#آلو_مسما هستش كه قبلاهم توکانال گذاشتم ولي همچنان سوالاتي راجع بهش پرسيده ميشه،آلو مسماكه يه غذاي اصيل شمالي هستش و عطر و طعم بي نظيري داره و اما طرز تهيه:
يك كيلو پياز رو خلالي و بلندو البته نازك برش ميديم تو روغنو زرچوبه خوب سرخش ميكنيم وقتي خوب طلايي شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه رنگش تيره ميشه ولي نميسوزه (با حوصله سرخ بشه لطفا😉)سينه مرغ با آلو خورشتي و قيصي (به مقدار دلخواه)به پياز اضافه و خوب تفت ميديم ويك ق غ سر پُر رب گوجه و مقداري زعفرون دم شده و كمي نمك اضافه رو حرارت ملايم تفت ميديم و بعد آب رو به اندازه چهار ليوان اضافه ميكنيم خورشت كه به جوش اومد حرارت رو كم ميكنيم و هر از گاه به هم ميزنيم تا ته نگيره خورشت با يد خوب جا بيفته و بيشتر آب خورشت رو حرارت ملايم كشيده بشه در آخر به اندازه يك ق غ بسته به ذايقه شكر اضافه ويك ق چ گلاب مخلوط و در انتها حرارت رو خاموش ميكنيم اين خورش بايد با صبر و حوصله پخته بشه و در اينصورت يه خورش مجلسي و عالي دارين،اين خورش معركه ست و غذاي محبوب خونه ماست.
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
#کیک_پنیر_جعفری
پنیر سفید یک پیمانه
پنیر پیتزا یک پیمانه
روغن زیتون یک دوم پیمانه
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری
جعفری ساطوری شده یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد
شیرکم چرب یک پیمانه
نمک و فلفل کمی
ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط میکنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند
روغن وشیر به همراه نمک و فلفل رواضافه کرده خوب هم می زنیم،سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده روکمکم اضافه و مخلوط میکنیم
درپايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم ودرقالب چرب شده، فر 180درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تاروی کیک کاملاطلایی شود.
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
#کدبانوگری
#سرخ_کردن_بادمجان_با_روغن_کم
1. بادمجان را5دقيق داخل آب جوش قراردهيد بعدروي دستمال خشك كنيد وبعد سرخ كنيد.
2. به دو طرف بادمجان های حلقه شده یا برش طولی خورده، به کمک قلم موی آشپزخانه ماست مالیده ، درون ظرف درب دار چیده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. روغن را در تابه داغ کرده، اضافی ماست را از روی بادمجان ها، با دستمال آشپزخانه ی بدون پرز گرفته ( برای این است که روغن به بیرون از تابه پاشیده نشود )، سپس سرخ کنید .
با این روش هم روغن بسیار کمی مصرف می شود و هم بادمجان ها خوشرنگ سرخ می شوند.
3. سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کف کند. سپس روی بادمجان بمالید و سرخ کنید.
با این کار بادمجان های شما دیگر روغن زیادی جذب نمیکند
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پن_کیک_ساده
#کلیپ
2 عدد تخم مرغ
1/5لیوان شیر
1/5لیوان آرد
1 ق غ کره
کمی نمک
5 ق غ شکر
البته میتونید اگر پنکیک شیرین دوست ندارید شکرو حذف کنید و روی پن کیکتون بعد از پخت مربا یا عسل بریزید.
ابتدا شکر و آرد و نمک رو مخلوط کرده و میزاریم کنار, شیر رو گرم میکنیم و کره رو میندازیم توش تا با گرمای شیر ذوب بشه.
تخم مرغ رو با همزن بزنید تا صاف بشه و از لختگی در بیاد.
حالا شیر و تخم مرغ رو به مخلوط آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط صاف و یکدستی بشه اگر صاف نبود از الک رد میکنیم .
داخل تابه تفلون رو با پنبه روغنی چرب کنید و با ملاقه از مواد بریزید توی تابه با حرارت کم تا یک طرف پنکیک بپزه برمیگردونید تا طرف دیگه هم بپزه به همین شکل تمام موادتونو بپزید.
