eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم: ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یا ژامبون گوشت سس گوجه فرنگی (نانان بربری)_یا پیراشکی پنیر پیتزا درصورت تمایل : قارچ_ فلفل دلمه ای _سوسیس_گوجه_ژامبون سرخ شده طرزتهیه: در ابتدای کار فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و روشن کنیدداخل ماهیتابه که روغن داغ شده گوشت بریزید و سرخ کنید وقتی گوشت تغییر رنگ داد سس قرمز رو اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید * نان بربری رو داخل ظرف مناسبی رو کامل میپوشنیم و گوشت سرخ شده و مابقی مواد روی نان میریزیمسس گوجه فرنگی میریزیم و باز لایه ای نان بزارید و پنیر پیتزا میریزیمخمیر را به ۸ قسمت قسمت و به شکل مثلثی شکل برش بزنید و پنیر ریحان خشک روی آن بریزید۱۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
‌🍘 ‌ 100 گرم بادام خام 1 قاشق چایخوری شربت آگاو (جایگزین: عسل طبیعی) 1 قاشق چایخوری حلوا ارده برای تزیین و خوشگلیش (اختیاری) 40 گرم شکلات تلخ ‌ ‌ 💢من بادام خامو ده دقیقه توی ابجوش گذاشتم تا بتونم راحت پوستشو جدا کنم و بعدش خرد کردم. بادام ، شربت آگاو و ارده ی رنده شده رو مخلوط کردم ، ورز دادم. توپ های کوچکی به اندازه ی یه گردو با مواد درست کردم. به مدت 2 ساعت گذاشتمش توی فریزر تا استراحت کنه. شکلاتمو به روش بنماری آب کردم و توپامو تا نصف داخلش فرو کردم و گذاشتم ببنده و بعد اماده ی سرو شدن. ‌ ‌ ‌منبع👈mutfaktayusufvar ترجمه👈‌ashpazi.majlesii ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از 
بپذیر و بگذر و دوباره بساز....❤️🍃 --•-•-•-------❀•♥•❀ --------•-•-•-- @bigharare_delha
دسر مواد لازم: شیر2پیمانه _نشاسته گل 2قاشق غذاخوری _شکر 1/2 پیمانه _وانیل 1/4 قاشق چایخوری _پودر نارگیل برای تزیین_خامه برای تزیین طرز تهیه : 1- ابتدا نشاسته گل را داخل شیر سرد حل کرده و از صافی رد کنید. سپس شکر را نیز به این ترکیب بیافزایید. مخلوط را روی گاز با حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید. 2- ترکیب شیر، نشاسته و شکر را آنقدر حرارت دهید تا به غلظت مناسب رسیده و بوی خامی نشاسته از بین برود. در این مرحله عجله نکنید و شعله را بالا نکشید. زیرا در این صورت این ترکیب خیلی زود غلیظ می شود، در حالی که نشاسته همچنان مزه خامی می دهد. 3- وقتی مخلوط به غلظتی شبیه به فرنی رسید کره خیلی کم به آن اضافه کنید. بعد از آنکه کره آب شد، شعله را خاموش کرده و انیل را نیز به مواد بیفزایید. 4- داخل قالب مورد نظر را آب بزنید به طوری که نمناک باشد. سپس مایع را داخل آن ریخته و به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد. 5- بعد از گذشت این زمان، از قالب خارج کرده، برش بزنید و داخل پودر نارگیل بغلطانید. روی لایه اولی خامه گذاشته و بعد یک برش دیگر از دسر را بگذارید. وروی آن را با شکلات آبکرده و میوه تزئین کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم گوشت چرخ کرده 100 گرم گردو کوبیده شده 50 گرم پیاز رنده شده نصف پیمانه برنج پخته شده 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد عصاره گوشت الیت 1 عدد نمک - ادویه به میزان لازم گردو‌ها را له كنيدسپس برنج ، پياز و گوشت چرخ‌كرده را به آن بيافزاييد و كاملا ورز دهيددر پايان نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌مرغ و عصاره گوشت را به آن اضافه كنيد و به اندازه شيريني گردويي درست كرده در تابه همراه روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥧 برای درست کردن کدو حلوایی بعداز خرد کردن پوستشو با پوس کن گرفتم بعد داخل تابه یه کره پنجاه گرمی آب کردم یک سوم لیوان آب ریختم کدو حلوایی خرد شده رو چیدم دوتکه نبات گذاشتم روش شیره ی انگور ریختم در ظرف گذاشتم با حرارت خییلی کم حدود یه ساعت بعد در ظرف برداشتم تا اگه آبی مونده بخار بشه موقع سرو توی ظرف چیدم توی شهد ته تابه کمی پودر هل ریختم و شهدمو روی کدو حلوایی ریخته با گردو وپسته و پودر گل سرخ تزیین کردم. به جای نبات میتونین کمی شکر روش بپاشین . اگه کره نداشتین میتونین کمی روغن بریزین. موقع سرو میتونین پودر دارچین بریزین یا توی تابه چوب دارچین بزارین ᯾❁ @fast_food ❁᯾
طبقه اول من از کیک شکلاتی استفاده کردم که پودرش کردم.. اما دستور اصلی از مواد پایین استفاده شده بیسکویت پتی بور ۲۵۰ گرم پودر کاکائو ۳ ق م شیرعسلی ۳ الی ۴ ق غ یا ۴ ق غ شیر مایع یک سوم لیوان کره ذوب شده طبقه دوم : شیرعسلی نصف قوطی پنیر کیبی ۵ عدد (یا هر پنیر خامه ای دیگه ۵ق غ سرپر ) شیرسرد نصف لیوان خامه صبحونه ۱۵۰ گرم پودر کرم کارامل یک عدد و نصف (من دو عدد کامل ریختم) دریم ویب(پودر خامه) ۲ عدد طبقه اول همه مواد رو با هم مخلوط کرده و نصفشو توی پیریکس میریزیم سپس طبقه دوم رو همه مواد در میکسر ریخته و نصف مواد خامه ای روی مواد بیسکوییتی میریزیم و دوباره مواد بیسکوییتی و در اخرین لایه مواد خامه ای. برای تزیین شکلات مالتیزر میزاریم و پودر کاکایو روش الک میکنیم میزاریم سه الی چهار ساعت بمونه این دسر بسیار‌خوشمزه ست نکته :مواد طبقه دوم که میکس کردین پنج تا ده دقیقه زمان بدین تا غلیظ بشه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مربا به به" ها رو بعد از شستن وتمیز کردن به شکل دلخواه برش بدید (البته به"باید شیرین باشه چون به" ترش یا ملس موقع پخت وا میره) داخل قابلمه‌ای که بهتره جنسش مس باشه آب ریخته و بزارید تا بجوش بیاد بعد به"‌های خرد شده رو همراه با یک لیوان شکر داخل اب جوش ریخته و به مدت تقریبا ده دقیقه بپزید(که اینم بستگی به به"هاتون داره که زود پخت باشه یا نه باید موقع پخت زود زود تست کنید) بعد از نیمه پخت شدن به" ها بقیه ی شکر رو اضافه کنید زیر قابلمه شعله پخش کن ودرب ظرف رو بزارید تا وقتی که رنگش به رنگ دلخواهتون برسه . اگر در حین پخت شیره مرباتون غلیظ شد ورنگش روشنتر بود میتونید آب جوش اضافه کنید ودر نهایت بعد از تمام شدن وغلیظ شدن شیره شعله گاز رو خاموش کنید و بزارید یک شب داخل همون ظرف بمونه بعد به ظرف مورد نظرتون منتقل کرده و در یخچال یا در فریزر به مدت طولانی نگهداری کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🔸اسفناج: نیم کیلو 🔸پنیر صبحانه: 100 گرم 🔸نان تست: به مقدار لازم 🔸پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری 🔸نمک و ادویه و زردچوبه: به مقدار لازم 🥯🥯🥯 🧅پیازهای نگینی خرد شده را با نمک و ادویه و زردچوبه تفت دهید. اسفناج های پخته شده را درون پیاز تفت دهید. ساندویچ میکر را گرم کنید. نان تست را درون ساندویچ میکر قرار دهید. پنیر صبحانه را رنده کنید. مقداری اسفناج را روی نان تست قرار داده و پخش کنید. پنیر صبحانه را روی اسفناج ها ریخته و نان تست را روی آن قرار دهید. درب ساندویچ میکر را بسته و برای 5 دقیقه بگذارید بماند. این ساندویچ یک شام سبک، عالی و مقوی مخصوصا برای بچه ها است. