#مربای_گلابی:
شکر:1 کیلو
گلابی تازه:1 کیلو
آب: به مقدار لازم
ابتدا گلابی ها را پوست گرفته و خرد کنید و در ظرف مناسبی به همراه شکر و آب روی حرارت بگذارید تا چند ساعت بجوشد ، شهد آن غلیظ شود و رنگ آن تغییر کند.
رنگ گلابی باید قرمز شود. این مربا بسیار خوش طعم است.
بعد از اینکه مربا خنک شد آن را در ظرف های شیشه ای دربسته نگهداری کنید و در یخچال قرار دهید.
#تست_سیب
🍎مواد لازم برای 1 نفر:
🍎کره مقداری
🍎سیب (کمپوت) به میزان لازم
🍎نان تست 2 عدد
🍎شکر 1 قاشق غذا خوری
🍎دارچین 1/2 قاشق چای خوری
🍎عسل به میزان لازم
طرز تهیه:
🥪برای درست کردن این تست ابتدا نان تست را کمی گرم کنید و روی آن را کاملا با کره چرب کنید.سپس مقداری سیب کمپوت شده را با عسل و دارچین قاطی کرده و تا حد ممکن ریز ریز کنید.بعد مواد را بین نان تست چرب شده بگذارید.نان تست دیگری را چرب کرده و روی نان قرار دهیدبگذارید.حال نان را داخل ساندویچ ساز قرار دهید تا تست شود.
#خوش_طعم_شدن_مافین_های_حاضری
🧁قالب های براق فلزی باعث طلایی شدن کامل مافین ها می شود.🍬
🧁هر قالب را تا دو سوم پر کنید تا به اندازه پف کند.🍬
🧁هر قالب مافین را خوب چرب کنید.🍬
🧁برای پیشگیری از سوختن کناره مافین ها، دو سوم از یک قالب مافین را با آب پر کنید.🍬
🧁از قاشق بستنی (اسکوپ های بستنی) برای ریختن مایه کیک استفاده کنید تا همه یک اندازه باشد.🍬
🧁مافین هایی که گرد نیست و پف می کند، برای مدت طولانی تر یا در دمای خیلی بالا پخته شده است.🍬
🧁خشکی بیش از حد مافین، به علت ریختن مایه کم در قالب و پخت طولانی و در دمای بالا ایجاد می شود.🍬
🧁در پی هم زدن بیش از حد و بالا بودن دمای فر در داخل مافین حفره تشکیل می شود.
#شامی_جو_پرک
مواد لازم جهت تهیه شامی جو پرک برای 4 نفر:
🌯سیب زمینی 3 عدد
🌯پیاز 1 عدد کوچک
🌯سویا 1 پیمانه کوچک(که مدت چند دقیقه خیس خورده باشد و بعد در آبکش گذاشته تا آبش کاملا گرفته شود.)
جو پرک نصف پیمانه
🌯فلفل دلمه نصف عدد
🌯تخم مرغ 1 عدد
🌯آویشن به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه :
✔️ برای درست کردن شامی جو پرک ابتدا سیب زمینی و فلفل دلمه ای و پیاز و سویا را در غذا ساز ریخته تا تمامی مواد کاملا مخلوط شده و به خورد هم روند.
✔️سپس تخم مرغ و جو پرک و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کنید.برای نیم ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.تا مواد مزه دار شوند.
🔹بعد در ماهیتابه که کاملا داغ شده سرخ کنید.به این ترتیب شامی جو پرک آماده سرو می شود.
