eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
⚕خانمها آلو بخورید ◽️آلو به هرشکل ضد یبوست ◽️شستشو دهنده روده ◽️ضد کم خونی است ◽️خوردن چند عدد آلو و آلو بخارا یک ساعت قبل از شام به تنظیم غلظت خون و کاهش چربی، لاغری و پیشگیری از سکته کمک می کند . .
مواد لازم کره نرم شده 190 گرم شکر 1 فنجان یا 220 گرم وانیل 1سر قاشق چایخوری تخم مرغ 3 عدد آرد 2 و 1/3فنجان یا 350 گرم شیر 1 فنجان یا 250ml شکلات تلخ 220 گرم خامه پرچرب 1 فنجان یا 250ml پودر نارگیل 1 فنجان طرز تهیه فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با کمی وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد پس از پخت،می گذاریم 5 دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود 20دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم نوش جان °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍰 مواد لازم:🍮 کره ۱۰۰ گرم شیر ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد شکلات سفید ۱۰۰ گرم رنده شده شکر ۱ لیوان آرد ۲ لیوان نشاسته نصف لیوان بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری وانیل سر قاشق چای خوری گردو ۱ کاسه سس شکلاتی و گردو برای رویش هر نوع میوه‌ی دلخواه برای تزیین روی کیک 🥧🥧🥧🥧 🧁دستورپخت 🧁 در یک کاسه تخم مرغ ها و کره رو میریزیم و خوب مخلوط میکنیم سپس شکر و شیر رو می ریزیم و به هم زدن ادامه می دیم مخلوط آرد , نشاسته و بکینگ پودر رو آروم آروم می ریزیم و مخلوط میکنیم. شکلات سفیده رنده شده و گردوی خرد شده رو می ریزیم قالب کیک رو چرب کرده و مایه کیک رو می ریزیم داخل فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرارش میدیم تابپزه وقتی سرد شد روش رو سس شکلاتی میریزیم و با گردو و میوه (دلخواه)تزیین میکنیم. ✦ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍨مواد لازم 🍥نشاسته گل یک پیمانه 🍥آب دوپیمانه.گلاب یک پیمانه 🍥شکر دوپیمانه 🍥ژله تمشک آبی دوبسته 🍥کره سی گرم 🍭قالب رو چرب کنید(قالب من قطرش۱۸ و قدش ۱۰سانت بود). پودرنارگیل خامه یا...برای تزیین همیشه نشاسته رو درآب سردحل کنید. کره باعث شفاف شدن مسقطی میشود 🍮خب بریم درستش کنیم نشاسته رو در آب حل کنید وازصافی عبورمیدهیم.درقابلمه ریخته وشکر رواضاف وهم بزنیدوقتی مخلوط شد پودرژله رواضاف و هم بزنیدحرارت را روشن کنیدومرتب هم بزنید تا کمی به غلظت برسددرادامه گلاب وکره رواضاف کنیدومرتب باحرارت کم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. مسقطی شما حاضراست نوش جان تا وقتی که کمی خنک بشه مرتب هم بزنید سپس درقالب بریزید و حداقل شش ساعت در یخچال بگذارید. من از ژله دیگری برای زیبایی وتزیین داخلش زدم °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍰🧁 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥯 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍛 😋 ▫️گوشت گوسفند ▫️کنگر پاک شده؛۱کیلو ▫️نعنا و جعفری سرخ شده:۲۰۰گرم ▫️پیاز ▫️آب غوره ▫️نمک و فلفل و زردچوبه 🔸ابتدا پیاز رو خرد کنیبن،تفت بدین،زردچوبه و فلفل برنیبن. گوشت رو تفت بدبن. سبزی سرخ شده رو اد کنیبن،بزارین بپزه. کنکر رو پاک کنیبن، تیغ هاش و بگیرین. بشورین تا گلش حسابی پاک بشه. خرد کنیین و سرخ کنین. در اواسط پخت به گوشت و سبزی اضافه کنیبن. در اواخر پخت غوره ی سرخ شده یا آب غوره رو اضافه کنیبن. نمک بزنین. °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥯 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍛 😋 ▫️گوشت گوسفند ▫️کنگر پاک شده؛۱کیلو ▫️نعنا و جعفری سرخ شده:۲۰۰گرم ▫️پیاز ▫️آب غوره ▫️نمک و فلفل و زردچوبه 🔸ابتدا پیاز رو خرد کنیبن،تفت بدین،زردچوبه و فلفل برنیبن. گوشت رو تفت بدبن. سبزی سرخ شده رو اد کنیبن،بزارین بپزه. کنکر رو پاک کنیبن، تیغ هاش و بگیرین. بشورین تا گلش حسابی پاک بشه. خرد کنیین و سرخ کنین. در اواسط پخت به گوشت و سبزی اضافه کنیبن. در اواخر پخت غوره ی سرخ شده یا آب غوره رو اضافه کنیبن. نمک بزنین. °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایتالیایی😋 برای میهمانی‌ها هم‌خیلی خوشگله👌❤️ 📍مواد لازم: 🥔سیب زمینی ۱ کیلو🍳زرده تخم مرغ ۲ عدد🧂نمک و فلفل🧀پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم🥚تخم مرغ کامل ۲ عدد🍞پودر سوخاری به میزان لازم اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید. °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایتالیایی😋 برای میهمانی‌ها هم‌خیلی خوشگله👌❤️ 📍مواد لازم: 🥔سیب زمینی ۱ کیلو🍳زرده تخم مرغ ۲ عدد🧂نمک و فلفل🧀پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم🥚تخم مرغ کامل ۲ عدد🍞پودر سوخاری به میزان لازم اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید. °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم کره نرم شده 190 گرم شکر 1 فنجان یا 220 گرم وانیل 1سر قاشق چایخوری تخم مرغ 3 عدد آرد 2 و 1/3فنجان یا 350 گرم شیر 1 فنجان یا 250ml شکلات تلخ 220 گرم خامه پرچرب 1 فنجان یا 250ml پودر نارگیل 1 فنجان طرز تهیه فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با کمی وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد پس از پخت،می گذاریم 5 دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود 20دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم نوش جان °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍰 مواد لازم:🍮 کره ۱۰۰ گرم شیر ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد شکلات سفید ۱۰۰ گرم رنده شده شکر ۱ لیوان آرد ۲ لیوان نشاسته نصف لیوان بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری وانیل سر قاشق چای خوری گردو ۱ کاسه سس شکلاتی و گردو برای رویش هر نوع میوه‌ی دلخواه برای تزیین روی کیک 🥧🥧🥧🥧 🧁دستورپخت 🧁 در یک کاسه تخم مرغ ها و کره رو میریزیم و خوب مخلوط میکنیم سپس شکر و شیر رو می ریزیم و به هم زدن ادامه می دیم مخلوط آرد , نشاسته و بکینگ پودر رو آروم آروم می ریزیم و مخلوط میکنیم. شکلات سفیده رنده شده و گردوی خرد شده رو می ریزیم قالب کیک رو چرب کرده و مایه کیک رو می ریزیم داخل فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرارش میدیم تابپزه وقتی سرد شد روش رو سس شکلاتی میریزیم و با گردو و میوه (دلخواه)تزیین میکنیم. ✦ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍨مواد لازم 🍥نشاسته گل یک پیمانه 🍥آب دوپیمانه.