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم : آرد سفید ۱ و ¾ پیمانه تخم مرغ درشت ۱ عدد عسل ۲ قاشق غذاخوری جوش شیرین ¼ ق مرباخوری ملاس ⅓ پیمانه ( ¼ پیمانه شکر قهوه‌ای + ۲ ق غ شکر قهوه‌ای + ۲ ق غ آب ) پودر زنجبیل ۱ ق مرباخوری پودر دارچین نصف ق مرباخوری پودر میخک ¼ ق مرباخوری وانیل ¼ ق مرباخوری کره نرم شده در محیط ۶۰ گرم . طرز تهیه : کره و عسل با میکسر بزنید تا یکدست بشه بعد تخم مرغ و ملاس اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید سپس ادویه ها و در آخر آرد طی ۳ مرحله اضافه کنید تا خمیر کوکی جمع بشه میتونید در آخر با کمک قاشق یا دست مخلوط کنید.خمیر نهایی خیلی کم چسبانکه .توی پلاستیک فریزر بزارید و حداقل برای ۱ساعت بهش استراحت بدید . سپس سطح کار آرد پاشی کنید به قطر نیم سانت پهنش کنید و کاتر دلخواه بزنید. کف قالب با کره کمی چرب کنید . در فر گرم با درجه ۲۰۰ بمدت ۱۵ دقیقه بپزید.عطرش مدهوش تون می‌کنه اگر نرم دوست داشتین زود بزارین توی ظرف درب دار. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🔶مواد مورد نیاز: ▫️سینه مرغ ۴۰۰ گرم ▫️نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ▫️پیاز خرد کرده ۱ عدد متوسط ▫️سس سالسای تند یک‌سوم پیمانه ▫️تورتیلا یا نان لواش به میزان لازم ▫️فلفل دلمه‌ای خرد کرده ۱ عدد متوسط ▫️پنیر موزارلای رنده کرده ۱ پیمانه ▫️گشنیز تازه خرد کرده ۱۰۰ گرم ▫️آبلیمو ترش از ۱ عدد ▫️روغن زیتون به میزان لازم 🌯طرز تهیه: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.آن‌گاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید.سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید.حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید.اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمه‌ای رویش قرار دهید.حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید.سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید.اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید.حالا روی تاکیتو‌ها را به روغن آغشته کنید.سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته شود.اینک به همراه سس سالسا سرو کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
موادلازم تخم مرغ 3عدد،آرد 2/5ليوان،شکر1 ليوان،شیر1ليوان،روغن مایع نصف پیمانه،بکینگ پودر 1 ق غ،وانیل1ق م يا هم اسانس وانيل،كنجد بميزان لازم طرز تهیه تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم و كنجد پاشيديم میریزيم و روي احاق شعله پخش كن قرار داده قالب يا قابلمه را ك مواد رو ريختيم روي اجاق قرار ميدهيم بعد با خلال دندان چك كرده از رو اجاق برداشته نوش جان ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم: آرد سفید ۵ پیمانه (۶٨٠ گ) بیکینگ پودر ١ و ١/۴ ق چ زنجبیل یا هل یک ق غ(من هل زدم) تخم مرغ ٣ تا بزرگ شکر دانه ریز ١ پیمانه(٢۴٠ گ) روغن مایع ١ پیمانه(٢٢۵ گ) وانیل ١ ق چ(من اسانس هل زدم) شکلات و پودر پسته برای تزیین دمای ١٧٠ سانتیگراد مدت ١٠ الی ١٢ دقیقه اول از همه آرد و بیکینگ پودر و زنجبیل رو با هم مخلوط و الک میکنیمو میزاریم کنار، بعد تخم مرغ رو به همراه شکر خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد وانیل و روغن روبهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مایعات اضافه میکنیم تا خمیر بدست بیاد و خمیر رو حدود ١ دقیقه ورز میدیم تا یکدست بشه و بعد مدل میدیم و داخل فر میزاریم و وقتی خنک شدن با شکلات تزیین میکنیم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
لامصب این دلتنگی جوریه که انگار دوست داری خودتو با سیم خاردار بپیچی تا ی لحظه ببینیش...