#دسر_موز
🍛شكر. ١/٢پيمانه
🍛شير. ٢پيمانه
🍛ژلاتين. ١/٥ق س
🍛موز. ٣عدد
🍛خامه. ١پيمانه
🍛آب. ١/٤پيمانه
🍭ژلاتين با آب بن مارى شود.شير و شكر رو روى حرارت ميذاريم تا شكر در شير حل شود.خامه را كمى با همزن ميزنيم تا كمى غليظ شود سپس ژلاتين و شير را مخلوط ميكنيم وقتى كمى خنك شد خامه را اضافه ميكنيم و در آخر موز هاى خرد شده و در قالب ميريزيم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پنیری_سوخاری
سینه مرغ پخته و ریز شده یک پیمانه(معادل یک لیوان)
پنیر پیتزا(موزارلا ، پنیر چدار هم میتونید بریزید) یک پیمانه
پنیر خامهای: سه چهارم پیمانه
پیاز حلقه شده دو عدد
🍗🧀🍗🧀🍗🧀🍗🧀🍗
#نان_تورتیلا_با_سس_تاکو
مواد لازم :
❌خمیر نان (خمیر نان تورتیلا) 8 عدد
❌گوشت چرخ کرده 450 گرم
❌سس سالسا 1 فنجان
❌ادویه تاکو 4 قاشق چای خوری
❌لوبیا 1 فنجان
❌پنیر چدار (رنده شده) 1.5 فنجان
طرز تهیه:
🥄برای درست کردن این غذا ابتدا فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) گرم کنید.خمیرهای نان تورتیلا را به صورت دایره های کوچک ببرید و داخل قالب مافین بگذارید.
🥄داخل یک قابلمه، گوشت را تفت دهید تا به رنگ قهوه ای درآید سپس چربی داخل قابلمه را بگیرید. سالسا، ادویه تاکو و لوبیا را به گوشت پخته افزوده و هم بزنید تا قاطی شوند.بعد مقداری مخلوط گوشت و ادویه تاکو و…را روی خمیر های تورتیلا داخل قالب مافین بریزید و روی هر کدام پنیر چدار قرار دهید.
❗️بعد قالب ها را به مدت 12-15 دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیر ها ذوب شوند.در صورت تمایل با خامه ترش، زیتون ،گوجه و گشنیز ریز شده سرو کنید.
وافل
مواد لازم: (برای 6 عدد وافل)
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر
از 1 لیوان 1 بند انگشت کمتر شیر
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم معادل 1.5 قاشق چای خوری)
حدود 2.5 الی 3 استکان آرد (استکان کمر باریک ترک ، یک استکان آرد حدود 50 گرم است)
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را تا وقتی که به قوام سس مایونز برسد خوب هم بزنید. سپس بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. آرد را با کنترل بریزید تا قوام مایه وافل مثل فیلم شود. از مایه کیک کمی غلیظ تر باشد. ابتدا دستگاه وافل را چرب کنید و یک ملاقه از مایه وافل بریزید. حدود 3_2 دقیقه بپزید. تمام مواد را به این شکل آماده کنید. روی وافل شکلات صبحانه بمالید و با میوه های مورد دلخواه خودتان تزیین کنید. میتوانید پودر قند بپاشید و یا با شکلات آب شده سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_و_ماست
با صدا ببینید🔈
مواد لازم
سیب زمینی ۵ عدد
سرکه سفید نصف لیوان
چند تکه یخ
ماست کم چرب ۲ و نیم پیمانه
سیر ۱ حبه
ریحان چند برگ
جعفری چند برگ
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
ادویه سیب زمینی 👇
نمک و فلفل سیاه و اویشن و پول بیبر و پاپریکا و پودر سیر (هر کدوم نصف قاشق چای خوری )
#موهیتو_آناناس
مواد لازم:
🍹آناناس تازه خرد شده 1 لیوان
🍹برگ نعنا 8-12 عدد
🍹آب 2 لیوان
🍹آب گازدار 1 لیوان
🍹لیمو ترش کوچک 2-3 عدد
🍹یخ 4 تکه
طرز تهیه:
🥢آناناس را همراه با 1 لیموترش در مخلوط کن بریزید تا پوره شوند. آب و یخ را به مواد بیافزایید. مجددا هم بزنید.پس از آن آب گازدار و یک لیوان آب اضافه کنید. چند قطعه یخ و در آخر یکی دو برگ نعناع داخل پارچ بریزید تا نوشیدنی طعم نعنا را بگیرد. موهیتو را کمی بچشید در صورت نیاز به میزان دلخواه شکر به آن بزنید.
🥄بگذارید موهیتو خوب خنک شود. سپس آن را داخل لیوان بریزید. داخل هر لیوان دو سه حلقه لیمو ترش و آناناس گذاشته و روی آن یکی دو برگ نعناع قرار دهید.میتوانید برای زیبایی بیشتر یک تکه آناناس را تا وسط قاچ بزنید و روی لبه لیوان بگذارید.
