فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_رژیمی 🍗 😋
▫️۳ عدد سینه مرغ
▫️نمک و فلفل سیاه
▫️پودر پاپریکا
▫️۱ دونه پیاز کوچیک
▫️۳ حبه سیر
▫️۵ تا دونه قارچ
▫️۱ مشت اسفناج
▫️۱ ق.غ سویا سس
▫️۱/۵ لیوان شیر
▫️۱ ق.غ روغن زیتون
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براتون آموزش رب انار خونگی آوردم که تا فصل انار تموم نشده دست به کار بشید و انارهای ترشی که شانسی گیرتون میاد رو دور نریزید و رب درست کنید ،
از ده کیلو انار حدود یک کیلو رب انار میتونید درست کنید که البته بستگی به گوشت انارها داره✌🏻
من با انار ترش محلی خالص درست کردم ولی اگر ملس دوست دارید میتونید با انار شیرین مخلوط کنید✋🏻
سر و ته انارهارو جدا کنید از وسط برش بدید با کفگیر چوبی بهش ضربه بزنید تا براحتی دونه انارها جدا بشه و زودتر انارها دون بشه،انارهارو داخل قابلمه بزرگی بریزید و بهش آب اضافه کنید که من از آب انار طبیعی استفاده کردم که رب خوشرنگ تری بهم بده ،حدود یکی دو ساعت میذاریم تا خوب نرم بشه و درین فاصله با کفگیر انارهارو له کردم و کف روی انارهارو برداشتم تا کیفیت بهتری در نهایت داشته باشم بعد داخل آبکش گوشتهای انار رو با کفگیر و دست خوب جدا کردم دوباره گذاشتم روی گاز و کف روشو برداشتم و بهش زمان دادم تا غلیظ بشه و در آخر بهش کمی نمک هم اضافه کردم فقط اواخر پخت حواستون باشه بیشتر هم بزنید چون امکان ته گرفتن داره✋🏻
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_بندری
مواد لازم:
گل کلم ۱ کیلو
کلم برگ نیم کیلو
خیار ۴ عدد
هویج ۴ عدد
فلفل سبز تند ۴ عدد
سیر یک بوته
فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
ساقه کرفس مقداری
مرزه_ترخون مقداری
گوجه ۲ کیلو
سرکه به مقدار لازم
ادویه شامل زردچوبه_فلفل سیاه_پودرگوجه_نمک ۱ قاشق چ خ
سیاهدانه یک قاشق غ خ
طرز تهیه:
ابتدا گوجه رو با غذا ساز یا رنده میکس میکنیم، میزاریم میجوشه و غلیظ میشه (باید خنکبشه)
سپس همهمواد ترشی رو با دست یا غذا ساز ریز میکنیم و با پوره گوجه پخته شده، ادویه و سرکهمخلوط میکنیم و داخل ظرف مناسب میریزیم و درش رو محکممیبندیم تا هوا نکشه و به مدت یکهفته نیاز داره برای آماده شدن
میتونید بجای پوره گوجه از رب گوجه خونگی هم استفاده کنید.
این ترشی نیاز به سرکه زیاد نداره مثل ترشی لیته هستش در حد مخلوط شدن مواد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ سوخاری
مواد لازم
سینه مرغ: نیم کیلو
تخم مرغ : یک عدد
شیر: نصف لیوان
روغن: نصف استکان
فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک: هر کدان نصف قاشق مرباخوری
آرد الک شده: 3 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: یک لیوان
طرز تهیه:
اول سینه مرغ رو به قطعاتی به اندازه کباب در بیارید. تو یه شیشه تخم مرغ، شیر، روغن، فلفل و نمک، ادویه و آرد سفید بریزید و خوب هم بزنید تا یه سس رقیق بدست بیاد. این سس رو روی تیکه های مرغ بریزید و مخلوط کنید.