ɴo ɢυɴ'ѕ ɴeeded Gιve тнeм ғαlѕe нope αɴd тнey're deαd اسلحه برای کشتن مناسب نیست امید الکی بدید خودش میمیره💭🥀 ♡ 🌸✨ @shamimeh_gole_narges
مواد لازم موز : 2 عدد بيسکوئيت پتی بور : 1 بسته پودر نارگیل : 1 پیمانه شکلات تخته ای : 100 گرم طرز تهیه : ابتدا موز ها رو با چنگال پوره میکنیم و بعد پودر نارگیل رو اضافه و مخلوط میکنیم. سپس بيسکوئيت های پتی بور رو پس از آسیاب کردن به مواد اضافه و مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد.از خمیر به اندازه یه گردو برداشته و با دست شکل میدیم، و به مدت نیم ساعت داخل فریزر میذاریم.در این فاصله شکلات تخته ای رو خرد و بن ماری میکنیم و سپس مواد آماده شده رو از فریزر خارج میکنیم و داخل شکلات بنماری شده میغلتونیم و درنهایت روشون رو با مغز دلخواه تزئین میکنیم.اینجا از بادام هندی استفاده شده و روشون دوباره با شکلات بصورت خطی تزئین شده. به همین سادگی میتونین شکلات های دست‌ساز خونگی و خوشمزززه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از 
خوشبختی سراغِ كسایی ميره كه بلدن بخندن :) 🌸✨ @bigharare_delha
من یک پیمانه ارد رو توی تابه تفت دادم تا طعم خامیش بره.و بعد الک کردم. نصف پیمانه بیشتر روغن جامد و مایع مخلوط بهش اضافه کردم.یعنی جمعا روغن تقریبا سه چهارم پیمانه بود.ارد الک شده رو مجدد ریختم توی تابه و بهش کمی پودر هل زدم و دوباره با روغن تفت دادم. شربت اماده شده رو کم کم اضافه کردم و تا حدی ک شیرین بشه و حلوای نرم و خوبی بدست بیاد.توی تابه حسابی هم زدم تا حلوا کاملا بپزه.شربت به این صورت بود.یک پیمانه شکر و یک پیمانه اب رو روی حرارت گذاشتم تا جوش بیاد و شکر حل بشه. بعد گلاب و زعفرون دم کشیده رو اضافه کردم و خاموش کردم... حالا حلوای اماده شده رو روی نان میکادو ریختم و رول کردم و نیم ساعت توی یخچال گذاشتم تا خودشو بگیره.و بعد با چاقوی اره ای برش زدم. حلوا داغ باشه نون نرم میشه و راحت رول میشه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🫕ماست ته چین هر چه‌ غلیظ و ترش‌تر باشد، مایه بهتری به شما می‌دهد. 🫕اگر ماست چکیده ترش ندارید، کافی است یک یا دو ساعت قبل از شروع پخت، ماست معمولی را داخل یک لیوان بریزید و بیرون از یخچال قرار دهید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
دسر کدو حلوایی ۳۰۰ گرم کدو حلوایی ۱/۵ لیوان شکر ۱ عدد چوب دارچین ۴-۵ عدد میخک طرزتهیه: کدو رو به پهنای دلخواه خرد کنید. روی آنها شکر بریزید و یک شب استراحت دهید هم شکر به خورد کدو میره هم خوشمزه تر میشه. در طول این مدت شکر آب می اندازد ، بدون اینکه درب آن را ببندید روی اجاق بگذارید ، چوب دارچین و میخک را اضافه کنید. حدودا ۲۰-۱۵ دقیقه میپزد. اگر درب قابلمه را بگذارید شربت غلیظ نمیشود و مثل آب باقی میماند. روی حرارت متوسط بپزید و در طول پخت هم نزنید تا تغییر شکل ندهد. سپس در یک ظرف مناسب بریزید و در یخچال بگذارید و موقع سرو روی آن پودر پسته یا گردو بپاشید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
