🍣🍝پاپ کورن میگو
مواد لازم🍤
▢1 پیمانه آرد
▢1 قاشق غذا خوری ادویه مخلوط (پاپریکا، پودر سیر، آویشن و فلفل)
▢2 قاشق چای خوری نمک
▢1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
▢450 گرم میگو (بدون دم و پوست)
▢1 عدد تخم مرغ
▢3 قاشق غذا خوری شیر
▢به مقدار لازم روغن سبوس برنج
دستور تهیه🍤🍤
در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه مخلوط، نمک و فلفل سیاه رو با هم مخلوط می کنیم.
نیمی از مخلوط آرد رو درون زیپ بگ (کیسه های پلاستیکی زیپ دار) قرار میدیم.
میگوها رو داخل کیسه ریخته و خوب تکون میدیم تا همه سطح میگوها آردی بشه.
توی کاسه های جداگونه، تخم مرغ هم زده، شیر و ادویه مخلوط و ریخته و کنار می ذاریم.
روغن سبوس برنج رو داخل تابه بزرگی روی حرارت ملایم داغ می کنیم تا دمای اون به ۱۸۰ درجه سانتی گراد برسه.
میگوها رو اول داخل تخم مرغ، سپس آرد و در آخر داخل مخلوط ادویه میغلتونیم. اون رو تکان میدیم تا آرد اضافه اش گرفته بشه و بعد داخل روغن سبوس برنج داغ میندازیم تا دو طرف اون کاملا طلایی بشه.
این پاپ کورن های میگو رو می تونید با سس مورد علاقه خودتون سرو کنین. نوش جان.
👨🍳
#ترشي_ليمو_ترش 🍋 😋
🔸يكي از خوشمزه ترين و ساده ترين ترشيهايي كه خيلي مورد استفاده قرار ميگيره ترشي ليمو ترش هست. من لیمو هاي سالم بدون لک را میشويم ویک روز میگذاریم آبش برود و خوب پوست ان هاخشك شود. بعد ليمو ها را حلقه حلقه ميكنيم. در يك ظرف كوچك كمي نمك و فلفل و كمي سياه دانه را مخلوط ميكنيم و در شيشه مخصوص لابه لاي ليمو ها ميريزيم. بعد روي ليمو ها تا نصفه شيشه اب ليمو ترش تازه ميريزيم. در ان را خوب ميبنديم، و چند روز خارج از يخچال نگه ميداريم تا ليمو ها خوب اب بيندارند.وپوست انها زرد رنگ شود كه در اين حال تلخي انها نيز گرفته ميشود.. بعد از چند روز انها را داخل يخچال قراد دهيد به مدت يك ماه. در اين مدت كمي شيشه ها رو تكان دهيد تا مواد ان روي تمام ليمو ها رو بپوشاند.
ترشی لیمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبیا پلو و غذاهایی که نانی نباشد خیلی لذیذ است.این ترشی تند است.
#دمنوش_توت_فرنگی_و_چای_سبز_بهاری
مواد لازم
برگه توت فرنگی 6 عدد
چوب دارچین 1 تکه
چای سبز 1 قاشق سوپخوری
عسل به دلخواه
آب جوش 3 پیمانه
طرز تهیه
آب را به جوش می آوریم و میگذاریم کمی از دمای آن کم شود.برگه های خشک توت فرنگی را به همراه چوب دارچین و چای سبز روی حرارت غیر مستقیم میگذاریم تا 15 دقیقه آماده شود و با کمی عسل آن را میل کنید
نوش جان
🌮بنیه میگو🌮
مواد لازم🍤
▢1 کیلو میگو
▢4 فنجان آرد
▢2 عدد لیموترش
▢1 فنجان شیر
▢1 فنجان ماءالشعیر
▢1 قاشق سوپ خوری محلول زعفران
▢1 قاشق غذا خوری جعفری
▢2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
▢1 قاشق غذا خوری فیله گوجه فرنگی
▢به میزان دلخواه نمک و فلفل قرمز
دستور تهیه🍤
میگو ها رو پاک می کنیم و با نمک و آبلیمو ترش به مدت یک ساعت توی یخچال میزاریم تا مزه دار بشه.
