#ترفند_آشپزی 🍲
برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید .
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #پودر_پیاز 😊👆
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده گل رز با بستنی 😍
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #راحت_الحلقوم 🍡 😋👆
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#خوراک_کوفته_قلقلی 🔰
❣❣کانال آشپزی کاوه ❣❣
💕 کلاس آنلاین آشپزی 💕🔻🔻
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت
مواد لازم:
آرد: 650 گرم
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
مایه خمیر: 15 گرم
آب گرم: 400 گرم
گوشت چرخکرده: 800 گرم
پیاز: 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا آبگرم و با مایه خمیر و شکر و 150 گرم آرد مخلوط کرده و 30 دقیقه صبر می کنیم، بعد روغن و نمک و بقیه آرد و می ریزیم و هم می زنیم و با دست خمیر و خوب ورز می دهیم، روی خمیر و پوشانده و دو ساعت در جای گرم قرار می دهیم.گوشت چرخکرده رو با دو عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و ادویه های دلخواه مخلوط می کنیم.پف خمیر وراومده رو می گیریم و به قطعات کوچک تقسیم و پهن می کنیم.
مخلوط گوشت و داخل خمیر ریخته و طبق فیلم شکل می دهیم و داخل روغن با شعله ملایم دو طرف پیراشکی ها را سرخ می کنیم.
نکته:
می توانید مخلوط گوشت و قبل ریختن داخل خمیر بپزید.با توجه به ذائقه داخل مخلوط گوشت می توانید رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید.
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
#رول_گوشت_قارچ 🌯 😋
گوشت چرخ کرده رو در یک عدد پیاز رنده شده همراه کمی نمک و زردچوبه و پودر پاپریکا و ادویه لازانیا و دوحبه سیر رنده شده تفت دادم قارچای خرد شده رو هم اضافه کردم .. وقتی قارچا سبک شد و آبشون کشیده شد نصف قاشق رب هم زدم همینطور در حین تفت فلفل دلمه ای نگینی شده یا فلفل سبز خردشده هم میتونین بزنین . مایه ک آماده شد نونها رو ب اندازه ی دلخواه برش زدم طبق تصویر شماره ۳ از مایه روی یک طرف نون ریختم و پنیر اضافه کردم و رولشون کرده در روغن سرخ کردم
شما میتونین از سینه ی مرغ و یا حتی سویا استفاده کنین . تقریبا مثل بورک میشه ولی اون با خمیر یوفکا درست میشه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_خانگی_شکمپر
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#کیک_فنجونی_در_آب
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
هدایت شده از ⭐️تاج تون⭐️
قرعه کشی ویژه جشن بزرگ نیمه شعبان
از هدایای نفیس و ویژه جا نمونید ...
#فقط_تا_پایان_امشب
برای شرکت در قرعه کشی کلیک کنید
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🌹 شرکت در قرعه کشی 🌹
و یا ثبتنام از طریق لینک زیر 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1084227679C51e468b313
#رول_گوشت_قارچ 🌯 😋
گوشت چرخ کرده رو در یک عدد پیاز رنده شده همراه کمی نمک و زردچوبه و پودر پاپریکا و ادویه لازانیا و دوحبه سیر رنده شده تفت دادم قارچای خرد شده رو هم اضافه کردم .. وقتی قارچا سبک شد و آبشون کشیده شد نصف قاشق رب هم زدم همینطور در حین تفت فلفل دلمه ای نگینی شده یا فلفل سبز خردشده هم میتونین بزنین . مایه ک آماده شد نونها رو ب اندازه ی دلخواه برش زدم طبق تصویر شماره ۳ از مایه روی یک طرف نون ریختم و پنیر اضافه کردم و رولشون کرده در روغن سرخ کردم.شما میتونین از سینه ی مرغ و یا حتی سویا استفاده کنین . تقریبا مثل بورک میشه ولی اون با خمیر یوفکا درست میشه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#فریزکردن فلفل دلمه 🥬
فلفل دلمهای های ماده (که ۴برجستگی دارن و شیرین تر هستن) بگذارید توی یخچال و به صورت خام کنار غذا بخورید 😋
.
