eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
غذاهای 3سوته😋
مواد لازم برای 4 نفر🟣ران و سینه مرغ4 تکه🟣برنج4 پیمانه🟣زیره1 قاشق چایخوری دلبخواهی🟣زعفران دم کرده3 قاشق غذاخوری🟣برگ بو1 عدد🟣فلفل سیاه½ قاشق چایخوری🟣فلفل قرمز½ قاشق چایخوری🟣نمک و روغن به مقدار کافی برای تهیه مرغ لا پلو ابتدا برنج را داخل کاسه ای می ریزیم و آب تا سطح روی آن اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا خیس بخورد. تکه های مرغ که می تواند سینه یا ران باشد را داخل کاسه ای بزرگ قرار می دهیم. در این مرحله فلفل سیاه را به همراه قرمز، زعفران دم کرده، برگ بوی پودر شده، مقداری نمک، زیره سیاه و کمی روغن زیتون یا آفتابگردان به آن اضافه می کنیم و با دست خوب تکه های مرغ را جابه جا می کنیم تا با مواد کاملا آغشته و طعم دار شوند.حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت 2 ساعت مرغ ها استراحت کنند و مزه دار شوند. سپس قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن سرخ کردنی داخل آن می ریزیم.سپس مرغ ها را داخل آن می چینیم تا سرخ شوند. حرارت را کم نمی کنیم چون باعث آب انداختن مرغ ها می شود و ما فقط می خواهیم که مرغ ها کمی سرخ شوند.هر طرف مرغ ها را تقریبا 5 دقیقه زمان می برد تا سرخ شود.مرغ ها که سرخ شد،آب برنج خیس خورده را خالی می کنیم و برنج را می شوییم و همراه با نمک و روغن داخل قابلمه محتوی مرغ های سرخ شده می ریزیم و به ازای هر پیمانه برنج بلافاصله 1/5 پیمانه آب می ریزیم. سپس اجازه می دهیم تا با همان حرارت ملایم بجوشد و آب برنج تبخیر شود و آنوقت برنج را وسط قابلمه جمع می کنیم (همان طور که تکه های مرغ زیر برنج قرار دارند)، سپس درب قابلمه را می گذاریم و برنج را دم می اندازیمتقریبا 80 دقیقه زمان می برد تا مرغ لای پلو ما بپزد.بعد از اینکه مرغ لاپلو ما آماده شد داخل دیس پلو را می کشیم و تکه های مرغ را روی پلو قرار می دهیم و با کمی زرشک تفت داده روی آن را تزئین می کنیم.نوش جان 🧚‍♀️🌺🧚‍♀️
امیدوارم به زودی برسد روزی که در سجده بگویم: رسیدم کربلا، الحمدلله.. ..🙂💔 😭💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
سینه مرغ را با ۱ عدد پیاز، یک لیوان آب و مقداری نمک، فلفل و زعفران روی حرارت قرار دهید و به آرامی بپزید. سیب زمینی ها را هم با کمی آب و نمک بپزید. سپس پوست بگیرید و رنده کنید. بعد از اینکه مرغ پخته شد استخوان هایش را جدا کنید و به همراه سیب زمینی چرخ کنید. پیاز را هم رنده کنید و به مرغ و سیب زمینی‌ها اضافه کنید. سپس تخم مرغ و کمی زعفران و نمک و فلفل هم بزنید و با دست خوب ورز دهید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و اجازه بدهید داغ شود. کف دستتان را با پودر سوخاری آغشته کنید و از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در کف دست به صورت گرد یا بیضی شکل دهید و کتلت ها را داخل روغن داغ شده سرخ کنید. سپس در ظرف مورد نظر بچینید و با سبزیجات دلخواه سرو کنید. 🧚‍♀️🌺🧚‍♀️
بابارضا خیلی زیاد دلمون هوای صحن و سرای با صفاتونو داره🙂♥️بطلب دیگه....💔
:پیاز داغ کردم، یک بسته سیصد گرمی گوشت چرخ کرده رو باهاش تفت دادم، سه قاشق سبزی دلمه خورد شده، هشت قاشق لپه نیم پز، هشت قاشق برنج آبکش و رب انار و کمی رب گوجه و آب نارنج و ادویه تفت دادم و وسط برگها ریختم و پیچیدم. داخل قابلمه چیدم و کمی اب و رب انار و گوجه سبز و... برای سس درست کردم و ریختم روی دلمه ها و درش رو گذاشتم تا بپزه. من اندازه همه مواد رو چشمی می‌ریزم و تغییر اندازه ی مواد دست خودتونه.فوق العاده خوشمزه بود امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 🧚‍♀️🌺🧚‍♀️ .