زرده تخم مرغ رو با شیر، ماءالشعیر، نمک، فلفل، فیله گوجه فرنگی، جعفری و زعفرون مخلوط می کنیم.
آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط می کنیم و کم کم به موادمون اضافه می کنیم تا گلوله نشه.
سفیده تخم مرغ رو با همزن به حدی میزنیم که کاملا سفت بشه و جای پره های همزن روش بمونه و بعد به مخلوط بالا اضافه می کنیم و باز به مدت یک ساعت مایع به دست اومده رو استراحت میدیم.
ماهینتابه و روی گاز میزاریم و توش رو به حدی که میگوها شناور بشه روغن می ریزیم و میزاریم خوب داغ بشه، میگوها رو داخل مواد میغلتونیم و داخل روغن می ندازیم تا خوب سرخ بشه
این بنیه خوشمزه با سیب زمینی خلالی و قارچ و پیاز سوخاری به شدت می چسب
👨🍳
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
سس هالندیز🍜🍜🍜
🍥مواد لازم🍥
▢2 قاشق چای خوری سرکه سفید (یا سیب)
▢3 عدد زرده تخم مرغ
▢3/4 پیمانه کره (آب شده)
▢1/2 عدد لیمو ترش
▢مقداری نمک و فلفل
▢به مقدار لازم آویشن
▢به مقدار لازم پاپریکا
▢به مقدار لازم پودر سیر (اختیاری)
دستور تهیه🫕
یک قابلمه بزرگ رو پر از آب میکنیم و میزاریم بجوشه. وقتی جوشید، یک ظرف شیشهای مقاوم به حرارت رو بالای قابلمه میذاریم. (تهش با آب تماس پیدا نکنه)
زرده ها و سرکه رو داخل ظرف بالایی میریزیم، مدام با همزن دستی هم میزنیم. به حدی میزنیم که به مرحله روبان برسه. (همزن رو بلند می کنید، مثل روبان بریزه).
با قاشق آروم کره آب شده رو اضافه و و هم میزنیم. اونقدر میزنیم تا غلظتی مثل مایونز پیدا کنه.
وقتی به غلظت مورد نظر رسیدیم، آب نصف لیمو، نمک و فلفل و بقیه ادویه هارو اضافه و هم میزنیم و سرو میکنیم. میتونیم کمی سبزیجات معطر هم بریزیم.
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️💫گـویـنـد هــر آنــکــه
⚪️💫هر چه را دارد دوست
❤️💫از بـعـد وفـات هــم
⚪️💫همان همدم اوسـت
❤️💫یـا ربّ تـو گـواهـی
⚪️💫کـه نـبـاشـد مـا را
❤️💫غــیــر از عــلــی و
⚪️💫محمّد و آلش دوست
❤️💫الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ
⚪️💫وَآلِ مُحَمَّدٍ
❤️💫وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
⚪️💫وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ
سس هالندیز🍜🍜🍜
🍥مواد لازم🍥
▢2 قاشق چای خوری سرکه سفید (یا سیب)
▢3 عدد زرده تخم مرغ
▢3/4 پیمانه کره (آب شده)
▢1/2 عدد لیمو ترش
▢مقداری نمک و فلفل
▢به مقدار لازم آویشن
▢به مقدار لازم پاپریکا
▢به مقدار لازم پودر سیر (اختیاری)
دستور تهیه🫕
یک قابلمه بزرگ رو پر از آب میکنیم و میزاریم بجوشه. وقتی جوشید، یک ظرف شیشهای مقاوم به حرارت رو بالای قابلمه میذاریم. (تهش با آب تماس پیدا نکنه)
زرده ها و سرکه رو داخل ظرف بالایی میریزیم، مدام با همزن دستی هم میزنیم. به حدی میزنیم که به مرحله روبان برسه. (همزن رو بلند می کنید، مثل روبان بریزه).
با قاشق آروم کره آب شده رو اضافه و و هم میزنیم. اونقدر میزنیم تا غلظتی مثل مایونز پیدا کنه.
