eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشک بادمجون 😍😋 پیاز: ۳ عدد سیر: ۵-۶ حبه پیاز و سیر رو مثل من سرخ کنید بادمجون: یک کیلو (به سیخ بکشید و اون رو روی گریل یا توی فر کباب کنید اگه فر و گریل ندارید سرخ کنید) بادمجون هارو ساطوری کنید و به همراه زردچوبه فلفل سیاه و گردو (اگه دوست داشتید یکم نعنا خشک) به پیاز اضافه کنید، ۵-۶ قاشق کشک رو اضافه کنید، یکم آب بزنید تا یکدست بشه و ۱۰ دقیقه حرارت بدید. اگه نیاز داشت نمک بزنید چون که کشک به اندازه کافی نمک ᯾❁ @fast_food ❁᯾
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 آموزش نو کردن روغن سوخته🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از سی‌نما🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 درخواست عجیب ابوالفضل پورعرب در برنامه زنده تلویزیون به مناسبت شب یلدا از رهبر انقلاب ▪️ پورعرب: «از رهبر انقلاب خواهش می‌کنم این بچه‌ها «معترضین و اغتشاش‌گران» را عفو عمومی بدهید! این‌ها بچه‌های ما هستند؛ ببخشیدشان .. 📽 @ciinema
هدایت شده از سی‌نما🎬
📌 سال‌ها است شاهد فرهنگ‌سازی برای تحکیم خانواده در سینما نیستیم 🖇 «منوچهر والی‌زاده دوبلور پیشکسوت سینمای کشور: سینما یعنی فرهنگ سازی برای خانواده، اما متأسفانه سال‌ها است چنین رویکردی را در آثار سینمایی شاهد نیستیم. 📽 @ciinema
🍈 😋 🔸یک کیلو زیتون سبز بدون هسته رو خرد میکنم . نیم کیلو هویج رو بخار پز میکنم و رنده درشت میزنم .(این بار هویج رو کمتر ریختم ) یک بوته بزرگ سیر رو خیلی ریز خرد میکنم . یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان سرکه رقیق کنید . (اندازه رب بستگی به غلظت اون داره ) 🔸مواد رو مخلوط کنید ، نمک و فلفل بزنید و سس رو روی اون بریزید بعد هم بزنید . سرکه رو کم کم اضافه کنید تا یه سس غلیظ بدست بیاد نباید سرکه خیلی زیاد باشه ♦️این ترشی رو توی یخچال نگه دارید و از سه روز بعد قابل استفاده ᯾❁ @fast_food ❁᯾
لوبیاونخود1پ عدس1پ آلو150گرم لبو1عدد بزرگ سبزی350گرم رشته آشی250گرم پیاز داغ1پیمانه سرکه نصف پیمانه شیره انگور زردچوبه1 ق م نمک و فلفل نعناع داغ روغن هویج رنده شده نخود و لوبیا رو از قبل خیس میکنیم میذاریم بپزه لبو هم جدا با آب میپزیم در قابلمه ای پیاز داغ درست میکنیم و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم آب میریزیم وسپس سبزی آش وعدس اضافه میکنیم ی دونه عصاره گوشت بره هم میریزم تا خوش طعم بشه نخود لوبیا پخته ولبوی پخته نگینی هم به مواد اضافه میکنیم من ی دونه هویج رنده شده هم میریزم وانواع آلوی سیاه و آلوی بخارا همرا چاشنی سرکه و ‌شیره به آش اضافه میکنیم نمک رو اندازه میکنیم مقدار ملس بودن آش به ذائقه خودتون بستگی داره در آخر نعناع داغ و رشته آشی رو اضافه میکنیم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
20.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍 برنج:۵پیمانه ماست:۱پیمانه زرده تخم مرغ:۵هدد هل دارچین گل محمدی کره:۴۰گرم فیله مرغ:۵عدد آلو:۱پیمانه زرشک:۲قاشق روغن:۲قاشق پیاز خلالی خورد کنید با زردچوبه تفت بدید فیله مرغ اضافه کنید تفت بدید نمک ففل بزنید آلو و‌زرشک بهش اضافه کنید تفت بدید برنج بزارید نیم پز بشه سعی کنید یکم زنده دربیارید بعد زرده تخم مرغ کره و زعفران ماست نمک فلفل باهک مخلوط کرده برنج اضافه کنید در آخر عصاره هل و گل محمدی و دارچین را اضافه کرد کف قالب یا قابلمه را چرب کرده یک لایه مواد برنجی بعد مواد تهچین و لایه بعد برنج بزارید۴۵دقیقه دم بکشه بعد نوش جان کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه یلدایی بدون فر و همزن🥳 مواد لازم آرد قنادی / دو پیمانه یا ۲۵۰ گرم تخم مرغ / یک عدد وانیل / یک چهارم قاشق چایخوری شکر / یک دوم پیمانه یا ۱۰۰ گرم روغن مایع / نصف پیمانه یا ۱۲۰ گرم ماست شیرین و سفت / یک چهارم پیمانه یا ۵۰ گرم بکینگ پودر / یک قاشق غذاخوری یا ۸ گرم شربت بار یا عسل / یک قاشق غذاخوری ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصل دستور با ارد مافین ذرت تهیه میشه که خب من حقیقتا تو بازار ندیدم در ضمن کمی هم شیرینه که ترکیبشو با هات داگ نمی پسندم پس روشی که خودم درست کردمو براتون میزارم. ارد ذرت (ارد زرد رنگ نه نشاسته که سفیده) 1پ ارد سفید 1.5پ تخم مرغ 2عدد خامه صبحانه 70گ بکینگ پودر 1.5 ق چ در صورت تمایل 1ق غ شکر در غیر اینصورت کمی نمک روغن مایع 2ق غ پیر چدار رنده شده 50گ جعفری 2ق غ همه موادو مخلوط کنید. و خمیر سفتی بدست بیارید با توجه به کشش اردتون اگر میبینید خمیر شله تا 1/4پ دیگه میتونید ارد اضافه کنید. بعد طبق فیلم بالا در دستگاه وافل ساز داغ و چرب شده بپزید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
16.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 موادلازم کیک شکلاتی: آرد:۱/۵پیمانه شکر:۱پیمانه تخم مرغ:۳عدد پودرکاکائو:۳۰گرم بکینگ پودر ۱/۲ق چ وانیل:۱/۲ق چ روغن:۲۵گرم شیر:۲۵گرم طرز تهیه: تخم مرغ وانیل شکر بزنید تا کشدار کرمی بشن مخلوط روغن و شیر اضافه کنید و درآخر پودر کاکائو آرد بکینگ پودر که ۳بار الک کردید اضافه کنید کف قالب کاغذ روغنی بندازید مواد بریزید داخلش و در فر از قبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه قرار بدید به مدت۴۵دقیقه سایز قالب۱۸هستش برای فیلینگ پنیری: ۱۰۰گرم پنیر خامه ای ۱۰۰گرم خامه صبحانه یک ق غ پودر ژلاتین یک شات قهوه دم شده پودر قند:۵۰گرم طرز تهیه: خامه پنیر پودر قند مخلوط کنید بهش قهوه پودررژلاتین بن ماری شده اضافه کنید روی کیک بریزید 🍓نکته🍓پودر ژلاتین اول روی آب بریزید اسفنجی بشه بعد بن ماری کنید برای فیلینگ شکلاتی: ۱۰۰گرم خامه ۱۰۰گرم شکلات تلخ سکه ای ۲۰گرم شیر پودر ژلاتین ۱ق غ خامه روی حرارت قرار بدید بعد شکلات سکه ای شیر و ژلاتین بن ماری بهش اضافه کنید و روی کیک بریزید برای خامه شکلاتی: ۱۵۰گرم خامه فرم گرفته ۵۰گرم شکلات تلخ یا نوتلا ᯾❁ @fast_food ❁᯾
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم ۱ بسته ژله انار ۱ لیوان آبجوش ۲ لیوان شیر نصف لیوان شکر ۲ ق غ پودرژلاتین ۱۰۰ گرم خامه صبحانه کمی وانیل کمی انار دون شده طرز تهیه اول از همه یه بسته ژله انار رو با آب جوش مخلوط کرده و میذاریم روی بخار کتری تا ذرات پودر ژله حل بشه بعد ژله ها رو میریزیم داخل ظرف مورد نظر البته تا نصف ظرف یا لیوان یا هر چی...بعد یکی دو قاشق انار دون شده هم میریزیم داخلش و میذاریم تو یحچال تا کامل ببنده حدود ۴۵ دقیقه کافیه حالا بریم سراغ آماده سازی پاناکوتا شیر،شکر،پودرژلاتین،وانیل و خامه رو مخلوط کرده میذاریم روی حرارت ملایم تا شکر و پودر ژلاتین حل بشه ولی حواستون باشه نجوشه بعدش میزاریم کمی از حرارت بیفته حالا پاناکوتا رو میریزیم روی ژله و انارها و دوباره یکی دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد هم دسر پاناکوتای اناری آمادس با هر چی که دوست دارید تزئینش کنید و نوش جان کنید.من با چندتا دونه انار و خلال پسته تزئینش کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشک بادمجان بادمجان ها رو بشورید، پوست بگیرید، و به صورت حلقه ای برش بدید به بادمجان ها نمک بزنید و چند ساعت در آبکش بذارید پیازها را خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید. سیرها را پوست بگیرید و خیلی ریز خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید. بادمجان ها را در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن بادمجان ها را روی دستمال بذارید تا کمی روغنش گرفته بشه. بادمجان های سرخ شده را در قابلمه بریزید و بکوبید. نعناع خشک را برای چند ثانیه در روغن تفت بدید. نمک، فلفل سیاه، پیازداغ، نعناع داغ، سیرداغ و کشک رو به بادمجان ها اضافه کنید و خوب هم بزنید. ۱/۲ لیوان گردو خرد کنید و به مواد اضافه کنید. روی شعله کم ۱/۲ لیوان آبجوش اضافه کنید و بذارید حدود ۱ ساعت بپزد. و‌حالا آماده سرو است! نوش جان ❤️ ᯾❁ @fast_food ❁᯾