راز کرفس خوشمزه⬇️ کرفس ۷۰۰ گرم🌿 گوشت ۳۰۰ گرم( گوسفند🥩 سبزی کرفس ۵۰۰ گرم(جعفری،نعناع)☘️ پیاز ۱ عدد🧅 سیر ۱ حبه🧄 لیمو عمانی ۲ عدد🥔 سبزی قورمه آماده ۲ قاشق غ خ آب جوش ۲ لیوان روغن به مقدار لازم نمک،زردچوبه،پودر قوره،پودر شنبلیله ۱ قاشق چ خ . 👨‍🍳چطوری درست کنیم؟🤔 1️⃣کرفس راشسته،آبکشی میکنیم.ساقه ها را ۲ سانتی خرد کرده،برگهای کرفس ریز خرد کرده. . 2️⃣سبزی کرفس که نعناع آن ۱/۳ سبزی جعفری باشد ریز خرد میکنیم.روغن دست خودته🤗 . 3️⃣ساقه های خرد شده را ۱۵ دقیقه سرخ کرده،سبزی ها هم ۲۰ دقیقه تفت میدهیم. . 4️⃣پیاز با کمی روغن تفت داده نرم شد سیر را افزوده بعد زردچوبه میزنیم ۲ دقیقه تفت میدیم .گوشت را ریخته ۵ دقیقه تفت میدهیم.سبزی ها و ادویه ها و لیمو عمانی  و ۲ لیوان آب جوش را ریخته با حرارت کم ۲ ساعت دیگه آمادست.به روغن بیافته و  آبش کم بشه 🤗 . 👈🏻رازش پودر غوره،شنبلیله خشک،سبزی قورمه هستش ............................🌺🍃
با نخودفرنگي و تن ماهي اول سس سالاد:دو سوم ليوان ماست(آبكي و ترش نباشه)+يك سوم ليوان مايونز+دو ق غ آبليموي تازه يا آب نارنج تازه+نمك و فلفل+يك ق مرباخوري شويد خشك رو مخلوط كنيد و كنار بذاريدحالا سيصد گرم ماكاروني فرمي رو آبكش كنيد در يك كاسه ماكاروني+دو قوطي تن ماهي كه بيست دقيقه جوشونديد و روغنشو جدا كرديد+يك ليوان نخودفرنگي پخته يا كنسروي+يدونه فلفل دلمه اي قرمز بزرگ كه نگيني خرد كرديد+دو ق غ جعفري ساطوري+يك ق غ روغن تن ماهي رو مخلوط كنيد،سس رو هم اضافه كنيد،نيم ساعت در يخچال بذاريد تا مزه دار بشه.
برگ تازه و نازک و ترد : 400 گرم لپه : نصف پیمانه برنج : یک پیمانه سبزی های معطر : 500 گرم گوشت چرخ کرده : 300 گرم نمک و فلفل و ادویه : به میزان دلخواه پیاز بزرگ برای پیاز داغ : 4 عدد بلغور :نصف پيمانه پیازها را کمی با روغن تفت میدیم و گوشت چرخ کرده را همراه آن کمی سرخ میکنیم .سپس نمک،فلفل و ادویه زده با کمی آب میذاریم تا گوشت بپزه. بعد لپه را که قبلا” خیس کرده و نیم پز کردیم به گوشت اضافه می کنیم تا کمی بجوشه و جا بیافته .سبزی پاک کرده و شسته و شده رو باقی مواد گوشتی اضافه می کنیم. برنج راشسته ب مواد اضافه ميكنيم همراه نصف ليوان اب ميزاريم نيم پز بشه زماني ك ابشو كشيد از رو حرارت برداشته بعد بلغور ك ك از قبل خيس كرده بوديم ابشو خالي كرده ب مواد گوشيتيمون تضافه ميكنيم نمك و سبزي معطر راهم اضافه كرده خوب مخلوط ميكنيم بهتره از برگهای جوان ترد استفاده کنیم . برگها را شسته و خشک میکنیم و دمبرگ آنها را به ارامی میچینیم. از مواد لاي برگ مو قرار داده و دو طرفشو جمع كرده رول كرده توي قابلمه ب ترتيب ميچينيم بعد در اخر يك ليوان اب روي دلمه ها ريخته با حرارت كم ميزاريم پخته بشه وقتي ابشو كشيد كمي روغن ب رويه دلمه ها داده از رو حرارت برداشته باكلي پياز داغ سرو ميكنيم .............................🍃🌺
حلوا شیر😍 آرد1 لیوان کره 100 گرم روغن مایع 1/2 لیوان شکر 200 گرم هل 1/2 قاشق چایخوری زعفران 1/2 به مقدار دلخواه شیر 2 لیوان گلاب 1/2 لیوان ابتدا آرد را با حرارت ملایم تفت داده تا خامی آرد گرفته شودواز روی حرارت برداشته و آرد را الک می کنیم. کره و روغن مایع را روی حرارت قرار میدهیم وآرد را اضاف کرده و تفت میدهیم تا یکدست شود بعد شکر، هل، زعفران را به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم.و شیر را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و مخلوط کرده و در نهایت گلاب را اضاف کرده و انقدر هم میزنیم تا اینکه حلوا وسط ظرف جمع شود. این حلوا احتیاجی به شربت شهد ندارد .