وقتی به غلظت مورد نظر رسیدیم، آب نصف لیمو، نمک و فلفل و بقیه ادویه هارو اضافه و هم میزنیم و سرو میکنیم. میتونیم کمی سبزیجات معطر هم بریزیم.
👨🍳
#تیرامیسو_بدون_تخم_مرغ
▫️بیسکوییت لیدی فینگر
▫️خامه قنادی فرم داده شده(۲۰۰ گرم)
▫️پنیر ماسکار پونه (۲۰۰ گرم)
▫️اسپرسو یا قهوه فوری
▫️پودر کاکائو
🔸اول دو قاشق پودر قهوه گلد رو داخل آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک بشهبعد خامه قنادی فرم داده شده رو با پنیر ماسکار پونه مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا یه دست بشه
بعد لیدی فینگرا رو داخل قهوه یا اسپرسو میزنیم بعد داخل ظرف مورد نظرمون داخل ظرفمون به ترتیب یه لایه لیدی فینگر یه لایه کرم تیرامیسو و مجددا به همین ترتیب تکرار میکنیم و در نهایت روش پودر کاکائو الک میکنیم
بعد میفرستیم داخل یخچال حداقل پنج شش ساعت بمونه
#دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلوگوشت🍛
پیاز: ۱ عدد بزرگ
سیر: ۳ حبه
کره: ۲۵ گرم
گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
زعفران رقیق: ۱ لیوان
آب: ۲ لیوان
نمک
فلفل
༺🍉 ⃟ #
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی_فالوده_کرمانی
۵ تا لیوان آب بریزید تو قابلمه وقتی جوش آمد یه لیوان نشاسته رو با یه لیوان آب حل کنید وبه اب جوشتون اصافه کنید وسریع هم بزنید وقتی مایع یدست شد شعله رو کم کنید وبیست دقیقه زمان بدید تا نشاسته بپزه تو یه طرف یخ واب فراوان بریزید یه ابکش بزارید سر طرف مایع نشاسته رو داخل آبکش بریزید وبا پشت پیاله از آبکش ردشون کنید اب باید فوق العاده سرد باشه تا دونه های فالوده بهم نچسبه نشاسته ها که رد شدن ده دقیقه تو آب سرد نگهشون دارید ازیه سبد ردشون کنید و بشورید و بعد فالوده هاتون رو با یه لیوان آب بزارید تو طرف سربسته داخل یخچال وموقع سرو کردن شربت رو اصافه کنید
شربت فالوده کرمانی
شکر یک پیمانه
اب یک پیمانه
عرق نعنا وگلاب هر کدام نصف پیمانه
همه مواد را مخلوط وروی حرارت میزاریم تا شکر حل شه نیازی نیست که غلظت پیدا کنه
👩🍳🍕
#ژله_قلب_ویترینی
مواد لازم
پودر ژله آلوئه ورا
ژله در رنگ ها و طعم های دلخواه
بستنی وانیلی : یک لیوان برای هر بسته یا شیر
اب جوش و اب سرد: به مقدار نیاز .
میوه دلخواه
برای تهیه این نوع ژله ابتدا ژله دلخواه را آماده نمایید و چند سانت ازش رو کف قالب بریزید وقتی که ژله نیم بند شده در حدی که به انگشت بچسبه میوه دلخواه رو بچنید و با قاشق مقداری از ژله رو روش بریزید و یخچال بذارید تا میوه ها فیکس بشن. بعد از اون بقیه ژله رو بریزید و داخل یخچال قرار دهید. (توجه داشته باشید که برای سفت تر شدن ژله می توانید از مقدار آب کمتر و یا مقداری پودر ژلاتین استفاده نمایید.) یا مثل این کار لایه اول رو ژله آلورا بریزید و لایه بعدی رو قرمز.
