eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🫗 😋 ▫️100 گرم فندق خام ▫️خرمای بدون هسته یک پیاله ماست خوری ▫️شیر 1/3 لیوان یا کمی بیشتر ▫️3 قاشق سوپخوری شکر قهوه ای یاپودر قند ▫️3 قاشق سوپخوری پودر کاکائوی مرغوب ▫️وانیل کمی 🔸اول ازهمه ۱۰۰گرم فندق خام را گذاشتم داخل فر ۱۸۰درجه تاده دقیقه بماند وبرشته شود.مواظب باشید تا خیلی قهوه ای نشود چون زیاد بماند میسوزه وبدمزه میشه.از داخل فربیرون آورده وداخل دودست به هم بمالین تاپوست قهوه ای جدا شود.وقتی خوب پوستشون راگرفتین بریزین داخل غذاساز قوی وبذارین حسابی آسیاب بشه گاهی غذاساز را خاموش و دوباره بهم بزنید تا خوب له شود و یکم به روغن بیفتد. یک پیاله ماست خوری خرمای بدون هسته را بهش اضافه میکنیم ومرتب بهم میزنیم. سه قاشق پودر کاکائوی مرغوب (پودر کاکائوی من تیره بود شما رنگ روشنش را انتخاب کنید)و۱/۳لیوان شیر وکمی وانیل بهش اضافه میکنیم و خوب میکس میکنیم.اگه خیلی سفت بود یکم دیگه شیر بهش اضافه میکنیم من سه قاشق هم شکر قهوه ای بهش اضافه کردم تا شیرین تر بشه به این ترتیب نوتلای سالم ما آماده هست. ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
من خود به سر ندارم دیگر هوایِ سامان؛ گردون کجا به فکرِ سامانِ من بیفتد...؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرین عسل😋 مواد لازم🔻 💜یک بسته پودر ژله آلوئه ورا 💜1/3لیوان آب 💜یک قاشق غذاخوری عسل 💜حدود 20عدد بیسکوییت گرد 💜150گرم شکلات تخته ای 💜یک قاشق غذاخوری روغن مایع طرز تهیه🔻 همون طور که دیدید ابتدا پودر ژله آلوئه ورا را با آب مخلوط کردم و روی حرارت کتری گذاشتم تا خوب حل بشه وقتی حل شد یک قاشق عسل بهش اضافه کردم و از حرارت برداشتم با همزن حدود 10دقیقه زدم تا مثل خامه فرم بگیره و سفید و کش دار بشه داخل قیف ریختم و بین دوتا بیسکوییت قیف زدم و بیسکوییت ها رو روی هم فشار دادم شکلات تخته ای را روی بخار کتری اب کردم و یک قاشق روغن مایع اضافه کردم وقتی از حرارت افتاد و سرد شد بیسکوییت ها رو داخلش غلطوندم شکلات داغ باشه مایع سفید رنگ رو آب می‌کنه و کارتون خراب میشه اجازه بدید کمی بمونه تا کاکائو روی شیرین عسل سفت بشه میتونید تو یخچال هم بزارید و بعد نوش جان کنید از من حدودا 12عدد شیرین عسل شد یعنی طعمش با نمونه بازاری هیچ فرقی ندارن بلکه خوشمزه تر هم هست. ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍾😋 ▫️ساقه کرفس / 2 عدد ▫️پیازچه / 50 گرم ▫️جعفری(ریز خرد شده) / یک قاشق غذاخوری ▫️خیارشور (چرخ شده) / یک سوم پیمانه ▫️تخم مرغ آب پز / 2 عدد ▫️سس مایونز / 2 پیمانه ▫️روغن زیتون / یک پیمانه ▫️سرکه سفید / یک چهارم پیمانه ▫️فلفل قرمز / یک سوم پیمانه ▫️نمک / به میزان لازم 🔸ابتدا ساقه کرفس، پیازچه و جعفری را خوب ریز و خرد نمایید. خیارشور