🍲برای درست کردن خورش، اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه. طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش کنید.
.اصلی ران یا جوجه کوچیک رو با نمک و فلفل و زعفرون در صورت دلخواه و ابلیمو از ظهر مزه دار کردم حتما باید چند ساعت بمونه. بعد تو یک تابه یا قابلمه کلی روغن میریزیم و مرغ رو میندازیم توی روغن تا غوطه ور بشه،بعد درشو میبندیم،باشعله کم میذاریم دوساعت باروغن بپزه و کم کم سرخ میشه،بعد کمی کره البته ده دقیقه اخر پخت بهش اضافه میکنیم . روش رب انار بریزید خیلی خوشمزه اس😇و طعم واقعی اکبر جوجه رو میده ............................🍃🌺
#زعفرانی آموزش حلوای زعفرانی خوش طعم مجلسی مطمعنم اگه این حلوا رو بپزی عاشق طعم و مزه فوق العاده خوبش میشی و دوست داری همیشه بپزی پس با من همراه باش عزیزم😋 اول از همه بگم میتونید مقدارش و کم و زیاد کنید با یه ضرب و تقسیم ساده 🤨 ببین چیا میخواد و پاشو دست به کار شو👇 🔴 آرد » ۱ پیمانه 🟢 آب » ۱ پیمانه 🟠شکر » ۱ پیمانه ⚫ روغن جامد » ۱ پیمانه ( یا مخلوط کره و روغن مایع هر چی که بود فقط 1 پیمانه باشه ) 🔵زعفران » به مقدار لازم دم کرده باشه ⚫پودر هل » نوک‌قاشق گلاب » ۱/۳ پیمانه واسه درست شدن این حلوا هم کار سختی نیست 😉 به روش مامانم اول آب و شکر و بزار رو حرارت تا شکر حل بشه 🤨 بعد گلاب ،زعفران،هل و بهش اضافه کنید و یه جوش که زد بزارید کنار بمونه ☺️ حالا نوبت به این میرسه آرد و تفت بدی اول روغن و بریز تو تابه و بعد آرد و بهش اضافه کن و هم بزن که نسوزه و بوی ارد بیاد بیرون😲 اگه نمیخوای رنگ حلوا تیره بشه و زرد خوشرنگ‌باشه اجازه نده رنگ آرد برگرده و تیره بشه🙃 حالا شهد و بهش اضافه میکنی و خوب هم میزنی تا حلوا جمع بشه اصلا نگران نباشی اگه اول شل بود چون خودش و میگیره😂 و بعد که حلوا جمع شد هم میتونی تو تابه به صورت گهواره بچرخونی این حلوا واقعا بافتش عالی و خوشمزه اس 😋😋 دوست قشنگم که این پست و میبینی خوشحال میشم که ازش حمایت کنی و واسه دوستت که حلوا دوست داره بفرستی کلی دعات کنه 😚☺️🤩 .........................🌺🍃
با . .نخود پلوی ساختم با محصولات ناب شمال😋😋...نگم براتون از عطر و طعم سبزی پلو ناب شمال که فوق العادست . نخود فرنگی (بلانچ شده)ناب شمال بسته نیم کیلو موجود . . سبزی کوکو ناب شمال بسته نیم کیلو موجود نخود به همراه اب روی حرارت قرار دادم تا اب جوش بیاد ...زمانی که اب جوش امد برنجی که از قبل شسته بودم به نخود اضافه کردم دو سه دقیقه اخر سبزی پلو به برنج اضافه کردم و برنج ابکش و گذاشتم برنج دم بکشه.... نخود پلو به همراه کوکو و مرغ سرو کردم ..........................🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماهی قزل آلا ۲ عدد، سبزی (جعفری شوید گشنیز) ۲۵۰ گرم، پیاز ۲ عدد، سیر ۴ حبه، لیمو ترش ۲ عدد، رب انار ۱ ق‌غ، آرد ۴ ق‌غ، نمک فلفل زردچوبه 🔴 ماهی را با1 پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند. بعد پیازها را از ماهی جدا میکنیم. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم... روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم 1 عدد پیاز و 2حبه سیر را خرد میکنیم، با روغن تفت میدهیم، سبزی‌های خرد شده و رب انار را اضافه، از روی حرارت برداشته داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم 🌟
