eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک_مغزدار نسکافه یی❤️سونیاپز❤️ مواد لازم تخم مرغ سه عدد؛ شکر یک پیمانه ؛ وانیل یک چهارم ق چ ؛ روغن نصف پیمانه ؛ گلاب یا شیر نصف پیمانه ؛ ؛ بیکینگ پودر یک ق چ ؛ آرد ۲ پیمانه نسکافه اندازه دلخواه طرز تهیه :❤️❤️ فر و روشن کنید تا گرم شه . تخم مرغ و شکر و وانیل و با دور تند همزن بزنید تا حجیم شه بعد روغن و اضافه کنید و یک دقیقه همزن بزنید بعدم گلاب یا شیر و اضافه کنید و هم بزنید . دو قاشق از آرد کم کنید باقی آرد و با بیکینگ پودر مخلوط کنید و الک کنید و کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید بعد مواد و به دو قسمت تقسیم کنید و تو دو تا ظرف بریزید به یکی دو قاشق آردی که کم کرده بودید و اضافه کنید و به یکی دیگه پودر کاکائو اضافه کنید... کف قالب لوف سایز متوسط کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید مایع ساده و تو قالب بریزید بعد روش پودر کاکائو الک کنید بعد مایع شکلاتی و روش بریزید و دوست داشتید مثل من روش یکم مغز بریزید... بعد قالب و انتقال بدین به فر به مدت چهل و پنج دقیقه با دمای صد و هشتاد درجه نسکافه به اندازه دلخواه اضافه کردم👌👌 مغز گردو شکلات چیپسی زدم
😍🤗 🥮 😋 ▫️3 عدد تخم مرغ ▫️1.5 لیوان شکر ▫️1 لیوان شیر ▫️1 لیوان روغن ▫️1 عدد پوست پرتقال رنده شده ▫️1 لیوان آرد ذرت ▫️1 لیوان آرد ▫️1 ق غ پودر بیکینگ ▫️1 ق چ سرخالی وانیل ▫️مغز گردو برای تزیین 🔴همه مواد باید در دمای اتاق باشند. ‌ 🔸‌تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن. روغن، شیر، پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.‌ مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید. بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق، آروم مخلوط کنید. و در قالب مورد نظر بریزید و در مایکرو ۱۷۰ درجه پیش گرمایش ۳۵ تا ۴۵دقیقه بذارید. 🎀 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
تخم مرغ:شش عدد شکر :یک و نیم پیمانه ارد : سه پیمانه شیر : یک و نیم پیمانه روغن مایع : دو سوم پیمانه وانیل : یک دوم ق م بکینگ پودر: دو ق م تخم مرغ ،وانیل، شکر رو بزنید تا حسابی پف کنه و کرمی بشه بعد روغن و بعد شیر اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر آرد و اضافه و مخلوط کنید من کف ظرفم و کاغذ روغنی گذاشتم و همه جا رو چرب کردم نصف مایع کیک رو ریختم داخلش و یکم پودر کاکائو الک کردم روش و مابقی مایع سفید رو ریختم اهر با چاقو یکم با هم مخلوط کردم گذاشتم سرجاش و دم کنی گذاشتم روی سرش وکذاشتم روش درجه هم که با رنگ ته دیگ مشخص میشه من روی وسط گذاشتم از چهار حالتی که داشت بعد نیم ساعت بوی کیک بلند شد همون موقع سرش رو برداشتم با خلال چک کردم دیدم پخته ᯾❁ @fast_food ❁᯾