را بسیار ریز رنده کنید. تخم مرغ های آب پز شده را نیز ریز رنده کنید. بعد در یک ظرفی سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید. سپس مواد بالا را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. می توانید به مواد بالا سس قرمز هم اضافه نمایید. موارد استفاده این سس فقط مخصوص سالاد نبوده بلکه به غذاهای دریایی طعم بسیار لذیذی می دهد ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانتی(غذای ترکی)😋 مواد لازم برای خمیر🔻 2 عدد تخم مرغ 3 لیوان آرد 5-6 ق غ آب 1 ق م نمک برای داخل مانتی🔻 200_150 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز رنده شده(آب پياز را بگيريد) نمک و ادویه های دلخواه برای روی مانتی🔻 ماست سیر دار کره را آب کرده کمی رب گوجه فرنگی و پودر فلفل قرمز اضافه کنین و كمى تفت بديد طرز تهیه🔻 مواد خمیر را با هم مخلوط کنید آب را در آخر با کنترل بریزید خمير تقريبا سفتى ميشود. و خیلی خوب و به مدت زیاد ورز بدید تا خمیر یکنواختی به دست بیاد. روی خمیر را بپوشانید نیم تا یک ساعت استراحت بدین.به 4 چانه تقسیم کنید. زیر و روی چانه ها آرد بپاشید و باز کنید.خیلی نازک و یا خیلی ضخیم نباشد. گوشت چرخ کرده ، پیاز ، نمک و ادویه ها را با هم مخلوط کنید و ورز بدیدخمیر را به شکل مربع برش بزند و از مواد گوشتی وسط خمیر بذارید و از کناره ها به هم بچسبانید و در بشقاب بذارید.برای اینکه به ظرف نچسبند میتوانید کمی آرد کف ظرف بپاشید.در روغن فراوان سرخ کنید و روی مانتی ماست و سس فلفل را بریزید. ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم: آرد یک پیمانه و سه چهارم پیمانه[ 1+3/4] شکر یک پیمانه و سه چهارم پیمانه[1+3/4] پودر کاکائو سه چهارم پیمانه[3/4] نمک یک پنس جوش شیرین یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری تخم مرغ سه عدد کوچک وانیل نصف ق جایخوری شیر سه چهارم پیمانه[3/4] روغن یک دوم پیمانه[1/2] آب جوش نصف پیمانه[1/2] طرز تهیه: کل مواد خشک رو باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید. فر رو رو دمای 180دقیقه روشن کنید. تخم مرغ وانیل وشکر رو باهمزن دستی یا برقی مخلوط کنید بعد روغن و شیر رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن بعد مواد خشک رو در سه مرحله اضافه کنید و با همزن خاموش هم بزنید بعد بادور کند همزن بزنید و درآخرم نصف لیوان دسته دار آبجوش به مواد کیک اضافه کنید و با دور تند هم بزنید مواظب باشید نسوزید بعد بریزید داخل قالب که کاغذ روغنی انداختید سایز قالب[20یا22یا23] بزارید فر رو دمای 170 بمدت یک ساعت دمای فرها فرق میکنه بعد از 50دقیقه کیکتون با خلال چک کنید تا نسوزه بعد از خنک شدن دورهای قالب رو آزاد کنید و کیک رو بیرون بیارید و بزارید تا خنک بشه. بعد 100گرم شکلات شیری قهوه ای رو بن ماری کنید و 100گرم خامه هم دمای محیط رو بهش اضافه کنید و کیک رو برش بزنید و شکلات رو بریزید روی کیک وقتی شکلات خودشو گرفت با کرم لوتوس و نوتلا تزیین کنید ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