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
👉🏻-.•👈🏻
- آقاجون ، سخت ترین کار دنیا چیه ؟
راه رفتن روی آب ؟
پرواز کردن بدون بال ؟نامرئی شدن ؟ آقاجون خندید ! + مگه کتاب داستان میخونی دختر ؟ سخت ترین کار ، انسان بودن توی این دنیاست باباجان ! اینکه روی کرهی زمین راه بریم و تنها ردی ك از ما باقی میمونه آدمیت باشه ! ك خشك نكنيم گل سرخ شازده کوچولو رو ، ك رنگ سفید مهربونی رو بپاشیم روی این دنیایِ سیاه :)!🎼'🦋✨
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌧🪴Reminder:
⸤
لطفا هیچوقت خودتو به آدمی که داره فراموشت میکنه یادآوری نکن⸣ 🤍
هدایت شده از خانومانه ⭐
راستش من به یک خونه قدیمی تعلق دارم....
به یک خونه آجر نمای قدیمی با پنجره های چوبی هفت و هشتی ....
به یک حیاط بزرگ پر از درخت های میوه و چنار
که وسطش یه حوض فیروزه با چند تا ماهی قرمزو یه آب نمای شش ضلعی داره ....
به جایی که هر صبح با قلقلک نور خورشید چشمامو باز می کنم و عصرا با دوستان روی تخت قدیمی گوشه حیاط میشینیم و دور هم نون و پنیر و هندوانه میخوریم....
و با عطر چای لاهیجان که تو قوری گل قرمزی داره دم میکشه مست میشیم و صدای خنده ها و خاطره هامون لابلای آواز گنجشک ها گم میشه...🍃🍃
هدایت شده از خانومانه ⭐
طبیبانم چھ دانند که دردم درد تنهاییست
تو نبضم را بگیری بیگمان آرام میگیرم(:
#میگوپلو
میگوها رو با ادویه،زردچوبه،کمی پودرلیموعمانی،دوحبه سیر له شده و کمی زعفران آبزده مزه دار میکنیم و میزاریم نیم
ساعتی بمونه.بعد دوتا پیاز متوسط رو خلالی خرد و سرخ میکنیم؛بعد سیب زمینی نگینی خرد شده رو هم سرخ میکنیم.حالا توی یه تابه کمی روغن میریزیم و میگوهارو بهش اضافه میکنیم سریع یه تفت کوچولو میدیم و پیاز و سیب زمینی رو بهش اضافه میکنیم و نمک،فلفل و آب نصف نارنج میزنیم و تفت میدیم و سریع خاموشش میکنیم(میگو نباید زیاد تفت بخوره چون سفت میشه)و این مواد رو لابه لای برنج میریزیم و میزاریم دم بیاد.
برای رشته پلو؛ قبل از آبکش کردن برنج رشته رو همراه با کمی زردچوبه اضافه میکنیم و آبکشش میکنیم.
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
#سالاد_لوبیا_چیتی با ماست سیردار (رژیمی)
لوبیا چیتی پخته نصف پیمانه
سیب زمینی پخته نگینی نصف پیمانه
زیتون خورد شده 1/3 پیمانه
خیارشور نگینی 1/3 پیمانه
ماست چکیده نصف پیمانه
سیر یک حبه
روغن زیتون 1 قاشق غ
نمک ، فلفل، آبلیمو به میزان لازم
شیویت 1 قاشق غذاخوری
زرشک (دلخواه) به میزان لازم
مواد اولیه را. باهم مخلوط کنید و روغن زیتون بریزید
سیر را له کنید و به ماست اضافه کنید
آبلیمو نمک و فلفل و شیویت را به ماست اضافه کنید
ماست سیر دار را به سالاد اضافه کنید و در ظرف سرو بریزید
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
#خورشت_کرفس
اول سه چهارتا پیاز رو نگینی خرد کردم و بعد همراه کمی روغن تفت دادم تا رنگ پیاز طلایی بشه،۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی رو هم به پیاز اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم و ۳ لیوان آب هم روی گوشت ریختم و گذاشتم خورشتم نیم پز بشه.
۴۰۰ گرم سبزی از ترکیب جعفری و نعنا(نسبت جعفری باید دوبرابر نعنا باشه)و به همراه برگهای کرفس با کمی روغن سرخ کردم.
۷۰۰ گرم کرفس خرد شده رو هم سرخ کردم و کنار گذاشتم.
حالا می رم سراغ گوشت نیم پز شده و سبزی و کرفس خرد شده رو به گوشت اضافه می کنم و فرصت می دم تا خورش جا بیافته و ۵ دقیقه قبل از سرو خورش نصف فنجان ابغوره رو هم ریختم.
خورش امادست
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