فلفل دلمهای های نر هم (که ۳برجستگی دارن) و مناسب پخت و پز هستن، توی فریزر و برای پخت غذا ازشون استفاده کنید . البته بمدت طولانی فریز نکنید❌
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
4_5776042495502719819.mp3
5.67M
بردهمنم ؛ شاهتویی :)'
-تولدتمبارکآقاجانم♥️
برای غلیظ کردن سریع یک سوپ ،کمی پورهٔ سیبزمینی قبل از سرو کردن به آن اضافه کنید و یا کمی آرد گندم یا جوانه گندم در حین پخت به آن اضافه کنید.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
ما از خودمون ناراحتیم نه از شما!
بخاطر محبتایی که کردیم و ارزششو نداشتید...
و گرنه شما کجا و ناراحت کردن ما کجا...
#سالاد_مرغ_اپل_بی
برای 4 نفر
5 پیمانه کاهو خرد شده, حدودا یک کاهو
1ونیم پیمانه کلم قرمز رنده شده
1ونیم پیمانه هویج رنده شده
مقداری شنتسل مرغ(اختیاری)
1/3 پیمانه بادام پرک تست شده*
1/3 پیمانه نودل پخته شده در روغن یا آب
2 پیازچه، خرد شده
*تست شده یعنی روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و بزارین فر تا کمی شروع کنن به قهوه ای شدن، ولی زیاد نه چون زود میسوزن.
برای سس:
1/2 پیمانه ماست یونانی بدون چربی (یا هر ماست دیگه بدون چربی)
2 قاشق غذاخوری عسل
1 قاشق غذاخوری سرکه برنج یا هر سرکه در دسترس
2 قاشق چایخوری سس خردل(دیژون)
1/4 قاشق چایخوری روغن کنجد
1/8 قاشق چایخوری نمک کوشر یا نمک معمولی
1-2 قاشق غذاخوری شیر بدون چربی(اگه نیاز بود)
همه مواد سس رو مخلوط کنین، اگه زیاد غلیظ بود شیر اضافه کنید.
میتونین اگه رژیم ندارین، از نوع پرچرب همه چیز استفاده کنین و بجای سس خردل مایونز بزنین.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
سلام مهربونا 🙋♀️🙋♀️طاعات و عباداتتون قبول باشه .یه حلوای خوشمزه براتون آوردم که خیلی هم خوب کش میاد 😋حلوای عربی یا حلوای شیر خشک.☺️
#حلوای_عربی
ارد سفید سه صفر 1 پیمانه
شیر خشک 1 پیمانه پر (بهتره شیر خشک نیدو باشه طعمش خیلی خوبه از شیرخشک کودک هم میشه استفاده کرد شیر خشک فله ای از لوازم قنادی هم میتونین تهیه کنین حواستون باشه شیر خشک شور مخصوص سوسیس و کالباس نباشه)
نشاسته ذرت دوسوم پیمانه (پودرسفید رنگ هست که لوازم قنادی ها دارن با آرد ذرت که کرم رنگ هست فرق داره با نشاسته گل که دونه دار هست هم فرق داره)
مخلوط روغن نیمه جامد و مایع روی هم 1 پیمانه من نصف نصف ریختم .حواستون باشه روغن اگه زیاد باشه بعدا حلوا روغن میندازه .
مواد شربت
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب دو قاشق غذاخوری
زعفران یا هل کمی .زیاد نریزین چون طعم شیر باید خودش رو نشون بده
شکر و اب رو روی گاز میزاریم فقط در حد حل شدن زیاد نمونه روی گاز بعد گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم و خاموش میکنیم میزاریم خنک بشه .
نشاسته ذرت و ارد و شیر خشک رو الک میکنیم و روغن رو اضافه میکنیم میزاریم روی گاز
مایه کمی خمیری هست اولش ولی در حین سرخ شدن که ارد ها سبک میشه روانتر میشه روغن زیادتر بریزین باعث میسه بعد یه لایه روغن روی حلوا بمونه.شیر خشک زود میسوزه حواستون باشه شعله کمباشه ومداوم هم بزنین.
وقتی رنگ حلوا طلایی شد شربت خنک رو کم کم اضافه میکنیم و تند هم میزنیم و دو سه دقیقه دیگه روی گاز هم میزنیم.حلوا شل هست ولی بعد که خنک بشه سفت تر میشه .