اگر بادمجون دوست دارید این کوفته خوشمزه رو حتما درست کنید که عاشقش میشید دو تا بادمجون متوسط پوست بگیرید نمک بزنید ی ساعتی بمونه بعد ابکشی کنید تو میکسر بادمجونها خردشده بعلاوه ی پیاز بعلاوه ۳تا ۴تا دونه سیر رو پوره کنید ۳۰۰گرم گوشت چرخکرده رو بعلاوه نمک فلفل زردچوبه اضافه ی چند تا پالس بزنید تا کامل یکدست بشن دو قاشق ارد نخودچی هم بریزید بعد به شکل قلقلی های کوچک در بیارید و تو تابه سرخش کنید بعد از تابه در بیارید تو همون تابه ی پیاز نگینی خرد کنید کمی سبک و طلایی شد پوره دوتا سه تا گوجه اضافه بهش کمی رب اضافه کنید تفت بدید حسابی و بعد کمی اب جوش اضافه کنید بجوش اومد کوفته ها رو بندازید توش بزارید با حرارت ملایم سس غلیظ و کوفته ها مزه دار بشن (نمک فلفل سس هم اندازه کنید ) ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾᯾❁ @fast_food ❁᯾
. شکلات سفید با کمی وانیل بن ماری کردم کمی داخل قالب شکلات ریختم که ته قالب رو بگیره بعد خرما رو بدون هسته روی شکلات گذاشتم و دوباره شکلات ریختم و چند ضربه تا یکنواخت بشه و بعد داخل یخچال یا فریزر تا ببنده ..شکلات تلخ هم همینطور و شکلات شیری هم بن ماری کردم و کمی کاکائو اضافه کردم و به همین روش بالا. برای تزیین هم خرما رو برش زدم و خلال پسته رو چیدم روش برای برگ و برای گل هم خرما رو پنج برگ برش زدم بادکم پرک درختی ( گلهای بزرگ ) و زمینی (گل کوچک) چیدم روش. ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🔸شامی لاهیجان مواد لازم لپه شامی که این لپه نسبت به لپه ی قیمه مقداری بزرگ تر است نیم کیلو گوشت سر دست گوساله نیم کیلو پیاز یک عدد متوسط سیب زمینی متوسط یک عدد نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم طرزتهیه برای بدست آوردن خمیر این شامی لپه را از چند ساعت قبل خیس و آبکش میکنیم و با گوشت و پیاز و سیب زمینی نمک و فلفل و زردچوبه به همراه آب میگذاریم تا کاملا پخته و آب آن کشیده شود. سپس بعد خنک شدن مواد، بصورت سنتی آن را کوبیده و گوشت را ریش ریش میکنیم. امروزه از چرخ گوشت هم استفاده میشود ولی در روش سنتی بدلیل ریش ریش کردن گوشت بعد از سرخ کردن شامی و هنگام خوردن شامی حالت کش دار شده و بسیار بهتر و عالیتر از روش چرخ گوشت است..خمیر را بعد خنک شدن دو عدد تخم مرغ زده و وسطش را با انگشت سوراخ کرده در روغن داغ سرخ میکنیم نوش جان ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
چشم خود بستم که دیگر، چشم مستش ننگرم ؛ ناگهان دل داد زد: دیوانه! من میبینمش!