توی کلیپ بلافاصله مرغ رو به سیخ میزنه. شما بذارید نیم ساعت بمونه تا مرغ مزه سس رو به خودش بگیره. بعد به سیخ بزنید و توی آردسوخاری غلت بزنید. در آخر میتونید این غذا رو توی فر با حرارت 185 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
روش دیگه طبخش سرخ کردن هست. البته دیگه مرغ رو به سیخ نزنید. بعد از اینکه تو آرد سوخاری غلت دادین تو روغن داغ سرخ کید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیرینی_گردو_و_شیرعسل
با صدا ببینید🔈
برای خمیر شیرینی :
۲۴۰ گرم آرد نول یا قنادی
۷۰ گرم کره سرد
۱۰۰ گرم خامه ترش(یا ماست یا خامه صبحانه)
۵۰ گرم پودر قند الک شده
۱ تخم مرغ
یک پنس نمک
وانیل
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
برای داخل شیرینی :
۱۳۰ گرم گردو یا آجیل دلخواه ،ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری شیرعسل یا عسل
پودر هل(اختیاری)
برای خمیر شیرینی، آرد و کره رو در غذاساز یا مخلوط کن یا با دستکش، مخلوط کنین تا شن مانند شه ولی کره آب نشه، بعد بقیه موادو اضافه و هم بزنین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه .اصلا زیاد ورز ندین .خمیر رو بصورت دیسک، داخل سلفون بذارین و بزارین ۳۰ دقیقه یخچال حالا خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و هرکدومو به ضخامت ۲میلی متر باز کنین و با کاتر ببرین و روی هر قسمت مقداری از مخلوط گردو و شیرعسل بزارین و رول کنین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین ،بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزین تا کناره هاشون سرخ شه.بعد از سرد شدن، روشون پودر قند الک کنین
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_فلسطینی
با صدا ببینید🔈
یک مرغ متوسط (از هر قسمت مرغ میشه استفاده کرد)
روغن زیتون یک پیمانه
پیاز قرمز خلالی شده ۴ عدد
سماق نصف پیمانه
هل یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه
نمک
نان سنگک
اگر دوست داشتین مقداری رنگ خوراکی قرمز برای خوشرنگ شدنش ریختم تو رسپی اصلی غذا رنگ استفاده نشده.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_نارگیلی_شیرعسلی
با صدا ببینید🔈
پودر نارگیل......200گرم
شیر عسلی......200گرم ( حدود 3/4 پیمانه)
شکلات تخته ای...... برای تزیین
شیر عسلی و پودر نارگیل رو داخل کاسه میریزیم و خوب خوب مخلوط میکنیم تا خمیری شه،دستمون رو چرب میکنیم یا خیس می کنیم و از مواد به اندازه گردو برداشته،می تونیم وسطشو گود میکنیم و مغز بزاریم و بعد دوباره گلوله میکنیم بهتر داخل یخچال بزارید تا یکم سفت بشه.بعد داخل شکلات تخته ای بن ماری شده،میغلتونیم و در آخر با هرچی خواستیم تزیین میکنیم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش پاچینی🍓
#کلیپ_آموزش_پاچینی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_فلسطینی
با صدا ببینید🔈
یک مرغ متوسط (از هر قسمت مرغ میشه استفاده کرد)
روغن زیتون یک پیمانه
پیاز قرمز خلالی شده ۴ عدد
سماق نصف پیمانه
هل یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه
نمک
نان سنگک
اگر دوست داشتین مقداری رنگ خوراکی قرمز برای خوشرنگ شدنش ریختم تو رسپی اصلی غذا رنگ استفاده نشده.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش نودل🍓
#کلیپ_آموزش_نودل😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍬#ژله آبنباتی🍬
🍭مواد لازم:
ژله با رنگ و طعم دلخواه ۱ بسته
آب جوش ۱ لیوان
آب سرد یک چهارم لیوان
نی پلاستیکی به مقدار لازم
🍭طرز تهیه:
مرحله ۱ – ژله را با یک لیوان جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود.
مرحله ۲ – آب سرد را به ژله افزوده و هم بزنید سپس در قالب استوانه ای یا لیوان ریخته و یا در ظرفی با عمق ۲ سانت ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
مرحله ۳ – ژله را از قالب یا لیوان برگردانده و با چاقوی تیزی که در آب گرم زده اید به ۳ تا ۴ قسمت برش بزنید و اگر در ظرف مسطح ریخته اید آن را به شکل دایره قالب بزنید.
