هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
🪐🌏
این دنیای کوچک و هفت میلیارد آدم؟!
یعنی تو باور میکنی؟!
شمردهای؟!
کی شمرده است؟!
جز سیاستمدارها دیدی کسی آدم بشمرد؟!
باور نکن نارنجی..
باور نکن سبزآبیِ کبودِ من...
باور کن همهی دنیا فقط تویی
"بقیه تکراریاند"🍃
👤 عباس معروفی
#دسر_رویای_هویج🌸
(دسر بیسکوییتی)
7 عدد هویج متوسط
5 قاشق غذاخوری نشاسته(ذرت یا گندم)
1 لیوان آب
آب 1 عدد لیمو
2 لیوان شکر
1 پاکت وانیل 5گرمی ترک یا مقدار کمی وانیل شکری ایرانی
پوست لیمو رنده شده 1عدد لیمو
1 بسته بیسکویت پتی بور
🔹️ هویج ها را آبپز کنید و له کرده و آنها را به صورت پوره درآورید.
پوره هویج ، نشاسته ، آب ، آبلیمو ، شکر و وانیل را در یک قابلمه بریزید و روی اجاق گاز بزارید و مداوم هم بزنیدو بپزید .پوست لیمو رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید تا وقتی مخلوط هویج قوام بگیرد و غلیظ شود ، آن را با همزن دستی هم بزنید .وقتی حباب زد و قوام گرفت از روی گاز بردارید .کف ظرف پیرکس را یک لایه بیسکوییت پتی بور بچینید و روی بیسکوییتها از مخلوط هویج بریزید به صورتی که کاملا روی بیسکوییتها را بگیرد و بپوشاند و سپس دوباره یه لایه بیسکوییت بزارید و روی آن دوباره از مخلوط هویج بریزید و این کار را نا تمام شدن مواد ادامه بدید و دقت داشته باشید آخرین لایه و لایه رویی از مخلوط هویج باشد ..
قبل از سرو دسر را به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید و استراحت بدید. بعد از تزئین آن به دلخواه ، برش داده و سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند برای پخت سریع گوشت
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دسر_شكلات_نوتلا🌸
شير ٣ ليوان
خامه صبحانه يك بسته
شكلات تخته اي ١٠٠ گرم
نوتلا ٣ قاشق غذا خوري سرپر
ژلاتين ٢ قاشق غذا خوري سرپر
نسکافه 1بسته
ابتدا شير رو گرم كردم و نسکافه رو اضافه میکنیم بعد خامه رو كه تووي دماي محيط گذاشته بودم و بهش اضافه كردم با شعله خيلي كم ميزاريم تا خامه حل بشه
شكلات تخته اي رو تكه تكه كردم و روي بخار اب گذاشتم تا آب ميشه
همينطور ژلاتين رو با نصف ليوان اب سرد مخلوط كردم و همزدم و گذاشتم روي حرارت بخار اب تا شفاف بشه
بعد از اينكه شير و خامه حل شد شكلات و نوتلا و اضافه كردم و با همزن زدم تا يكدست بشه و بعد ژلاتين رو اضافه كردم و هم زدم
شكر نزدم به اين دسر چون شيريني شكلات تخته اي و نوتلا واسش كافيه
داخل قالب ريختم به مدت ٣ ساعت داخل يخچال گذاشتم تا ببنده سپس از قالب به راحتي برگردوندم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_شکلاتی
با #فیلینگ خامه و شکلات🌸
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
شكر نصف پيمانه
روغن مايع نصف پيمانه
شير نصف پيمانه
آرد یک و نیم پيمانه
بكينگ پودر ۱ ق م
وانيل نوک ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
آرد را با بكينگ پودر و پودر كاكائو مخلوط میکنیم.
تخم مرغ را همراه شكر و وانيل هم ميزنيم تا سبک و كرم رنگ شود.
بعد شير و روغن مايع را اضافه كرده و سپس مخلوط آرد را در سه مرحله، روی مواد الک میکنیم و به صورت دورانی فولد میکنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر میپزیم.
♤ من داخل قالب تارت به قطر ۲۳ سانت ریختم و قالب را با روغن جامد چرب و خوب آرد پاشی کردم و بعد حسابی تکون دادم تا آردهای اضافه از قالب خارج شود. برای داخل قالبم خامه قنادی رو فرم دادم یه لایه داخل گودی کیک میکشیم بعد برای لایه روییش هم هم شکلات تخته ای تلخ رو روی حرارت کتری آب کردم و با سه ق روغن مایع مخلوط کردم و روی سطح کیک ریختم.به همین سادگی و خوشمزگی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دسر_شوكوارده
ابتدا 4🥛شير رو گرم كنيد سپس 1بسته شوكو ارده و۱۵ق غ شكر و اضافه كنيد با هم زن دستي مدام هم بزنيد تا شوكوارده كاملا حل بشه سپس ۱ق غ پودر كاكائو رو الك كنيد با۱ق غ شيرگرم حل كنيد و به مايه دسر اضافه كنيد سپس۴ق غ ژلاتين بن ماري شده رو اضافه حرارت رو خاموش كنيد وانيل رو اضافه كنيد و هم بزنيد دسر رو داخل قالب بريزيد و ٤ ساعت در يخچال نگه داري كنيد سپس امادست از قالب خارج كنيد و نوش جان كنيد و لذت ببريد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیز_کیک_کارامل
موادی که لازم داریم 👇
بیسکوئیت پتی بور : سه بسته
کره مارگارین : ۲۰۰ گرم
پودر دسر کرم کارامل : یک بسته
شیر : یک لیوان8
پودر ژلاتین : سه قچ
آب سرد : شش قغ
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم
پودر قند : دو قغ
شیر عسلی : یک قغ
وانیل : یک چهارم قچ
تزئین : انبه ، خلالپسته ، پودرگلسرخ
#قسمت_اول
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_انار_لایه_ای
ژله انار یک بسته
ژله آلوورا یک بسته
انار دانه یاقوتی ۳ عدد
شیر کم چرب یک لیوان
طرز تهیه:
یک بسته ژله انار را در یک لیوان آب جوش حل کرده و روی حرارت آب جوش قرار دهید تا کاملا شفاف شود. سپس یک لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید و دانه های انار را داخل ژله ریخته و کاملا مخلوط کنید. مقداری از این مخلوط را داخل قابل بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد.
ژله آلوورا را در یک لیوان آب جوش حل کرده و روی حرارت قرار دهید تا کاملا شفاف شود. سپس در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود. یک لیوان شیر کم چرب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. قالب را از یخچال بیرون آورد و مقداری از مخلوط ژله آلوورا و شیر را روی آن بریزید و مجددا داخل یخچال بگذارید تا ببندد.
این مراحل را چندین مرتبه به دلخواه تکرار می کنیم تا یک دسر چند لایه داشته باشیم.
به جای شیر میتونیم از بستنی وانیلی استفاده کنیم.
نوش جان😋😋😋
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