eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
شربت ژله ای 🍹 هر بسته ژله رو با یه لیوان آب جوش و دو لیوان آب سردتگری مخلوط کنید و یخچال بزارید تا نیم بند بشه چهار قاشق غذاخوری تخم شربتی رو از یک ساعت قبل بشویید تا خیس بخوره و لعاب بده بعد به ژله نیم بند اضافه و خوب هم بزنید و داخل جام خنک سرو کنید 😋☺️
🌽 من ذرت رو بيشتر با آب ونمك آبپز ميكنم(يك ربع) اگرخواستيد بعداز آبپز كردن از مخلوط كره ذوب شده وسس مايونز وآب ليمو وفلفل هم مي تونيد استفاده كنيد
🍉🍹🍉🍹 هندونه رو بزارید فریزر یخ که زد داخل همزن بزارید و بعد داخل لیوان بریزید و میل کنید خنک و خوشمزه 😋😋
# تزیین _آش 🌟
_سالاد 🌟
مرغ بدون استخوان.....۵۰۰ گرم ماست پرچرب.....۴قاشق غذا خوری پیاز خلالی.....۲ عدد پودر تخم گشنیز....،،نصف قاشق چای خوری اب لیمو ترش.....۲قاشق غذا خوری نمک و فلفل سفید جعفری.....۲قاشق روغن مایع.....نصف پیمانه پیاز خلال کنید.نمک و فلفل و تخم گشنیز بهش اضافه کنید،با دست خوب چنگ بزنید.جوری که آب پیاز در بیاد.ماست اضافه کنید بعد مرغ خرد شده را بریزد.بعد جعفری خرد شده برای قشنگی جوجه،به مرغ اضافه کنید.مواد خوب مخلوط کنید.روغن مایع روی مرغ بریزد،بهتره شب تا صبح مرغا در مواد بماند.بعد مرغ ها را به سبخ بکشید و روی ذغال کنید
ژله ى دونه انارى چرخشى براى اين ژله پاناكوتاى ساده آماده ميكنيم و داخل قالب ميريزيم تا سه چهارم قالب پر بشه و ميزاريم يخچال تا ببنده.حالا با چاقو يك در ميان پره هاى ژله رو برش ميزنيم و با قاشق چايخورى كاملا اون قسمت رو خالى و تميز ميكنيم و پاناكوتاى اضافى رو ميريزيم داخل يه ظرف و ميزاريم تو ظرفِ آبِ گرم تا ذوب بشه براى قسمت هاى خالى ژله ى آلوئه ورا آماده ميكنيم و داخل هر حفره چند تا دونه انار و خلال پسته ميزاريم و دوسه قاشق ژله ميريزيم و ميره تو يخچال تا ببنده و مجدد اين مرحله رو تكرار ميكنيم تا جايى كه حفره كاملا پر بشه و نهايتا يك لايه از پاناكوتاى ساده اى كه اضافه اومده بود رو ميريزم و ميزاريم يخچال تا ببنده من اين مرحله رو سه نوبت تكرار كردم و به لايه ى وسطى چند قطره رنگ خوراكىِ قرمز زدم كه سه لايه بشه
ساندویج مرغ با پنیر لبنه از اونجایی که پنیر لبنه، یه بافت خامه ای و طعم متعادل داره در کنار مرغ خیلی عالی ميشه! من سینه مرغ را پختم به صورت ساده، فقط با یک پیاز، یه حبه سیر و یک تیکه کرفس و نمک و فلفل و اجازه دادم کمی خنک بشه برای سس پنیری هم، از نصف بسته پنیر لبنه کیبی استفاده کردم بهمراه نصف دسته جعفری ریز شده، ۶-۷ تا دونه خیار شور ریز شده و ۲ تا پیاز چه بهمراه نمک و فلفل ، مزه این این سس بینظیره سپس همه تركيبات رو لاى نون پيتا يا نون مورد علاقتون قرار بدين
من قالب کیک استفاده کردم سایز ۱۶ با ارتفاع ۹ هر قالبی دوس داشتید استفاده کنید، کاسه یا حتی قابلمه. مواد سالاد اختیاریه: سبزیجات رنگی استفاده کنید هویج نیم پز دو تا فلفل دلمه ای سیب زمینی پخته ۴ تا (پاستا هم میشه) پیازچه خیارشور مرغ پخته شده یا کالباس ذرت نخود فرنگی نکات: به سیب زمینی حتما نمک و ادویه دلخواهتونو بزنید که بی طعم نباشه. لایه کف قالب در واقع روی سالاد میشه. سعی کنید کاسه یا قالب رو کاملا پر کنید از سالاد دو سه ساعت داخل یخچال استراحت بدید سبزیجات نباید آبدار باشند لایه آخر یعنی کف سالاد باید سفت باشه ذرت یا نخودفرنگی نریزید سیب زمینی خوبه. هر لایه از سبزیجات که میریزید کل قطر قالب رو پر کنه که از بغل معلوم باشه بین هر لایه سس بزنید که بهم بچسبند میتونید سس رژیمی بزنید