#سمبوسه_هندی_با_ماهی
مواد لازم برای 6 نفر:
❗️نمک و زردچوبه میزان لازم
❗️روغن برای سرخ کردن میزان لازم
❗️فلفل قرمز به میزان لازم
❗️شنبلیله خشک 2 قاشق مربا خوری
❗️پودر سیر یک قاشق چایخوری
❗️پیاز خرد شده یک عدد
❗️سیب زمینی متوسط آب پز شده 3 عدد
❗️ماهی ریز شده 300گرم
❗️گشنیز تازه خرد شده 3 قاشق غذا خوری
❗️پودر زیره یک قاشق مربا خوری
❗️نان لواش 4-5 ورق
طرز تهیه:
🔛برای درست کردن این غذا ابتدا درون تابه کمی روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید. ماهی را به آن افزوده و به همراه نمک و زردچوبه آن را تفت دهید. سپس فلفل و سیر را همراه پودر زیره ، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و گشنیز تازه به مواد درون تابه ریخته خوب تفت دهید.سیب زمینی پخته و ریز شده را به مواد بیافزایید و مواد را از روی حرارت بردارید.بعد مقداری از مواد را روی هر تکه نان بگذارید و به صورت مثلثی آن را پیچیده و در روغن سرخ کنید. برای این کار باید نان را به صورت مستطیلهای بلند ببرید.سمبوسه های آماده برای سرو آماده است.
#فرنی_موز 🍪🍌
سه تا لیوان شیر با 5 قاشق غذاخوری آرد برنج و 4قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله بسیار ملایم میذاریم.مرتب باید هم زده بشه تا به غلظت مورد نظرتون برسه.در انتها مقداری کره اضافه کرده و زیرش رو خاموش میکنیم و یک عدد موز بزرگ رو رنده کرده و داخل فرنی میریزیم و اگه دوست دارید کنجد و پودر نارگیل رو هم به فرنی همراه موز اضافه میکنیم.نوش جان
#دوغ_کفیر
🥄کفیر یک ابر نوشیدنی طبیعی است که مصرف مداوم آن باعث سلامتی بیشتر و افزایش طول عمر میشود.
🥄کفیر پرکالری و غنی از باکتریهای پروبیوتیک، کلسیم، پروتئین و ویتامین هاست.
.
🥣نکته: همه وسایلی که در تهیه دوغ استفاده میشه باید پلاستیکی باشه
قارچ کفیر رشد میکنه و بعد از چند هفته می تونید اضافه اون رو به دیگران بدید.
#کیک_ماکارانی
🥄ابتدا اسپاگتی توی آب جوش پخته و آبکش شده را با تخم مرغ و سس گوجه کامل مخلوط می کنیم
🥄هویج و پیاز و گوشت چرخکرده گوساله توی روغن مایع کامل تفت داده و حدود یکساعت می پزیم بعد سس گوجه را اضافه کرده تا غلیظ شود.
کف ظرف فر را کمی چرب کرده طبق فیلم 🔆اسپاگتی و سس گوشت و پنیر موزارلا و پنیر پیتزا را به ترتیب نشان داده شده بصورت طبقه ای قرار می دهیم و داخل فر با دمای ۲۱۰ درجه سی دقیقه می پزیم و در آخر با جعفری تازه نوش جان می کنیم.
#فریزکردن_فلفل_دلمه
فلفل دلمهای های ماده (که ۴برجستگی دارن و شیرین تر هستن) بگذارید توی یخچال و به صورت خام کنار غذا بخورید
فلفل دلمهای های نر هم (که ۳برجستگی دارن) و مناسب پخت و پز هستن، توی فریزر و برای پخت غذا ازشون استفاده کنید . البته بمدت طولانی فریز نکنید
نوش جان
#نوشیدنی_لیمو_ورزماری
نوشیدنیه لیموناد و رزماری ، آسون و خوشمزه
اول شربتش رو درست کنین، به این صورت که تو یه قابلمه کوچیک، 2 قاشق چایخوری شکر و یک فنجان آب بریزین و روی حرارت ملایم بذارین تا شکر حل بشه و بعد از روی حرارت بردارین و روی نصف پیمانه شاخه های کوچیک رزماری بریزین و اجازه بدین خنک بشه
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده خوشگل برای بچه ها
پشمک حاج عبدلله یا شکلات رو بزنید روی سیخ چوبی بعد یه کم روی حرارت بگیرید بعد روش از این داژه های رنگی بریزید و قشنگش کنید واسه تزیین میز تولد
هدایت شده از ذاکرین
••
کاشدرنافلهاتناممراهمببری...
