#بلدرچین_تنوری
طرزتهیه:
اول برید از پروتئینی بلدرچین تازه بخرید(یخ زده نباشه ها😕)
بعد خوب بشوریدش، داخل شکمش رو تمیز کنید. بعد بلدرچین ها رو بذارید داخل ظرفی، دو تا پیاز نسبتا بزرگ رو خلالی خرد کنید. بریزید روش. فلفل سیاه و نمک و پودر سیر وکمی آبلیمو اضافه کنید و مواد رو خوب با هم مخلوط کنید و داخل شکم بلدرچین رو از مواد کمی پر کنید. میذاریم داخل یخچال برای 3تا 4 ساعت تا مواد مزه دار بشن. بعد ظرفی که بشه داخل فر یا توستر گذاشت رو کمی چرب میکنیم. چند حلقه پیاز خام میچینیم. بلدرچین ها رو میچینیم روی پیازها. مقداری سیب زمینی و هویج خرد شده رو با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مزه دار میکنیم و دور بلدرچين ها میذاریم. (این سیب زمینی ها خیلی محشرن👌😋) روش فویل میکشیم. چند تا سوراخ ایجاد میکنیم.
میذاریم داخل فر 180درجه به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت. اگر توستر دارید دما رو ده درجه کمتر بذارید. وقتی بلدرچین ها خوب پخته شدن از فر درمیاریم و روی بلدرچین ها رو کمی روغن وزعفران میمالیم.
شعله ی بالای فر رو روشن میکنیم به مدت 5 دقیقه تا بلدرچین ها سوخاری بشن و روشون طلایی بشه.
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پودر_سوخاری خانگی
نان حجیم ( باگت، تست، …)، پفک نمکی، زرچوبه ، فلفل ، پولبیبر، پودر تخم گشنیز
🔴نونهای حجیم و فانتزی که اضافه مونده کنار بزارید خشک بشه. بعد آسیاب کنید با هر وسیله ای که دارین. و داخلش پفک نمکی بریزید هم رنگش و هم عطرش عالی میشه. و ادویه معطر ( زردچوبه، فلفل، پولبیبرو پودر تخم گشنیز ) هم بریزید.
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_میوه_ای خوشمزه #بدون_فر
2 بسته پودر خامه و 2 لیوان شیر رو با همزن با دور تند میزنیم تا فرم بگیره،. 1 بسته شیرین عسل و خرد میکنیم به خامه اضافه کرده و گیلاسایی ک هستهاشو در آوردیم اضافه ب همراه توت فرنگیهای خرد شده،و ی پیمانه مغز گردو. تمام مواد و ترکیب کرده داخل قالب سیلیکونی میریزیم و میزاریم چند ساعت داخل یخچال. ۱۰۰گرم شکلات تلخ و ۱۰۰ گرم شکلات شیری رو ب روش بن ماری آب کرده و روی کیک میریزیم و دوباره میزاریم داخل یخچال
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات:
🔺برای اینکه ناگت موقع شکل دادن به دستم نچسبه با روغن دستم رو چرب کردم.
🔺قطر ناگت ها زیاد نباشه که کاملا سرخ بشن.
🔺حرارت کم باشه که ناگت ها مغزپخت و خوش رنگ سرخ بشن.
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ناگت
مخلوط ران و سینه مرغ 500 گرم
سیر 2 حبه
پودر سوخاری 3 ق غ
پنیر پیتزا نصف لیوان
سس خردل 1 ق غ
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، آویشن از هر کدوم 1 ق چ
(مقدار ادویه سلیقه ای هست میتونید کمتر یا بیشتر بریزی
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلیم_بوقلمون
بلغور گندم پانصد گرم، گوشت قرمز یا بوقلمون یا مرغ سیصد گرم، شیر یک بطری، کره پنجاه گرم، چوب دارچین، خامه نصف پاکت
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_خانه_داری
#لعاب_دادن_سوپ_آش
.
