eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش ماش یه غذای سنتی شهرهای کرمان و یزد که توی فصل سرما درست میکنن ☘️مواد لازم ☘️ نخود نصف پیمانه ماش نصف پیمانه برنج یه پیمانه سبزی آش ۲۵۰ گرم ادویه و زردچوبه نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز آب یک و نیم لیتر آبغوره یا آبلیمو به عنوان چاشنی آش ☘️طرز تهیه ☘️ ❤️ اول نخود و برنج و ماش رو به همراه ادویه ها و یه عدد پیاز سرخ شده میزاریم توی زودپز که بپزه ❤️ بعد از یه ساعت و نیم که پخت بهش سبزی و پیاز سرخ شده رو اضافه میکنیم و باز یه ساعت زمان میدیم تا سبزی هم پخته بشه ❤️ در آخر پخت نصف فنجون آبغوره بهش اضافه میکنیم برای چاشنی آش🥰🥰 ❤️ همراه نعناع داغ و پیاز داغ نوش جان کنید 🌿کانال آشپزباشی😉 ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
چگونه باید باشد؟ 🧆برای تهیه زرشک پلو چون زرشک سریع می سوزد بهتراست پس از داغ شدن روغن، زرشک را کمی تفت داده وشکر،کمی آب را به آن اضافه کنید تا زرشک حالت مربایی بگیرد 🌿کانال آشپزباشی😉 ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کوکی نوتلا 🍪 🌿کانال آشپزباشی😉 ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
🍘۵۲۰گرم خرما هسته گرفته شده. 🍘کره:۶قاشق غذاخوری 🍘پودر هل :۱قاشق چای خوری 🍘پودر دارچین:۱قاشق چای خوری 🍘بیسکوویت پتی پور ساده یک بسته 🍘کنجد به میزان لازم 🌰طرز تهیه 🥣برای تهیه این خوشمزه ابتدا باید خرما رو قشنگ بشورید و هسته هاشو جدا کنید و داخل ماهیتابه بریزید و حرارت رو ملایم کنید و با پشت قاشق چوبی یا گوشت کوب اون رو خوب له کنیدو پس از این که یکم که له شد کره رو اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید پودر هل و دارچین رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. یک نایلون فریزر رو سطح کار باز کنید و خرما رو روش قرار بدید و یک نایلون فریزر روش بزارید و با وردنه اون رو باز کنید تا شکل مستطیل بشه و طبق کلیپ بیسکوویتها رو روش بچینید و رول کنید و پشت و رویش را کنجد بزنید و تو همون نایلون پیچیده وبه مدت یک ساعت بزارید یخچال و بعد برش بزنید. 🌿کانال آشپزباشی😉 ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
🍎 😋 ▫️سیب. ۱۰ عدد ▫️شکر. ۳/۴ لیوان ▫️آب. ۶ لیوان ▫️گلاب. ۱/۴ لیوان ▫️زعفران دم کرده غلیظ. ۲ قاشق غذا خوری( اختیاری) 🔸آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن. یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود ‌ ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
۲۵۰ گرم عناب خشک ۵۰۰ گرم شکر نصف قاشق چایی خوری هل ۳ پیمانه آب ۴ قاشق سوپ خوری آبلیموی تازه ۲ قاشق سوپ خوری پوست رنده شده لیمو ترش میخک به مقدار دلخواه پخت مربا عناب 🥤🥣🥣🥣 در اینجا نیز باید عناب ها را از شب قبل درون آب به خوبی خیس کنید. آن را درون صافی ریخته و هسته ها را به خوبی جدا کنید. در ظرفی دیگر شکر را به همراه آب به روی شعله قرار دهید تا شیرینی به خوبی حل گردد. حالا عناب را درون قابلمه و به همراه محلول شیرینی بریزید تا در حرارت ملایم به خوبی پخته شود. پس از آن که شهد مربا به خوبی قوام آمد، آبلیموی تازه را به همراه پوست لیمو ترش به آن اضافه کنید تا مقداری دیگر با یک دیگر پخته شوند. حالا میخک را به همراه هل به مواد اضافه کنید و با یک دیگر هم بزنید. پس از آن که عناب ها به خوبی نرم شدند، مربا را از حرارت بردارید تا با دمای حیاط یکسان گردد. مربای عناب هل را درون شیشه های مورد نظر بریزید و درون یخچال نگهداری کنید ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
‌ مواد لازم:👇‌ تخم مرغ ۱ عدد آب ۱ لیوان ماست شل یا شیر ۱ لیوان آرد ۱ لیوان نمک‌‌‌ پودرکاکائو یک قاشق غذاخوری(برای کرپ شکلاتی) طرز تهیه:👇‌ همه مواد رو باهم مخلوط کرده،هم بزنید. کف ماهیتابه رو خیلی کم چرب کنید.یک ملاقه از مایه رو بریزید.بعد برش گردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه.‌با نوتلا یا شکلات صبحانه میل کنید. ‌ ◀️‌دوستان کرپ استفاده زیادی داره هم برای غذا و هم برای صبحانه ‌ ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
