eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
شیرنارگیل 4 پیمانه پودر کاکائو دارک 1/4 پیمانه شکر 1/4 پیمانه پودر دارچین 1/4 ق چ شیر نارگیل را روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود بقیه مواد را اضافه کرده هم میزنیم تا کاملا یک دست شود. داخل لیوان ریخته با خامه و پودر دارچین تزیین میکنیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍄🍱 یه شامی خوشمزه که تقریبا مزه اش مثل فلافل میشه . گوشت هم نداره و برای کسایی که غذاهای بدون گوشت دوست دارن عااالیه 👌 طرز تهیه برای ۳ نفر لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم) سیب زمینی متوسط ۱ عدد پیاز ۱ عدد آرد نخودچی ۲ تا ۳ ق غ جعفری خرد شده ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم پودر زیره به میزان لازم لوبیا رو از چند ساعت قبل خیس کردم و آبش رو عوض کردم و گذاشتم بپزه . سیب زمینی رو هم پختم و رنده کردم . پیاز رو هم رنده کردم و آبش رو گرفتم . من همه رو داخل غذاساز ریختم . می تونین لوبیا رو چرخ کنین همه رو با هم مخلوط کنین . چرخ گوشت هم ندارین توی یک دو سه و یا مولینت بندازین . مولینت هم ندارین خونه هیچ میکسرس هم ندارین با گوشت کوب اون قدر لهش کنین که خدب خوب خوب له بشه . همه مواد رو داخل غذاساز ریختم و میکس کردم . داخل تابه روغن ریختم ‌. از مواد شامی برداستم و کف دستم پهن کردم و گرد کردم و وسطش سوراخ ایجاد کردم و داخل تابه قرار دادم و با حرارت ملایم سرخش کردم نوش جان 💖 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
-هویج -گردو 🤩 موادلازم آرد یک لیوان شکر یک لیوان روغن مایع نصف لیوان هویج رنده ریز یک لیوان پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری پودر دارچین یک ق غذاخوری پودر هل نصف ق مرباخوری تخم مرغ دو عدد گردو خرد شده به مقدار لازم ♦️طرزتهیه مواد کیک نیم ساعت قبل میزاریم تا با دمای محیط گرم بشه ارد و پکینگ پودر و پودر دارچین سه بار الک میکنیم میزاریم کنار بعد تخم مرغ شکر و پودر هل چند دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن مایع اضافه میکنیم کمی هم میزنیم بعد آرد و پکینگ پودر و پودر دارچین که سه بار الک کردیم اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بعد هویج رنده شده اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم. کف قالب رو با روغن چرب و آرد پاشی میکنیم.مواد کیک تو قالب میریزیم گردو خرد شده روی کیک می‌ریزیم و قالب کیک تو فر که از ۱۰دقیقه قبل روشن کردیم طبقه وسط با دمای ۱۸۰ و زمان ۴۵ تا ۵۰ میزاریم(البته دمای فر ها و زمان پخت فرق داره خودتون چک کنید )من تو مایکروفر ،توستر با دمای ۱۵۰ و زمان پخت ۴۵تا ۵۰ دقیقه زمان میدهم تا کیک بپزه و میزاریم کیک خنک‌بشه بعداز قالب در میاریم نوش جان☺️ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🔸آرد برنج مرغوب دو لیوان 🔸آرد سفید نصف لیوان 🔸روغن یک لیوان سرخالی 🔸شکر دو لیوان 🔸آب یک و نیم لیوان 🔸گلاب نصف لیوان 🔸عرق هل سه ق غ 🔸زعفران پودر شده ، پودر کاکائو به مقدار لازم 🔸آب و شکر رو روی حرارت گذاشته تا شکر در آب حل بشه بعد گلاب و عرق هل و زعفران را هم داخلش میریزیم و حرارت رو خاموش میکنیم. آرد سفید رو داخل تابه الک کرده و حدود یک ربع با حرارت کم تفت میدیم تا تعقیر رنگ نده . بعد آرد برنج را هم الک کرده و هر رو آرد را ده دقیقه دیگه با هم تفت میدیم. روغن را داخل آردها ریخته باز به تفت دادن ادامه میدهیم که مجدا ده دقیقه دیگه تفت بخوره. شربت آماده را داخل حلوا میریزیم و حرارت رو خاموش میکنیم و مرتب هم میزنیم تا حلوا یکدست و از ظرف جدا بشه. حلوا داخل سینی ریخته و با لیسک کاملا صاف میکنیم ...