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عشق که می آید سمتت ؛ بی منطق عاشق می‌شوی ... تمامت می‌شود " دلی " که حرف اول و آخر را در تو میزند ... جوری که عقلت به هیچ چیز نمی‌رسد ... @shamimeh_gole_narges
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیکِ فنجانیِ بدون فر آرد= 7 قاشق غذا خوری تخم مرغ کامل= 1 عدد شیر= 8 قاشق غذا خوری روغن مایع= 5 قاشق غذا خوری شکر= 7 قاشق غذا خوری پودرِ کاکائو= 1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر= 1 قاشق مربا خوری وانیل=4/1 قاشق مربا خوری این میزان مواد برای پنج فنجان میباشد ابتدا آرد،بکینگ پودر،وانیل و پودرِ کاکائو رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم(حتما الک کنید)بعد شکر،تخم مرغ،شیر و روغن رو به مواد اضافه کرده و بعد به یکباره همه ی مواد رو با همزنِ دستی خوب هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه مواد کیک با همین میزانی که در بالا توضیح دادم کمی رقیق در میاد،بعد از موادمون داحل فنجان ها میریزیم البته قبلش یه مقدار چرب میکنیم داخل فنجان هارو و بعد فنجان ها رو درونِ قابلمه میچینیم و درونِ قابلمه رو آب جوش میریزیم آب باید به حدی باشه که تا نصفِ فنجان ها باشه.،(فنجان بهترِ که جنسش چینی باشه)طوریکه 3/2 فنجان ها پُر بشه بعد شعله ی زیر قابلمه رو کم میکنیم درِ قابلمه رو دمکنی میزاریم تا کیک ها کاملا پخته بشه،حدود 30 دقیقه زمان میبره پخت این نوع کیک در این فاصله اصلا درِ قابلمه رو بر ندارید سپس بعد از 30 دقیقه 15 دقیقه دیگر شعله رو خاموش کنید و اصلا در قابلمه رو برندارید چون پف کیک میخوابه بعد از پخت میتوتید روشو شیر بزنید تا حالت کیک خیس بگیره،میتونید هم نزنید.خامه فرم گرفته رو با یه لیوان پودر نارگیل مخلوط کنید و بعد روی کیکتون بزنید.در اخر میتونید روشو با گاناش تزیین کنید. ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضی روزها آدم دلش یک معجزه می خواهد، معجزه‌ای شبیه به باران معجزه‌ای شبیه به یک خیابان که از آنسویش یک نفر بیاید و هوای خوب خیابان را به خانه ات بیاورد. یا بگذارید اینطور بگویم؛ بعضی روزها آدم دلش یک نفر را می خواهد که از آنسوی خیابان با باران بیاید، با باران بنشیند و چکه چکه حال تو را خوب کند‌... @shamimeh_gole_narges
مواد لازم : 1) 5 لیوان شیر ( یک لیتر ) 2) یک لیوان شکر 3) یک لیوان چایخوری کوچک برنج ( لیوان چایخوری = 125 ml ) 4) یک عدد زرده ی تخم مرغ 5) 2/5 ق.غ سرصاف نشاسته ذرت ( حتما سرصاف باشه ) 6) نصف فنجان قهوه خوری ترک آب 7) 5 گرم وانیل برای پختن برنج : 2 لیوان چایخوری آب طرز تهیه : ابتدا برنج رو با 2 لیوان چایخوری آب بزارید بپزه مواظب باشید که سفت نمونه بپزه روی برنج پخته شده شیر و شکر رو اضافه کنید تا شکر آب بشه هم بزنید اجازه بدید بجوشه داخل ظرفی زرده ی تخم مرغ ، نشاسته ، نصف فنجان قهوه خوری ترک آب بریزید مخلوط کنید تا گوله گوله نباشه روش از شیر جوشیده یواش یواش اضافه کنید مخلوط کنید هم بزنید تا ولرم بشه سپس داخل قابلمه ای خالی کنید 5 الی 6 دقیقه با شعله ی کم بزارید بجوشه سپس کنار بزارید بمونه از مواد داخل ظرفهای فر بریزید 5 الی 6 ظرف درمیاد کاسه ها رو داخل ظرف فر بچینید و سینی رو تا وسط ظرفها بیاد از آب پر کنید گریل فر رو روشن کنید تا روش برشته بشه از فر درآوردید اجازه بدید خنک بشه سپس داخل یخچال قرار بدید . ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔سیب زمینی:4_5 عدد 🧈روغن نمک 🌺مواد میانی👇 🧅پیاز:1 عدد 🧄سیر:1 حبه 🥩سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 🍅سس کچاپ 🍥پنیر خامه ای 🥣پودر پاپریکا فلفل سیاه نمک 🧀پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده 🥦جعفری تازه سیب زمینی ها را کامل به روغن آغشته میکنیم بعد در نمک میغلتونیم و دور آنها فویل میپیچیم،بعد انها را با فویل درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 1 ساعت قرار میدیم تا نرم شوند،در این فاصله مواد میانی رو‌اماده میکنیم،سپس سر سیب زمینی ها را با چاقو برش میزنیم و با مواد پر میکنیم در اخر پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر قرار میدیم تا پنیرش ذوب شه ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه روغن1/3 پیمانه وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر نارگیل 1/2 پیمانه آرد سفید 2 پیمانه بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری ماست2/3 پیمانه یا شیر طرز تهیه اول روغن وشکر رو خوب هم بزن بعد تخم مرغ رو یکی یکی اضافه کن وخوب مخلوط کن تا مایه سفید وکشداری داشته باشی بعدم هم ماست ووانیل ودراخر هم مخلوط پودر نارگیل وارد وپگینگ پودر مخلوط که کردی کف قالبت رو چرب وارد پاشی کن وموادرو بریز بزار توفر 180تازمانیکه روی کیک طلایی خوشرنگ بشه. شربتش رو هم درست میکنی باید شربت سرد باشه وکیک داغ ،روی کیک رو با خلال دندون پراز سوراخ میکنی وشربت رو میریزی روش تا کامل به خوردش وبرش میزنی ومیزاری تا کامل سرد شده ومیچینی. شربت باقلوا برای شربت 2لیوان شکر با 1لیوان آب و نصف لیوان گلاب و کمی زعفران و پودر هل. اینا رو میذاری روی گاز تا چند تا قل بزنه و گازو خاموش میکنی نوش جان ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم ماهیچه از استخوان جدا نشده : به تعداد افراد روغن: به میزان لازم زردچوبه و فلفل: به میزان لازم روغن_زیتون: 3 قاشق غذاخوری زعفران آب‌کرده : 2 قاشق غذاخوری پیاز: یک عدد برای 3 ماهیچه طرز تهیه مقدار کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و زردچوبه را تفت دهید. ماهیچه‌ها را به آن اضافه و سرخ کنید تا طلایی شود. این مرحله را با حرارت بالا انجام دهید که آب موجود در خارج نشود. بعد در یک قابلمه که کف آن گنجایش تعداد ماهیچه‌ها را داشته باشد، آنها را در یک ردیف چیده و روی آنها را با پیاز خرد شده فراوان بپوشانید. روغن زیتون، زعفران و فلفل را هم به آن اضافه و حرارت را کم کنید و اجازه دهید ماهیچه با آب پیاز‌ها و آب موجود در خودش پخته شود. دقت کنید تا زمان پخت کامل نباید ماهیچه‌ها را جابه‌جا کرد و پیازها حتما روی گوشت باشد. برای پخت این ماهیچه اصلا نیاز به آب نیست. وقتی کامل پخته شد. به آرامی جابه‌جا کنید وقتی پیاز در این حالت سرخ شد به آن نمک بزنید. با این روش پخت، ماهیچه بسیار لذیذ و خوش طعم می‌شود نوش جان ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کشک سیب زمینی🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش شامی🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ارشیو غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅نصف سینه ی مرغ ✅دو پیمانه برنج از قبل خیس شده ✅دو هویج متوسط ✅دو تا سه ق غ زرشک ✅۴ق غ زعفران دمکرده ✅یک پیاز متوسط ✅ادویه ها شامل(پولبیر،پودر سیر،فلفل سیاه؛زرچوبه از هر کدام یک ق چ و دارچین یک ق م ،نمک هم به میزان لازم) پیاز نگینی رو کمی تفت بدید مرغ های نواری رو اضافه کرده و سرخ کنید ادویه ها رو هم با مرغ تفت بدید بعد هویج و زرشک رو اضافه کرده در حد ۵ دقیقه تفت بدید در آخر هم زعفران دمکرده و پودر دارچین رو اضافه کنید و تفت بدید شعله رو خاموش کنید و مواد رو کنار بزارید.