eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی از ماها زمان جشن تولد یا دورهمی ژله درست میکنیم چ بهتر از اینکه بتونیم یک ایده جدید بدیم تا میزمون قشنگتر بشه🌈🥰 من این ژله رو تو قالب پاپسیکل درست کردم به نظرم خیلی شیک و‌مجلسی شده😍🥺 روند تهیه این ژله ب این صورت که من چند رنگ ژله درست کردم وقتی که ژله ها بست اونارو خرد کردم یک ژله ماتم درست کردم(ژله آلورا یک لیوان آب جوش و‌یک لیوان شیر) کمی از ژله مات داخل قالب ریختم بعد ژله های خرد شده ریختم گذاشتم یخچال یکم که نیم بند شد دوباره همین تکرار کردم تا قالب پر بشه و گذاشتم یخچال تا کاملا بست. چون قالبم سیلیکونی بود نیازی نبود تو اب جوش بزارم یا چربش کنم راحت از قالب جدا شد😍 شما اگه تو قالب معمولی درست کردین میتونین داخل اب گرم بزارید تا راحت جدا شه😉 نکته؛موقع ریختن ژله مات دقت کنید کاملا خنک شده باشه چون اگه گرم باشه ژله ها اب میشه و‌رنگاشون باهم قاطی میشه بعد ژله تون دیگ خوشگل نمیشه☺️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
︴ آغۅ‌ش‌تو‌را‌می‌طلبد‌روح‌خرابم . . 💙☁️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضیا روی کتلت و سفیده تخم مرغ میزنن یا با روغن شکلش میدن ، ولی من با آب ، شاید الان بگید تو روغن وا میره ، نه تو روغن شاید صدای جیلیز ویلیزش بیاد ولی وا نمیره🤤😍 این کتلت و با این روش امتحان کن سیب زمینی. ۳ عدد نسبتا بزرگ تخم مرغ یکی کامل ادویه جاتی که دوست دارید گشنیز و جعفری خورد شده به دلخواه ، نصف لیوان اگر موادتون خمیر و کمی چسبنده نشد پس سیبزمینیتون تخم مرغ بیشتری میخواد یه تخم مرغ و هم بزنید. و کم کم اضافه کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"♥️🖇" وازمـن‌مـیپرسۍ‌درچـہ‌حـالۍ؟! پـاسـخ‌مـیدهم‌بیمـارِ‌تـوام :))
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش ناگت خونگی🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 کانال لذت آشپزی ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
˝💙🔐˝ بـگذارلبخنـدت‌حـالِ‌تمـامِ‌ روزهـاۍِ‌‌مـرا‌خـوب‌کنـد..!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر فوری و خوشمزه توی ۲۰ دقیقه😍 3 فنجان شکر 1.5 فنجان آب نشاسته 3/4 فنجان گلاب ۱/۴ لیوان سرکه یه قاشق چای خوری پسته یک قاشق کره دو پیمانه شکر را با یک و نیم لیوان آبروی حرارت و می گذاریم. تا زمانی که بجوشد، محلول نشاسته را با کمی آب اضافه کنید، روی شربت اضافه کنید تا یکدست شود، سپس یک پیمانه شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مانند خمیر شود، سپس کره و گلاب یا عرق هل را اضافه کنید. سپس خوب مخلوط کنید و در آخر به دلخواه گردو یا پسته را اضافه کنید20-25 دقیقه به هم زدن ادامه داره ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍘🍩 خمیر پیتزا یا پیراشکی 1عدد مرغ پخته خرد شده 1.5 پیمانه سس مایونز یاخامه 4/1 پیمانه پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا 2/1 پیمانه ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده مقداری نمک و فلفل به میزان لازم 🥐طرز تهیه:🥐 خمیر روبه شکل دایره باز کنید.ضخامتش مثل پیتزا باشه. خمیر را مطابق شکل به 6 یا 8 قسمت تقسیم کنید قالب رو چرب کنید و خیمر رو به این شکل داخل قالب بچینید. چون قسمتهایی که روی هم می افتاد کلفت میشد،اون قسمتها رو با قیچی جدا کردم. مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید🥖🍞 🥐لبه های خمیر را روی مواد برگردونید. قسمتهایی که خمیر نپوشونده دوباره پنیر پیتزا بریزید. روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.