گلاب یک پیمانه 🍥شکر دوپیمانه 🍥ژله تمشک آبی دوبسته 🍥کره سی گرم 🍭قالب رو چرب کنید(قالب من قطرش۱۸ و قدش ۱۰سانت بود). پودرنارگیل خامه یا...برای تزیین همیشه نشاسته رو درآب سردحل کنید. کره باعث شفاف شدن مسقطی میشود 🍮خب بریم درستش کنیم نشاسته رو در آب حل کنید وازصافی عبورمیدهیم.درقابلمه ریخته وشکر رواضاف وهم بزنیدوقتی مخلوط شد پودرژله رواضاف و هم بزنیدحرارت را روشن کنیدومرتب هم بزنید تا کمی به غلظت برسددرادامه گلاب وکره رواضاف کنیدومرتب باحرارت کم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. مسقطی شما حاضراست نوش جان تا وقتی که کمی خنک بشه مرتب هم بزنید سپس درقالب بریزید و حداقل شش ساعت در یخچال بگذارید. من از ژله دیگری برای زیبایی وتزیین داخلش زدم °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍰🧁 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥯 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍛 😋 ▫️گوشت گوسفند ▫️کنگر پاک شده؛۱کیلو ▫️نعنا و جعفری سرخ شده:۲۰۰گرم ▫️پیاز ▫️آب غوره ▫️نمک و فلفل و زردچوبه 🔸ابتدا پیاز رو خرد کنیبن،تفت بدین،زردچوبه و فلفل برنیبن. گوشت رو تفت بدبن. سبزی سرخ شده رو اد کنیبن،بزارین بپزه. کنکر رو پاک کنیبن، تیغ هاش و بگیرین. بشورین تا گلش حسابی پاک بشه. خرد کنیین و سرخ کنین. در اواسط پخت به گوشت و سبزی اضافه کنیبن. در اواخر پخت غوره ی سرخ شده یا آب غوره رو اضافه کنیبن. نمک بزنین. °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
لوبیا چشم بلبلی آب پز مرغ نگینی شوید پیاز زعفران کره پیاز رو خورد میکنیم بعد مرغ نگینی رو بهش اضافه کرده با زعفران و نمک سرخ میکنیم با شعله کم ،بعد لوبیا و شوید خشک یا تازه رو اضافه کرده و تفت میدیم ،،،برنج ابکش رو لایه ب لایه میریزیم و در اخر کره و زعفران رو روی مواد ریخته تا دم بیاد ادویه غالب زعفران هست پس خسیس نباشید تو استفادش😉 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
پُشتِ هَر پَنجَره باشَم نَظَرَم خیره به توست دَر نِـگـاهَــم تـو فَـقَــط مَنـظَـــرهٔ دِلخـواهــی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ 6 و یا به تعداد نفرات نمک 1 ق غ فلفل کاپیا خرد شده (فلفل ترکیه ای) 3 عدد گوجه فرنگی گیلاسی ریز خرد شده به دلخواه سوسیس، ذرت، فلفل سبز (من امروز استفاده نکردم) 1 استکان سوجوک رنده شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) حدود1 استکان اسفناج ریز خرد شده پنیر پیتزا رنده شده، به دلخواه پنیر چدار ابتدا تخم مرغ ها و نمک را 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. اسفناج ها را اضافه کنید و هم بزنید. کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و گرم کنید. تخم مرغ های زده شده را داخل ماهیتابه بریزید 2 دقیقه با در بسته بپزید سپس گوجه فرنگی و فلفل قرمز خرد شده و سوجوک رنده شده و پنیر پیتزا را اضافه کنید و مجدد در ماهیتابه را بذارید. وقتی پنیر پیتزا آب شد روی املت جعفری خرد شده بپاشید و برش بزنید و سرو کنید. نوش جان °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از راهنمای دوره
