eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧀 بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم گوشت چرخ کرده 750 گرم آرد 0.۵ پیمانه شیر یک دوم پیمانه پیاز سرخ شده 4 ق غ جعفری خرد شده 3-2 ق غ تخم مرغ 4 عدد رب گوجه فرنگی 2 ق غ طرز تهیه زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده و بعد زرده و گوشت را اضافه می کنیم سفیده را جداگانه با همزن برقی زده تا پف کند وبه مایه گوشت اضافه می کنیم. کف قالب را چرب کرده ومقداری آرد سوخاری می پاشیم.ومایه را داخل قالب ریخته و برای اینکه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطریق بن ماری آنرا می پزیم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😋 ▫️1 بسته پفک هندی بخرید ▫️روغن سرخ کردنی به مقدار لازم ▫️سس تند در صورت دلخواه 🔸در یک قابلمه روغن را داغ کنید و پفک ها را حدود 3 تا 5 دقیقه بسته به سایز آن سرخ کنید. سپس باحوله های روغن گیر یا صافی، روغن اضافه پفک را بگیرید تا ترد بماند و با سس تند سرو نمایید. اگر در تابه روغن بریزید پفک ها به ته ظرف می چسبد. پفک باید در روغن شناور باشد تا پف کند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
من چغندرهارو خوب میشورم چون گلی میشه پوست میکنم درسته میزارم تو قابلمه پر از آب میکنم شب میزارم تا صبح با شعله ملایم بپزه وقتی2آب داشت بهش1شیره انگور اضافه میکنم شعله رو زیاد میکنم درپوش ظرف رو نمیزارم چون سریع سر میره تا وقتی که دوشاب جذب چغندر بشه صبر میکننم وقتی که2قاشق شیره انگور ته ظرف موند شعله رو خاموش میکنم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد اولیه سیب زمینی اب پز دو عدد متوسط هویج آب پز دو عدد کینوا یک پیمانه پخته شده لوبیا عروس دو پیمانه پخته شده پیاز بنفش یک عدد و دو حبه سیر تفت داده شده نمک و فلفل و پاپریکا هم که به دلخواه طرز تهیه: مواد رو با گیاهکوب میکوبیم تا حسابی به خورد هم برن. دو پیمانه از هر اردی که مد نظرتون بود بزنید جوری که مواد دیگه نچسبه و وا نره. حالا به اندازه یک مشت از مواد میگیریم و گردش میکنیم و بعد با کف دست فشارش میدیم تا شکل برگر بگیره. رو سینی فر، کاغذ روغنی میزاریم و فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم میکنیم. روی ورگر رو با قلمو روغن میزنیم و میذاریم تو فر برای سی دقیقه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥮 😋 ▫️2عدد تخم مرغ ▫️1لیوان شکر (لیوان دسته دار) ▫️1استکان روغن مایع (نصف لیوان) ▫️1استکان شیر(نصف لیوان) 1(2/5 ق چ) ▫️3ق غ پودر کاکائو ▫️1/5لیوان آرد ▫️1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه) 🔸تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با شکلات(نوتلا)تزبین کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با دو عدد پیاز متوسط ریز رنده شده که آبشو گرفتیم ونمک و زردچوبه وفلفل سیاه مخلوط و ورز میدیم وبه اندازه گردو قلقلی هامونو درست می کنیم و سرخ می کنیم یه پیاز کوچیک وزردچوبه وفلفل را داخل ماهیتابه با مقداری روغن ریخته تفت میدیم و یه ق.غ رب گوجه دو عدد گوجه فرنگی رنده شده روبهش اضافه میکنیم ویک لیوان آب و یه ق.غ ابغوره بهش اضافه میکنیم یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وقلقلی ها رو میزاریم توش با شعله متوسط بدون اینکه سر ماهیتابه را بزاریم اجازه میدهیم جا بیفته و نهایتا گوجه فرنگی رو روش میزاریم و جداگونه بادمجون و سیب زمینی روسرخ کردم ودرکنارش سرو کردم نکته: میتونید قبل از اینکه قلقلی ها را به سس اضافه کنید سستون را میکس کنید که پوره بشه ..