eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍛 😋😍 ♦️پیاز رو ریز رنده کنید،آبش رو بگیرید و به گوشت اضافه کنید.نمک،فلفل سیاه،زرچوبه و آرد نخودچی رو بهش اضافه کنید.یه دونه تخم مرغ بریزید.من ترخون و مرزه خشکم قاطیش کردم.حالا به شکلی که میخواید فرمش بدید و توی روغن سرخ کنید و بذارید کنار. ♦️بادمجون رو یا مثل من با یه کوچولو آب بپزید،یا سرخ کنید،و با چاقو خرد کنید.ارد رو با کره یا روغن تفت بدید و بادمجان هارو بهش اضافه کنید.شیر اضافه کنید و در آخر پنیر پیتزا به همراه نمک و فلفل. ♦️در ظرف مورد نظرتون ابتدا از ترکیب بادمجان بریزید و بعد گوشت اضافه کنید و در آخر مقداری جعفری روی اون بریزید.
دسر لیوانی فوری ♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆ مواد لازم: برای ماگِ اول : کیک شکلاتی🍰 ( میتونه کیک شکلاتی آماده باشه ، از همونا که تو سوپرمارکتا هم میفروشن ، میتونه برآونی هم‌ باشه ) خامه فرم گرفته 🧁( به خامه فرم گرفته پودر کاکائو اضافه کنی این رنگی میشه ) گاناش یا پودینگِ شکلاتی🍫 ( ترکیب شکلات تخته ای آب شده با خامه صبحانه میشه گاناش ، اگه از پودینگ شکلاتی یا شکلاتِ آب شده هم استفاده کنی که کارت راحت تره ) برای دومی بیسکوییتِ اُرئو یا هر بیسکوییت مشابه دیگه ای.🍪 خامه فرم گرفته رو با ۱ ق غ خ پودر بیسکوییت مخلوط کن.🧁 و گاناش یا شکلات تخته ای آب شده.🍫 برای آخری هم از بیسکوییتی که دوست داری استفاده کن ، مثلا پِتی بور گزینه ی مناسبیه.🧇 خامه صبحانه رو با شکر یا عسل مخلوط کن🍯 ( من با شیرعسلی مخلوط کردم ، در ازای ۲۲ ق غ خ خامه صبحانه ، ۱ ق غ خ شیرعسلی ریختم و خوب میکس کردم ) بعد‌از ریختن خامه تو ماگ سطحش رو با یه لایه پودر نارگیل🥥 پوشوندم و لایه لایه چیدم تا بالا. میتونید از میوه های خورد شده هم استفاده کنید ، میوه هایی مثل توت فرنگی ، موز ، کیوی و …🍌🍓🥝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم تخم مرغ ۱ عدد شکر سه چهارم پیمانه روغن ۳ قاشق غذاخوری شیر نصف پیمانه ماست یک چهارم پیمانه (همه مواد با هم مخلوط میکنیم با همزن دستی دو دقیقه میزنیم) آرد یک و سه چهارم پیمانه پودر کاکائو یک چهارم پیمانه بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری نمک یک هشتم قاشق چای خوری وانیل کمی (همه مواد خشک با هم مخلوط میکنیم با الک به مواد هیس اضافه میکنیم دورانی مخلوط میکنیم تا مواد یکدست سه) قالب دونات با روغن جدا کننده (آموزش تو هایلایت هست)چرب میکنیم مواد داخل قالب میریزیم فر از قبل گرم شده دما ۱۸۰،مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تا پخت دونات کامل شه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح شد یک آسمان پرواز می‌خواهد دلم بهترین، زیباترین آغاز می‌خواهد دلم کوک شد ساز دل من، صبحدم با نام تو نغمه‌ای شیرین تر از آواز می‌خواهد دلم... صبح جمعه تون بخیر❤️ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نم نم باران و بوی کاهگل شعله های آتش و چاییِ هل رقص گیسوی تو در باران صبح جرعه جرعه،عشق میریزد به دل ☀️