غَـمِ دِلتَنگـیِ تو روضـهٔ هَـر جُمعـهٔ ماست اشکِ این روضه عَجَب طَعمِ جُدایی دارَد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسکار راحت ترین وخوشمزه ترین ساندویچ به ایشون تعلق میگیره 🌯🍗مخصوص روزهایه که وقت نداری غذا بپزی بهترین گزینه ست 😋🍗🍗😋 موادی که لازم داریم 😍(برای ۲تا ساندویچ) کاهو : ۱۰برگ مرغ پخته :نصف یه سینه کامل خیارشور:۲عدد متوسط سیب زمینی پخته :۱عدد متوسط سس فرانسوی :۳ق غ سس خردل :۲ق غ نمک وفلفل وشوید آبلیمو :نصف یه لیمو . °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکسری رنگ عذا میریزن که خوشرنگ بشه اما همین ابلیمو و نمک رنگشو قشنگ میکنه.از سرکه سیاه هم میشه استفاده کنید.سرکه ولرم باشه بهتره زودتر میرسه اما سرد هم باشه عیبی نداره. موادلازم کلم قرمز متوسط یک عدد سرکه سفید دو لیوان اب سه چهارم لیوان نمک دو قاشق شکر یک قاشق سیر چند حبه فلفل تند کلم رو خرد کنید بعد بگدارید کامل خشک بشه سپس بریزید تو کاسه ای یک قاشق نمک و سه قاشق آب لیمو روش بریزید ومخلوط کنید تا نمک آب بشه (آب لیمو برای رنگ ترشی میزنیم وقتی آب بندازه آبشو دور میریزیم تو طعمش تاثیری نداره) ویکساعتی با همون نمک کنار بزارید تا آب بندازه تو این فاصله سه چهارم لیوان آب دولیوان سرکه ویک قاشق نمک و یک قاشق سرخالی شکر بریزید وبزارید چند جوشید خاموشش کنید بعد از یکساعت کلم رو از صافی رد کنید تا آبی که انداخته ازش جدا بشه بعد بریزید تو شیشه و یا ظرف مورد نظر مابینش سیر و فلفل تند بگدارید. بعد از اینکه ترشی رو انداختی هر نوع ترشی که باشه بعد یکی دو روز ازش بچشید اگه کم نمک بود نمک اضافه کنید نمک تو رنگ و طعم ترشی خیلی موثره ✦ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
600 گرم گوشت چرخ شده شده 1 عدد تخم مرغ 3-4 تکه خرده نان باگت خشک 1 عدد پیاز 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ آویشن 1 ق چ زیره سبز 2 ق غ بادمجان (می توانید کباب کنید) 1 عدد پیاز 5-6 عدد فلفل 1 ق غ رب گوجه فرنگی پوره گوجه فرنگی 3-4 گرم جعفری روغن زیتون 2 عدد گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه ای و سایر مواد تشکیل دهنده اضافه کنید و با روغن تفت دهید. مخلوط بادمجان کباب یا سرخ شده را ساطوری کنید تا ریز شود به باقی مواد اضافه کنید و کف ظرف فر بریزید و کبابها را بر روی آنها بگذارید و نیز تکه های گوجه فرنگی را بین انها و در 20 دقیقه در دمای 200 درجه از پیش گرم شده داخل فر بگذارید، کبابها را در ابتدا 15 دقیقه قبل از اینکه داخل فر بگذارید سرخ کنید. °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم خمیر: کره 20 گرم روغن مایع 80 گرم تخم مرغ 1 عدد خمیر مایه 1 ق غ بیکینگ پودر 1 ق م وانیل کمی خامه صبحانه 100 گرم هل 1 ق چ آب جوش 1/3 پیمانه آرد حدود 350 گرم همه مواد بجز آرد رو ترکیب کنید آرد بریزید تا خمیرتون جمع بشه و توی کاسه در بسته به مدت 1 ساعت استراحت بدید مواد لازم مغز: کره 100 گرم پودر قند 1 پیمانه آرد تفت داده 1 پیمانه مغز گردو 2/3 پیمانه هل،دارچین،جوز هندی طرز تهیه: گردو رو خرد کنید وهمه مواد رو ترکیب کنید تا حالت شنی به خودش بگیره خمیرتون رو دو تکه کنید.خمیر رو کف قالب پهن کنید و 2/3 از مغزی رو بریزید روی خمیر حالا خمیر دوم رو روی مغزی بزارید باقی مواد رو روی خمیر بالایی بریزید و کمی فشرده کنید خمیر رو به مدت 30 دقیقه استراحت بدید در فر 190 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