eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.2هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️مواد لازم برای درست کردن سالاد سزار کاهو : یک بوته شسته شده سینه مرغ : 1 عدد نان تست یا باگت روغن زیتون :1/4 فنجان لیمو ترش تازه : ا عدد گوجه گیلاسی(برای تزیین) 🔸نکته : در صورتی که از فیله مرغ به جای سینه مرغ استفاده می کنید تعداد نفرات را در انتخاب میزان فیله مرغ نظر بگیرید. مواد لازم برای سس سالاد سزار: تخم مرغ : 2 عدد پنیر پارمسان : 3 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک : 2 قاشق غذاخوری سیر : دو حبه نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم ♦️طرز تهیه سس سالاد سزار ابتدا تخم مرغ ها را به مدت دو دقیقه بگذارید تا آب پز شود، توجه داشته باشید تخم مرغ ها نباید ببندد. کاسه ای مناسب انتخاب کنید و سیر له شده ، روغن زیتون ، پنیر و زرده تخم مرغ ها را داخل آن ریخته و به مدت 4 دقیقه هم بزنید. زمانی که مواد تغییر رنگ داد و رنگ آن سفید شد ، سرکه و ادویه ها را اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه هم بزنید تا زمانی شکل سس مایونز را به خود بگیرد. حالا سس را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. ♦️طرز تهیه سالاد سزار برای درست کردن سالاد سزار ابتدا نان تست را تا حد امکان به شکل مربع برش بزنید و با مقداری روغن زیتون و سیر له شده روی نان ها را چرب کنید . نان ها را داخل سینی فر بچینید و برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری شود. سپس سینه مرغ را نصف می کنیم تا نازک تر شود تا راحت سرخ شود سپس با سیر له شده و روغن زیتون که از سس سالاد کنار گذاشته بودیم آن را مزه دار می کنیم و سپس مقداری نمک و فلفل اضافه میکنیم و سینه مرغ مزه دار شده را مدتی کنار می گذاریم تا مواد جذب سینه مرغ شود. سینه مرغ را با حرارت بالا درون تابه سرخ کنید و این نکته را در نظر داشته باشید که حتما باید شعله حرارت بالایی داشته باشد تا سینه مرغ به دلیل از دست دادن آب آن سفت نشود. بعد از سرخ شدن سینه مرغ را به قطعه های متوسط تقسیم کنید. ظرف سالاد را آماده کنید و کاهو را داخل آن خرد کنید، بهتر است قطعات کاهو نه زیاد ریز و نه زیاد درشت باشد. حالا نان سوخاری شده را به کاهوی خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید ، سپس قطعات سینه مرغ را اضافه کنید و گوجه گیلاسی را روی سالاد سزار تزیین کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و مقداری لیمو روی آن بچکانید تا خوش عطر و خوش طعم شود. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از تسبیح جلیل
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
: 🎶 : اے‌ڪاش‌لال‌بودم‌وحرفـ✆ـے‌نمیزدم .. ↫‌ ◗
هدایت شده از تسبیح جلیل
• در رَهت دادیم . . ، • عقل و هوش و عُمر و زندگی . . • ای غمِ دنیـٰا چه می‌خواهی دگر از جـٰانِ ما ؟! ﹋﹋﹋﹋﹋﹋🥀↷ • واعظ قزوینی