بشقاب_خوشمزه طرزتهیه: من به ماهی فقط و فقط نمک و فلفل سیاه و یه کوچولو زردچوبه میزنم یعنی خوووب با دست آغشته میکنم تا به خوردش بره این ماهی قزل هست که استفاده کردم فقط و فقط نمک و فلفل سیاه و آرد و‌یه کوچولو زردچوبه رو باهم مخلوط میکنم و به تمام سطح ماهی میزنم بعد از یه ساعت استراحت سرخ میکنم شمام این مدلی امتحان کنید حتما دوست خواهید داشت بعدش تو روغن داغ سرخ میکنم حالا اگه بخواین ماهی سوخاری داشته باشین بعد از اینکه فلفل و نمک زدین و استراحت دادین اول ماهی رو با آرد پوشش بدین بعد بندازین داخل تخم مرغی که با چنگال زدین و بعد داخل آرد سوخاری و سپس تو روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید . اگه رب انار دارین موقع سرو بزارین کنار ماهی یه قاشق بریزین روی ماهی و نوش جان کنید ترکیبش خیلی خوشمزه میشه 🔴🔴حتما بعد از خوردن ماهی گرمیجات بخورین مثل خرما یا چای نبات تا سردی ماهی رو بگیره ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
طرز تهیه ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده و ی دونه پیاز رنده شده و ی دونه تخم‌مرغ و دوتا قاشق سبزی محلی شمالی (چوچاق) و گشنیز ریز خورده شده نمک و ادویه رو کمی باهم ورز دادم…بعد شامی ها رو از همین ترکیب درست کردم و توی تابه با حرارت متوسط سرخشون کردم تو یه تابه عمیق دیگه یه پیاز ریزخرد شده رو تفت دادم…بهش کمی زردچوبه؛ پاپریکا، پودر سیر، فلفل و جوز هندی اضافه کردم… ی قاشق رب گوجه هم اضافه کردم و تفت دادم بعد هم پوره پنج شش تا گوجه رو اضافه کردم و همچنین نمک و نصف استکان کوچیک آبغوره ریختم داخل تابه… بعد از این که سس چند دقیقه جوشید شامی ها رو چیدم داخلش. تقریبا بیست دقیقه گذاشتم روی حرارت موند تا سس غلیظ بشه و شامی ها هم مغز پخت بشن و طعم سس به خوردشون بره. 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
شير یک و نیم ليوان شكر نصف ليوان خامه صبحانه 100 گرم پودر ژلاتين 2 ق غذاخوری سرخالی آب سرد یک چهارم ليوان زعفران دم کرده به مقدار نياز گلاب 1 ق غذاخوری . شيرو شكر رو بزاريد رو حرارت در حد كه شكرها حل بشون سپس زعفران رو (به اندازه ایكه به رنگ مورد نظر برسه)اضافه كنيد گلاب رو هم اضافه و بزاريد تا خنك شود ژلاتين و آب سرد رو باهم مخلوط کرده و رو بخار كتری یا سماور قرار دهید تا حل و شفاف شود .بعد به مايه شير خنک شده اضافه كنيد. و در آخر خامه را اضافه کنید. بهتره يك مقداراز مايه دسرو جداگانه با خامه مخلوط كنيد تا یکدست شود و بعد به كل مواد اضافه كنيد. و داخل قالب مورد نظرتون بريزيد ودر يخچال قرار دهید تا بسته شود 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🔸سیب‌زمینی 1 کیلو 🔸پیاز درشت 1 عدد 🔸کره 100 گرم 🔸جعفری ساطوری شده 1 قاشق غذاخوری 🔻طرز تهیه سیب زمینی به طرز ليونز ابتدا سیب‌زمینی پخته را پوست می‌گیریم و حلقه‌ای می‌کنیم. بعد حلقه‌های سیب‌زمینی را در ماهیتابه سرخ می‌کنیم و در ظرف می‌ریزیم. سپس پیاز را خرد و کامل سرخ می‌کنیم. بعد با سیب‌زمینی مخلوط می‌کنیم و روی آن چند شاخه جعفری خرد کرده می‌ریزیم تا معطر شود. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابروهات پر شده و آرایشگاها تعطیله😕 کاری نداره خودت تو خونه ابروهاتو با نخ طراحی کن 😳 😀 ♾میکرو♾هاشور ♾لیفت ♾رنگ کن ابروهاتو💃💃 اکثر آرایشگرا اعتراض کردن که در گذاشتیم 😏 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 زود عضو شین تا پاک نشده
