eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍮🍮 🔸دو ق غ آرد قنادی و با شعله کم یک ربع تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده بعد یک ق غ نشاسته ذرت بهش اضافه کنید و یه کوچولو تفت بدید.حالا شش ق غ شکر و سه لیوان شیر و که با یک ق غ قهوه مخلوط کردین کم کم به آرد اضافه کنید و تند هم بزنید تا آرد گوله نشه.شعله روی ملایم باشه تا ته نگیره...مدام هم بزنید تا به غلظت ماست شل برسه بعد دو ق غ خامه بهش اضافه کنید و هم بزنید و شعله رو خاموش کنید و شکلات تخته ای و بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.یه بسته بسکوئیت پتی بور و کاملا خرد کنید و تا محلبی داغه بریزید تو ظرف و لایه دوم و بسکوئیت بریزید بعد محلبی و دوباره لایه آخر و بسکوئیت بریزید و بذارید یخچال تا چند ساعت ♦️اگه خواستید جای شکلات پودر کاکائو بریزید باید از همون مقدار از آرد کم کنید.آرد ذرت نداشتید آرد قنادی بریزید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
دیزایین 😍 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 4 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذاخوری کره نرم 1 تخم مرغ 1 قاشق چایخوری نمک 2 فنجان آرد 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر فلفل کاپیا فلفل سبز کنسرو سوسیس ذرت کنسرو شده (این مواد برای دو عدد خمیر پیتزا کافیه) 🥣طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ،ماست و کره رو خوب هم برنید ، آرد و نمک ،بیکینگ پودر و آرد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر سفت نشود ، نیم ساعت استراحت میدهیم،سپس خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و آنرا روی تابه ای که چرب کرده ایم با دست باز میکنیم سوسیس و سس را روی خمیر میریزیم و سس را روی خمیر پخش کنید و بعد مواد دیگر را اضافه کرده و بگذارید روی حرارت کم بپزد. می توانید پیتزا خود را با ادویه و سبزیجات مورد نظرتان طعم دار کنید نکته:می توانید خمیر را در فریزر نگه دارید. نوع آردها متفاوت است پیمانه دوم رو کم کم اضافه کنید تا جایی ک خمیری لطیف و نرم داشته باشید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔴آب ویخ درست کنید سیب زمینی رو بشورید پوستشو بگیرید با پوست کن سیب زمینی رو ورقه ای برش بزنید سیب زمینی ورقه ای رو بریزید تو آب ویخ ویک لیوان پر سرکه بریزید روش اگه دوست دارید زیاد سرکه ای باشه آب کمتر سرکه بیشتر بریزید وبزارید به مدت دوسه ساعت سپس سیب زمینی رو تو آبکش بریزید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید وتو روغن داغ سرخ کنید میبینید که چقده ترد وخوشمزه میشه بعداز سرخ کردن نمک ویا کمی فلفل بپاشید روش وبا ماست موسیر نوش جان اگه سرکه قرمز باشه خیلی خوش رنگتره من از سرکه سفید استفاده کردم آگه سرکه دوست ندارید نریزید میشه چیپس ساده سعی کنید سیب زمینی رو دونه دونه بزارید تو روغن اگه رو هم انباشته شن بهم میچسبن بعضی دستورها بگینگ پودر استفاده میکنن یعنی 1ق م بکینگ پودر رو تو آب سرد می ریزن. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش جوجه کباب تابه ای🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 کانال لذت آشپزی ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
پود ژله 1 بسته شیر 2 لیوان شکر سه چهارم لیوان پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری تخم شربتی 2 قاشق غذاخوری وانیل مقداری ابتدا پودر ژله را با یک و نیم لیوان آبجوش بصورت بنماری آماده کردم داخل لیوانها ریختم و بمدت یکساعت گذاشتم یخچال تا ببنده حالا پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد حل کردم و بنماری کردم تا صاف و یکدست بشه. بعد شیر و شکر و وانیل را جداگانه درظرفی ریختم گذاشتم روی حرارت تا شکر حل بشه(نجوشه فقط شکر حل بشه)مخلوط ژلاتین را به شیر اضافه کردم و مخلوط کردم در اخر تخم شربتی را که از قبل با آب جوش مخلوط کردم اضافه کردم و روی لایه اول ریختم بمدت ۵ ساعت گذاشتم یخچال تا ببنده ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مناسب شب یلدا ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍮🍮 🔸دو ق غ آرد قنادی و با شعله کم یک ربع تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده بعد یک ق غ نشاسته ذرت بهش اضافه کنید و یه کوچولو تفت بدید.