🥧🍓 🔷مواد لازم برای۸ نفر ♦️مواد اصلی ◽آرد یک ویک چهارم پیمانه ◽شکر ۲ قاشق چای خوری ◽نمک ۱/۸ قاشق چای خوری ◽کره سرد ۸ قاشق غذا خوری ◽تخم مرغ بزرگ ۱ عدد ◽آب یخ ۱ قاشق مربا خوری ♦️مواد میانی ◽توت فرنگی خردشده ۱/۵ پیمانه ◽شکر ۲ قاشق غذا خوری ◽وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری ♦️طرز تهیه: ۱- آرد شکر نمک رو با هم خوب مخلوط کنید و کره رو بهش اضافه کنید کره باید سرد باشه با دست کره رو با آرد مخلوط کنید یا اینکه میتونید با همزن ۲ بار بزنید ۲- بعد تخم مرغ هم زده و آب یخ رو بهش اضافه کنید اگه با همزن میزنید دو بار دیگه بزنید و خمیر رو بذارید توی نایلون پلاستیکی و اگه هنوز به شکل خمیر به هم نچسبیده بود توی نایلون که گذاشتید بادست کمی ورز بدید تا شکل خمیر نرم به دست بیاد و خمیر را با کف دست صاف کنید و داخل یخچال برای یک ساعت استراحت بدید ۳- بعد از یک ساعت استراحت اول روی سطح کار تون کمی آرد بریزید و خمیر را اگر دوست داشتید با میوه‌های مختلف درست کنید میتونید به چند قسمت تقسیم کنید من همه خمیر رو باز کردم و با کمک آرد و وردنه اون رو یک مقدار صاف کردم قطرش نباید زیاد باشه تا گلت ظاهر زیبایی پیدا کنه بعد توی سینی فر کاغذ روغنی بذارید و خمیر رو به اون انتقال بدید و داخل یخچال قرار بدید ۴- برای مواد میانی دو قاشق شکر و یک قاشق چای خوری وانیل رو به توت فرنگی های خرد شده اضافه میکنیم طوری که تمام سطح میوه تون رو آغشته کنه ۵- خمیر را از یخچال خارج کنید مواد میانی رو بچینید و لبها را به طرف داخل کمی تا کنید روی لبه های بیرونی یک مقدار رومال زرده تخم مرغ و شکر بزنید و پرک بادام بریزید اون رو داخل فر که با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدین تا اطراف گلتتون کمی طلایی بشه و مواد میانی پخته بشه نوش جان♥️ 🔷سایر نکات🔷 🔸برای تهیه گلت سیب سیب ها را برش بزنید ۲ قاشق چای خوری شکر قهوه ای ۲ قاشق چای خوری دارچین و یک قاشق چای خوری کره خرد شده را با هم مخلوط کنید و به همین ترتیب ادامه بدید اگر دوست دارید گلت پرتقال داشته باشید دو عدد پرتقال را پوست بکنید بدون سفیده اطراف یک رنده پوست لیمو ترش دو قاشق چایخوری شکر یا عسل تمام سطح پرتقال ها را بپوشانید و از اون استفاده کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از ذاکرین
27.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥خداحافظی با بوتاکس برای همیشه🤩 ✅روش دائمی و مقرون به صرفه برای برطرف کردن چین و چروک و افتادگی پوست💁🏻‍♀️ ✅مورد تایید متخصصین وزارت بهداشت🤗 🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻 💭مشاوره رایگان ارسال عدد 31 به سامانه 50009020
هدایت شده از تسبیح جلیل
یه‌افسـٰانه‌ژاپنـی‌میگه: ₍ هیچ‌کس‌بیشترازآدمـٰایی‌که‌ازتو‌بدشون‌میـٰاد،تورو تمـٰاشـٰانمی‌کنن! ✨! ₎
طرز تهیه 😍😋🥧🍓ادامه مطلب 👇👇 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از گسترده | برند🎖