حالا ژله سفید
پودر ژله آلوئه ورا را با آب جوش مخلوط نموده و به جای آب سرد معادل آن یعنی برای هر بسته یک لیوان بستنی وانیلی اضافه نمایید. ژله حتما سرد شده باشه بستنی هم بیرون یخچال آب شده باشه. حالا
مخلوط ژله آلوئه ورا و بستنی رو روی ژله رنگی بریزید
👩🍳🍕
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷آهنگ بسیارزیباواحساسی❤️🌿
🌷#مسیح_وآرش... 🌺👌
#کوزالاک_مانتی_ترکی
مواد لازم
بادمجان 1عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 2 حبه
فلفل دلمه ای 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق
ماست موسیر 1پیمانه
روغن مقداری
خمیر یوفکا مثلثی 1 بسته
فلفل و نمک
طرز تهیه
اول خمیر های یوفکا را به صورت مثلث های باریک برش میدهیم. و بعد از قاعده مثلث به سمت راس مثلث دور یک نی رول میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. بادمجان را روی آتش کباب میکنیم و پوست میگیریم و ساطوری کرده و کنار میگذاریم. پیاز و دو حبه سیر و فلفل دلمه ای رو ریز کرده و در روغن تفت میدیم. بعد گوشت رو اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود تفت میدیم. و حالا رب و نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوشت بپزه و بعد از روی حرارت برمیداریم. بادمجان را در ظرفی ریخته و ماست موسیرو کمی نمک اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. در آخر در ظرف سرو مخلوط ماست و بادمجان رو میریزیم و رویش مخلوط گوشتی رو میریزیم و یوفکاهای سرخ شده را دور ظرف میچینیم دوباره تکرار میکنیم
👩🍳🍕
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
-+سکوتگورستانرامیشنوى؟
دنیاارزشدلشکستنراندارد
میرسدروزیکههرگزدردسترسنخواهیمبود :)💚
-طعمآرامش
#خرما_شكلاتى
شكلات رو با روش بن مارى اب كنيد و روى خرما گردو بريزيد سپس در يخچال بگذاريد و اجازه دهيد تا ببندد
👩🍳🍕
🍔کتلت ذرت و گشنیز
🌽2 لیوان ذرت پخته
▢1 لیوان آرد
▢2 عدد تخم مرغ
▢½ قاشق چایخوری زیره سبز
▢½ لیوان آب
▢2 عدد پیاز
▢1 قاشق چایخوری تخم گشنیز
▢⅓ لیوان گشنیز خرد شده
▢1 قاشق چایخوری آبلیمو
🧅دستور تهیه🧅
آرد ، تخم گشنیز و زیره رو داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها، آبلیمو، آب، نمک و فلفل رو اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست بشه
پیاز رو رنده کنید و آب اضافیش رو بگیرید و همراه با دانه های ذرت و گشنیز خرد شده به مواد دیگه اضافه کنید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا داغ بشه، با قاشق از مایه کتلت بردارید و داخل روغن داغ بریزید، بعد از اینکه یک طرف سرخ شد برگردانید تا طرف دیگش هم سرخ بشه.
👨🍳
#خرما_شكلاتى
شكلات رو با روش بن مارى اب كنيد و روى خرما گردو بريزيد سپس در يخچال بگذاريد و اجازه دهيد تا ببندد
👩🍳🍕
🍚چاشنی آووکادو
🥑🥑🥑🥑
🧉1 عدد آووکادو
▢1/2 پیمانه شیر نارگیل
▢1/4 پیمانه سس مایونز
▢1 قاشق چای خوری آبلیمو (تازه)
▢2 قاشق چای خوری گشنیز (تازه)
▢1 قاشق غذا خوری سس فلفل (تند)
▢3 حبه سیر (خرد شده)
▢نمک دریایی (به مقدار لازم)
▢فلفل سیاه (به مقدار لازم)
دستور تهیه🥑🥑🥑
آووکادو، شیرنارگیل، مایونز، آبلیمو، سیر، گیشنیز، سس تند و چاشنی ها رو توی مخلوط کن بریزید.✅
اونقدر مواد رو هم بزنید تا یک سس یک دست و صاف بدست بیاد. (دونه دونه نشه).😍💯
سس شما به همین سادگی حاضر شد. می تونید این سس رو با سبزیجات تازه میل کنید.😋🍀
👨🍳
🥄سس ارده
🥣🥣🥣🥣🥣
🍵5 قاشق غذا خوری ارده
▢قاشق غذا خوری نخود (پخته)
▢5 قاشق غذا خوری سرکه سیب
▢1 قاشق چای خوری نمک
▢1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز
▢1/2 پیمانه آبلیمو ترش
▢1 پیمانه روغن
▢1 حبه سیر
🍘دستور تهیه🍥
نخود رو که از شب قبل خیس کردیم می ذاریم بپزه، طوری که بعد از پختن آب اون کاملا کشیده بشه.