حالا شش ق غ شکر و سه لیوان شیر و که با یک ق غ قهوه مخلوط کردین کم کم به آرد اضافه کنید و تند هم بزنید تا آرد گوله نشه.شعله روی ملایم باشه تا ته نگیره...مدام هم بزنید تا به غلظت ماست شل برسه بعد دو ق غ خامه بهش اضافه کنید و هم بزنید و شعله رو خاموش کنید و شکلات تخته ای و بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.یه بسته بسکوئیت پتی بور و کاملا خرد کنید و تا محلبی داغه بریزید تو ظرف و لایه دوم و بسکوئیت بریزید بعد محلبی و دوباره لایه آخر و بسکوئیت بریزید و بذارید یخچال تا چند ساعت ♦️اگه خواستید جای شکلات پودر کاکائو بریزید باید از همون مقدار از آرد کم کنید.آرد ذرت نداشتید آرد قنادی بریزید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍔 😋 ▫️سینه مرغ ۲ عدد کامل ▫️شیر یک پیمانه و نصفی ▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد ▫️نمک، فلفل سیاه، کمی ▫️سس تند دو سه ق غ ▫️آب یه عدد لیمو ترش کوچیک 🔸اینارو با هم مخلوط کنید و سینه های مرغ رو بزارید داخلش و بزارید دو ساعت تو یخچال تا مزه دار بشه آرد دو تا سه پیمانه( هر آردی بود) نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، آویشن، زردچوبه، بریزید داخل آرد و باهم مخلوط کنید بعد سینه های مرغ رو در آرد بعد داخل همون موادی که از قبل بوده( شیر) بزنید باز آرد باز شیر ( این‌کار رو دو تا سه بار انجام بدید) تا پولکی بشه بعد داخل روغن داغ سرخ کنین( حدود ده دقیقه کافیه) خاطرتون جم مغز پخت میشه بعد داخل نون ساندویچی بزارید و کاهو، گوجه ، خیارشور و هر چی دیگه دوس دارین نوش جان کنین ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان خوبین 🥰 خرده شیشه یه دسری هست که در عین سادگی خیلی خوشگل و خوشمزه هست میتونید در مهمونی ها،تولد یا در شب یلدا درست کنید و میزهاتون رو رنگی کنید پس با من همراه باشید ۴ تا ژله به رنگ های مختلف رو درست کنید و بزارید یخچال ببنده بعد با چاقو برش بدین به شکل مربع و اونها رو داخل قالب که کمی چرب میکنید یا هر ظرفی که دوست دارید بریزید ۲۰۰ گرم خامه ۴۰۰ گرم شیر تغلیظ شده رو در مخلوط کن بزنید بعد بهش ۵۰۰ میلی لیتر شیر اضافه کنید تقریبا دو لیوان میشه و ۲۴ گرم ژلاتین حل شده و رقیق شده اضافه کرده مخلوط کنید و روی ژله ها بریزید و بزارید داخل یخچال بمدت ۶ تا ۸ ساعت تا کامل ببنده نوش جان ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
هدایت شده از 
سیبیل داری؟:|😹💕 مامانت نمیزاره سیبیلاتو بزنی:|🤦‍♀ تو عکسا زشت میوفتی بخاطر سیبیلات=|🥦 این چنل گزاشت با ی روش خونگی از بین ببرشون😻🌪👇🏿 https://eitaa.com/joinchat/722010156C2d211f1528 فقط ۱۶ ساله ها عضو شن 😻☝️🏻
😍 آرد قنادی 280 گرم پودر قند 280 گرم کشمش 150 گرم روغن صاف 150 گرم ماست 80 گرم تخم مرغ 2عدد وانیل 1/2 ق چ روغن و با پودر قند زده تا پوک و کرم رنگ شود، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هم زده ، برای هر تخم مرغ 1دقیقه هم زده، وانیل اضافه کرده سپس ماست را اضافه کرده 1دقیقه با هم زن می زنیم، کشمش اضافه کرده با لیسک هم زده ، آرد الک شده را یکجا به مواد اضافه کرده، با لیسک همزده تا مخلوط شود، داخل سینی فر کاغذروغنی انداخته کمی چرب کرده، مواد آماده شده را داخل قبل ریخته با فاصله 2 سانت از هم درون سینی میریزیم ، فر از قبل با درجه 180 تا 200درجه سانتیگراد گرم کرده،،، توجه کنید درجه فرها باهم متفاوتند ،، به مدت 15 دقیقه قرار داده به حدی که زیر شیرینی رنگش تغییر کند، اجازه دهید تا کامل سرد شود سپس داخل ظرف چیده❤❤❤ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😋 یه غذای من دراوردی دنده گوسفندی رو نمک زدم و با پیاز خلالی سرخش کردم بعد گذاشتم ته قابلمه و روش زعفران دم کرده ریختم سپس برنح آبکش شده رو اضافه کردم دم کن گذاشتم و اجازه دادم سه ساعت با حرارت خیلی کم دم کشید..دوستان چون دنده چربی داره نیازی نیست روغن ته قابلمه بریزید. امتحان کنین چون خیلی خوشمزه پ.ن ازدنده بره که خیلی گوشت نرم ولطیفی داره استفاده کنید