🔥استاد محمدرضا صادقی سوادکوهی کیه ؟!🔍 ❗️از چی میدونیم ؟ 🤔 ⚠️ درباره موج جدید هجوم به خانه های ما چطور ؟ 😱 شما هم حس میکنید رزق و روزی و موفقیت شغلی شما با مشکلات مواجه شده ؟! 😔💸 💠 ، با سابقه‌ترین و معتبرترین مرکز پژوهشی علوم غریبه رحمانی با هدف آگاه‌سازی جامعه با خطرات و آسیب رفتارهای غلط در حوزه و طلسمات 💠 🔽🔽🔽 https://eitaa.com/joinchat/1492385801Ccddd0abeb8
هدایت شده از ذاکرین
👆👆👆‼️‼️اگه به و های قلابی! اعتقاد دارید یا میخواید بخرید اول یه سر به اینجا بزنید ... ‼️‼️ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1492385801Ccddd0abeb8
هدایت شده از تسبیح جلیل
"توی ترک اگه هستید حالا هر چی ترک رابطه ، ترک مواد ، ترک عادت . . . سمت یه  چیز / کَس ِ  لجن تر نرید. بذارید کمی هم درد بکشید ! جوانه خواهید زد .❤️‍🩹🩹🌱"
هدایت شده از تسبیح جلیل
آره ، داشتم می‌گفتم دلتنگی خیلی وحشیه ، مکان و زمان نمی‌شناسه ! یهو وسط یه روز خوب یا یه روز شلوغ ، وسط بلبشوی یه دعوا ، موقع رد شدن از خیابون ، تو پاساژ وسط خرید ، تو صف نونوایی ، وسط جشن فارغ‌التحصيلی ، شب عید ، میون شلوغی مترو ، سر جلسه‌ی امتحان ، حتّیٰ وسط وانفسای قیامت .. چنگ می‌زنه تو گلوت و تویی که مات و مبهوت تو چشاش نگا می‌کنی و خشکت می‌زنه ، حتی به این فکر هم نمی‌کنی که این لامروت از کجا پیداش شد ! فقط غرق می‌شی .. غرق می‌شی .. چی می‌گفتم ؟! آره داشتم می‌گفتم ، دلتنگی خیلی وحشیه ! علیرضا‌مواساتی
😍😋😋 ♦️مواد لازم برای۴ نفر ◽سیب زمینی آب پز ۵۰۰ گرم ◽نشاسته ذرت ۹۰ گرم ◽پودر سیر ۱ قاشق چای خوری ◽پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری ◽پودر فلفل قرمز و سیاه ۲ قاشق چای خوری ◽پودر گشنیز ۱ قاشق چای خوری ◽نمک و زردچوبه ۲ قاشق چای خوری ◽روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری سرپر ♦️طرز تهیه: ۱- سیب زمینی آب پز رو پوست میگیرم ورنده ریز میزنیم بعد نشاسته رو بهش اضافه میکنیم ۲- تموم ادویه هارو میریزیم دوقاشق غذاخوری سرپر روغن مایع به مخلوط اضافه می کنیم ۳- خوب ورز میدیم تا جایی که مثل خمیر جمع بشه بعد کف ظرف پلاستیک پهن وبا روغن چربش میکنیم خمیر رو روش قرار میدیم ی پلاستیک دیگه روچرب میکنیم وروی خمیر میزاریم ۴- وباوردنه بازش می کنیم تا حدی که نه خیلی نازک بشه نه خیلی ضخیم بعد با کاتر گرد قالب میزنیم و وسطش رو بازبا قالب کوچکتر میزنیم که شبیه حلقه بشه بعد تو روغن داغ سرخ میکنیم با شعله متوسط فوق العاده خوشمزه وترد میشه... 🔷سایر نکات🔷 🔸اگر موقع جمع کردن خمیر حس کردید سفته کمی روغن مایع بیشتر بزنید. 🔸به هیچ عنوان ادویه هارو حذف نکنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از ذاکرین
قبل از اینکه تسلیم افسردگی بشی،به این فکر کن که تو لایق خوشبختی و داشتن یه زندگی شادی برای رهایی از افسردگی از مشاور متخصص کمک بگیر💚 مرکز مشاوره ی همکده با روانشناسان متخصص در همه ی زمینه ها اطلاعات بیشتر⬇️⬇️⬇️ https://i.y3t.ir/MvnFl https://i.y3t.ir/MvnFl https://i.y3t.ir/MvnFl
هدایت شده از تسبیح جلیل
‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ╭━─━─━─•◈•─━─━─━╮ ɴᵉᵛᵉʳ ғᵒʳᵍᵉᵗ ᴡʰᵒ ʏᵒᵘ ᴀʳᵉ!🤍 ‌ ╰━─━─━─•◈•─━─━─━╯ هیچوقت فراموش نکن کی هستی!