برنج رو آبکش کنید،کف قابلمه ته دیگ موردنظرتون رو قرار بدید من از کنجد و سیب زمینی ورقه ای استفاده کردم. یک لایه برنج ساده و یک لایه مواد گوشتی رو داخل قابلمه بریزید و این کار رو تا زمانی که مواد تموم شه ادامه بدید در آخر هم کمی زعفران دمکرده روی پلو بریزید و پلو رو دم بزارید .بعد از چهل و پنج دقیقه هویج پلوی اماده س ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
"سمبوسه با خمیر خونگی" مواد خمیر آرد 4 پیمانه تخم مرغ 1 عدد ماست 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری آب گرم به میزان لازم میزان نداره بستگی به مواد و جنس آرد داره قاشق قاشق تو خمیر اضافه میشه تا خمیر جمع شه و به دست نچسبه سرکه 1 قاشق غذاخوری مواد داخل سمبوسه گوشت چرخکرده نیم کیلو متونین از مقداری سویا هم استفاده کنین پیاز بزرگ 1 عدد رنده شده ادویه جات فلفل دلمه ای و قارچ به دلخواه رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه برای مواد میانیی دوستان من فقط مقدار گوشت رو دادم که بدونین برای این مقدار خمیر چقدر مواد لازمه ولی شما مواد میانیشو به دلخواه خودتون میتونین سیب زمینی ، سبزیجات یا هر چیزی که دوست دارین بزارین مواد رو از قبل خوب سرخ کنین بزارین کنار و درضمن سعی کنین موادتون خیلی چرب و چیلی نباشه و روغن اضافی موادتونو بگیرین که تو خمیر سمبوستون پس نده حالا آرد ، تخم مرغ ، نمک ، ماست و سرکه رو مخلوط کنین و کم کم آب اضافه کنین و با دست مخلوط کنین تا کم کم خمیر منسجم و جمع شه آب رو یکدفعه اضافه نکنینا😁 فقط در حدی که خمیر لطیف و خوبی به دست بیاد ممکنه حدودا یک پیمانه یا بیشتر و یا کمتر آب ببره بستگی به جنس آرد داره حسابی ورز بدین که مواد خوب مخلوط شه و چسبنده نباشه حالا روی خمیر رو سلیفون بکشین و حوله بندازین بزارین نیم ساعت در جای گرم استراحت کنه بعد از این مدت خمیر رو به گلوله های دلخواه جدا کنین آرد پاشی کنین و با وردنه پهن کنین از مواد میانی یک لایه نازک پهن کنین روی نصف خمیر و نصفه دیگه رو روش ببندین و خمیر اضافه دورش رو با چاقو برش بدین حالا تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنین نوش جان ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
آرد قنادی 150 گرم(هر پیمانه آرد 125 گرم است) نشاسته ذرت 35 گرم(حدود 3 و نیم قاشق غذاخوری استاندارد) کره یا مارگارین گیاهی 100 گرم میتونید 80 گرم روغن قنادی جایگزین کنید(من از روغن قنادی استفاده کردم) روغن مایع 25 گرم(حدود 2 قاشق عذاخوری) پودر قند 60 گرم(حدود 1/2 پیمانه) زرده تخم مرغ 1 عدد پودر هل 1/4 قاشق چایخوری زعفران غلیظ 1 قاشق غذاخوری . کره یا روغن قنادی+پودر قند را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن و حجیم شود. بین کار روغن مایع را هم اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید. زرده+پودر هل+زعفران غلیظ را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید. نشاسته ذرت را اضافه و با همزن مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کرده با قاشق یا لیسک مخلوط کنید. دقت کنید بسته به جنس آرد و کوچکی و درشتی زرده ممکنه یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه...پس حتما آرد رو کم کم مخلوط کنید. در نهایت خمیر کاملا لطیف است و از کاسه جدا میشود و اگر از خمیر گلوله درست کنید کاملا لطیف و بدون ترک هست. اگر آرد زیاد بشه خمیر خشک و ترکدار میشه. از خمیر گلوله های درست کنید و با مهر دلخواه طرح بیندازید. بین کار روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود اگر مهر به خمیر چسبید گاهی اونو در آرد بزنید. روی شیرینی پودر پسته یا تخم خرفه بپاشید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه 15 تا 20 دقیقه بپزید. فر برقی یا توستر دما رو بیست درجه کمتر کنید در تابه دو طرفه روی گاز هم میتونید بپزید فقط کف تابه دو لایه کاعذ بندازید و واشر رو دربیارید با این میزان بسته به سایز حدود 50 تا 60 عدد شیرینی (حدود نیم کیلو) خواهید داشت ماندگاری در صورت استفاده از روغن قنادی زیاده و حدود 3 ماه در جای خشک و خنک خارج از یخچال قابل نگهداریه بافت شیرینی تقریبا مثل نون برنجی هست...لطیف و نرم و کمی ترد ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم: گوشت چرخ کرده بدون چربی: 500گرم پیاز متوسط دو عدد فلفل دلمه یک عدد سیر چهار حبه قارچ 300گرم رب گوجه دو ق غ سرپر نمک+ زردچوبه+فلفل سیاه+پاپریکا+ادویه لازانیا آبجوش نصف لیوان روغن به میزان لازم پنیر پیتزا 500گرم سس بشامل مارک الیت یه بسته شیر سه لیوان لازانیا یک بسته بزرگ طرز تهیه: پیاز داخل روغن طبق کلیپ با زردچوبه کمی تفت بدید تا کاراملی بشه بعد گوشت رو اضافه کنید و با حرارت بالا مخلوط کنید تا گوشت جمع نشه بعد سیر رنده شده و فلفل دلمه نگینی شده و قارچ اسلایسی شده رو اضافه کنید تا کمی تفت بخوره بعد رب گوجه و ادویه ها رو اضافه کنید و آبجوش یه رب ساعتی با حرارت متوسط بزارید تا خوب پخته بشه. و حرارت رو خاموش کنید داخل قابلمه جدا ورقه لازانیا رو طبق کلیپ بزارید رو هم و آب جوش اضافه کنید و روغن و دو ق غ نمک یه ده دقیقه بزارید روحرارت تا نرم بشه بعد آبکش کنید و با آب سرد کاملا چسپندگی لازانیا رو بگیرید و بزارید روی پارچه تمیز تا بهم نچسپه و یا تکه نشه. برای سس بشامل من از سس بشامل الیت استفاده کردم خیلی ازش راضی بودم با سه لیوان دسته دار شیر مخلوطش کردم گذاشتم رو گاز و مدام هم زدم تا به غلظت برسه. بعد طبق کلیپ لازانیا بعد مواد گوشتی و سس بشامل و پنیرپیتزا تا چند لایه ادامه میدیم و در آخرم سس بشامل میریزیم روی سطح لازانیا و پنیر پیتزا و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده بمدت 25 تا 30دقیقه رو دمای 190درجه تا روی پنیر کاملا طلایی بشه ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
محلبى زعفرانی ابتدا 3/4🥛آرد برنج، 1/4🥛نشاسته ذرت و1🥛 آب را در كاسه‌ای مخلوط می‌كنیم تا كاملا گلوله‌های آرد و نشاسته در آب باز شود. 7🥛شیر و 1/5🥛شكر را در قابلمه‌ای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شكر در شیر حل شود. آن را مرتب هم میزنیم و پس از حل شدن شكر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا كاملا محلبی غلیظ شود. حرارت را خاموش كرده،1/2🥛گلاب و زعفران را اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم. محلبی را در قالب مورد نظر ریخته به مدت ٥ تا ٦ ساعت داخل يخچال ميگذاريم،قبل از سرو با خلال پسته یا میوه دسر را تزیین می‌نماییم. ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