مرحله ۴ – نی پلاستیکی را داخل ژله کرده و ژله آب نباتی آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری كنيد
🍭نکـــــــات
از ژله با طعم و رنگ های مختلف می توانید استفاده کنید.
مقدار ژله آب نباتی بسته به قالب و تعداد ژله استفاده شده دارد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_بندری
مواد لازم:
گل کلم ۱ کیلو
کلم برگ نیم کیلو
خیار ۴ عدد
هویج ۴ عدد
فلفل سبز تند ۴ عدد
سیر یک بوته
فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
ساقه کرفس مقداری
مرزه_ترخون مقداری
گوجه ۲ کیلو
سرکه به مقدار لازم
ادویه شامل زردچوبه_فلفل سیاه_پودرگوجه_نمک ۱ قاشق چ خ
سیاهدانه یک قاشق غ خ
طرز تهیه:
ابتدا گوجه رو با غذا ساز یا رنده میکس میکنیم، میزاریم میجوشه و غلیظ میشه (باید خنکبشه)
سپس همهمواد ترشی رو با دست یا غذا ساز ریز میکنیم و با پوره گوجه پخته شده، ادویه و سرکهمخلوط میکنیم و داخل ظرف مناسب میریزیم و درش رو محکممیبندیم تا هوا نکشه و به مدت یکهفته نیاز داره برای آماده شدن
میتونید بجای پوره گوجه از رب گوجه خونگی هم استفاده کنید.
این ترشی نیاز به سرکه زیاد نداره مثل ترشی لیته هستش در حد مخلوط شدن مواد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_نارگیلی_شیرعسلی
با صدا ببینید🔈
پودر نارگیل......200گرم
شیر عسلی......200گرم ( حدود 3/4 پیمانه)
شکلات تخته ای...... برای تزیین
شیر عسلی و پودر نارگیل رو داخل کاسه میریزیم و خوب خوب مخلوط میکنیم تا خمیری شه،دستمون رو چرب میکنیم یا خیس می کنیم و از مواد به اندازه گردو برداشته،می تونیم وسطشو گود میکنیم و مغز بزاریم و بعد دوباره گلوله میکنیم بهتر داخل یخچال بزارید تا یکم سفت بشه.بعد داخل شکلات تخته ای بن ماری شده،میغلتونیم و در آخر با هرچی خواستیم تزیین میکنیم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلاب_مرغ 🌯 😋
▫️نان تست : ۱۰ عدد
▫️سینه مرغ پخته شده : ۲ عدد
▫️پیازچه خرد شده : ۴ تا ۵ قغ
▫️جعفری خرد شده : ۴ تا ۵ قغ
▫️خیارشور سرکه ای : ٨ عدد
▫️ذرت آبپز : ۴ تا ۵ قغ
▫️گردو خرد شده : ۲ تا ۳ قغ
▫️سس مایونز یا سس ماست : ۵ قغ سرپر
▫️آبلیمو : ۲ قغ
▫️نمک و فلفل سیاه : از هرکدوم ۱ قچ
📍 #پارت_اول
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضیا روی کتلت و سفیده تخم مرغ میزنن یا با روغن شکلش میدن ، ولی من با آب ، شاید الان بگید تو روغن وا میره ، نه تو روغن شاید صدای جیلیز ویلیزش بیاد ولی وا نمیره🤤😍
این کتلت و با این روش امتحان کن
سیب زمینی. ۳ عدد نسبتا بزرگ
تخم مرغ یکی کامل
ادویه جاتی که دوست دارید
گشنیز و جعفری خورد شده به دلخواه ، نصف لیوان
اگر موادتون خمیر و کمی چسبنده نشد پس سیبزمینیتون تخم مرغ بیشتری میخواد یه تخم مرغ و هم بزنید. و کم کم اضافه کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_فلسطینی
با صدا ببینید🔈
یک مرغ متوسط (از هر قسمت مرغ میشه استفاده کرد)
روغن زیتون یک پیمانه
پیاز قرمز خلالی شده ۴ عدد
سماق نصف پیمانه
هل یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه
نمک
نان سنگک
اگر دوست داشتین مقداری رنگ خوراکی قرمز برای خوشرنگ شدنش ریختم تو رسپی اصلی غذا رنگ استفاده نشده.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
پخته نخواهی شد،
مگر بعد از آنکه احساس کردی سرشار از سخنی ولی لازم نمیدانی به کسی چیزی از آن بگویی :)
- جبران خلیل جبران
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
منوطُ...🌱
خطموازے،نَرسیدن،هَرگِز !'