کهدعایتوکجا؛ عبدگنهکارکجا؟!
#اسلامعلیکیاقائمآلمحمد💚
#اللهمعجللولیکالفرج🌱
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
🫕🧅خورش جوجه و غوره و بادمجان
🥢مواد لازم
بادمجان شش عدد
مرغ یا جوجه 800 گرمی یک عدد
غوره دو خوشه
گوجه فرنگی پنج عدد
پیاز متوسط یک عدد
نمک و ادویه به ميزان لازم
🧂🧂
1. پوست بادمجانها را بکنید و از درازای آن در روغن سرخ کنید. پیازها را نیز پس از خرد کردن تفت دهید.
2. اکنون قطعات مرغ را به همراه گوجهفرنگی خردشده، زردچوبه، کمی نمک به همراه پیاز و آب بپزید. گوشت مرغ زودپز است و نیازی به پخت زیاد ندارد.
3. حال بادمجانها و غوره را به قابلمه بیفزایید و بعد از کم کردن حرارت اجاق، اجازه دهید غذا ۱۵ دقیقه بپزد.
4. همواره پیش از کشیدن(سرو کردن) غذا، مزه آن را بچشید، دقت کنید بادمجانها خوب پخته باشند. این خورش را میتوانید با چلو یا نان همراه کنید
#مربا_برای_شیرینی_خانگی "
این مربا بسیار ساده و خوشمزه و کم شکر هست، مخصوصا برای افراد دیابتی مناسبه.
🌀مواد مربای ترکیبی پست قبل :
▪️-چهار عدد سیب
▪️-یک پیمانه شکر
▪️-دوقاشق مربا خوری دارچین
▪️-سه چهارم پیمانه گردو خورد شده.
طرز تهیه :
🍻همه مواد را درون ظرفی مخلوط کنید و بر روی شعله گاز گذاشته تا به آرامی آب سیب بخار شده و مخلوطی مربایی شکل داشته باشید.
بسیار تازه و خوشمزه
#نوشیدنی_گرم_سالپ_ترک
3لیوان شیر
1لیوان آب (من بجای آب شیر اضافه میکنم )
4قاشق مربا خوری نشاسته
4قاشق سوپ خوری شکر
1قاشق چایخوری دارچین
داخل یه قابلمه شیر و آب و شکر را بریزین و خوب با همزن دستی هم بزنین و نشاسته رو اضافه کرده و خوب هم بزنین و دارچین رو اضافه کرده و مجددا هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار داده تا وقتی که از اطراف شروع به جوش زدن کرد خاموش کنین و از روی حرارت برداشته و داخل فنجون بریزین و نوش جان کنین
این دستور برای 4 نفره،
#ترفند
🧂نمک را به آب پاستا در حال جوش اضافه کنید
🍝زمانی که پاستا درست می کنید ، نمک به آب جوش از داخل طعم خواهد بخشید. حدود 1 تا 2 قاشق سوپ خوری داخل یک قابلمه بزرگ آب نمک بریزید ، آن را تا زمانی که حل شود ، هم بزنید وقتی جوش آمد پاستا را اضافه کنید. ساده به نظر می رسد ، اما طعم غذا را بالا می برد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀درست کردن کیک با بیسکوییت
روح و روانتون
#رولت_مرغ_چیپسی 😋
🔸نخود فرنگی نصف پیمانه سوسیس و کالباس 200 گرم در صورت تمایل نخم مرغ یک عدد.
چبپس یک بسته طرز تهیه اول از همه سینه مرغ رو چرخ میکنیم و بعد پیاز رنده شده رو اضافه میکنیم و هویج پخته شده و خرد شده و همه موادی که داشتیم رو اضافه میکنیم و به صورت هرمی شکل در میاریم و دورش رو با چیپس خرد شده میپوشونیم و تو فر 180 درجه به مدت یک ساعت میذاریم بپزه؛ مرتب پشت و رو میکنیم تا هر طرفش سرخ بشه