🍃 یک بقیع تازه در قلب خودم حس می‌کنم در عزای جدّتان، من سوگوارم یا رضا...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ: یک عدد خیارشور: یک‌لیوان گردو خردشده : ۱/۲ لیوان پیازچه: یک لیوان مخلوط جعفری و شوید: یک پیمانه هویج رنده شده: یک پیمانه سس مایونز: یک لیوان ماست پرچرب: ۱/۲ لیوان خامه: ۱/۲ لیوان نمک و فلفل: به میزان لازم نون تست: یک بسته سینه مرغ رو با پیاز و سیر و فلفل دلمه ای بپزید و بعدش میکس کنید یا ریش ریش کنید و طبق کلیپ همه مواد رو با هم ترکیب کنید و ادامه کار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 👩‍🍳 🔻مواد لازم کرپ👇🏻 تخم مرغ : ۲ عدد شیر : ۱ لیوان آرد : ۱ لیوان سرخالی جعفری خرد شده : ۲ الی ۳ ق غ خ نمک و فلفل : به میزان لازم 🔻مواد میانیش👇🏻 گوشت چرخ شده پیاز نمک ،زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا و آویشن سس کچاپ فلفل دلمه و قارچ (اختیاری) پنیرپیتزا
💌 لبریزم از احساس خوش و ناب زیارت هر ثانیه‌ام در حَرمت خاطره‌ساز است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 👩‍🍳 🔻مواد لازم کرپ👇🏻 تخم مرغ : ۲ عدد شیر : ۱ لیوان آرد : ۱ لیوان سرخالی جعفری خرد شده : ۲ الی ۳ ق غ خ نمک و فلفل : به میزان لازم 🔻مواد میانیش👇🏻 گوشت چرخ شده پیاز نمک ،زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا و آویشن سس کچاپ فلفل دلمه و قارچ (اختیاری) پنیرپیتزا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ: یک عدد خیارشور: یک‌لیوان گردو خردشده : ۱/۲ لیوان پیازچه: یک لیوان مخلوط جعفری و شوید: یک پیمانه هویج رنده شده: یک پیمانه سس مایونز: یک لیوان ماست پرچرب: ۱/۲ لیوان خامه: ۱/۲ لیوان نمک و فلفل: به میزان لازم نون تست: یک بسته سینه مرغ رو با پیاز و سیر و فلفل دلمه ای بپزید و بعدش میکس کنید یا ریش ریش کنید و طبق کلیپ همه مواد رو با هم ترکیب کنید و ادامه کار
💌 کفش‌هایم می‌گفتند خوب شد با ما زیارت آمدی... روسری آبی و چادرنمازم هم همین را زیر لب گفتند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی و سیب‌زمینی با سس خیارشور، فیش اند چیپس در مرحله اول سیب‌زمینی هارو پوست بگیرید، خلال کنید و در یک ظرف مناسب، به همراه نمک، فلفل‌سیاه و روغن زیتون داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بزارید تا خوب کبابی بشه. . فیله ماهی شیر برای این بشقاب انتخاب خوبی هست. شما میتونید از فیله ماهی سالمون هم استفاده کنید. اون رو به ابعاد سیب‌زمینی بُرش بدید، نمک فلفل بزنید و در سس آبجو خوب بغلتونید. سس آبجو: آرد سفید: ۶ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری پودرسیر: ۱ قاشق چای‌خوری اورگانو(یا آویشن): ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری آبجو بدون الکل: ۱ لیوان . بعد از اینکه ماهی رو توی سس آبجو زدید، اون رو توی آرد سوخاری بزنید تا کامل پوشیده بشه. حواستون باشه که حتمن به آرد سوخاری نمک و فلفل‌سیاه بزنید. بعد از پوشیده شدن تکه‌های ماهی، اونهارو سرخ کنید. تمام. . سس خیارشور: مایونز : ۳ قاشق غذاخوری شوید خشک: ۱ قاشق چای‌خوری آب نصف لیمو تازه خیارشور رنده شده: ۲ عدد کوچک خوب مخلوط کنید و غذا رو سِرو کنید. نوش جونتون  ༺🍉 ⃟ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کشک یک عدد 500 گرم عدس پیمانه لوبیا یک‌پیمانه پیاز ۴ عدد درشت برنج یک‌پیمانه سیر یک کله زردچوبه فلفل سیاه پودر عصاره مرغ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم ۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنین‌و بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم‌ تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ چرخ شده ۲ کیلو زعفرون به مقدار لازم پیاز رنده شده و آب گرفته شده ۲ عدد نمک،فلفل،آویشن و پودر سیر فلفل دلمه ای ۳ عدد رنگی کوچیک زدم آرد ۳ ق غ کره یا روغن محلی ۱ ق غ