میتونید مقداری غوره هم بریزید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر تا حالا مچبوس را امتحان نکردین واسه یکبار ارزشش را داره درست کنید وواسه همیشه جزی برنامه غذایتون بشه طرز تهیه راحت است یه پیاز بزرگ نگینی خرد شده وپوره چند حبه سیر ورنده رنجبیل وفلفل دلمه مکعبی خرد شده را توی روغن تفت بدین تا سبک بشه بعد ادویه های درسته که شامل چوب دارچین چند دانه هل ومیخک وفلفل سیاه و برگ بو و ولیموعمانی است را اضافه وتفت دهید تا عطرش بشام برسه بعد فیله یه دونه گوجه ودوقاشق رب اضافه وتفت دهید رنگ مچبوس نباید قرمز بشه بعد زردچوبه وگرد لیمو وفلفل قرمز وپودرزیره وپودرتخم گشنیز را اضافه وتفت دهید در صورت تمایل یه بوته سیردرسته وفلفل سبز اضافه وتفت دهید بعد کمی گشنیز بریزید زیاد نباشه نیازی نیست پر سبزی بشه وتفت دهید نمک اضافه کنید ودر اخر ماهی را از قبل سرخ شده را اضافه وتفت دهید زیاد زیرورو نکنید که له بشه ودر اخر ابجوش بریزید واجازه بدین نیم ساعت بجوشه وبعد ماهی را بیرون بیارید وبرنج را اضافه کنید ابش که کشیده شد ماهی را روی برنج بذارید ودم کنید نکته من از ماهی قباد وشیر استفاده کردم بهترین گزینه ماهی هامور است ولی با هر نوع ماهی که گوشت نسبتا سفتی داره می شه درست کرد به جزئ ماهی قزل الا که اصلا مناسب نیست سرخ کردن ماهی ........ من ماهی را با ترکیب ادویه هایی که خودم درست می کنم کاملا اغشته به ادویه می کنم وسرخ می کنم اگر ندارید فقط زردچوبه بزنید وسرخ کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه چهارم پیمانه نشاسته گل (یکصد گرم) یک پ سرخالی شکر( دویست گرم) سه الی چهار پیمانه آب زعفران آبکرده و خلال بادوم با سخاوت یک سوم پ گلاب ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ایده خلاقانه خورش 😍 ‌‌‌‌‎‌‌‌ ☕️ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
29.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با نگم از خوشمزگی این غذا که کوچیک و بزرگ دوستش دارن 😍🥰انقدر لطیف و خوشمزه میشه که تو دهن آب میشه . سینه مرغ ۲ عدد، پاستا پروانه ای ۳۰۰ گرم، پنیر پیتزا و پنیر پارمسان، کره، روغن، پاپریکا و ادویه مرغ : هرکدوم 1ق م، نمک و فلفل سیاه، سیر ۲ حبه کره ۵۰ گرم، روغن، آرد ۲ قاشق غذاخوری پر، شیر ۲ تا ۲/۵ لیوان، نمک، جوز هندی : خیلی کم . ❌🟢 ترجیحا از همین مدل پاستا استفاده کنید ❌❌ پاستا خیلی له نشه 🟢🟢 سس بشاملتون غلیظ شده باشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آردسفید۳پیمانه،شکر ۲ق غ پُر،نمک۱ق چ سرخالي، وانیل شکری۱ق چ، دارچین نصف ق چ، جوزهندی نصف ق چ، پوست پرتقال رنده شده ۱ق غ، تخم مرغ١عدد هم دمای محیط، کره نرم شده 50گرم، خمیرمایه۳ ق چ، آب ولرم۱/۴ پیمانه، شیر ولرم۳/۴ پیمانه، شکلات شیرین۱۴ تکه 🔴خمیرمایه، آب ولرم، ۱ ق چ شکر رو ترکیب و ۱۰ دقیقه بذارین عمل بیاد. 2پیمانه از آردالک شده، شکر، نمک، پوست پرتقال، دارچین، وانیل، جوزهندی رو با هم ترکیب کنید. تخم مرغ، کره،خمیرمایه و شیر رو اضافه و هم بزنید کم کم آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین بره.۱۰دقیقه ورز بدید روشو بپوشونید1ونیم ساعت جای گرم استراحت بدید تا2 برابر بشه پف خمیر روبگیرید۱۴ قسمت کنید و هر قست رو روی سطح آردپاشی شده باز کنید.وسط خمیر1 تکه شکلات بذارید. خمیر رو ببندید. در قالب تفلون چرب شده یا روی کاغذ روغنی و سینی فر بذارید با زرده تخم مرغ رومال کنید ۸ق غ آب، نصف ق غ شکر،1/4پیمانه آرد را ترکیب کنید تا غلیظ بشه با قیف روی نونها+ نازک بکشید بپوشانید نیم ساعت درجای گرم استراحت بدید.کف فر ظرف آب جوش بذارین. در فر 180درجه از نیم ساعت قبل گرم شده25 دقیقه بذاریدطلایی بشه. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