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
#نان_نرم_پنبه ای🥐🥐
بدون شیر و تخم مرغ😍
خودمم درس کردم عالی بودد
برای یک قالب 28 سانتیمتری
حدود 700 گرم آرد قوی(گنبد)
25-40 میلی لیتر روغن مایع
400 میلی لیتر آب یا شیر ولرم
21 گرم خمیر مایه خیس یا 10 گرم خمیر مایه فوری
1 قاشق غذاخوری پر شکر
1 قاشق چایخوری پر نمک
1/2 الی 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل (اختیاری)
نصف قاشق چایخوری بهبود دهنده (اختیاری)
برای رومال:
1 زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
کنجد
شکر ،آب و خمیر مایه خیس یا فوری رو با چنگال مخلوط کنین تا ترکیب شن و 5-10 دقیقه استراحت بدین.بعد روغن مایع و نمک رو اضافه و مخلوط کنین بعد آرد و بهبود دهنده رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر جمع شه.به هیچوجه آرد زیاد نزنین. کمی به دست خواهد چسبید.این نکته مهمه.شاید آرد کمتر بخواد یا بیشتر.حالا خمیر رو 15 دقیقه اینا ورز بدین و روشو بپوشونین و 1 ساعت استراحت بدین ، بیشتر بمونه بوی ترشی میگیره.بعد دستتون رو چرب کنین و خمیر رو به حدود 7 قسمت تقسیم کنین و مثل ویدیو خمیر رو دراز کنین و تا کنین و چنبار که این کار رو کردین، خمیر رو گرد کنین و داخل قالب که چرب کردین بچینین با فاصله و روشو بپوشونین تا 15-20 دقیقه استراحت کنن بعد روی خمیر زرده و روغن مایع بمالین با فرچه و کنجد بپاشین و در فر از قبل گرم شده 200 درجه ، حدود 25-30 دقیقه بپزین تا روش قشنگ سرخ شه.از فر درآورین روش حوله یا دستمال بزارین بمدت 5-10 دقیقه ، بعد سرو کنین .
نکته: میتونین با اضافه کردن شکر بیشتر، نان رو شیرین کنین.
من خودم نصف دستورو درس کردم و بجای آب شیر زدم و حدود 10 گرم اینام کره زدم و آرد هم یمقدار اضافی اومد چون گفته بود باید کمی بدست بچسبه. و داخل قالب کیک تفلون بدون کاغذ روغنی پختم، فوقالعاده بود.البته باید همه نکاتو رعایت کنین.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#خوراک_کوفته_قلقلی
طرز تهیه🥙
صد و پنجاه گرم گوشت چرخکرده پروری رو با یک عدد سینه مرغ متوسط چرخکرده ، یک عدد پیاز متوسط رنده شده ، نمک ، فلفل ،پودر سماق ، دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ، زردچوبه ، یک عدد تخم مرغ ، دو قاشق غذاخوری پر پودر سوخاری مخلوط کردم و ورز دادم . قلقلی درست کردم و اول با حرارت زیاد سرخ کردم ، کمی که سرخ شد ، شعله رو کم کردم ، در ظرف رو گذاشتم تا مغز پخت بشه
کدو و سیب زمینی و گوجه رو هم سرخ کردم .
برای ماست هم دو عدد کدوی متوسط ، یک عدد خیار متوسط ، نمک ، فلفل سیاه ، نعنا خشک ، شوید خشک و پودر گل محمدی رو توی ماست کم چرب ریختم . خیلی خوشمزه و سالم هست . می تونید کمی گردوی خرد شده هم بهش اضافه کنید .
