eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.3هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
آموزش 🌟 کرفس هارو اندازه دلخواه خرد و سرخ میکنیم میزاریم کنار. پیاز رو نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم گوشت گوسفندی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم فلفل و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم . سبزی خورشت کرفس جعفری و نعناع هست ولی من شبیهه قرمه سبزی درست میکنم معمولا و شنبلیله، گشنیز، تره و جعفری سرخ شده هم کمی اضافه میکنم ،نعناع رو هم دو قاشق جدا تفت میدم و به خورشت اضافه میکنم خیلی نعناع نریزید چون بعد از پخت تلخ میشه ،کرفس هارو اضافه میکنیم و میزاریم با دو لیوان آب بپزه. خورشت که جا افتاد ده دقیقه ی آخر کمی آبغوره و نمک اضافه میکنیم و میزاریم چند دقیقه دیگه جا بیفته... ᯾❁ @fast_food ❁᯾
خرما را با چاقو به ۴ قسمت تقسیم میکنیم هسته رو درمیاریم . از بادام برک روی هر گلبرگ میزنیم این گل برای دیزاین سینی خرما فوالعاده ست ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
و همزن تخم مرغ دو عدد شکر دوسوم پیمانه وانیل یک چهارم ق چ ارد یک پیمانه پودر کاکائو یک ق سرپر روغن مایع یک سوم پیمانه مایعات یک سوم پیمانه من ترکیب شیر و گلاب زدم بکینگ پودر یک ق م اول ارد و بکینگ پودر رو پودر کاکائو زو الک کنید کف تابه یا قابلمه رو کاغذ روغنی بزارید و چرب کنیدمواد رو آماده کنید شعله پخش کن بزارید و شعله رو روشن کنید تا گرم بشه تو ظرفی تخم مرغ و وانیل و شکر رو مخلوط و با همزن دستی چند دقیقه بزنید بعد روغن و شیر و اضافه کنید یکدست شد مخلوط ارد الک شده رو اضافه کنید و بریزید توی تابه و سرش دمکنی بزارید و ببندید و اجازه بدید بپزه ۲۵ تا ۳۵ دقیقه با خلال چک کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔷مواد لازم 🔹خمیر پیتزا به میزان لازم 🔹 مرغ پخته وخرد شده یک و یک دوم پیمانه 🔹پنیر پیتزایک دوم پیمانه 🔹 ریحان تازه خردشده دو قاشق غذاخوری 🔹فلفل دلمه خرد شده مقداری 🔹قارچ سرخ شده مقداری 🔹سیریک حبه 🔹نمک فلفل به مقدار لازم ♨️طرز تهیه مواد میانی را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. خمیر را گرد باز کنید را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. برش های مثلثی خمیر را در قالب گرد چرب شده می چینیم. طوریکه نوک تیز کمی از دور قالب به طرفه بیرون باشد و قاعده مثلث داخل قالب. کمی از گوشه ها داخل قالب روی هم می افتد. بعد از اینکه تمام برش های مثلثی خمیر را دور تا دور قالب چیدید مواد میانی را روی خمیر داخل قالب می گذاریم و نوک خمیر که کمی بیرون از قالب بود روی مواد بر می گردانیم بدین طریق حلقه خمیری گرد داخل قالب خواهیم داشت. روی خمیر زرده تخم مرغ زعفران مالیده کمی کنجد می پاشیم. در طبقه وسط فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه البته بستگی به دمای فرتان دارد ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از شهید قاسم سلیمانی🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه شگفت انگیز لاغری رو در ویدئو بالا ببینید 👆😳 3 ماهه میتونی تا 15 کیلو لاغر شی، بدون برگشت، ، کاملا گیاهی 🌱 ✅دارای گارانتی کتبی مرجوعی در صورت عدم رضایت ✅دارای مجوز رسمی از وزارت بهداشت دریافت مشاوره رایگان 👇🏻👇🏻 https://b2n.ir/tl108 https://b2n.ir/tl108 https://b2n.ir/tl108
🌸🍃 🥘 💢اگر می خواهید 🍕یا بعضی از غذاهای خمیری که داخل فر طبخ می شود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید 🌼🌼 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از شهید قاسم سلیمانی🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥خداحافظی با بوتاکس برای همیشه🤩 ✅روش دائمی و مقرون به صرفه برای برطرف کردن چین و چروک و افتادگی پوست💁🏻‍♀️ ✅مورد تایید متخصصین وزارت بهداشت🤗 🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻 💭مشاوره رایگان ارسال عدد 33 به سامانه 50009020
بعد از آماده شدن و دم کشیدن برنج ، کمی از اون رو با زعفران دم کرده مخلوط کردم…توی یه قالب اول زرشک خیس خورده رو که توی کره (یا روغن) و کمی زعفران و شکر تفت داده بودم ریختم بعد برنج زعفرونی ریختم و بازم خوب فشار دادم و در نهایت برنج ساده ریختم و خوب فشار دادم تا منسجم بشه و شکل قالب رو بگیره ظرف سرو رو روی دهانه قالب گذاشتم و آروم برگردوندم قالب رو می تونین روش و اطرافش رو با خلال پسته و بادوم هم تزیین کنیم که من اون روز نداشتم مرغ رو هم به همون روشی که توی زرشک پلوی پست قبلی یاد داده بودم درست کردم…فقط یه کم رب گوجه هم زده بودم واسه مهمونی ها خیلی تو چشمه و از طرفی راحتم هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🌼🌼🌼 اموزش درست کردن یه نوشیدنی باحال🎀🎀 🍃🌷🍃 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
مواد لازم تخم شربتی خیس خورده ژله آلورا میوه دلخواه (تکه شده) 1.ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله آلورا رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را در قالب قرار بدید و مقداری ژله آلورا روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن 4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله آلورا پر کنید. 🍃🌷🍃 👉💖 ایده برای یلدا باشیم
🌹 گلبرگ گل محمدی نیم کیلو اب ۲ لیتر شکر ۲ کیلو تخم شربتی به میزان دلخواه 🌸🌿 گلبرگ گل محمدی را در ظرف شیشه ای ریخته و آب داغ به ان اضافه نمایید و در آن را بسته بگذارید یک شبانه روز بماند. سپس گلبرگ ها را خارج کرده و بفشارید تا عصاره آن وارد آب شود و تفاله را دور بریزید. و بعد شکر را با این آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود. شربت آماده است در یخچال نگهداری و در زمان مصرف با مقدار مورد نظر آب خنک مخلوط كرده و میل نمایید.در صورت دلخواه میتوان از تخم شربتی هم استفاده کرد . براى ديزايين و خوشگلتر شدنش هم از گلبرگ هاى گل محمدى كه داخل قالب يخ گذاشتيم تا ببنده استفاده ميكنيم 😍
🔷مواد لازم 🔹پیاز 🔹گوشت چرخ کرده 🔹قارچ 🔹فلفل دلمه ای 🔹ذرت 🔹بادمجان 🔹سیب زمینی 🔹پنیر پیتزا 🔹سس کچاپ 🔹خمیر پیتزا 🔹نمک، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر آویشن ، پودر سیر، زیره ♨️طرز تهیه یه دونه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم. گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم. نمک و زردچوبه و فلفل سیاه. پودر آویشن و زیره و پودر سیر هم ریختم. قارچ و فلفل دلمه خردشده و ذرت هم ریختم و تفت دادم و