🌺کاش فال شب یلدای همه این بشود یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخـــــور...🍎🍃 أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج🌺 🍎🍃🍎🍃🍎 💔بیایید ،،امسال ،در طولانی ترین شب سال برای ظهور طولانی‌ترین غیبت عزیز زهرا (س)دعای فـــرج بخوانیم. 💔خدایا شب طولانی و سیاه غیبت را با مژده ظهـ🌟ـــور یگانه منجی عالم بشریت، حضرت مهدی(عج) به روز روشن مبدل فرما،،،آمین😭 🙏 💔پروردگارا این یلدای طولانی انتظار تابه کِـی؟!.😭 🍃🌹اللهــم عجل لولیڪ الفرج به حق زینب ڪبری (س)🌹🍃 •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
مواد لازم: شکر...........2 پیمانه پودرنشاسته معمولی ..........1 پیمانه آب............1.5 پیمانه گلاب........ نیم پیمانه کره یا روغن .........1قاشق چایخوری پودر نارگیل و گردو یا خلال بادام یا پسته مقداری طرز تهیه: 1 _ نشاسته و آب را باهم مخلوط میکنیم. 2_ از صافی رد می کنیم. 3 _ شکر را به مایه اضافه کرده و طعم آن را می چشیم اگر ترش بود مقدار دیگری اب به آن اضافه می کنیم. 4 _ سپس آن را روی گاز با حرارت ملایم ترجیحا روی شعله پخش کن می گذاریم ومرتب هم می زنیم تا سفت شود. که یواش یواش شروع می کند به بسته شدن. 5 _ زمانی که با قاشق روی آن خط کشیدیم و خط باقی ماند گلاب را به آن اضافه می کنیم. 6 _ وقتی به جوش آمد و کمی سفت شد، کره یا روغن را اضافه کرده و هم می زنیم تا زمانی که وسط قابلمه جمع شود . 7 _ سپس روی تخته یا سطحی صاف پودر نارگیل و کمی آرد تفت داده شده می پاشیم سپس مواد سرد شده را روی آن ریخته و صاف میکنیم. 8 _ وسط آن را به درازا مغز گردو می چینیم و آنرا لوله می کنیم.( اگر لوله کردن ان برایتان سخت بود مواد را روی یک کیسه فریزر باز کنید تا به وسیله نایلون به راحتی لوله کنید.) سپس درون یخچال گذاشته و کمی بعد آن را با چاقو حلقه حلقه می کنیم. یا می توان به اندازه گردو از مواد برداشته و وسط آن گردو یا هر خلالی که داشتیم میگذاریم و در پودر نارگیل و آرد تفت داده شده غلطانده و به صورت شکل دلخواه مربع یا مستطیل و... در می آوریم و رویش خلال پسته یا گردو می گذاریم. می توان از رنگهای خوراکی دلخواه در باسلق استفاده کرد و زمان اضافه کردن رنگ بعد از صاف کردن نشاسته و آب است
گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین و زنجبیل و یک ق آرد نخودچی خوووب ورز میدیم و کوفته هایی ریزی باهاش درست میکنیم و یه ربع تو یخچال می ذاریم و با حرارت متوسط سرخ میکنیم و وقتی برنج رو آبکش کردیم اونها رو لای برنج دم میدیم و کشمش و زرشک و گردو رو کمی تفت میدیم و با برنج زعفرانی سرو میکنیم
هدایت شده از 
عروس که بعد از سالها به عشقش سابقش رسیده بود ،موقع عقد چیزی بهش میگن که شروع میکنه به....😳😳 اصلا ببینید چی شد عروسی بهم خورد😐👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/3946250364C1ee9de9e39
و ارد 180 گرم ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم شکر 140گرم تخم مرغ 3عددروغن مایع 100گرم بیکینگ پودر1ونیم قاشق چایخوری رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر ابتداروغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذاریددمای فر 160درجه تا 170 درجه من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍗 😋 ▫️ سینه کامل مرغ ۱ عدد ▫️ران مرغ ۱ عدد ▫️پیاز بزرگ ۱ عدد ▫️سیر ۲ حبه ▫️فلفل دلمه رنده شده ۱ عدد ▫️جعفری خورد شده ۳ ق غ ▫️هویج رنده شده ۱ عدد ▫️کنجد به میزان لازم ▫️نان تست به میزان لازم ▫️فلفل سیاه و آویشن هر کدام نصف ق چ 🔸ابتدا پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرین. سیر رو هم رنده کنید حالا مرغها رو که از استخوان جدا کرده همراه پیاز و سیر و ادویه ها و نمک داخل چرخ گوشت چرخ کنین . بعد که چرخ شد با فلفل دلمه ای رنده شده و جعفری و هویج مخلوط کنید کناره های نون تست رو برش بدین و ازش جدا کنین . از مواد مرغ یک لایه روی نون بمالید (سعی کنید خیلی ضخیم نباشه نه نازک باشه نه ضخیم) . بعد داخل کنجد بزنین و به هر شکل خواستین برش بزنین بعد هم داخل روغن داغ سرخ کنید. فقط از طرفی که مرغ داره سرخ کنید ، از طرف نون سرخ نکنید . وقتی از روغن خارج کردین از طرف مرغ روی دستمال بزارید تا روغن اضافی جذب دستمال بشه و به خورد نون تست نره بعد هم با سس میل کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