من به جای زرده از خامه و زعفران برای زرینه استفاده کردم.. حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🫕🫕‌ 🫕🫕 ▪️ ۵۰۰ گرم گوشت با استخوان و دنبه ▪️ سه عدد سیب زمینی کوچک ▪️ رب گوجه زرد چوبه و نمک ▪️ ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا ▪️ دو عدد پیاز ● روش تهیه🥣🥣🥣 ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است🫕🫕 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🥐😋 🧇🥞🧇🥞 🥚دوعدد تخم مرغ رو با ی ق چ وانیل هم میزنیم.بعد نصف لیوان ماست و دو ق غ روغن مایع اضافه میکنیم هم میزنین بعد دو پیمانه ارد و دو ق چ پکینگ پودر اضافه کرده ورز میدهیم نیم ساعت استراحت داده بعد با وردنه باز میکنیم دایره شکل قالب زده و بشکل پاپیون جمع میکنیم و ی نوار دور خمیر میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم. برای شربتش دو لیوان شکر و دو لیوان اب و کمی زعفران و ی ق چ ابلیمو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه ووشربت باید خنک باشه و خاگینه هامونو داغ . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش دالگونا کافی🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 کانال لذت آشپزی ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌯 😋 ▫️نان تست : ۱۰ عدد ▫️سینه مرغ پخته شده : ۲ عدد ▫️پیازچه خرد شده : ۴ تا ۵ ق‌غ ▫️جعفری خرد شده : ۴ تا ۵ ق‌غ ▫️خیارشور سرکه ای : ٨ عدد ▫️ذرت آبپز : ۴ تا ۵ ق‌غ ▫️گردو خرد شده : ۲ تا ۳ ق‌غ ▫️سس مایونز یا سس ماست : ۵ ق‌غ‌ سرپر ▫️آبلیمو : ۲ ق‌غ ▫️نمک و فلفل سیاه : از هرکدوم ۱ ق‌چ 📍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
-🖤!'میگن‌برین‌مشهد‌کربلاتونو‌بگیرین مشهدمونواز‌کی‌بگیریم ..🚶🏽‍♂️' -امام‌رضا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مازندرانیه که خیلی راحته تا فصلشه درستش کن😍 مواد لازم گل کلم،هویج،لبو پخته،یارمسی یا سیب ترشی،سرکه قرمز ،سیر ،فلفل،نمک،گلپر،سبزی معطر که شامل اوجی و زلنگ میشه به گیلکی هم میشه چوچاق و خرش فقط حواستون باشه مواد که شستین حتما باید خشک خشک بشه بعد ترشی درست کنید چون اگه آب داشته باشن ترشی کپک میزنه این ترشی بعد یک ماه آمادست👌 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
قلبم چه حال خوبی داره باتو🧡🪐!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌽 😋 ▫️ذرت: ۲ عدد ▫️کره: ۱ ق غ ▫️نمک: کمی ▫️لیمو بزرگ : ۱/۲ لیمو ▫️قارچ: ۲ پیمانه گرم ▫️پنیر: ۱ پیمانه ▫️مایونز: ۲ ق غ ▫️فلفل سیاه: ۱/۲ ق چ ▫️فلفل قرمز: ۱ ق چ ▫️آویشن: ۱/۵ ق چ 🔸+ قارچ رو به همراه کره و نمک با حرارت بالا تفت بدید +حرارت کم کنید + لیمو رو اضافه کنید و کمی تفت بدید + ذرت پخته شده یا بخارپز شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا گرم بشه +پنیر پیتزا و مایونز اضافه کنید و مخلوط کنید + ادویه هارو بزنید و مخلوط کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
گاهـی‌یادمان‌میرودکہ‌چقدر‌در‌طـی‌این سال‌ھایی‌کہ‌‌سینھ‌مان‌تداوم‌نفس‌کشیدن‌را تجربہ‌کرد، بہ‌چہ‌میزان‌هواےِ‌‌نفس‌های‌ما‌را‌داشتی‌ . . - خـداجون! نفس‌ما‌روآغشتھ‌بہ‌یادت‌کـن!