دلَماینقاعدھیهندسـہرادوستنداشت…"🚶🏻♂|
ᡃ.
..
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
•.
•.
⌠ ما که توقعمان زیاد نبود !
دلمان کسی را میخواست که ما را بلد باشد !
وقتی ببینیم نیست ؛دلســرد می شویم ،
سکوت میکنیــم و بـہ هیچ کنشی ،
واکنش نمیدهیـم
وقتۍ بارهـا بودیم و دیده نشـــدیمحرف زدیم و شنیده نشدیمچــاۍ ریختیـم و تنهایـی خــوردیـــمفیلــم دیــدیم و تنهــایۍ خندیدیــــم
بغض کـردیم و تنهایی اشک ریختیـمو از یک جایی بہ بعد ، ما کســانی را داشتیم که دوستشان
نـداشتیم !
صحبت از خیالبـافی و ایده آل پردازی نیست !
صحبت این است که آدم ها برای ماندن ، انگیزه میخواهنددلشان که گرم نباشد ،
بی حس می شوند ، پشت میکنند به
هر چیزی که بود و میروند !
برای همیشه می روند 🗞 '🖤' ⌡
‹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_بندری
مواد لازم:
گل کلم ۱ کیلو
کلم برگ نیم کیلو
خیار ۴ عدد
هویج ۴ عدد
فلفل سبز تند ۴ عدد
سیر یک بوته
فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
ساقه کرفس مقداری
مرزه_ترخون مقداری
گوجه ۲ کیلو
سرکه به مقدار لازم
ادویه شامل زردچوبه_فلفل سیاه_پودرگوجه_نمک ۱ قاشق چ خ
سیاهدانه یک قاشق غ خ
طرز تهیه:
ابتدا گوجه رو با غذا ساز یا رنده میکس میکنیم، میزاریم میجوشه و غلیظ میشه (باید خنکبشه)
سپس همهمواد ترشی رو با دست یا غذا ساز ریز میکنیم و با پوره گوجه پخته شده، ادویه و سرکهمخلوط میکنیم و داخل ظرف مناسب میریزیم و درش رو محکممیبندیم تا هوا نکشه و به مدت یکهفته نیاز داره برای آماده شدن
میتونید بجای پوره گوجه از رب گوجه خونگی هم استفاده کنید.
این ترشی نیاز به سرکه زیاد نداره مثل ترشی لیته هستش در حد مخلوط شدن مواد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
- بعد رفتنت دومین پاییز نبودت ك رسید با خودم گفتم :
بَه پسر چقد بسوزی به پاش و بسازی ؛
دیدی سالِ گذشته هم دستِ خودتو نگرفتی ببریش ولیعصر قدم بزنی?! دِ پاشو دیگه ، الانِ وقتشه !
زدم بیرون، اما تا ی قطره بارون صورتمو نوازش کرد ؛
قلبم طلیسچی شد و فریاد زد :
- بارون اومدُ یادم داد تو زورت بیشتره !
یهویی صدا مغزمم شنیدم ك آروم میگه : ‹ ممکنه هر
دفعه اونجوری ك میخواستی پیش نره :)!💙'🎼 ›
هدایت شده از خانومانه ⭐
!🌒
یادمه یه رفیقی داشتم
هر موقع که حالشو میپرسیدم :
حالش کہ بد بود میگفت : شبم!
میگفتم یعنی چی دیگه؟
میگفت: تاریکم؛ دلم تاریکه ولی آرومم.
مثل ستارهها به مردم لبخند میزنم؛
نمیزارم بقیه حالمو بفهمن . .
و من این روزها با همین فاصلهی دور
در بی خبری دست و پا میزنم؛
و نگرانِ اینم که نکنه تو شب باشی
و من ندونم!
هدایت شده از خانومانه ⭐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ꞋꞌꞋꞌ𖥸ꞋꞌꞋꞌ
•
فقـط بهم بگو:
محـــالہازمخستـہبشے :)'🚶🏻♂