🔷 ♦️مواد لازم برای۱۰ نفر 🔸مواد اصلی ◽آرد ۴۳۰ گرم ◽شکر ۱۵۰ گرم ◽کره ۳۰۰ گرم ◽تخم مرغ ۱ عدد ◽وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری ◽شکلات چیپسی به مقدار لازم ◽نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری ◽پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری ♦️طرز تهیه: ۱- همه‌ی مواد (آرد،شکر،کره،تخم مرغ و وانیل ) را با هم مخلوط کنید و مواد رو نصف کنید. ۲- 2 قاشق نشاسته ذرت به خمیر سفید و 2 قاشق پودر کاکائو به نصف دیگر خمیربزنید تا خمیر دورنگ داشته باشیم وخوب مخلوط کنید. ۳- نباید زیاد ورز بدید در حد یکدست شدن مواد کافیه. ۴- خمیر سفید و کاکائویی را به توپهای کوچولو انداره فندق آماده کنید.۳ تا سفید،۳ تا کاکائویی به صورت دایره در کنار هم قرار بدید و از طرفین به هم نزدیک کنید تا به هم وصل بشن ۵- وسطش رو چند تا شکلات چیپسی قرار بدید و روش رو بپوشونید و خمیر رو تو دست جمع کنید.تو سینی فر کاغذ روغنی انداخته و بیسکوییت ها را با فاصله تو سینی بچینید. ۶- با درجه حرارت ۱۷۰ ....به مدت ۱۵ دقیقه ...دمای فرها متغیر می باشد ..بعد از ۱۰ دقیقه چک کنید. 🔷سایر نکات🔷 🔸به جای کره میتوانید از روغن قنادی استفاده کنید. 🔸بهتره پودر کاکائو رو الک کنید تا بهتر مخلوط بشه. 🔸خمیر رو نباید بیش از حد ورز بدین چون به روغن می‌افته و روی بیسکوییت ترک میخوره. 🔸مزه‌اش مشابه بازاری هاست و صدالبته سالم‌تر. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 😍😋😋ادامه مطلب 👇👇 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍😋 این خورش از قدیم ما درستش میکنیم خیلی طعم خوبی داره 😋😋😍✨ حتما امتحان کنید جز واجبات هست 😍😁 ♦️مواد لازم برای۵ نفر ◽پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد ◽گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم ◽لوبیا قرمز ۱ پیمانه ◽پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری ◽لیمو عمانی ۵-۶ عدد ◽سبزی سرخ شده(تره،جعفری،گشنیز،شنبلیله) ۴۰۰ گرم ◽نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم ◽آبلیمو و آبغوره به مقدار لازم ♦️طرز تهیه: 🌸 ۱- ابتدا سبزی رو پاک کرده وجداگانه شسته، سبزی ها را ریز جدا خرد میکنیم .داخل قابلمه ای یک وسوم اون رو روغن ریخته تره ریزخرد شده رو اضافه میکنیم روی حرارت بالا،مرتب هم زده وقتی تره آبش گرفته شد که حدود 20-30 دقیقه طول میکشه بعد گشنیز و جعفری خرد شده رو اضافه میکنیم5 دقیقه حرارت میدیم(جعفری و گشنیز چون لطیف هستند روی حرارت طولانی عطر شون رو از دست میدن برای همین بعداز تره اضافه میکنیم) 🌸 ۲- موقعی که سبزی رو از روی حرارت میخواهیم برداریم شنبلیله را اضافه میکنیم2تا3 دقیقه دیگه روی حرارت بمونه بعد حرارت رو خاموش میکنیم.(شنبلیله رو میتوانید قبل تر خشک کنید و شنبلیله خشک رو به غذا اضافه کنید تا عطر آن حفظ شود و غذا عطر فوف العاده ای داشته باشد)بعد سبزی سرخ شده راروی یک سطح شیبدار قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود. 