بیا اینجا و قلب شوهرتو آتیش بزن 🔥🔥 شوهرم میگه رابطه داغ آتیشی میخوام☹️ منم هیچی بلد نبودم الان جوری شوهرمو داغ میکنم انگار روش فلفل پاشیدی قفلی زده روم بیا اینجا یاد میدم چطور شوهرتو داغ کنی بشی آتیش پاره 🔥👇 به دلیل اسپم شدن از طرف همکاران مجبور به تغییر سریع لینک هستیم فقط چند دقیقه فقط چند دقیقه زمان دارید عجله کنید اجازه نمیدن رایگان آموزش بدیم 🤦‍♀ https://eitaa.com/joinchat/1644167294Ce15bb42543
شير یک و نیم ليوان شكر نصف ليوان خامه صبحانه 100 گرم پودر ژلاتين 2 ق غذاخوری سرخالی آب سرد یک چهارم ليوان زعفران دم کرده به مقدار نياز گلاب 1 ق غذاخوری . شيرو شكر رو بزاريد رو حرارت در حد كه شكرها حل بشون سپس زعفران رو (به اندازه ایكه به رنگ مورد نظر برسه)اضافه كنيد گلاب رو هم اضافه و بزاريد تا خنك شود ژلاتين و آب سرد رو باهم مخلوط کرده و رو بخار كتری یا سماور قرار دهید تا حل و شفاف شود .بعد به مايه شير خنک شده اضافه كنيد. و در آخر خامه را اضافه کنید. بهتره يك مقداراز مايه دسرو جداگانه با خامه مخلوط كنيد تا یکدست شود و بعد به كل مواد اضافه كنيد. و داخل قالب مورد نظرتون بريزيد ودر يخچال قرار دهید تا بسته شود 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
شير یک و نیم ليوان شكر نصف ليوان خامه صبحانه 100 گرم پودر ژلاتين 2 ق غذاخوری سرخالی آب سرد یک چهارم ليوان زعفران دم کرده به مقدار نياز گلاب 1 ق غذاخوری . شيرو شكر رو بزاريد رو حرارت در حد كه شكرها حل بشون سپس زعفران رو (به اندازه ایكه به رنگ مورد نظر برسه)اضافه كنيد گلاب رو هم اضافه و بزاريد تا خنك شود ژلاتين و آب سرد رو باهم مخلوط کرده و رو بخار كتری یا سماور قرار دهید تا حل و شفاف شود .بعد به مايه شير خنک شده اضافه كنيد. و در آخر خامه را اضافه کنید. بهتره يك مقداراز مايه دسرو جداگانه با خامه مخلوط كنيد تا یکدست شود و بعد به كل مواد اضافه كنيد. و داخل قالب مورد نظرتون بريزيد ودر يخچال قرار دهید تا بسته شود 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
طرز پخت ماهيچه ها رو در روغن تفت دادم ودر حين كاركمي فلفل سياه روي آن پاشيدم وبعد از تفت دادنِ همه اطراف آن ،كنار گذاشتم(روغن كم نباشد) دو عدد پياز متوسط راسرخ كردم كمي زردچوبه اضافه كردم ويه تفت كوچولو دادم ماهيچه ها رو روي پيازها چيدم دوتا برگ بو يك چوب دارچين وباز كمي فلفل زدم وبعد روغني كه از سرخ كردن ماهيچه ها مونده بود را توي قابلمه روي ماهيچه ها ريختم كمي كه به جلز وولز افتاد كمي آب اضافه كردم وبعد از جوش آمدن شعله اجاق را خيلي كم كردم كه ماهيچه ها با قل ريز پخته بشن روغن اين غذا حتما بايد زياد باشه تا ماهيچه ها بيشتر در روغن پخته بشن تا در آب ،به اين صورت گوشت نرمتر ولذيذ نر خواهد شد (مثل اكبر جوجه)وبعد از پخت ماهيچه هانمك و كمي زعفرون اضافه ميشه وبعد از چند قل ماهيجه آماده ست.من از زود پز استفاده كردم كه بعد از جوش آمدن در زود پز را بستم وبا شعله خيلي كم حدود دوساعت روي حرارت گذاشتم حتما حرارتِ خيلي كم شما اگر از زود پز استفاده نميكنيد زمان بيشتري رو براي پخت ماهيچه بايد بدهيد حتما درست كنيد و به همراه پلو نوش جان كنيد 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