: مواد لازم: برنج. ٢ پيمانه لوبيا چشم بلبلى. ١ پيمانه شويد تازه يا خشك ويا فريزرى به ميزان لازم نمك ، روغن وسيب زمينى براى ته ديگ و كمى زردچوبه طرز تهيه:برنج را بعد از شستشو با مقدارى نمك و آب ولرم خيس كنيد .لوبيا را هم خيس كنيد و آب آنرا عوض كنيد و جدا گانه بپزيد .براى پخت برنج در قابلمه مناسبى آب را بجوشانيد و برنج را به آن اضافه كنيد كمى زردچوبه به آن بزنيد واگر از شويد خشك استفاده ميكنيد آنرا در آب برنج بريزيد برنج را آبكش كنيد و لوبيا را هم با آن مخلوط كنيد اگر از شويد تازه استفاده ميكنيد موقع دم كردن لابه لاى برنج بپاشيد . ته ديگ مورد علاقه خود را كف قابلمه بگذاريد و برنج را دم كنيد ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
مواد لازم🍠🍠 کدو حلوایی کوچک ۱ عدد برنج آبکش شده ۲ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد رب ۱ قاشق سوپ خوری سبزی دلمه خرد شده ۳۰۰ گرم لپه‎ ۱/۲ پیمانه سرکه ۳ قاشق سوپ خوری آلو یا برگه زرد آلو به مقدار لازم زعفران ۳ قاشق سوپ خوری شکر ۲ قاشق سوپ خوری کره آب شده ۳ قاشق سوپ خوری نمک و فلفل به مقدار لازم 🫑🌽🫑 🍣طرز تهیه🍣 1. ابتدا کدو حلوایی را شسته سر آن را بریده و داخل آنرا کاملاً خالی کرده و تمیز می‌کنیم. 2. داخل کدو کره آب شده و زعفران و کمی شکر زده روی کدو را روغن می‌مالیم و به مدت نیم ساعت داخل فر می‌پزیم. 3. پیاز را سرخ کرده گوشت را به آن اضافه کرده سرخ می‌کنیم و بعد رب را اضافه کرده و سرخ می‌کنیم و در نهایت برنج، سبزی و لپه پخته شده را اضافه کرده و کمی تفت داده و سرکه را هم به مواد اضافه می‌کنیم. 4. آلو خیس خورده یا برگه زرد آلو را هم اضافه کرده نمک و فلفل مواد را اندازه می‌کنیم و داخل کدو را پر می‌کنیم. 5. فر را از قبل روی °C۱۸۰ گرم کرده و کدو را داخل ظرف گذاشته روی آنرا فویل می‌کشیم و کف ظرف را کمی آب می‌ریزیم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت می‌پزیم.🧆🍝 🌿کانال آشپزباشی😉 ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
یک پیمانه شکر رو با یک لیوان اب و یک و نیم لیوان شیر میزاریم روی حرارت مخلوط میکنیم تا ذرات شکر ذوب بشه دو ق غ پودر کاکائو رو به شهد اضافه و مخلوط و در انتها صد گرم شکلات سکه ای رو به شهد داغ اضافه و حرارت رو کم کرده و خوب مخلوط میکنیم تا ذرات شکلات ذوب شده و شهد یکدستی حاصل بشه و حرارت رو خاموش میکنیم یک پیمانه ارد ذرت و یا سه چهارم پیمانه ارد نول رو با یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط و سه بار الک کرده و تو تابه با صد گرم کره یا روغن جامد خوب تفت داده تا بوی خامی ارد گرفته و رنگش مقداری تغییر کنه یه پنس نمک اضافه و شهد رو به ارد اضافه و روی حرارت تا چند مین مخلوط میکنیم تا یکدست بشه ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
38.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این ده تا میتونی کلی مهمونی هاتو خوشگلش کنی هم رنگی رنگی هم خوشگل و خوشمزه خیلی هم راحت درست میشن پایه ۹ تا دسر : شیر۴ لیوان، آرد برنج ۴ ق س، نشاسته ذرت ۳ ق س، گلاب 1/4 لیوان، شکر 2/3 لیوان، خامه صبحانه 1 بسته بیسکوییت لیدی فینگر، خامه قنادی ۳۰۰ گرم، پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم، قهوه دم شده نصف لیوان، موز، گردو پودر کاکائو 1 ق، پودر پسته ۳ ق، موز1 عدد، پودر هل نوک ق، دارچین 1/4 ق چ، خرما ۵ عدد، توت فرنگی ۴ عدد، گردو، بیسکوییت پتی بور وانیلی 1 بسته، کیک 1 بسته، بیسکوییت پتی بور کاکائویی 1بسته، کره بادوم زمینی1 ق، شکلات تخته ای، زعفرون 🎈حتما پیوسته هم بزنید تا ته نگیره و نسوزه 🎈تو تایم طولانی و با حرارت متوسط بزارید غلیظ بشه مگرنه خوش طعم نمیشه و خام میمونه 🎈از آرد برنج حریر و با کیفیت استفاده کنید مواد پایه اتون شل نباشه 🌿کانال آشپزباشی😉 ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
‌ ‌ مواد لازم روغن جامد يا کره : ۱۰۰ گرم شکر : نصف پیمانه آرد : ۱ پیمانه شکلات شیرى : ۷۰ گرم تخم مرغ : ۳ عدد وانیل : نصف قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای‌خوری پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری سر پر شیر : ۱/۴ پیمانه ‌‌ ♨️طرز تهیه اول از همه شکلات شیری رو بن ماری مایع کنید. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید و الک کنید. شکر و روغن یا کره هر کدوم رو که میخواهید با وانيل کمی با هم بزنید. یکی یکی تخم مرغها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. هر کدوم ۳ دقیقه. شکلات خنک شده رو به مایع کیک اضافه کنید و هم بزنید و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید. آرد رو در ۳ مرحله اضافه و مخلوط کنید. قالب ۲۰ سانتی رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید. در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه بپزه ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