کنار گذاشتم. بادمجون هم جداگانه سرخ کردم و با گوشتکوب له کردم و روی مخلوط گوشتی ریختم. یه دونه سیب زمینی کوچیک هم نگینی کردم و سرخ کردم و به مخلوط اضافه کردم. گذاشتم کنار تا کامل خنک شد. بعد روی خمیر کمی سس کچاپ مالیدم بعد کمی پنیر پیتزا و بعد مواد اصلی رو ریختم و نیم ساعت داخل فر گذاشتم. بعد از فر درآوردم و روش پنیر پیتزا ریختم و دوباره داخل فر گذاشتم و گریل رو روشن کردم تا پنیر روش طلایی شد. بعد برش زدم و با سس خردل و کچاپ و سس مایونز براش طرح کشیدم. نوش جان
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😍 آرد قنادی 280 گرم پودر قند 280 گرم کشمش 150 گرم روغن صاف 150 گرم ماست 80 گرم تخم مرغ 2عدد وانیل 1/2 ق چ روغن و با پودر قند زده تا پوک و کرم رنگ شود، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هم زده ، برای هر تخم مرغ 1دقیقه هم زده، وانیل اضافه کرده سپس ماست را اضافه کرده 1دقیقه با هم زن می زنیم، کشمش اضافه کرده با لیسک هم زده ، آرد الک شده را یکجا به مواد اضافه کرده، با لیسک همزده تا مخلوط شود، داخل سینی فر کاغذروغنی انداخته کمی چرب کرده، مواد آماده شده را داخل قبل ریخته با فاصله 2 سانت از هم درون سینی میریزیم ، فر از قبل با درجه 180 تا 200درجه سانتیگراد گرم کرده،،، توجه کنید درجه فرها باهم متفاوتند ،، به مدت 15 دقیقه قرار داده به حدی که زیر شیرینی رنگش تغییر کند، اجازه دهید تا کامل سرد شود سپس داخل ظرف چیده❤❤❤ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فالوده خیار سکنجبین و تخم شربتی خیار رو رنده درشت بزنید با تخم شربتی و شربت سکنجبین و یخ یک ایده خوشمزهه همچنین میتونید به صورت شربت هم استفاده کنید کیااین فالوده خوشمزه روامتحان کردن؟؟🤔😋 . مواد اولیه شربت سکنجبین : شکر 1 کیلوگرم آب 2 لیوان سرکه 100 گرم نعناع 150 گرم گلاب کمی طرز تهیه شربت سکنجبین : شکر را با آب مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. بعد نعناهای شسته شده را با ساقه درون آن می ریزیم. کمی که جوشید سرکه وگلاب را کم کم اضافه کرده، پس از آنکه غلیظ شد از صافی رد می کنیم.(هر گاه با کفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه کفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شکاف بخورد، سکنجبین آماده است.نباید شکر زیاد روی حرارت بماند؛ زیرا شربت تلخ می‌شود.) این شربت را می توان با خیار رنده شده سرو نمود که طعم فوق العاده خوبی به آن می دهد. این شربت به دلیل داشتن سکنجبین اثرات ضددل‌درد و ضدنفخ دارد و خیار آن اثرات خنک‌کننده و ضدتشنگی دارد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش بامیه با قلقلی و چاشنی غوره😋 مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده حدود ۲۰۰ گرم بامیه حدود ۲۰۰ گرم پیاز یک عدد نسبتا بزرگ رب یک قاشق سر پر غوره نصف پیاله من از غوره فریزری استفاده کردم نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزارم لازم مواد لازم برای قلقلی🔻 گوشت چرخ کرده (۲۰۰ گرم) پیاز متوسط یک عدد رنده ریز رنده کنید و آبشو بگیرید. نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر به میزان لازم آرد نخودچی یک قاشق ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻 ابتدا قلقلی‌ها رو آماده کنید. همه مواد رو با هم مخلوط کرده و خوب ورز بدید تا موقع سرخ کردن ترک نخوره قلقلی که آماده شد حدود یکساعتی بزارید یخچال. بامیه رو شسته کلاهک بامیه رو جدا کنید ولی از ته نزنید .