مواد لازم آب 100 میلی لیتر( نصف پیمانه سرخالی) آرد 65 گرم (حدود نصف پیمانه) کره،مارگارین یا روغن جامد(دمای محیط) 25 گرم تخم مرغ(دمای محیط) 2 عدد متوسط بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری استاندارد وانیل 1/8 قاشق چایخوری استاندارد شکر یا شربت بار 1 قاشق چ 👈آب+کره یا روغن جامد+شربت بار یا شکر یا عسل را توی قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب ریز جوش بزنه. 👈بلافاصله وقتی آب شروع به جوشیدن کرد آرد رو یکباره اضافه و با قاشق چوبی یا لیسک سریع و مدام هم بزنید تا خمیر بشه. 👈حدود 10 دقیقه روی حرارت مدام خمیر را باز و بسته کنید 👈وقتی خمیر به صورت گلوله توی ظرف جمع شد اونو از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگری منتقل و پهن کنید تا خنک بشه. ◀خمیر گرم نباشد وگرنه تخم مرغها میبندند و خمیر خراب میشود. 👈خمیر ولرم رو توی کاسه ریخته و تخم مرغ ها را دانه دانه به خمیر اضافه و با همزن بزنید تا تخم مرغ کاملا جذب خمیر بشه سپس قسمت بعدی تخم مرغ را اضافه کنید. ◀هر تخم مرغ را که اضافه کردید حتما کاملا به خورد خمیر بره و بعد قسمت بعدی تخم مرغ رو اضافه کنید. 👈در پایان بیکینگ پودر و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید. ◀از سینی خود فر استفاده نکنید. ◀انگشتتونو خیس کنید و قسمتهای تیز خمیر رو صاف کنید تا توی فر نسوزه. 👈سینی رو توی فر (گازی) داغ قرار بدید و 10 دقیقه بعد از اینکه خمیر در فر 220 درجه کاملا پف کرد حرارت را روی 180 درجه قرار دهید تا کاملا طلایی و مغز پخت بشه (فر برقی و توستر ۲۰ درجه کمتر) ◀پخت خمیر توی فر حدود 30 تا 35 دقیقه طول میکشه ◀اگه فر خوب داغ نشده باشه و مرحله داغ زدن درست انج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شیرینی خوشمزه و مجلسی که برای عید فوق العاده است ☺️😍 زرده تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید ۱۰۰ گرم (حدود دو سوم لیوان) آرد نخودچی ۱۰۰ گرم (حدود دو سوم لیوان) پودر قند ۱۰۰ گرم (حدود دو سوم لیوان) روغن جامد ۱۰۰ گرم (کمتر از نصف لیوان) پودر هل ۱/۲ ق چ شکلات و پودر نارگیل و پودر پسته و گردو و ترافل رنگی به میزان لارم برای تزیین روغن و پودر قند الک شده رو اول با قاشق ترکیب کردم که موقع هم زدن نپاشه و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . زرده تخم مرغ و پودر هل ریختم و دورگیری کردم و با همزن یک دقیقه زدم . آرد نخودچی الک شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد آرد سفید الک شده رو هم ریختم و ترکیب کردم . خمیر کمی حالت پودر داره با نوک انگشت جمع کردم و ورز دادم ، زیاد ورز ندید که روعن نیفته برای این که خمیر یکدست بشه می تونید از چرخ گوشت رد کنید . خمیر رو یک ساعت در محیط خنک استراحت قرار دادم و بعد از خمیر به اندازه دل خواه من با قاشق مربا خوری و به اندازه ۱۰ گرمی برداشتم و توی دست گرد کردم و توی سینی چیدم ‌. می تونید خمیر رو پهن کنید و قالب بزنید . در فر از پیش گرم شده قرار دادم برای فر برقی ، دمای ۱۵۰ درجه ، طبقه وسط ، ، المنت پایین روشن ،حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای فر گازی ۱۶۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بدون فر در فر دست ساز روی گاز (نحوه فر دست ساز استوری هایلایت هست ) بعد از این که کامل خنک شد از سینی جدا کردم و بعد برلی تزیین سرش رو در شکلات بن ماری شده و بعد در پودر نارگیل یا پسته خرد شده بزنید.