طرز تهیه ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده و ی دونه پیاز رنده شده و ی دونه تخم‌مرغ و دوتا قاشق سبزی محلی شمالی (چوچاق) و گشنیز ریز خورده شده نمک و ادویه رو کمی باهم ورز دادم…بعد شامی ها رو از همین ترکیب درست کردم و توی تابه با حرارت متوسط سرخشون کردم تو یه تابه عمیق دیگه یه پیاز ریزخرد شده رو تفت دادم…بهش کمی زردچوبه؛ پاپریکا، پودر سیر، فلفل و جوز هندی اضافه کردم… ی قاشق رب گوجه هم اضافه کردم و تفت دادم بعد هم پوره پنج شش تا گوجه رو اضافه کردم و همچنین نمک و نصف استکان کوچیک آبغوره ریختم داخل تابه… بعد از این که سس چند دقیقه جوشید شامی ها رو چیدم داخلش. تقریبا بیست دقیقه گذاشتم روی حرارت موند تا سس غلیظ بشه و شامی ها هم مغز پخت بشن و طعم سس به خوردشون بره. 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم برای دوبسته نان تست سیب‌زمینی 2 عدد فلفل دلمه 1عدد قارچ ریزخرد شده 1 لیوان سوسیس هات داگ 2عدد یا گوشت چرخ کرده 150گرم پنیر پیتزا 1 لیوان ، رب 1 قاشق غذاخوری، نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه سیب زمینی وقارچ وسوسیس رو نگینی ریز خرد کرده جدا جدا سرخ میکنیم بعد همه رو با هم بهمراه رب ونمک وفلفل وزردچوبه مخلوط کرده ،نان های تست رو دور گیری میکنیم روی یک نان تست یک قاشق از مواد رو ریخته روی آن فلفل دلمه ای ریز خرد شده وکمی پنیر پیتزا ریخته ونان تست دیگری روی آن قرار میدیم و روی نان تست دوم را با قلمو کمی روغن مایع میمالیم، خانه های دستگاه ساندویچ ساز را هم با قلمو به روغن آغشته کرده ونان تست آماده شده را داخل دستگاه قرار داه، در دستگاه رو بسته تا ساندویچ ها پرس بشن. بعد از 5 دقیقه اسنک ما آماده است ،با هر سسی تمایل دارید تزیین کرده ونوش جان کنید به جای سوسیس میتونید از گوشت چرخ کرده یا گوشت مرغ ریز خرد شده هم استفاده کنید که صد البته سالم ترن بجای پنیر رنده شده از پنیر ورقه ای هم میتونید استفاده کنید که نتیجه هم بهتره ᯾❁ @fast_food ❁᯾
جوش شیرین رو با کمی سرکه خمیر کنین و روی پایه های چدنی اجاق گاز بکشین و بذارین 30 دقیقه⏰ بمونه و بعد با اسکاچ پایه رو تمیز کنین ᯾❁ @fast_food ❁᯾
_یخچالی _شکلاتی مواد لازم برای۴ نفر شیر ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه کره ۵۰ گرم پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری بیسکویت پتی بور ۲ بسته طرز تهیه ۱- ابتدا شیر وشکر وپودر کاکائو و آرد را باهم مخلوط کرده..... ۲- درون ظرف مقاوم به حرارت ریخته وروی شعله ملایم قرار میدهیم ومدام هم میزنیم. ۳- بعدکه غلظتش مثل فرنی شد کره را اضافه کرده واز روی حرارت بر میداریم .... ۴- دوبسته بسکویت که بهتره دورنگ باشه را آماده میکنیم در اینجا میتونید به دوشکل بسکوییت ها را بچینید ۵- شکل اول که یه ردیف بسکویت چیده وروی آن مواد میزاریم وباز بسکوییت چیده وروش مواد میریزیم .آنقدر این کار را تکرار میکنیم تا بسکوییت تمام شود ولی لایه آخر باید حتما از مواد باشه ۶- شکل دوم اینکه ..مطابق عکس ارسالی من بیسکوییت هارا به صورت عمودی بزارید .یعنی یک بسکویت بردارید یه قاشق مواد بهش بزنید بعد یک بسکویت دیگه کنارش قرار بدید ....بستگی به سلیقتون داره....