eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍲 😋 🔸٢بوته كاهو رو برش هاي بزرگ زدم ٢تا سينه بزرگ مرغ رو با بيفتك پهن كردم بعد با كمي حريره سير، نمك و فلفل و پاپريكا مزه دار كردم و سپس گريل شدن نون تست هم به تكه هاي كوچك با قيچي نان برش زدم و تو روغن و سير سرخ كردم براي سسش هم از تركيب مايونز،سس خردل،حريره سير،پنير پارميزان و يك ليمو ترش تازه استفاده كردم. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه☺ 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه اسموتی طالبی 🍕 🍕🍕 ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾━┛
خدایی من خودم عاشق این کیک شدم . خیلی خوش عطر و خوش بافت و خوشمزه س 😋 این کیک رو من تو قالب ۲۵ سانت زدم . اگه بخواین کوچیکتر باشه همه مواد رو نصف کنید و تو قالب ۲۰ سانت بزنید . ( اگه نصف کردید تعداد تخم مرغ رو برای نصف مواد سه تا کوچیک بزنید ) میتونید از قالب های طرحدار هم استفاده کنید. این کیک به تنهایی عالی و خوشمزه هست . من برای دیزاین از کمی خامه فرم گرفته استفاده کردم اصلا نیاز نیست سطح کیک پر خامه باشه فقط کمی میزنیم تا بتونیم با نارگیل پوشش بدیم. برای نارگیل های تزیین کیک ، مقداری نارگیل رو توی تابه تفت بدید تا طلایی بشه بعد با نارگیل سفید مخلوط کنید و برای رویه استفاده کنید . مواد لازم ؛ تخم مرغ ۵ عدد شکر ۳۰۰ گرم ( یک و نیم پیمانه ) آرد ۳۵۰ گرم بکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر هل ۲ قاشق چایخوری پودر نارگیل چرب یک پیمانه ( تقریبا ۷۰ گرم ) شیر یک پیمانه ( ۲۴۰ گرم ) روغن مایع ۱۵۰ گرم ( سه چهارم پیمانه ) زمان پخت ۵۰ دقیقه الی یک ساعت در فر ۱۸۰ درجه . قطر قالب ۲۵ سانت . نکته مهم : مرحله آخر که اضافه کردن سفیده هست به آرومی هم بزنید تا پف سفیده نخوابه . هم زدن زیاد مواد بعد از اضافه کردن سفیده باعث میشه بافت کیک منسجم بشه . ازاستاد هایده زحمتی┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
تولد اول از هر کاری فر را گرم کنید ۶ عدد تخم مرغ زرده و سفیده را جدا کنید سفیده هارا با همزن بزنید تا کاملا پف کرده واز ظرف نریزد زرده هارو با وانیل یا هر اسانسی که دوست دارید و یک لیوان شکر بزنید تا کاملا کشدار وکرم رنگ بشه وبعد نصف لیوان آب گرم اضافه کنید و تند با همزن هم بزنید زرده و سفیده رو باهم مخلوط کنید تا صاف و یکدست بشه ۱/۵لیوان ارد رو با یک ق غ پکینگ پودر و یک پنس نمک الک کنید بعد از مخلوط شدن زرده و سفیده ارد الک شده را دوباره رو مایه الک کنید وبا لیسک دورانی مخلوط کنید تا یکدست بشه نباید زیاد هم بزنید و اصلا از همزن استفاده نکنید مایع کیک رو داخل قالب که کاغذ روغنی انداختید بریزید و قالب را آروم چند بار رو کابینت بکوبید تا هوای داخل کیک خارج بشه وبه مدت ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه۱۸۰ بذارید پخته بشه وبا خلال دندون تست کنید اگه تمیز در اومد کیک رو از فر خارج کنید وبعد خنک شدن خامه کشی کنید (باید مایه کیک رو خیلی اروم ودورانی مخلوط کنید فیلم کیک اسفنجی که گذاشتم چون با دور تند ادیت میشه بنظر میرسه که تند تند هم میزنم ولی کاملا آروم باید مخلوط کرد┏━━━━🍕🍔᯾❁ @fast_food ❁᯾━━┛
مواد لازم👇 برای باتر میلک شیر ۱ لیوان سرکه ۱ قاشق غذاخوری برای کیک شکلاتی👇 کره ۱۰۰ گرم روغن ۱۲۰ گرم( ۲ سوم پیمانه) شکر ۳۰۰ گرم ( ۱ و یک چهارم پیمانه) آرد ۲۸۰ گرم ( ۱ و سه چهارم پیمانه) تخم مرغ ۳ عدد وانیل ۱ ق چ باتر میلک ۲۴۰ میلی لیتر ( ۱ لیوان) پودر کاکائو ۵ قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر ۳ قاشق غذاخوری مواد خشک رو باهم مخلوط و الک کنید برای قسمت پنیری 👇 شکر ۵۰ گرم ( ۱ چهارم پیمانه) پنیر ماسکارپونه ۳۵۰ گرم وانیل نصف قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد قالب میان تهی ۲۵ سانتی مناسب برای این کیک برای رویه کیک👇 ترکیب شکلات بن ماری شده و خامه صبحانه ┏━━᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍘حلوا_پلنگى 🍘 🍩مواد لازم: 🧊آرد ١پيمانه 🧊شكر ٣/٤پيمانه 🧊کره ٥٠گرم 🧊هل ۱ ق چ 🧊پودر کاکایو ۱ق غ 🧊زعفران دم کرده ۲ق غ 🧊گلاب ٣ ق غ 🧊آب جوش ٧ ق غ 🧊شكلات آب شده 🍴طرز تهيه: ابتدا آرد رو با حرارت كم تفت میدیم. کره رو تو ظرف ميريزيم تا آب شه، بعد آرد رو روى كره الك ميكنيم. از روى حرارت برميداريم، بعد شكر رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم ، بعد هل وگلاب و آب جوش رو اضافه ميكنيم و مواد رو ورز ميديم تا يه خمير لطيف به دست بياد، حلوا رو دقیقا ۳قسمت میکنیم يكى رو ساده نگه ميداريم به دومی کاکایو و سومی زعفران میریزیم و هر كدوم رو مخلوط میکنیم و با دست خیلی کم ورز میدیم .بعد هر كدوم از خميرها رو به دو قسمت تقسيم ميكنيم يعنى ميشه ٦ تا خمير، همه رو بين دوتا كاغذ روغنى با ورنه باز ميكنيم، حالا روى يه لايه حلوا ساده يه لايه نازك شكلات آب شده ميريزيم و روش يه لايه حلوا تيره ميذاريم و روش يه لايه شكلات آب شده و بعد يه لايه حلوا زعفرونى و به همين ترتيب ادامه ميديم تا حلوا ها تموم شن، بعد همه رو با دست ورز ميديم تا لايه ها مخلوط شن و حالت پلنگى پيدا كنه. 🎀
😍🤗 🍕🍕🍕 گوجه هارو کباب کنید پوستشو بکنید آبدار نباشه بعد به همراه ۳ حبه سیر ۱ قاشق.غ رب ۱ قاشق.غ ریحون خشک اگر تازه شو داشتید از اون استفاده کنید بریزین داخل میکسربعد بزارین روی حرارت کمی تفت بدید تا آب گوجه گرفته بشه در آخر بهش ۱ قاشق.چ تخم گشنیز ۱ قاشق چ پودر پیاز و کمی نمک اضافه کنید سس شما حاضره  ↙️به آشـــــــپزجـــــان بپیوندید↘️ 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🍃🌼 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥧🍪كيك مارسباني دورنگ🍪🥧 تخم مرغ 3عدد آرد دو و نيم پيمانه شكر يكونيم پيمانه وانيل نصف ق چ پكينك پودر ي ق غ پودر كاكاوو سه ق م شير 1پيمانه روغن مايع نصف پيمانه 🧁ابتدا شكر و وانيل و تخم مرغ رو با دور كند همزن بمدت 5دقيقه هم ميزنيم تا كاملا كشدار بشه بعد شير و روغن مايع رو اضافه كرده حالا همزن رو كنار گزاشته ارد را با پكينك پودر ك سه بار الك كرديم اروماروم توي سه مرحله ب مواد اضافه ميكنيم و با ليسك دوراني همم ميزنيم يك پيمانه از مواد رو برداشته بهش پودر كاكاوو اضافه ميكنيم حالا قالب رو چرب كرده از مواد سفيدمون داخل قالب ريخته و مايع كاكاوويي رو وسط كيك ريخته و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175بمدت 35دقيقه قرار ميدهيم بعد اد قر در اورده و ب دلخواه تزيين كرده و سرو مينماييم.  ↙️به آشـــــــپزجـــــان بپیوندید↘️ 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🍃🌼᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمب انرژی بدون شکر و آرد  ↙️به آشـــــــپزجـــــان بپیوندید↘️ 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🍃🌼᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی ساده و مقوی  ↙️به آشـــــــپزجـــــان بپیوندید↘️ 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🍃🌼 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مسما😋 🍥🍡  ↙️به آشـــــــپزجـــــان بپیوندید↘️ 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🍃🌼 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونر کباب خونگی😍🤌 به جرات میگم خیلی خوشمزه میشه دقیقا مثل بازاریش شاید آبدارتر واقعا میگم🤝  ↙️به آشـــــــپزجـــــان بپیوندید↘️ 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🍃🌼᯾❁ @fast_food ❁᯾
ولی من هنوزم شب و روز بفکرتم....🌻💫 ꨄ┈──⊱❣⊰──┈ꨄ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍣 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
و خدا چیزی رو ممکن میکنه که شما اونو غیرممکن میدونستین...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 🍧🍮 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
بۍتو این دیده ڪجا میل بہ دیدن دارد؟ قصۂ عشق، مگر بۍتو شنیدن دارد...؟ ❤️ ‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍨🍧 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
الهے حاجتِ دلت با حڪمتِ خدا یڪے باشد...