🌸 ۳- 1 پیمانه لوبیا را با یک قاشق چایخوری نمک 1 ساعت قبل تر با آب ولرم خیس کنید،بعد آب اون رو دور ریخته و با آب کافی با حرارت بالا بپزید.بعضی ها لوبیا را با گوشت می پزند که باعث می شه لوبیا تمام روغن گوشت را به خودش بگیره و بوی نامطبوعی بگیره. 🌸 ۴- 2الی 3 ق غ روغن داخل یه قابلمه روی حرارت ریخته بعد پیاز نگینی خرد شده و گوشت خرد شده رو اضافه میکنیم، 1 ق م زردچوبه و مقدار کمی فلفل سیاه اضافه کرده،مرتب هم زده تا پیاز آب بشه و آبش به داخل گوشت نفوذ کنه. 🌸 ۵- وقتی گوشت خوب تفت خورد 4 لیوان آب جوش اضافه میکنیم،وقتی گوشت پخته شد سبزی سرخ شده رو با 1 ق چ نمک اضافه کرده تا رنگ سبزی داخل خورش بمونه شعله باید ملایم باشه و اگر هم آب خورش کم هست میتوانیم هر وقت نیاز بود 1 استکان آب جوش اضافه کنیم به هیچ وجه آب سرد اضافه نمی کنیم. 🌸 ۶- و پیاز داغ رو هم اضافه کرده حدود 20 تا 30 دقیقه زمان میدیم تا بجوشه .لیمو عمانی رو 10تا15 دقیقه آخر به خورش اضافه میکنیم،اگر زودتر لیمو عمانی رو داخل خورش اضافه کنیم خورش تلخ میشه و نباید بیش از حد تو قابلمه باشد. (قبل تر لیمو عمانی رو چند تا سوراخ روش ایجاد کرده 15-20 دقیقه داخل آب جوش ریخته تا خیس بخورد و نرم شود) 🌸 ۷- و 15 دقیقه آخر پخت لوبیای پخته شده رو اضافه میکنیم وقتی خورش جا افتاده حرارت رو خاموش کرده و آبلیمو و آبغوره رو اضافه کرده(روی حرارت اضافه نمیکنیم). 🔷سایر نکات🔷 🔸مقدار سبزی که به صورت خام نیاز هست : 4 دسته تره، 2 دسته جعفری، 2 دسته گشنیز و 1 دسته شنبلیله مقدار سبزی به خودتان بستگی دارد اما نسبت تره به جعفری و گشنیز دو برابر و نسبت شنبلیله نصف جعفری هست. 🔸نسبت سبزي هاي مختلف در قورمه سبزی بستگي به ذائقه خانواده دارد.ولي در هر حال اگر تره زياد باشد طعم خورش تند مي شود. 🔸شنبليله خورش قورمه سبزی نبايد زياد باشد چون خورش تلخ مي شود. ◾نکته:لوبیا باید با حرارت بالا و آب کافی پخته شود ، چون اگر حرارت ملایم باشد و آب کم بریزندمجبورند مرتب در حین پخت آب اضافه کنندو باعث می شود پوست لوبیا ازش جدا شود و غلاف لوبیا باز شود. 🔸برای سرخ کردن سبزی اگر میخواهید داخل فریزرقرار دهید حتما از روغن جامد استفاده شود چون روغن مایع هم ضرر دارد و هم بوی نامطبوع میگیردو از روغن پیاز داغ هم برای سرخ کردن سبزی استفاده نشودسبزی بوی بد میگیرد. این قورمه سبزی خوشمزه رو با دوغ و سالاد شیرازی سرو میشه. نوش جان 😍💕 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 😍😋😋 ادامه پیج زیر 👇👇 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
() 🍳🍳 یک صبحانه عالی و خوشمزه با قارچ و مرغ که هم در فر و هم بدون فر می‌توانید درست کنید. ♦️مواد لازم ◽سینه مرغ نصف یک عدد ◽روغن 1 قاشق غذاخوری ◽قارچ ۲۰۰ گرم ◽سیب زمینی ۲ عدد ◽گوجه فرنگی ۱ الی دو عدد ◽پیاز درشت ۱ عدد ◽تخم مرغ ۳ عدد ◽ذرت ۳ قاشق غذاخوری ◽نمک و ادویه دلخواه ( فلفل، زردچوبه، آویشن) به مقدار لازم ◽پنیر پیتزا به مقدار لازم ♦️طرز تهیه: ۱- ابتدا مرغ را به همراه آب و پیاز بگذارید