ولی لایه رویی حتما باید مواد باشه . ۷- بعد ظرف کیک را توی یخچال قرار داده .میتونید بعد از 4ساعت تزینش کنید ونوش جان کنید. ۸- اما تجربه ثابت کرده اگه 24ساعت تو یخچال بمونه طعم عالی به خودش میگیره ومزه شیرینی تر با کیفت را میده 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم ۲ پیمانه آرد ۱ پیمانه آب ۱ پیمانه شیر نارگیل ۲ عدد تخم مرغ ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری زردچوبه روغن گیاهی بطری پلاستیکی آب چاقوی نوک تیز طرز تهیه در یک کاسه متوسط، آرد، آب، شیر نارگیل، تخم مرغ، نمک و زردچوبه را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند.با استفاده از چاقوی نوک تیز، سه سوراخ روی در بطری ایجاد کنید. مواد پنکک را درون بطری ریخته و سپس در بطری را بگذارید.یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار داده و با روغن سطح آن را چرب کنید. سپس به صورت دایره ای، مواد پنکک که درون بطری هستند را درون تابه ریخته و ۱ تا ۲ دقیقه بگذارید بماند تا پخته شود.پنکک را تا نموده و به همراه مواد موردنظر خود سرو نمایید. 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم آرد حدود ۳۵۰گرم شکر ۳ق غ تخم مرغ ۱عدد ماست ۵۵گرم شیر نصف پیمانه مایه خمیر ۱ق چ سرپر نمک یک هشتم ق چ روغن مایع ( من از روغن کنجد استفاده کردم) ۲ق غ پر وانیل کمی پودر هل مواد میانی ارده ی سفت (ته نشین شده) ۴ق غ شکر قهوه ای ۱۲۰ گرم کره ی آب شده ۵۰ گرم پودر گردو ۱پیمانه رو مال زرده ی تخم مرغ و یک ق غ شیر و یک ق غ روغن . رو مال بعد از پخت ۲ق غ عسل روان شده به روش بن ماری یا مایکروفر طرز تهیه مایه خمیر رو باشیر ولرم و یک ق چ از شکرمون رو حدود ۸دقیقه می‌گذاریم تا فعال شه. بعد ترکیب ماست و تخم مرغ و بقیه ی شکر و روغن و کمی وانیل و هل و نمک به آرد اضافه میکنیم (یادتون نره یک سوم از آرد و نگه دارید و کم کم اضافه کنین )و مایه خمیرم اضافه میکنیم و ورز میدیم و کم کم آرد اضافه میکنیم تا به دست نچسبه . حدود یک ربع ورز بدین ، بعد داخل کاسه ای که چرب کردین بزارین تا حجمش دو برابر شه( ۱ساعت تا ۱ساعت و نیم) بعد پفش رو بگیرین و به سه تا چونه مساوی تقسیم کنین و مواد میانی رو باهم مخلوط کنین . چونه اول رو گرد باز کنین و کمی ازمواد رو بریزین روش بعد چونه دوم رو هم باز کنین و بزارید روی چونه ی اولی ، بعد بقیه ی مواد رو بریزین و چونه سومی رو بزارید .و دورش رو بهم بدوزید . خمیر رو به صورت نوار ببرید و به صورت طناب بپیچید و به شکل گل در بیاریدش ودر قالب کاپ کیک که از قبل چرب و آرد پاشی کردید بزارید . دوباره ۲۰ دقیقه دیگه استراحت بدین و بعد با مخلوط زرده و شیر و روغن رومالش کنین . بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید . وقتی از فر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در میان انبوهی از حجم نبودن ها، به زندگی ادامه میدهیم؛ و چه طاقت فرسا، چه غریب، چ دلتنگ... چ دلتگ... چ دلتنگ... @shamimeh_gole_narges
🍤 برای این که میگو در هنگام پخت شکل حلزونی به خود نگیرد پس از تمیز کردن با چاقوی تیز 4 برش در بند پشت میگو به عمق نیم سانتیمتر ایجاد کنید .