با مقداری روغن تفت بدید.حدود پنج دقیقه (از ماهی تابه خارج کرده) تو همون ماهی تابه قلقلی ها رو سرخ کرده بعد از سرخ کردن اونا رو خارج کرده پیاز رو سرخ کنید. ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید رب بزنید چند ثانیه تفت بدید.مواظب باشید رب نسوزه حدود یک کاسه آب بریزید آب که جوش اومد قلقلی ها و بامیه تفت داده شده بریزید .درشو بزارید با حرارت کم تا بپزه. ده دقیقه آخر غوره و نمک بزنید . آب خورش غلیظ و جا افتاده باشه.آبش کاملا جمع نشه. در کنارش سیب زمینی سرخ شده بزارید و با کته نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم🔻 💜گوشت چرخ‌کرده 200گرم 💜پیاز یک عدد 💜فلفل به میزان لازم 💜گوجه سه عدد 💜رب یکی دو قاشق 💜زردچوبه فلفل دارچین زعفران نمک جعفری خشک سماق طرز تهیه🔻 همون طور که دیدید ابتدا به پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ‌کرده و ادویه ها مخلوطش کردم و حسابی ورز دادم مثل شامی تو دستم فرم دادم وسطش یه فلفل شیرین گذاشتم مطمئن باشید فلفلا شیرینن نیم ساعت گذاشتم یخچال خوب خودشونو بگیرن بعد سرخشون کردم و در آخر داخل یه سس گذاشتم تا کاملا پخته شد سس🔻 سه عدد گوجه رو رنده کردم ریختم داخل تابه با دوتا فلفل گذاشتم کمی آب گوجه تبخیر بشه کمی روغن ریختم تا گوجه کمی تفت بخوره و بعد یک قاشق رب رو که با آبجوش رقیق کرده بودم بهش اضافه کردم جوش که اومد کباب ها رو داخلش چیدم زمان دادم تا پخته و جا بیفته ما که عاشقش شدیم مخصوصا با سالاد شیرازی معرکه بود ᯾❁ @fast_food ❁᯾
. برنج 3 پیمانه سینه مرغ یک عدد پیاز یک عدد ماست چکیده یک لیوان روغن مایع نصف لیوان زرده تخم مرغ سه عدد و یک عدد تخم مرغ کامل زعفران سه قاشق سوپخوری گلاب یک قاشق زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان دلخواه نمک و فلفل به میزان لازم . مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران و یه قاشق آبلیمو مزه دار میکنیم یک ساعت میذاریم تو یخچال بعد نصف استکان آب میریزیم میذاریم رو شعله کم، تا خودش کم کم بپزه . برنج رو از چند ساعت قبل می‌شوریم و میخیسونیم و کمی زنده تر از حد معمول آبکش میکنیم میذاریم ولرم بشه . زرشک رو با کمی کره و شکر تفت میدیم، اگر دوست نداشتید تفت ندید یا شکر نریزید . تخم مرغ زعفران گلاب ماست رو باهم مخلوط میکنیم با همزن دستی میزنیم. روغن مایع رو میریزیم مخلوط که شد برنج رو اضافه میکنیم . کف قابلمه رو با روغن نیمه جامد یا مایع چرب میکنیم نصف برنج رو میریزیم فشرده میکنیم بعد مرغ و زرشک و خلال بادام و پسته میریزیم خوب فشرده میکنیم وگرنه تهچین دولایه میشه دوباره بقیه برنج رو میریزیم روی برنج چند تکه کره میریزیم دمکنی میذاریم اولش پنج دقیقه حرارت رو یکم زیاد کنید خودشو بگیره بعد کم کنید مثل دم کردن برنج یک‌ساعت نیم میپزیم . برنج طلایی و سرخ شد پخته ست برمیگردونیم تو دیس به دلخواه تزیین میکنیم . اگر خواستید تو فر درست کنید روی قالبتون فویل بکشید با چنگال سوراخ کنید تو فر 200 درجه به مدت یکساعت بپزید . نکات مهم👇 . میتونید مرغ رو بپزید ریش ریش کنید . میتونید به جای مرغ و زرشک، از بادمجون، اسفناج، گوشت استفاده کنید . برای اینکه بوی تخم مرغ نده زعفران رو اول به تخم مرغ اضافه کنید و با ماست مخلوط کنید چون روغن از اول بریزید نمیذاره زعفران رنگ باز کنه . لایه مرغ رو با فاصله دو سانتی از دیواره ها بریزید چون موقع پخت میریزه بیرون میسوزه . برنج تهچین باید یکم خوش نمک باشه موقع آبکش بین دوتا انگشت که فشار میدیم یکم مغز داشته باشه مثل برنج معمولی که آبکش میکنیم نرم نباشه . برنج باید ولرم باشه، اگه سرد باشه مواد خوب باهم مخلوط و جذب نمیشه، اگرم داغ باشه هم بوی تخم مرغ میگیره هم باعث میشه تخم مرغ و ماست آب بندازه تهچین مون شفته میشه سعی کنید قابلمه رو پر نکنید یک دو سانت سر قابلمه خالی بمونه چون روغن سرریز میشه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
برنج دو پیمانه لپه نصف پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم سبزی دلمه شامل شوید، نعنا، گشنیز ،جعفری،ترخون،تره وپیازچه نیم کیلو پاک کرده وخرد شده پیاز بزرگ یک عدد رب یک قاشق رب انار دوقاشق سماق نصف لیوان شکر در صورت تمایل دو قاشق روغن،نمک،وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزارن لازم موادش یک عدد پیاز ریز خورد کنید وبا روغن تفت دهیدروغنش کمی زیاد باشه دلمه چرب وچیلی نباشه دلمه نیست😉 تفت که خورد گوشت چرخ کرده بهش اضافه کنید وسرخ کنید زردچوبه فلفل سیاه وفلفل قرمز رب میزنیم وباهاش تفت میدیم. لپه بزارید نیم پز شه بعضیا لپه نمیریزین ولی ما میریزیم(اختیاریه) برنج ایرانی رو بشورید، برنج +لپه نیم پز+سبزی+نمک همه رو به پیاز وچرخ کرده سرخ شده اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم رب انار هم با کمی آب رقیق کرده وبهش اضافه میکنیم مواد جوش نزنه گرم شه وبا هم مخلوط شن کافیه گاز و خاموش کن وبپیج تو برگ کلم وبچین تو قابلمه وبه اندازه کافی آب بریزید به اندازه ای آب بریزید فقط روی کلم رو بگیره بیشتر نه یک پیش دستی هم روی دلمه بزار تا موقع پخت وا نره میرم دنبال درست کردن سس به چند شیوه هستش خانواده من با سماق دوست دارند سماق که دونه هاش درشته(سوپر مارکتا وعطاریا دارن) مقداری آب میریزیم تو ماهی تابه کوچک ومیزارم رو گاز سماق اضافه میکنیم ،یکی دو جوش بزنه کافیه از صافی رد میکنیم ترش وشیرین دوست دارید یکی قاشق شکر میریزیم ومیریزیم رو دلمه که نیم پز شده 😋دوباره در قابلمه رو بزارید تا دلمه بپزه و آبش کاملا کشیده شه بعضی از خانوما از رب وسرکه وبعضی از دوشاب برای سس استفاده میکنند همه رو امتحان کردم این بستگی به ذایقه شخصی طرف داره که چه جوری درست میکنن ودوست دارن همشون یکی از یکی خوشمزه تر نووووش جان من کمی گوجه فرنگی خشک شده هم بینشون ته ظرف سرو کمی سس میریزیم ودلمه رو روش میچینیم وبا پیاز داغ وزرشک نوش جان بفرمایید برای تهیه سس هم یکی دوقاشق روغن بریزید تو ماهی تابه تا گرم بشه یک قاشق رب گوجه فرنگی بزنید وتفت دهید سپس یک لیوان آب بریزید نمک وفلفل و آویشن وپودر سیر ویک قاشق چای خوری شکر ویک قاشق غذاخوری سرکه بریزید توش وبزارید سس بجوشه وغلیظ شه عزیزان به سس دو قاشق سرکه ونصف قاشق شکر بزنید عالی میشه عزیزان خیلی وقتا گوشت نمیریزم عالی میشه ᯾❁ @fast_food ❁᯾