یک کیلو سیب زمینی،شیر،جعفری خرد شده یک پیمانه،پیازچه یک پیمانه،فلفل دلمه نصف یک عدد،تخم مرغ یک عدد،پنیر پیتزا،سس بشامل نمک ، فلفل ، پودر سیر سیب زمینی ها و خرد کردم و گذاشتم با شیر و ادویه ها کاملا بپزه و شیر تبخیر بشه.مقدار شیر به اندازه ای باشه که روی سیب ها بگیره.فلفل دلمه رو توی کره تفت دادم وقتی خنک شد با تخم مرغ و پیازچه و جعفری مخلوطش کردم. وقتی سیب زمینی ها پخت با گوشت کوب لهش کردم و مخلوط سبزیجات و تخم مرغ رو بهش اضافه کردم.ظرف مناسب فر انتخاب کردم .نصف پوره رو کف ظرف پهن کردم و روش رو با سس سفید پوشوندم و نصف دیگه ی پوره رو روش ریختم و دوباره پهن کردم.با سس سفید و پنیر پیتزا کاور مردم و توی فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گذاشتم و تمااااام بچه ها جامبوها واسه تزیین هست و اختیاریه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
اول ژله قرمز رنگ رو توی لیوان ریخته وبا استفاده از یک تکیه گاه کج داخل یخچال قرار دهید. وقتی بست ژله آلورا را با شیر یا بستنی درست کنید و قسمت خالی لیوان بریزید. به همین راحتی، یه ژله شیک خواهید داشت. نوش جان ᯾❁ @fast_food ❁᯾
عـاقبت‌رو‌مۍ‌شـود‌دسـتم ‌ورسـوا‌مۍ‌شـوم بسـڪہ‌از‌تــو‌مـو‌بہ‌مـو در‌‌شـعرهـایم‌گـفته‌ام...
🍥مواد لازم : ▫️نمك و فلفل قرمز به اندازه نیاز ▫️زعفران دم كرده چهار قاشق غذاخوری ▫️آب پياز شش قاشق غذاخوری ▫️آبليمو شش قاشق غذاخوری ▫️روغن مايع يك‌ چهارم پيمانه ▫️فيله ماهی ۱ كيلو، خرد شده 🐟طرز تهیه : روغن، آبليمو، آب پياز و زعفران را مخلوط كرده و حسابي روی آن نمك و فلفل بپاشيد.تكه‌هاي ماهي را كاملا خشك كرده و داخل مايه روغن بريزيد و حداقل يك ساعت صبر كنيد تا ماهي طعم بگيرد.ماهي‌ها را به سيخ كشيده و روي زغال كباب كنيد تا هر دو طرف آن برشته و طلايي شود. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍴 🍃برای خوش طعم کردن کباب ران مرغ، از چاشنی رازیانه و سیر استفاده کنید. برای این منظور، 1.5 قاشق غذاخوری سیر رنده شده، 1.5 قاشق چایخوری تخم رازیانه، 4/3 قاشق چایخوری آویشن و 4/3 قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک و نیم قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. شیارهای داخل ران ایجاد کنید. این مواد را به مرغ بزنید و 4 ساعت در یخچال نگهدارید. سپس کباب کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