مواد لازم 300 گرم اسفناج 4 عدد تخم مرغ 2 عدد متوسط سیب زمینی 1 عدد پیاز نمک و فلفل : به مقدار لازم روغن مایع : به مقدار لازم طرز تهیه اسفناج را که خوب شستیم با سیب زمینی و پیاز چرخ می کنیم تا کاملن له و یکدست شود. نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. روغن را در تابه ریخته می گذاریم کمی داغ شود و سپس مایه کوکو را داخل روغن می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم پخته شود. برای برگرداندن کوکو که روی آن هم پخته شود می توانیم کوکو را کامل در سینی برگردانیم و دوباره در تابه بگذاریم ولی راحت تر این است که کوکو را به چهار قسمت برش بزنیم و آنها را برگردانیم. کوکو را می توانید با بورانی اسفناج بخورید که خیلی خوشمزه می شود
مواد لازم سینه مرغ ١عدد پیاز ١عدد قارچ خرد شده ١پیمانه نمک، فلفل و جوز هندي به میزان لازم خامه صبحانه ٣ق غ شیر ١ پيمانه آرد ٢ ق غ كره  به میزان لازم طرز تهیه پیاز خرد شده را در كره تفت بدين تا كم كم شروع به طلايي شدن كنه مرغ های خرد کرده را اضافه کنين و به تفت دادن ادامه بدين نمک، فلفل، جوز هندي و قارچ را هم اضافه كنين خوب تفت بدين تا آب قارچ كشيده بشه شیر را در ظرف جداگانه ای بريزين و روی حرارت بذارين تا بجوشه آرد رو به مخلوط بالا اضافه كنين و كمي تفت بدين تا بوي خامي آرد از بين بره شير و خامه رو اضافه كنين و به محض اينكه موادتون گرم و غليظ شد از روي حرارت بردارين ميزان خامه با توجه به ذائقه تون قابل تغيير هست من روش رو با سيب زميني هايي كه خودم سرخش كردن تزيين كردم شما ميتونين از چيپس خلالي هم استفاده كنين 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
مواد لازم سینه مرغ ١عدد پیاز ١عدد قارچ خرد شده ١پیمانه نمک، فلفل و جوز هندي به میزان لازم خامه صبحانه ٣ق غ شیر ١ پيمانه آرد ٢ ق غ كره  به میزان لازم طرز تهیه پیاز خرد شده را در كره تفت بدين تا كم كم شروع به طلايي شدن كنه مرغ های خرد کرده را اضافه کنين و به تفت دادن ادامه بدين نمک، فلفل، جوز هندي و قارچ را هم اضافه كنين خوب تفت بدين تا آب قارچ كشيده بشه شیر را در ظرف جداگانه ای بريزين و روی حرارت بذارين تا بجوشه آرد رو به مخلوط بالا اضافه كنين و كمي تفت بدين تا بوي خامي آرد از بين بره شير و خامه رو اضافه كنين و به محض اينكه موادتون گرم و غليظ شد از روي حرارت بردارين ميزان خامه با توجه به ذائقه تون قابل تغيير هست من روش رو با سيب زميني هايي كه خودم سرخش كردن تزيين كردم شما ميتونين از چيپس خلالي هم استفاده كنين 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
طرز تهیه یک عدد تخم مرغ را با چنگال زده، یک ق چ بیکینگ پودر را نصف لیوان ماست یا شیر خنک حل کرده به تخم مرغ افزوده و مخلوط کنید و حدود یک چهارم لیوان آرد سفید و نمک، فلفل، پودر سیر یا ادویه دلخواه را افزوده و مخلوط کنید تا مایه ای به غلظت ماست در بیاد اگر مایه شل بود کمی آرد اضافه کنید. در مایه می تونید کمی زعفران هم بزنید، البته من اضافه نکردم. حالا گل کلمی که خوب شسته و در آب و نمک گذاشتید و خوب خشک شده را به گل های متوسط تقسیم کرده با کمی آرد مخلوط کنید و الک کرده تا آرد اضافه گرفته بشه و در مایه بزنید و در روغن داغ و حرارت متوسط سرخ کنید و روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه و داغ سرو کنید دقت کنید حرارت زیاد نباشه تا زود سرخ بشه ولی گل کلم نپخته بمونه، البته می تونید گل کلم رو کمی بخارپز کنید بعد در مایه بزنید ولی به صورت خام هم خوشمزه تره و هم تردیش رو از دست نمی ده. این گل کلم برای اردور یا دورچین شنیتسل، بیفتک،استیک و... مناسب هست. 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍝 آب هویج ۲ و نیم لیوان آب سرد:نصف لیوان پودر ژلاتین :۲ قاشق غذاخوری شکر :۳ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی یا زعفرانی: ۱ لیوان 🔸اول پودر ژلاتین رو با اب سرد روی بخار کتری بزارید که شفاف بشه و شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بزارید شکر حل بشه .