38.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر سرد ۲لیوان نشاسته ذرت ۲قاشق غذا خوری شکر بیشتراز نصف لیوان شکلات تخته ای ۶۰گرم کره یک قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چای خوری پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری کیک شکلاتی آماده یک بسته زرده تخم مرغ 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خامه تو این روزهای سرد هیچی به اندازه ی یه سوپ خوشمزه نمیچسبه 😋 تره فرنگی ۴- ۵ عدد، سیب زمینی ۳ عدد، پیاز ۲ عدد، حریره سیر یا سیر له شده ۱ ق م پر، برگ بو ۲ عدد، کره ۳۰ گرم، روغن، نمک و فلفل سیاه، آویشن ۱ ق م، خامه نصف پاکت، شیر ۱ لیوان، آب قلم و آب مرغ : هرکدام ۱ لیوان 🔺میتونید از آب قلم و آب مرغ به تنهایی هم استفاده کنید. 🔻تره فرنگیها رو برش عرضی بزنید و با آب سرد خوب بشورید. 🔺برگ بو را بعد از پخت قبل از میکس کردن حتما خارج کنید. 🔻خامه نباید سرد باشه و با مقداری از سوپ مخلوط بشه تا نبرهو به آرامی اضافه بشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️💫پــروردگــارا ! ⚪️💫به هر چه بنگرم... ❤️💫تـو در آن آشکاری .. ❤️💫و چـه مـبـارک اسـت ⚪️💫روزی که با نام زیبای تو‌‌‌ ❤️💫و با توکل بر اسم اعظمت. ⚪️💫آغاز می گردد ای صاحب کرامت ❤️✨بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ ⚪️✨الـــهــی بــه امــیــد تـــو ❤️💫پناهمان باش ای بهترین
51.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من نصف مواد رو برای قالب ده و ارتفاع ده درست کردم . تخم مرغ ۴ عدد، شکر 3/4 پیمانه (2/3 هم میتونین بریزین)، وانیل نوک ق چ، اب جوش1/3 لیوان، روغن 1/4 لیوان، آرد 1 و نیم لیوان، بکینگ پودر 1 و نیم ق چ 🔴تخم مرغ، شکر وانیل رو خوب هم بزنین تا پفکی و کشدار شود اب جوش اضافه و هم بزنین روغن رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنین ارد و بکینگ پودر که از قبل چند بار الک کردین رو اضافه و هم بزنین (زیاد هم نزنین در حد مخلوط شدن کافیه) اگه تو فر میزارین با دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، اگه تو قابلمه میزارین حتما زیر قابلمه شعله پخش کن بزارین حرارت خیلی کم باشه مثل دم دادن برنج میتونین کف قابلمه یه سه پایه یا نعلبکی بزارین بعد قالبو بزارین روش که از کف قابلمه فاصله بگیره داخل قابلمه اب نریزین خالی باشه دو تا سه دقیقه قبل قابلمه رو گرم کنین 40 دقیقه اول اصلا در قابلمه رو باز نکنین بعد با خلال چک کنین هر وقت چیزی نچسبید امادست ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
برنج نیم‌دانه 2 پیمانه شیر 8پیمانه شکر به مقدار لازم گلاب سه ق غ خامه نصف پیمانه نمك مقداري ابتدا باید برنج را از شب قبل در کمی آب یا گلاب خیس کنید. در یک قابلمه مناسب، برنج را همراه با 3 لیوان آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج نرم شود. برنج تاجایی باید بجوشد که حدود نصف لیوان از آب باقی بماند. سپس شیر را به برنج اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا له شده و مغزپخت شود. پس از اینکه دانه‌های برنج کاملا باز شد. حدود 10 دقیقه آخر پخت، گلاب را به شیر برنج اضافه کنید و همچنان آن را هم بزنید. 10 دقیقه بعد از اضافه‌کردن گلاب، حرارت را خاموش کنید و یک دم‌کنی تمیز روی قابلمه قرار دهید. در قابلمه را ببنید و 5 - 10 دقیقه صبر کنید تا شیر برنج جابیفتد. بعد از اینکه شیر برنج آماده شد، حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا کمی سرد شود بعد تزيين كنين نوش جان💖 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 تخم مرغ : ۲ عدد پودر وانیل : ۱/۲ ق‌چ شکر : ۳ ق‌غ روغن مایع : ۳ ق‌غ شیر : ۱ پیمانه بکینگ‌پودر : ۱ ق‌چ آرد قنادی : ۱ پیمانه تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ‌روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابه‌تون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