مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید. سپس مرغهای خرد شده را در یک کاسه با سبزیها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید
نوش جان 💖
#شیرینی_گل_مینا
مواد لازم:
🍮کره ۲۰۰ گرم
🍮 پودر شکر ۱۰۰گرم
🍮زرده تخم مرغ ۱عدد
🍮 بکینگ پودر نصف ق چ
🍮ارد ۲۵۰ تا ۳۰۰گرم
🍮پودر كاسترد ۴ق غ
🍮 نشاسته ذرت۱ق غ
🍮 وانیل نصف ق چ
🍮رنده پوست پرتقال نصف ق چ
طرز تهیه:
🥄ابتدا کره و پودر شکر را با همزن میزنیم تا پف کند و کرم رنگ بشه ، بعد هم بکینگ پودر و رنده پوست پرتقال ، وانیل و زرده را اضافه کنید و یک دقیقه با همزن بزنید ، بعد نشاسه و کاسترد را اضافه کنید و با دست بزنید بعد هم ارد را اضافه کنید تا خمیر منسجم و لطیفی داشته باشید ، بعد هم با قالب دلخواه قالب بزنید ، و در سینی فر با دمای ۱۷۰ به مدت پانزده دقیقه در فر بگذارید
#اسنك_گوشت 🍘 😋
🔸يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت ميديم تا تغيير رنگ بده و بعد گوشت ( ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم ) رو اضافه مي كنيم و خوب تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه كاري و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه مي كنيم . مقداري قارچ را جداگانه در روغن تفت ميدهيم و به مخلوط گوشتي اضافه مي كنيم و با حرارت كم ، خوب مخلوط مي كنيم . در انتها دو قاشق سس مايونز و به مقدار دلخواه پنير موزارلا اضافه كرده و هم مي زنيم و شعله رو خاموش مي كنيم . نان هاي ميني همبرگر را باز كرده ، خمير آنها را جدا مي كنيم و با مواد گوشتي آنها را پر مي كنيم و به دلخواه نصف ورق پنير تست روي آنها مي گذاريم و نان ها را چند دقيقه در دستگاه گريل و يا ساندويچ ساز قرار مي دهيم . ( مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد
#اسنك_گوشت 🍘 😋
🔸يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت ميديم تا تغيير رنگ بده و بعد گوشت ( ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم ) رو اضافه مي كنيم و خوب تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه كاري و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه مي كنيم . مقداري قارچ را جداگانه در روغن تفت ميدهيم و به مخلوط گوشتي اضافه مي كنيم و با حرارت كم ، خوب مخلوط مي كنيم . در انتها دو قاشق سس مايونز و به مقدار دلخواه پنير موزارلا اضافه كرده و هم مي زنيم و شعله رو خاموش مي كنيم . نان هاي ميني همبرگر را باز كرده ، خمير آنها را جدا مي كنيم و با مواد گوشتي آنها را پر مي كنيم و به دلخواه نصف ورق پنير تست روي آنها مي گذاريم و نان ها را چند دقيقه در دستگاه گريل و يا ساندويچ ساز قرار مي دهيم . ( مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد
#دسر_شکری
فقط کافیه ژله ای که درست می کنید رو یکم غلیظتر کنید یعنی مقدار آب کمتری بریزید و توی قالب های کوچکتر بگذارید و زمان بیشتری توی یخچال نگه دارید
و در آخر توی شکر بغلتانید.
#شارلوت_الویه
▪️نان باگت رو از طول برش زدم. نان رو کامل باز کردم، به کمک وردنه اون رو صاف و یکدست کردم. یک لایه نازک سس مایونز روی نان زدم. یک ردیف پنیر ورقه ای چیدم بعد هم یک ردیف کالباس گوشت. نان رو، رول کردم و توی کیسه فریزر گذاشتم و حدود یک ساعت گذاشتم توی یخچال. بعد برش زدم و کف و دیواره های ظرف رو از این رول ها چیدم. خیلی کم سس مایونز بهشون زدم و با سالاد الویه داخل ظرف رو پر کردم.
🔹روی ظرف رو سلفون کشیدم و دوباره گذاشتم توی یخچال. بعد هم توی ظرف مناسب برگردوندم و تزیین کردم
#نوتلای_خرمایی_بدون_شکر_و_آرد
مواد لازم:
✔️شیر ۱ لیوان
✔️کاکائو ۱ قاشق سرپر
✔️خرما ۹-۱۰ عدد ( بدون هسته)
وانیل در صورت تمایل ۱ پاکت
طرز تهیه :
➕خرماها را چهار قسمت کرده. شیر, کاکائو و خرما هار ا در قابلمه ریخته در حرارت کم مرتب هممیزنیم تا در قوامم فرنی شود نزدیک به زمان جوش وانیل ریخته غلظتش مثل فرنی سفت نشود کمی حالت روان داشته باشد در صورت تمایل می توانید داخلش پودر نارگیل, فندق خرد شده, بادام هم میتوانید بریزید از حرارت برداشته همه مواد را در بلندر ریخته تا صاف و یکدشت شوند وقتی سرد شد برای سرو کردن آماده است میتوانید روی نان مالیده یا با قاشق می خوریم یک نوتلای سالمی است که ضرر ندارد
#کیک_قهوه 🥮
تخممرغ 4عدد
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
قهوهفوری(نسکافه) یک قاشق سوپخوری
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔸فر را روی حرارت 180 درجه گرم کنید.