تا بپزد. ۲- سیب زمینی را نگینی و سرخ کنید. ۳- پیاز را سرخ کنید و قارچ را به همراه گوجه فرنگی و ذرت به پیاز اضافه کنید. ۴- تخم مرغ را بزنید وبه مواد اضافه کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍😊 سلاااام به روی ماه همتون🖐 ببینم کیا مثل اهل خونه ی ما طرفدارِ فلافل هستن بچه هاااا یه چیزی بگم از این پس اگه لایکا کم باشه یعنی شما حس و حال ندارین منم دیگه انگیزه ندارم که دستورشو تایپ کنم پس شما هستین که پیج خودتون رو سرحال نگه میدارین پر انرژی باشین وانگیزه بدین لطفا 🤗 فلافل تپل مپل ، پوک و ترد😋 .برای راحتی کار مقدار بیشتر نخود دو روز خیس میکنم و چندین بار به دفعات آبش رو عوض میکنم و بعد آبکش میکنم با غذاساز یا چرخ گوشت خرد کرده و بازم میزارم آبش بره و بسته بندی و فریز میکنم هر وقت خواستم درمیارم و بقیه مواد رو بهش اضافه میکنم . نخود دو لیوان .... .. سیب زمینی پخته یک عدد متوسط ( متوسط کوچیک ) ......پیاز متوسط کوچیک یک عدد _دو قاشق فلفل دلمه خیلی ریز و نگینی .....سیر چهار حبه رنده شده..... آبلیمو یا اب سه ق غ ( برای پوک شدن) ..... این بار به پیشنهاد دوستان جنوبی نصف ق غ رب ( یا سس )گوجه هم اضافه کردم خوب شده بود.  ادویه ها : نمک .. فلفل سیاه و قرمز ... پاپریکا ...پودر انبه .... پودر زیره سبز و پودر تخم گشنیز .... نخود ها رو  یک شبانه روز  خیس کنید و هر چند ساعت ابش رو عوض کنید بعد ابکش کنید و چرخ کنید ( باید درشت تر از دونه های شکر باشه ) و کاملا اب نخود رو بگیرید نباید اب داشته باشه وگرنه وا میره . . سیب زمینی پخته و خنک که شد اون  رو هم رنده  کنید و بعد همی مواد رو با مخلوط کنید و خوب ورز بدین و در روغن داغ سرخ کنید و بعد روی یه دستمال گذاشته تا روغنش کشیده بشه . نکته : ادویه ها رو حذف نکنید  چون طعم مطبوعی به غذاتون میدن و خوشمزش میکنه ... . .. . خیلی از رسپی ها فلافل سیب زمینی نداره شما میتونید حذف کنید اما من خوشم اومده و همیشه میریزم . یک ق چ بکینگ پودر هم بزنید پفش بیشتر میشه . . سه ق جعفری خرد شده داخلش خوبه . گاهی هم کنجد روی فلافل ها. عالیههه چناچه دو تا دونه ی اول فلافل ها رو سرخ کردین دیدین داره وا میره یکی دو قاشق بهش آرد اضافه کنید ولی بهتره نریزین چون از تردیش کم میکنه موادتون آب نداشته باشه و خیلی خوب ورز بدین وا نمیره .. البته ارد نخودچی هم خوبه بریزین پ.ن: بچه ها همین سس گوجه روی ساندویچ میریزیم به به و چه چه میگیم حالا اگر توش بریزیم خوشرنگش میکنه چرا بعضی ها به نظرشون عجیب میاد نمیدونم واقعا آشپزی رو به پیشرفت و تغییره پس نباید همیشه همونی باشه که از قبل میدونستیم یا اینکه جعفری بوی نخود رو میگیره عطر خوبي بهش ميده. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥧 برای درست کردن کدو حلوایی بعداز خرد کردن پوستشو با پوس کن گرفتم بعد داخل تابه یه کره پنجاه گرمی آب کردم یک سوم لیوان آب ریختم کدو حلوایی خرد شده رو چیدم دوتکه نبات گذاشتم روش شیره ی انگور ریختم در ظرف گذاشتم با حرارت خییلی کم حدود یه ساعت بعد در ظرف برداشتم تا اگه آبی مونده بخار بشه موقع سرو توی ظرف چیدم توی شهد ته تابه کمی پودر هل ریختم و شهدمو روی کدو حلوایی ریخته با گردو وپسته و پودر گل سرخ تزیین کردم. به جای نبات میتونین کمی شکر روش بپاشین . اگه کره نداشتین میتونین کمی روغن بریزین. موقع سرو میتونین پودر دارچین بریزین یا توی تابه چوب دارچین بزارین ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ذاکرین
23.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥خداحافظی با جوش و آکنه برای همیشه🤩 ✅روش دائمی و مقرون به صرفه برای برطرف کردن جوش های صورت ✅مورد تایید متخصصین وزارت بهداشت🤗 🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻 💭مشاوره رایگان ارسال عدد  48  به سامانه 10008443
مواد لازم گوشت چرخ کرده 100 گرم گردو کوبیده شده 50 گرم پیاز رنده شده نصف پیمانه برنج پخته شده 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد عصاره گوشت الیت 1 عدد نمک - ادویه به میزان لازم گردو‌ها را له كنيدسپس برنج ، پياز و گوشت چرخ‌كرده را به آن بيافزاييد و كاملا ورز دهيددر پايان نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌مرغ و عصاره گوشت را به آن اضافه كنيد و به اندازه شيريني گردويي درست كرده در تابه همراه روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ذاکرین
با چاقی و لاغری خداحافظی کن😍👇 💠کدوم یکی از حالت های زیر رو داری؟🤔 1⃣صبح ها مزه دهنت تلخ میشه؟! 2⃣یبوست داری یا کف پاهات داغه؟! 3⃣کسل و خسته هستی یا کبدت چربه؟! 4⃣تمرکزت پائینه یا فراموش کاری داری؟! 5⃣همیشه خسته ای؟! 6⃣نفخ و ورم شدید معده داری؟! این کانال محشره😍😍😍 یاد میگیری بدون رژیم و ورزش اصولی چاق و لاغر بشی👇👇😌 https://eitaa.com/joinchat/1871249479C1b1b752d41
🔸اسفناج: نیم کیلو 🔸پنیر صبحانه: 100 گرم 🔸نان تست: به مقدار لازم 🔸پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری 🔸نمک و ادویه و زردچوبه: به مقدار لازم 🥯🥯🥯 🧅پیازهای نگینی خرد شده را با نمک و ادویه و زردچوبه تفت دهید. اسفناج های پخته شده را درون پیاز تفت دهید. ساندویچ میکر را گرم کنید. نان تست را درون ساندویچ میکر قرار دهید. پنیر صبحانه را رنده کنید. مقداری اسفناج را روی نان تست قرار داده و پخش کنید. پنیر صبحانه را روی اسفناج ها ریخته و نان تست را روی آن قرار دهید. درب ساندویچ میکر را بسته و برای 5 دقیقه بگذارید بماند. این ساندویچ یک شام سبک، عالی و مقوی مخصوصا برای بچه ها است. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