اگه بخوام سوپ درست کنم و وقتم کم باشه از جو پرک استفاده میکنم ولی چون زود له میشه و هیچ اثری ازش نمیمونه بهش رشته سوپی یا ورمیشل هم اضافه میکنم😋
رشته خالی برای سوپ های خیلی خیلی فوری😍
جو سالم پوست کنده ای که چند ساعت ٨خیس خورده
برای سوپ های غیر فوری و آش جو😋
بلغور گندم هم برای لعاب دادن به عدسی، خوراک لوبیا و آش رشته خیلی عالیه😍
اون آخری جو پرک دو سر هست که باهاش گاهی برای صبحونه اوتمیل درست میکنم و خواص خیییلی زیادی داره👌 خیلی شبیه جو پرک معمولیه ولی رنگش تیره تره و خیلی زود تر میپزه و نرم میشه (افرادی که به گلوتن جو و گندم حساسیت دارن، جو دوسر رو میتونن استفاده کنن خوشبختانه😊)
16.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_لیمو یکی از خوشمزه ترین ترشیهاست😋
همه چی تو فیلم مشخصه فقط نکات رو میگم
📌از شیشه تمیزو خشک استفاده کنید
📌لیمو پوست نازک و زرد (اگه پوست لیمو سبز بود یکی دو روز بزارید جلوی افتاب تا تغییر رنگ بده)
📌اگه لیموها خشک نشده باشن و نمک هم اندازه نباشه ترشی کپک میزنه
📌هسته رو جدا نکنید ترشی تلخ میشه
📌زردچوبه قابل حذفه
📌حتما از اب لیمو تازه استفاده کنید
📌برای اینکه ترشی اصلا هوا نکشه میتونید سلفون پیچ
#خاگینه🥞🧇
اول از همه چهار عدد تخم مرغ رو با همزن یا چنگال خوب هم میزنیم تا یه دست بشه بعد چهار قاشق غذاخوری آرد و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم به موادمون اضافه میکنیم قشنگ مخلوط میکنیم تا یک دست بشه .
حالا یه قاشق گلاب دو آتیشه کاشونی بهش اضافه میکنیم😁😋 الان وقت اضافه کردن گردو خرد شده هست اندازه دو مشت (بستگی به خودتون داره)گردو خردشده و نیم کوب بهش اضافه میکنیم داخل تابه روغن میریزیم وقتی که داغ شد حرارت رو ملایم میکنیم مواد رو به یکباره داخل تابه میریزیم روشو با قاشق صاف میکنیم درشو میزاریم و اجازه میدیم کاملا بپزه دورش که طلایی شد برمیگردونیمش تا اونورشم طلایی بشه بعد برش میزنیم .
اندازه چهار پنج قاشق شیره انگور روش میریزیم دوباره یه رب دیگه دو قاشق دیگه میریزیم تا شیره انگور کاملا به خوردش بره😋
و تمام نوش جان😍😋👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقوی ،سالم و بهترین صبحانه ای که میتونید درست کنین
این اوتمیل ۳ سوته هستش😍👌
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺غذا باید خوشمزه باشه، آسون باشه، تهدیگ داشته باشه 😉این غذا، خود خودشه 👍🏽
برنج ۱/۵ پ، گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم، پیاز ۱ دونه بزرگ، رب گوجه ۱ ق غ، لپه خیس خورده ۱/۲ پ، زعفران دم کشیده ۲ ق غ، آلو جنگلی یا آلوی خشک ۱۰ تا، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین
🔺 #تهدیگ:
سیب زمینی ها رو ورقه ای برش بزنین، بچینین کف قابلمه
🔺وسطش رو خالی بزارین که تهدیگ برنجی هم داشته باشین آخر کار 😉
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه عاشق #غذاى_دريايى هستين ماهى رو به روش من سوخاري كنين كه ترد و خوشمزه بشه اونم بدون تخم مرغ 😍
#ماهي_سوخاري
ماهي قزل آلا ٢ عدد، پياز ٢ عدد، سير ٢ حبه، آب نارنج، آبليمو،زعفران و روغن، آرد ١/٢ ليوان، نمك، پودر پياز، پودر فلفل پولبيبر، پودر فلفل سياه
🔴ماهی را خوب بشویید.سپس گوشت ماهي را زعفران بزنيد و با ادويه و ترشى مزه دار كنيد،پیازهای خلالی خردشده را به همراه سیر به ماهیها اضافه كرده و چند ساعت در يخچال استراحت دهید.
هر چند ساعت يكبار ماهیها را در این مواد چندبار زیر و رو کنید تا خوب مزهدار شوند. بعد از استراحت پياز و سير را از ماهى جدا كرده و دو طرف آن را در آرد بغلطانيد و نيم ساعت ديگر در يخچال قرار دهيد. داخل تابه روغن زيادى بريزيد طوريكه روغن تا بالاى ماهى را بگيرد وقتي كامل داغ شد با حرارت متوسط ماهى را از سمت گوشت داخل روغن قرار داده و سرخ كنيد.
ميتونيد اين ماهى مرينيت شده رو كباب هم