حالا اب هویج و بستنی رو با هم میکس کنید و ژلاتین و که کمی از حرارت افتاد رو بهش اضافه کرده هم بزنید و داخل قالب ریخته و بزارید یخچال تا حدود ۴ ساعت که خوب ببنده ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم گوشت چرخ کرده به مقدار لازم عدس دو فنجان نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم روغن یک فنجان کشمش یک فنجان پیاز یک عدد برنج ۴ پیمانه طرز تهیه دوفنجان عدس را با کمی نمک و ۳ لیوان آب و مقداری روغن میذاریم تا حدود نیم ساعت الی چهل دقیقه بپزد تا عدس تقریبأ بپزد و آب آن نیز تبخیر شود  گوشت چرخ کرده را با یک پیاز خرد شده و دو لیوان آب و نمک و زردچوبه میذاریم تا بپزه و آب گوشت تمام شود وقتی گوشت پخت و آبش تمام شد به آن روغن اضافه میکنیم و کمی فلفل قرمز و زعفران هم اضافه میکنیم و گوشت رو تفت میدیم آب عدسها رو خالی کرده و عدسها رو هم به گوشت اضافه کرده و دوباره تفت میدیم . کشمشها رو هم از قبل چندبار با آب گرم خیس کنید تا نرم شوند سپس در روغن تفت بدین. چهار پیمانه برنج را بعد از شستن، با چهار قاشق غذاخوری نمک حدود یک الی دو ساعت خیس می کنیم سپس آن را در آب جوش ریخته و بعد از اینکه نیمپز شد و آبکش می کنیم کف قابلمه روغن میریزیم و سیب زمینی قرار میدیم و لایه لایه برنج و مخلوط گوشت و عدس و کشمش رو میریزم . عدس پلو پخته شده را در یک دیس می کشیم. کمی از عدس پلو را زعفرانی می کنیم و با آن روی برنج را تزئین می کنیم . من مقداری از گوشت و عدس رو قبل از مخلوط کردن جدا تفت دادم و برای تزئین استفاده کردم و همچنین مقداری کشمش رو برای تزئین نگه داشتم. 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
اگر در خانه کیک درست می کنید برای پیشگیری از چسبیدن کیک به ته ظرف بهتر است2قاشق شکر را ته ظرف بپاشید. شکر رطوبت ظرف را جذب می کند و مانع از چسبیدن کیک به ظرف می شود
مواد لازم آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه (اگر کم شیرین دوست دارید میتونید نصف پیمانه بریزید) بکینگ پودر یک ق غ سر خالی شیر یک پیمانه وانیل نصف ق چ شیر یک پیمانه گلاب یک ق غ دارچین یک ق غ(اگر دارچین اضافه میکنید یک ق از آرد کم کنید) تخم مرغ سه عدد گردو و کشمش در صورت تمایل هرکدام نصف پیمانه 🧇🧇تخم مرغ و وانیل رو میزنیم تا کرم رنگ و پف دار بشه بعد شکر رو اضافه و همچنان زده تا شکر کاملا حل بشه بعد شیر و گلاب رو اضافه در نهایت مخلوط مواد خشک که الک کردیم رو اضافه میکنیم در این مرحله گردو و کشمش را با مواد هم زده تابه نچسب را روی حرارت قرار میدیم وقتی داغ شد با یک ملاقه کاما رو بریزید وقتی سطحش حباب دار شد برگردونید سمت دیگه.من کاملا بدون روغن درست کردم اگه دوست دارید میتونید تابه رو چرب کنید.
بشقاب_خوشمزه طرزتهیه: من به ماهی فقط و فقط نمک و فلفل سیاه و یه کوچولو زردچوبه میزنم یعنی خوووب با دست آغشته میکنم تا به خوردش بره این ماهی قزل هست که استفاده کردم فقط و فقط نمک و فلفل سیاه و آرد و‌یه کوچولو زردچوبه رو باهم مخلوط میکنم و به تمام سطح ماهی میزنم بعد از یه ساعت استراحت سرخ میکنم شمام این مدلی امتحان کنید حتما دوست خواهید داشت بعدش تو روغن داغ سرخ میکنم حالا اگه بخواین ماهی سوخاری داشته باشین بعد از اینکه فلفل و نمک زدین و استراحت دادین اول ماهی رو با آرد پوشش بدین بعد بندازین داخل تخم مرغی که با چنگال زدین و بعد داخل آرد سوخاری و سپس تو روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید . اگه رب انار دارین موقع سرو بزارین کنار ماهی یه قاشق بریزین روی ماهی و نوش جان کنید ترکیبش خیلی خوشمزه میشه 🔴🔴حتما بعد از خوردن ماهی گرمیجات بخورین مثل خرما یا چای نبات تا سردی ماهی رو بگیره ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾ ᯾❁ @fast_food ❁᯾