آرد و بیکینگ پودر رو باهم الک کرده.
تخممرغ و شکر و وانیل رو هم میزنیم تا کرم رنگ بشن،قهوه فوری رو داخل شیر ولرم حل میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم،روغن مایع رو هم اضافه کرده و هم میزنیم به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم،قالب میان تهی رو با کره چرب و آرد پاشی میکنیم(از قالب ساده قطر 25هم میشه استفاده کرد)مواد رو در قالب ریخته و به مدت 45الی 55دقیقه در فر قرار میدیم.پخت کیک رو با سیخ چوبی میتونین تست کنین. نوش جان ❤️
#باقالی_پلو_با_ماهیچه 🍛 😋
🔸برای درست کردن ماهیچه من یه پیاز بزرگ و سرخ میکنم تا حدی که طلایی بشه بعد ماهیچه ها رو میریزم و یه تفتی میدم تا جایی که تغییر رنگ بده.چند حبه سیر.چوب دارچین.برگ بو.زردچوبه.فلفل سیاه و زعفرون و هویج میریزم و اب تا جایی که یکم ماهیچه ها توی اب باشه میزارم حسابی بپزه...بعضی وقتا هم بهش یک قاشق رب میزنم.
🔸باقالی پلو هم برنج خیس شده با نمک دوبرابر و ابکش میکنم 5 دقیقه اخر باقالیو اضافه میکنم.بعد ابکش میکنم.شوید تازه خرد شده و چند قاشق شوید خشک با برنج مخلوط میکنم و میریزم تو قابلمه لابه لای برنجمم پودر دارچین میریزم.وقتی بخار داد اب و روغن کرمانشاهی میریزم روش و میزارم دم بکشه
🥞🫔پنکیک دارچینی و پنیری
🍴🥣🍴
خمیر رول شده: 450 گرم
شکر: نصف فنجان
پنیر خامه ای: 250 گرم
وانیل: نصف قاشق چای خوری
آب لیمو: نصف قاشق چای خوری
کره ذوب شده: 4/1 فنجان
دارچین: نصف قاشق چای خوری
شکر: 4/1 فنجان
🍽ابتدا درجه حرارت فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود و ظرف مورد نظرتان را چرب کنید. پنیر خامه ای، آب لیمو، شکر و وانیل را در ظرفی مخلوط کنید تا خوب یک دست شود. مخلوط پنیر را با خمیر مخلوط کنید و ورز دهید. سپس کره ذوب شده را روی خمیر بپاشید و دوباره با دست ورز دهید. خمیر را در ظرف مخصوص بریزید و به مدت نیم ساعت درون فر بگذارید تا روی آن قهوه ای روشن شود. دسر خوشمزه پنیری را بعد از سرد شدن به کودک تان دهید.
#وینا_زعفرانی🌸
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.180g کره را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود. سپس 80gپودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود.1عدد زرده تخم مرغ را به همراه1/8ق.چ وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید.
1ق.چ زعفران غلیظ را نیز به همراه35g پودر بادام افزوده و با لیسک مخلوط کنید. در انتها نمک و1ق.چ بیکینگ پودر را با300g آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست و کاسه نچسبد.
3. بدون این که به خمیر استراحت دهید، داخل قالب های مینی تارتلت را کمی چرب کرده و خمیر را در هر قالب پرس کرده و در هر طبقه وسط فر به مدت حدود 20-18 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
4. پس از سرد شدن شیرینی ها، آنها را از قالب خارج کرده با شکلات و پسته نگینی تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه 😋
مواد لازم :
نان تست 2عدد🍞
سیب 2عدد🍎
تخم مرغ 3عدد🍳
شیر یک لیوان🍺
شکر به مقدار لازم🍚
بستنی وانیلی🍧
#مرغ_برشته_اسپایسی
🥙 یک مرغ کامل ۲ کیلوئی
🥙1.5 سوپخوری روغن زیتون
🥙 4 حبه سیر، له شده
🥙 1 ق س پودر زیره
🥙2 ق چ پاپریکای دودی
🥙 1 قاشق چایخوری پودر دارچین
🥙 1 ق چ زردچوبه
🥙 نصف ق چ تکههای فلفل تند
🥙 برگهای تازۀ جعفری
دستورالعمل
❄️قدم اول: داخل و خارج مرغ را بشورید. آن را با دستمال کاغذی خشک کنید. مرغ را با سینۀ رو به پائین بروی سطح کار خود قرار دهید. مرغ را باز کنید تا صاف شود. آن را برگردانید تا سینۀ آن رو به بالا باشد و فشارش بدید تا مسطح شود. بالها را زیر آن جا کنید.
❄️قدم دوم: روغن، سیر، زیره، پاپریکا، دارچین، زردچوبه و تکههای فلفل تند را در یک کاسه ترکیب کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل به آن اضافه کنید. این ترکیب روغنی را بروی مرغ بمالید. آن را پوشانده و برای ۱ ساعت یا طول شب آن را در یخچال قرار دهید تا ترکیب به خورد مرغ رود.
❄️قدم سوم: دمای فر را روی ۲۰۰ درجۀ سانتیگراد قرار دهید. مرغ را درون یک ظرف برشتهکردن قرار دهید و آن را بپزید. بگذارید مرغتان برای یک ساعت و ربع بپزد. در طول این مدت یکبار آن را برگردانید تا دو طرف آن خوب پخته شود.