بعد از سرد شدن، اون رو به همراه ارده، آب لیمو ترش تازه، سیر، نمک، فلفل قرمز و روغن مایع در مخلوط کن کاملا مخلوط می کنیم تا به غلظت دلخواه برسه.
👨🍳
🥗🥗پنه پستو با میگو و نخودفرنگی
🍜🍜🍜🍜
🍃🍝400 گرم پاستا پنه
▢450 گرم میگو (تمیز شده)
▢1 فنجان نخود فرنگی
▢2 فنجان بیبی اسفناج (تازه)
▢1 فنجان ریحان (تازه)
▢1/3 و 1 قاشق غذاخوری فنجان روغن زیتون بکر
▢1/4 فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
▢1/4 فنجان دانه کاج یا بادام
▢1 حبه سیر
▢به میزان لازم نمک
▢به میزان لازم فلفل سیاه
دستور تهیه✔️
توی قابلمه آب و کمی نمک بریزید و بذارید به جوش بیاد. طبق دستورالعمل روی پاکت، پاستا رو بجوشونید و بعد آبکش کنید.
حالا نوبت به آماده کردن سس پستو رسیده. اسفناج، ریحان و 1/3 فنجان روغن زیتون رو بریزید توی مخلوط کن و خوب مخلوط کنید. بعد پنیر پارمزان، دانه کاج یا بادام و سیر رو اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. دوباره مخلوط کنید تا مواد حالت سس به خودشون بگیرن.
توی ماهیتابه یک قاشق باقی مونده از روغن زیتون رو بریزید و میگو ها رو توش تفت بدید تا رنگشون تغییر کنه و بپزه.
حالا پاستا، سس پستو و نخود فرنگی رو اضافه کنید. حدود یک چهارم لیوان آب بریزید و خوب با هم مخلوطشون کنید.
در آخر روش پنیر پارمزان رنده کرده و سرو کنید. نوش جان!
👨🍳
🌞
#دست به كارشيد و اين #دسر خوشمزه رو درست كنيد
#پودینگ
✔️ ۴ لیوان شیر + یک لیوان شکر + دو قاشق غذاخوری پر نشاسته + ۴ ق غ آرد کیک + یک لیوان گلاب +دو عدد زرده ی تخم مرغ ( سفیده اش هم بود چیزی نمیشه😉) همه رو با همزن خوب میزنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و داااائم هم میزنیم و وقتی به غلظت دلخواهمان رسید از رو حرارت ورمیداریمش و با زعفرون کاکائو یا رنگ خوراکی ...میوه بیسکویت، شکلات، خامه .....و هر چی دوست دارین تزئینش میکنین و میزارین تو یخچال👩🍳
مواد لازم #مرغ_سوخاری_سس_قارچ🍗
🍴سینه مرغ: 4 عدد
🍴زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری
🍴آبلیمو:دو قاشق غذاخوری
🍴ادویه کاری و پودرسیر و زنجبیل و نمک و فلفل
🍴آردسوخاری:4-5 قاشق غذاخوری
🍴آرد: یک قاشق غذا خوری سر پر
🍴تخم مرغ: یک عدد
🍴روغن مایع مخصوص سرخ کردن
موادلازم برای تهیه #سس_قارچ:
🥄قارچ:سیصدگرم
🥄کره: سی گرم
🥄آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
🥄آرد:یک قاشق غذاخوری سر پر
🥄شیر: یک ونیم لیوان
🥄نمک و فلفل: به میزان لازم
🥄پنیر پیتزارنده شده چهارقاشق غذا خوری
🥄خامه: دوقاشق غذا خوری