من برای تزئین از مهر بیسکوئیت استفاده کردم. بعد مقداری از حلوای داغ برداشته و یک ق پودر کاکائو داخلش الک میکنیم و هم میزیم تا حلوا رنگش تیره بشه . حالا یک مقدار حلوای زعفرانی و یک مقدار حلوای تیره داخل قیف میریزیم و با ماسوره رزت گل درست میکنیم و روی حلوا رو تزیین کنیم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🧁 😋😍 ▫️4 عدد تخم مرغ ▫️1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) ▫️1 لیوان روغن مایع ▫️1.5 لیوان شیر ▫️1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) ▫️3 لیوان آرد ▫️1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 ق چ) ▫️3 ق غ پودر کاکائو ▫️100 گرم شکلات خرد شده 🔸تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند 10_8 دقیقه هم بزنید. بقیه مواد بجز بکینگ پودر و شکلات خرد شده را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر الک شده و شکلات خرد شده را اضافه کنید و با لیسک آرام و بدون اینکه پف مواد گرفته شود هم بزنید. مایه کیک را به طور یکسان داخل قالبها بریزید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده 23_22 دقیقه با کنترل بپزید. با این مقدار مواد 17 عدد کاپ کیک میشود. من قبل از پخت روی کیک شکلات خرد شده میپاشم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
اول از همه سیب زمینیارو حلقه ای ببرینو تو روغن سرخ کنین، بعدشم تو یکم روغن گوجه فرنگیای حلقه شده و نمک زده رو سرخ کنین حالا تو یه ماهیتابه دیگه یکم کره بریزین وقتی آب شد اول سیب زمینی سرخ شده هارو بچینین کفش و بعدم گوجه سرخ شده هارو روش، حالا تخم مرغ همزده با نمک و فلفلو بریزین روی همشونو در ماهیتابه رو بذارین تا املتتون خودشو بگیره و سیب زمینیای زیرم بیشتر طلایی بشن بعدش املتو برش گردونین تا طرف گوجه فرنگیام یکم طلایی بشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
11.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت بامیه رو امتحان کن😀 ‌‌✍ کامل با تمام نکات ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
. . , خوشرنگ 😍 ارد:یک پیمانه شیر:یک پیمانه اب:یک پیمانه شکر:یک پیمانه روغن مایع:نصف پیمانه گلاب:یک چهارم پیمانه عرق هل:یک قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیظ:به مقدار لازم ارد رو یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم داخل تابه نچسب مرتب هم بزنید تا بوی خامیش بره (دقت کنید اصلاااا رنگ ارد تغییر نکنه) بزارید خنک بشه ارد رو الک کنید ودوباره بریزید داخل تابه روغن مایع رو بهش اضافه کنید وبا حرارت ملایم هم بزنید تا گرم بشه یک پیمانه شیر به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه وبا لیسک یا قاشق چوبی مرتب هم بزنید حالت خمیر لطیف ویکدست پیدا میکنه بیست دقیقه روی شعله ملایم مداوم هم بزنید. در این فاصله اب وشکر رو مخلوط روی حرارت بزارید تا ریز ریز قل بزنه نیاز به غلیظ شدن شربت نیست در انتها که شکر حل شد حرارت رو خاموش گلاب وهل وزعفرون رو اضافه کنید  مخلوط ارد وشیر وروغن رو هم حتما مداوم هم بزنید بعد بیست دقیقه تا نیم ساعت هم زدن شربت رو کم کم (یکدفعه اضافه نکنید) در حین هم زدن اضافه کنید ومخلوط کنید حرارت رو خاموش کنید ومرتب هم بزنید کمی تابه رو گهواره کنید(تکان دادن تابه به چپ وراست) این حلوا شلتر از حلوای زعفرونی هست خیلی خوش طعم وخوش عطره مزه بهشت میده نکته؛در تمامی مراحل کار حرارت ملایم باشه حتمااا واز هم زدن مخلوط آردی غافل نشید آشپزی مدرن 😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍨 😋 ▫️نشاسته ی گل ۴ ق غ خ ▫️آب سرد ۴ لیوان ▫️شکر یه لیوان ▫️گلاب نصف لیوان ▫️کره یه ق غ خ ▫️زعفران دم کرده دو ق غ خ ▫️خلال بادم به مقدار لازم ▫️زرشک به دلخواه 🔸ابتدا شکر آب و نشاسته رو میزاریم روی حرارت هم میزنیم تا شکر و نشاسته حل بشه وقتی به قوام اومد زعفران و گلاب و کره و خلال بادوم اضافه میکنیم با حرارت کم حدود ۴۵ دقیقه هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه وقتی حرارت خاموش میکنیم زرشک اضافه میکنیم بعد داخل ظرف سرو میکشیم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