و اما طرز تهیه : برای کیک تخم مرغ 3 عدد شیر 120 میلی (نصف لیوان) روغن مایع 120 میلی (نصف لیوان) شکر 220 گرم (یک لیوان) آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان) پودر کاکائو 2 تا 3 ق غ وانیل 1/4 ق چ بیکینگ پودر 6 گرم (1 ق م) برای خیساندن کیک شیر یک تا یک و نیم لیوان پودر کافی میکس یا کاکائو یا نسکافه 1 تا 2 ق غ برای کرم روی کیک شیر 2 لیوان شکر 70 گرم (یک سوم لیوان) آرد سفید 70 گرم (نصف لیوان) وانیل 1/4 ق چ خامه صبحانه 150 تا 200 گرم برای تهیه کیک : تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن 5 دقیقه زدم و بعد روغن مایع و شیر رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو هم الک کردم و مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم . داخل قالب رو کمی با روغن جدا کننده چرب کردم . (اندازه قالب من 20 در 30 هست) مواد رو داخلش ریختم و در فر که از یه ربع قبل روشن کرده بودم با دمای 180 درجه 45 دقیقه قرار دادم با خلال دندون پخت کیک رو چک کنید . توی این مدت کیک بپزه رفتم سراع درست کردم کرم روی کیک کرم رویه کیک : شیر و آرد و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم مدام هم زدم تا به غلظت برسه و اواخر کار کمی وانیل ریختم ‌و از حرارت برداشتم . وقتی از گرمی کمی افتاد خامه رو یه کم با چنگال زدم که روان بشه و داخل مواد ریختم و خوب هم زدم تا ترکیب بشه . کیک که پخت همین که گرم هست حفره هایی ایجاد کردم و برای خیسوندن کیک من شیر و نسکافه (کافی میکس) رو با هم مخلوط کردم و ریختم . می تونین فقط از شیر گرم استفاده کنین می تونین داخلش کاکایو کمی شکر هم بریزین . من برای خیسوندن از یه لیوان شیر استفاده کردم که به نظرم یک و نیم لیوان باشه بهتره اما اگه دوست ندارین خیلی خیس مرطوب بشه یه لیوان کافیه . بعد که جذب شد مواد کرمی رو روش ریختم و صاف کردم و پودر کاکائو روش الک کردم . داخل یخچال یه شب تا صبح بمونه و بعد سرو که خیلی خوشمزه هست و هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
آمد از راھ امامِ دگری مثلِ علے(؏)💕 سر زد از خاڪ دوبارھ شجری مثل علے(؏)🌹 خانه‌ی ارباب شدھ رشگ جنان🌸 نور بارید ز روی قمری مثل علے(؏)✨ میلاد امام سجاد(؏) مبارڪ🎊
👩‍🍳🍨🎃 مواد لازم : پوره کدو حلوایی - ۳ لیوان شکر - نصف لیوان خامه - نصف لیوان پودر ژلاتین – 2 قاشق غذاخوری پودر هل - نصف قاشق چای خوری مغزهای خوراکی- برای تزئین طرز تهیه : 1- کدو حلوایی را بعد از پوست کردن خرد کنید و با شکر و مقداری آب بگذارید تا نرم شود و بپزد، زمانی‌که آبش کشیده شد با میکسر پوره کنید . 2- پودر ژلاتین را با یک چهارم لیوان آب سرد روی حرارت کتری بن ماری کنید و بگذارید تا ژلاتین شفاف شود. 3- دو لیوان از پوره کدو و پودر هل و خامه را درون میکسر بریزید و خوب به هم بزنید تا مواد یکدست شود. 4- بعد دو سوم ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید و مواد را درون لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. 5- برای لایه رویی یک لیوان پوره کدو را با بقیه ژلاتین مخلوط کنید و روی لایه قبلی بریزید و دوباره در یخچال بگذارید و با مغزهای خوراکی تزیین کنید. 6- می‌توانید روی لایه رویی خامه بزنید . 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