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
سلام دوستای گلم 🌹🌹
امیدوارم همگی شاد و سلامت باشید 🌱
#کیک_میکری معروف به #کیک_3_دقیقه ای؛ یه کیک سریع با بافت نرم و اسفنجیه که میتونید با طعم های مختلفی درست کنید
داخل خمیر این کیک میتونید از مغز گردو و یا کشمش و به جای وانیل از پودر کاکائو، زعفران و پوست رنده شده پرتقال استفاده کنید
👈 پیشنهاد میکنم حتما پوست رنده شده پرتقال رو تست کنید عطر و طعم فوق العاده ای به کیک میده(حواستون باشه قسمت سفید پوست پرتقال رو رنده نکنید )
👈اگر ساندویچ میکر ندارید مواد رو داخل تابه بریزید و درش رو دم کنی بذارید و با شعله خیلی خیلی کم( ترجیحا روی شعله پخش کن) بپزید؛ فقط دقت کنید بیش از حد نازک و یا قطور نشه ( من با 3 برابر این میزان مواد تست کردم حدود نیم ساعت طول کشید و توی این مدت در تابه نباید باز بشه وقتی یه طرف طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه طلایی بشه؛ اگر رطوبت داشت چند دقیقه آخر پخت در تابه رو باز بذارید )
مواد لازم
تخم مرغ: 1 عدد متوسط
شکر: 3 ق غ
شیر: 2 ق غ
روغن: 1/4 پیمانه
وانیل: 1 ق چ
آرد سفید (نول): 1/2 پیمانه
بکینگ پودر : 1/2 ق چ
👈 توی همه پست ها منظور از پیمانه، پیمانه استاندارد 250 میلی یا لیوان دسته دار فرانسویه
🔈با این میزان مواد حدودا 5 تا کیک میتونید داشته باشید
طرز تهیه
1.ساندویچ میکر رو روشن کنید تا داغ داغ بشه و سینی بالا و پایینش رو کامل چرب کنید
2.تخم مرغ و شکر رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تامثل ویدئو کرمی رنگ و روشن بشه
3.شیر + روغن +وانیل رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ترکیب بشن
4. آرد و بکیبنگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
5. مواد کیک رو داخل میکر داغ بریزید و یکدست پخش کنید
👈خیلی بیش از حد پر نکنید که بعد پف کردن سرریز بشه و خیلی هم کم نریزید که روی کیک خوشرنگ نشه
6. در میکر رو ببندید و از 3 تا 5 دقیقه صبر کنید تا طلایی بشه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#خوراک_کوفته_قلقلی
طرز تهیه🥙
صد و پنجاه گرم گوشت چرخکرده پروری رو با یک عدد سینه مرغ متوسط چرخکرده ، یک عدد پیاز متوسط رنده شده ، نمک ، فلفل ،پودر سماق ، دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ، زردچوبه ، یک عدد تخم مرغ ، دو قاشق غذاخوری پر پودر سوخاری مخلوط کردم و ورز دادم . قلقلی درست کردم و اول با حرارت زیاد سرخ کردم ، کمی که سرخ شد ، شعله رو کم کردم ، در ظرف رو گذاشتم تا مغز پخت بشه
کدو و سیب زمینی و گوجه رو هم سرخ کردم .
برای ماست هم دو عدد کدوی متوسط ، یک عدد خیار متوسط ، نمک ، فلفل سیاه ، نعنا خشک ، شوید خشک و پودر گل محمدی رو توی ماست کم چرب ریختم . خیلی خوشمزه و سالم هست . می تونید کمی گردوی خرد شده هم بهش اضافه کنید .
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#نان_خانگی_شکم_پر
مواد لازم برای خمیر:
500 گرم آرد(تقریبا 3.5 لیوان)
50 گرم شکر (1/4 لیوان)
1 قاشق چایخوری نمک
25 گرم شیر خشک قنادی
8 گرم خمیر مایه(تقریبا 1.5 قاشق چایخوری)
2تا 3 قاشق آب ولرم برای عمل آوردن خمیر مایه
300 میلی لیتر آب ولرم
80 گرم کره هم دمای اتاق
مواد گوشتی:
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
1/2 لیوان فلفل دلمه سبز و قرمز
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
2 قاشق غذاخوری روغن
نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا در این لیوان خمیر مایه را با آب مخلوط کرده ،سر ظرف گذاشته و برای حدود 10 تا 15 دقیقه اجازه دهید تا کف کند و به عمل بیاید،سپس در یک ظرف آرد،نمک،شکر، شیر خشک و خمیر مایه ریخته و کم کم آب ولرم را اضافه کنید و مرتب با دست مخلوط کنید مواد خمیر را برای حدود 5 تا 10 دقیقه سپس کره را اضافه کنید و ورز دهید تا دیگر خمیر به دیواره ظرف نچسبد(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق)سپس دستان خود را با روغن چرب کنید و خمیر را مانند یه توپ بزرگ در اورده و در وسط کاسه بزرگ که چرب کردید گذاشته و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید 1 تا 2 ساعت خمیر استراحت کند،در همین زمان در یک ماهیتابه روغن ریخته و پیاز اضافه کنید تفت دهید تا پیاز سبک شود سپس فلفل ها را هم اضافه کنید مقداری تفت دهید در این مرحله گوشت را ریخته و هم بزنید تا کاملا با پیاز و فلفل مخلوط شود و در آخر فلفل،پاپریکا، ادویه ها و مقداری گشنیز تازه خرده شده را هم بزنید،در صورت تمایل میتوانید مقداری رب گوجه هم به مواد گوشتی برنید،پس از پخت ،مواد گوشتی را کنار گذاشته تا خنک شود،و سراغ خمیر رفته و مانند کلیپ به توپکهای کوچک تقسیم کنید(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق)سپس با دست مقداری خمیر را پهن کرده و از مواد گوشتی به همراه پنیر فتا،یا پنیر پیتزا وسط خمیر گذاشته و با دقت خمیر را گوله کنید،سپس کف یک سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و نان ها را در آن بچینید و روی سینی برای 40 دقیقه دیگر بپوشانید تا خمیر دوباره استراحت کند،سپس روی نانها را با برس زرده تخم مرغ زده و کنجد ریخته برای حدود 15 تا 20 دقیقه( یا تا زمانی که روی نان ها طلایی و پخته شود) در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه گذاشته،از فر خارج کرده و گرم سرو کنید،نوش جان🤗
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
مواد لازم برای شربت فالوده 👇🏻
آب 4 لیوان
شکر 2ونیم لیوان
گلاب 5 ق غ
هل نوک قاشق
طرز تهیه :
آب و شکر رو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه،هل رو بهش میزنیم ، حل که شد گلاب رو اضافه میکنیم و میزاریم حسابی سرد بشه،بعد داخل یه ظرف فلزی 12 ساعت میزاریم فریزر،بعد از 12ساعت یخی و برفی میشه رنگش سفید میشه.
❌در مقدار مواد شربت خیلی دقت کنین که اگه کم و زیاد بشه شربت یخ نمیزنه یا خوب نمیشه❌
📌ظرف حتما باید فلزی باشه.
یک بسته رشته ی فالوده رو که از لوازم قنادی فروشی ها میتونین تهیه کنین رو داخل آب جوش میریزیم،5دقیقه زمان میدیم بپزه،بعد با آب سرد آبکشی میکنیم،حالا شربتمون رو که یخ بسته از یخچال میاریم بیرون با قاشق پوره میکنیم(شربت خیلی نرم و یخی و لطیفی میشه)،پوره که کردیم،حالا توی یه ظرف فلزی یه لایه رشته میزاریم یه لایه پوره شربت تاااا بالا بعد دوباره 15 دقیقه بزاریم فریزر ، بعد از این تایم حسابی رشته ها سفیده و ترد شدن و آماده سرون.
با لیموی تازه و شربت سرو کنین😊
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#کیک_فنجونی_در_آب ⛱
🔴مواد لازم🔻🥛
▫️4ق غ ارد
▫️ 3 ق غ شکر
▫️2 ق چایخوری پودر کاکائو
▫️ 1 ق چ بکینگ پودر
▫️ یک عدد تخم مرغ
▫️3 ق غ روغن مایع
▫️5 ق غ شیر
▫️دو ق غ شکلات بنماری فرقی نمیکنه تلخ یا شیرین بستگی به ذائقه خودتون داره
▫️من کمی مغز بادام و کمی کنجد زدم شما میتونید حذف کنید دو قاشق بادام و یک ق غ کنجد
🔴طرز تهیه🔻🍩
🔸مواد خشک را ابتدا با هم مخلوط میکنیم، ، 1 عدد تخم مرغ را اضافه کرده با...چنگال
مخلوط میکنیم درآخر 3 ق روغن مایع و5 ق شیر و شکلات بنماری و مغزهارو را به مخلوط اضافه کرده هم میزنیم
🔸تا یکدست بشه، توی قابلمه ای آب میریزیم تا حدی که ارتفاع آن تا نصف بلندی فنجانها باشد، میزاریم تا جوش بیاد فنجانها را چرب میکنیم، مایه کیک را تا نصفه کمتر میریزیم داخلشون
فنجانها را می زاریم توی قابلمه آب جوش وشعله گاز را کم میکنیم ودر قابلمه را با دمکنی
می پوشانیم و15 دقیقه زمان میدهیم بعد گاز را خا موش میکنیم، و15 دقیقه استراحت میدیم دیگه میتونیم در قابلمه رو بر داریم ،، وای چه پفی وطعمی داره
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━