موادلازم تخم مرغ 3عدد،آرد 2/5ليوان،شکر1 ليوان،شیر1ليوان،روغن مایع نصف پیمانه،بکینگ پودر 1 ق غ،وانیل1ق م يا هم اسانس وانيل،كنجد بميزان لازم طرز تهیه تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم و كنجد پاشيديم میریزيم و روي احاق شعله پخش كن قرار داده قالب يا قابلمه را ك مواد رو ريختيم روي اجاق قرار ميدهيم بعد با خلال دندان چك كرده از رو اجاق برداشته نوش جان ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم : آرد سفید ۱ و ¾ پیمانه تخم مرغ درشت ۱ عدد عسل ۲ قاشق غذاخوری جوش شیرین ¼ ق مرباخوری ملاس ⅓ پیمانه ( ¼ پیمانه شکر قهوه‌ای + ۲ ق غ شکر قهوه‌ای + ۲ ق غ آب ) پودر زنجبیل ۱ ق مرباخوری پودر دارچین نصف ق مرباخوری پودر میخک ¼ ق مرباخوری وانیل ¼ ق مرباخوری کره نرم شده در محیط ۶۰ گرم . طرز تهیه : کره و عسل با میکسر بزنید تا یکدست بشه بعد تخم مرغ و ملاس اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید سپس ادویه ها و در آخر آرد طی ۳ مرحله اضافه کنید تا خمیر کوکی جمع بشه میتونید در آخر با کمک قاشق یا دست مخلوط کنید.خمیر نهایی خیلی کم چسبانکه .توی پلاستیک فریزر بزارید و حداقل برای ۱ساعت بهش استراحت بدید . سپس سطح کار آرد پاشی کنید به قطر نیم سانت پهنش کنید و کاتر دلخواه بزنید. کف قالب با کره کمی چرب کنید . در فر گرم با درجه ۲۰۰ بمدت ۱۵ دقیقه بپزید.عطرش مدهوش تون می‌کنه اگر نرم دوست داشتین زود بزارین توی ظرف درب دار. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🫕ماست ته چین هر چه‌ غلیظ و ترش‌تر باشد، مایه بهتری به شما می‌دهد. 🫕اگر ماست چکیده ترش ندارید، کافی است یک یا دو ساعت قبل از شروع پخت، ماست معمولی را داخل یک لیوان بریزید و بیرون از یخچال قرار دهید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
دسر کدو حلوایی ۳۰۰ گرم کدو حلوایی ۱/۵ لیوان شکر ۱ عدد چوب دارچین ۴-۵ عدد میخک طرزتهیه: کدو رو به پهنای دلخواه خرد کنید. روی آنها شکر بریزید و یک شب استراحت دهید هم شکر به خورد کدو میره هم خوشمزه تر میشه. در طول این مدت شکر آب می اندازد ، بدون اینکه درب آن را ببندید روی اجاق بگذارید ، چوب دارچین و میخک را اضافه کنید. حدودا ۲۰-۱۵ دقیقه میپزد. اگر درب قابلمه را بگذارید شربت غلیظ نمیشود و مثل آب باقی میماند. روی حرارت متوسط بپزید و در طول پخت هم نزنید تا تغییر شکل ندهد. سپس در یک ظرف مناسب بریزید و در یخچال بگذارید و موقع سرو روی آن پودر پسته یا گردو بپاشید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
یک کیلو سیب زمینی،شیر،جعفری خرد شده یک پیمانه،پیازچه یک پیمانه،فلفل دلمه نصف یک عدد،تخم مرغ یک عدد،پنیر پیتزا،سس بشامل نمک ، فلفل ، پودر سیر سیب زمینی ها و خرد کردم و گذاشتم با شیر و ادویه ها کاملا بپزه و شیر تبخیر بشه.مقدار شیر به اندازه ای باشه که روی سیب ها بگیره.فلفل دلمه رو توی کره تفت دادم وقتی خنک شد با تخم مرغ و پیازچه و جعفری مخلوطش کردم. وقتی سیب زمینی ها پخت با گوشت کوب لهش کردم و مخلوط سبزیجات و تخم مرغ رو بهش اضافه کردم.ظرف مناسب فر انتخاب کردم .نصف پوره رو کف ظرف پهن کردم و روش رو با سس سفید پوشوندم و نصف دیگه ی پوره رو روش ریختم و دوباره پهن کردم.با سس سفید و پنیر پیتزا کاور مردم و توی فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گذاشتم و تمااااام بچه ها جامبوها واسه تزیین هست و اختیاریه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