پوره سيب زمينى يك انتخاب عالى براى سرو كنار خوراك هاى مختلفه، تهيه اش هم خيلى راحته سیب زمینی ها رو مکعبی خرد کنید و با مقدار کمی آب و نمک بذارید تا کاملا بپزه،وقتی خوب پخت ؛ آبکششون کرده و با گوشتکوب له کنید و با کره مخلوط کنید،اگر کم نمک بود مقداری نمک،پودر فلفل قرمز هم بهش اضافه کرده خوب مخلوط کنید و رو حرارت قرار بدید و کم کم شیر رو بهش اضافه کنید،به همین راحتی آماده شد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗 😋 ▫️۳ عدد سینه مرغ ▫️نمک و فلفل سیاه ▫️پودر پاپریکا ▫️۱ دونه پیاز کوچیک ▫️۳ حبه سیر ▫️۵ تا دونه قارچ ▫️۱ مشت اسفناج ▫️۱ ق.غ سویا سس ▫️۱/۵ لیوان شیر ▫️۱ ق.غ روغن زیتون ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براتون آموزش رب انار خونگی آوردم که تا فصل انار تموم نشده دست به کار بشید و انارهای ترشی که شانسی گیرتون میاد رو دور نریزید و رب درست کنید ، از ده کیلو انار حدود یک کیلو رب انار میتونید درست کنید که البته بستگی به گوشت انارها داره✌🏻 من با انار ترش محلی خالص درست کردم ولی اگر ملس دوست دارید میتونید با انار شیرین مخلوط کنید✋🏻 سر و ته انارهارو جدا کنید از وسط برش بدید با کفگیر چوبی بهش ضربه بزنید تا براحتی دونه انارها جدا بشه و زودتر انارها دون بشه،انارهارو داخل قابلمه بزرگی بریزید و بهش آب اضافه کنید که من از آب انار طبیعی استفاده کردم که رب خوشرنگ تری بهم بده ،حدود یکی دو ساعت میذاریم تا خوب نرم بشه و درین فاصله با کفگیر انارهارو له کردم و کف روی انارهارو برداشتم تا کیفیت بهتری در نهایت داشته باشم بعد داخل آبکش گوشتهای انار رو با کفگیر و دست خوب جدا کردم دوباره گذاشتم روی گاز و کف روشو برداشتم و بهش زمان دادم تا غلیظ بشه و در آخر بهش کمی نمک هم اضافه کردم فقط اواخر پخت حواستون باشه بیشتر هم بزنید چون امکان ته گرفتن داره✋🏻 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: گل کلم ۱ کیلو کلم برگ نیم کیلو خیار ۴ عدد هویج ۴ عدد فلفل سبز تند ۴ عدد سیر یک بوته فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک ساقه کرفس مقداری مرزه_ترخون مقداری گوجه ۲ کیلو سرکه به مقدار لازم ادویه شامل زردچوبه_فلفل سیاه_پودرگوجه_نمک ۱ قاشق چ خ سیاهدانه یک قاشق غ خ طرز تهیه: ابتدا گوجه رو با غذا ساز یا رنده میکس میکنیم، میزاریم میجوشه و غلیظ میشه (باید خنک‌بشه) سپس همه‌مواد ترشی رو با دست یا غذا ساز ریز میکنیم و با پوره گوجه پخته شده، ادویه و سرکه‌مخلوط میکنیم و داخل ظرف مناسب میریزیم و درش رو محکم‌می‌بندیم تا هوا نکشه و به مدت یکهفته نیاز داره برای آماده شدن میتونید بجای پوره گوجه از رب گوجه خونگی هم استفاده کنید. این ترشی نیاز به سرکه زیاد نداره مثل ترشی لیته هستش در حد مخلوط شدن مواد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ سوخاری مواد لازم سینه مرغ: نیم کیلو تخم مرغ : یک عدد شیر: نصف لیوان روغن: نصف استکان فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک: هر کدان نصف قاشق مرباخوری آرد الک شده: 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری: یک لیوان طرز تهیه: اول سینه مرغ رو به قطعاتی به اندازه کباب در بیارید. تو یه شیشه تخم مرغ، شیر، روغن، فلفل و نمک، ادویه و آرد سفید بریزید و خوب هم بزنید تا یه سس رقیق بدست بیاد. این سس رو روی تیکه های مرغ بریزید و مخلوط کنید. توی کلیپ بلافاصله مرغ رو به سیخ میزنه. شما بذارید نیم ساعت بمونه تا مرغ مزه سس رو به خودش بگیره. بعد به سیخ بزنید و توی آردسوخاری غلت بزنید. در آخر میتونید این غذا رو توی فر با حرارت 185 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید. روش دیگه طبخش سرخ کردن هست. البته دیگه مرغ رو به سیخ نزنید. بعد از اینکه تو آرد سوخاری غلت دادین تو روغن داغ سرخ کید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
با صدا ببینید🔈 برای خمیر شیرینی : ۲۴۰ گرم آرد نول یا قنادی ۷۰ گرم کره سرد ۱۰۰ گرم خامه ترش(یا ماست یا خامه صبحانه) ۵۰ گرم پودر قند الک شده ۱ تخم مرغ یک پنس نمک وانیل نصف قاشق چایخوری جوش شیرین برای داخل شیرینی : ۱۳۰ گرم گردو یا آجیل دلخواه ،ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری شیرعسل یا عسل پودر هل(اختیاری) برای خمیر شیرینی، آرد و کره رو در غذاساز یا مخلوط کن یا با دستکش، مخلوط کنین تا شن مانند شه ولی کره آب نشه، بعد بقیه موادو اضافه و هم بزنین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه .اصلا زیاد ورز ندین .خمیر رو بصورت دیسک، داخل سلفون بذارین و بزارین ۳۰ دقیقه یخچال حالا خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و هرکدومو به ضخامت ۲میلی متر باز کنین و با کاتر ببرین و روی هر قسمت مقداری از مخلوط گردو و شیرعسل بزارین و رول کنین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین ،بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزین تا کناره هاشون سرخ شه.بعد از سرد شدن، روشون پودر قند الک کنین ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