مواد لازم ۲ لیوان کنجد (لیوان با حجم ۲۰۰ میلی لیتر) ۱ فنجان چایخوری روغن کنجد (فنجان با حجم ۱۰۰ میلی لیتر) طرز تهیه کنجد ها را داخل تابه رویخته و روی حرارت تفت دهید تا بو داده شود (من کمی طعم تند و تیز دوست دارم، بیشتر تفت دادم). سپس داخل دستگاه غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید وقتی مثل آرد پودر شد، روغن کنجد را کم کم اضافه کنید و تا جایی که به قوام دلخواهتان برسد، مخلوط کنید. ارده شما آماده است
دسر آب هویج بستنی 🌸 ▫️آب هویج 2 لیوان ▫️بستنی وانیلی 2 لیوان ▫️پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری سر پر ▫️آب سرد نصف لیوان ▫️وانیل نوک قاشق چایخوری 🔸دو لیوان آب هویج رو میگیریم و از صافی رد می کنیم بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا آب شود.سپس پودر ژلاتین را در آب سردحل کنید و بن ماری کنید و خوب مخلوط کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود و بعد دو لیوان بستنی که در دمای محیط آب شده را به مخلوط آب هویج و ژلاتین اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کف بستنی از بین برود(درصورت تمایل می توانید چند قطره رنگ خوراکی نارنجی اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود) من رنگ نارنجی نداشتم و از رنگ زرد و قرمز استفاده کردم سپس مواد را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد ۱۲ ساعت صبر کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بخاطر فوت یه دختر روسریاشونو در آوردن ولی بخاطر سیصد هزار شهید حاضر نشدن یک سانت روسریاشونو جلو بکشـن ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای ۱۴ عدد برای خمیر: شیر ولرم : ۲۰۰ میلی لیتر خمیرمایه فوری: ۱ ق غ شکر : ۱۰۰ گرم ( تقریبا ۸ ق غ) کره: ۱۰۰ گرم تخم مرغ : ۲ عدد آرد : ۶۰۰گرم (۵تا ۶ پیمانه) نمک: نوک ق چ وانیل کمی تمام مواد اولیه رو نیم ساعت قبل استفاده از یخچال خارج کنید برای کرم: شیر : ۲۰۰ میلی لیتر تخم مرغ: ۱ عدد شکر: ۱۰۰ گرم( تقریبا ۸ ق غ ) نشاسته ذرت: ۳ ق غ کره :۶۰ گرم آجیل به میزان لازم  ༺🍉 ⃟ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش غذای مخصوص🍓 😋 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش استیک🍓 😋 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش پاستا سوخاری شکمپر🍓 😋 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 فیله مرغ ۴ عدد خردل ۱ قاشق پوست لیمو نصف لیمو نمک فلفل سیاه اورگانو ۱ قاشق مواد سس 👇 سیر ۱ حبه گردو ۴ عدد روغن زیتون ۵ قاشق لیمو نصف نمک و فلفل پاستا ۱۰۰ گرم چیلی ۱/۵ قاشق اورگانو ۱ قاشق سس این سالاد رو برای اکثر سالاد های رژیمی و سالاد ماکارونی میتونید استفاده .
-کاش‌دلم‌شبیہ‌یہ‌فرش‌فقط ازداخل‌صحن‌های‌تو‌واردمیشد✨️!' -امام‌رضا -
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 سبزی کوکو ۴۰۰ گرم شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید تخم مرغ ۳ عدد سیر ۳ حبه نمک و فلفل به میزان لازم زردچوبه ۲ ق چ گردو خرد شده ۲ ق غ زرشک خرد شده ۲ ق غ آرد ۱ ق غ سبزی رو همراه سیر خرد میکنیم و داخل کاسه ای بزرگ میریزیم ، تخم مرغ ها ، نمک، فلفل،زردچوبه ، آرد ، گردو و زرشک رو به سبزی ها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم داخل تابه روغن میریزیم کمی داغ که شد مواد رو داخل تابه میریزیم و روی مواد رو صاف میکنیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با شعله کم اجازه میدیم که سرخ بشه بعد کوکو ر برمیگردونیم و طرف دیگه اون رو سرخ میکنیم .