😍 مواد لازم برای۸ نفر ماهیچه گوسفند ۶۰۰ گرم پیاز ۵۰۰ گرم رب انار 0.5 پیمانه بادمجان متوسط ۵ عدد گوجه فرنگی ۵ عدد نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهیه ۱- پیاز را حلقه‌ای و نازک خرد می‌کنیم. ته یک قابلمه گود می‌چینیم. ۲- گوشت را مکعبی به اندازه‌های کوچک (دلخواه) خرد می‌کنیم. ۳- گوشت‌ها را روی پیازها می‌ریزیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی آن می‌ریزیم. ۴- بادمجان‌ها را نازک خرد می‌کنیم. (برای این‌که بادمجان‌ها سالم بمانند و آب نشوند، ته کلاهی شکل بادمجان را جدا نمی‌کنیم فقط دم آن را کوتاه کنید). ۵- گوجه‌فرنگی‌ها را روی بادمجان‌ها بچینیده و دو لیوان آب روی آن بریزید و شعله گاز را زیاد کنید. ۶- وقتی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت 2 ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد. ۷- 20 دقیقه پیش از آن ‌که غذا را سرو کنید یعنی زمانی که مواد شما به خصوص گوشت‌ پخت، رب انار را اضافه کنید. (اگر رب انارتان سفت است با کمی آب غذا یا آب جوش آن را رقیق کنید و در غذا بریزید) ۸- بسته به میل و ذائقه‌تان می‌توانید این غذا را ترش یا ملس درست کنید. این غذا را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید. سایر نکات این تاس کباب یکی از غذاهای محلی و سنتی کاشانی‌هاست که بسیار لذیذ است و در زبان محلی به آن جوجویی تاس کباب می گویند. این غذای اصیل ایرانی از شهر کاشان را می‌توانید به عنوان خورش در کنار غذا یا خوراکی همراه با نان در طی 3 ساعت آماده کنید البته خیلی از کاشانی ها بادمجان در این غذا نمیریزن
🌸ای دوست بخند 🌹تا عادت کنی به خندیدن 🌸دنیا اونقدر هم که فکرمیکنی 🌹جدی نیست 🌸عصر زیباتون خوش 🌹محفل تون گرم از عطر محبت 🌸خنده هاتون تموم نشدنی 🌹دلخوشی هاتون زیاد 🌸ولحظه هاتون سرشار از آرامش 🌹عصرتون بخیر و پراز آرامش
انار 🍎 . مواد لازم : سه بسته ژله انار یک بسته 200 گرمی خامه صبحانه یک بسته 200 گرمی پنیر ماسکارپونه دو قاشق سر پر پودر قند یک لیوان شیر . . دستور تهیه : ● ابتدا شیر، خامه و پنیر رو از یخچال بیرون بذارید تا به دمای محیط برسن. دو بسته از ژله انارو با یک لیوان دسته دار آبجوش حل کنید و روی حرارت غیر مستقیم بنماری کنید تا کاملا شفاف بشه. بذارید کنار تا به دمای محیط برسه و بعد یک لیوان شیر رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید کنار. . ● یک بسته دیگه ژله رو با یک لیوان به همون روش حل کنید و بذارید خنک بشه. قالب مورد نظر رو چرب کنید و بذارید داخل فریزر بعد از ده دقیقه ژله انار ساده رو بریزید کف قالب و بذارید نیم بند بشه ،حتما نیم بند بشه تا لایه بعدی کاملا فیکس بشه روش و جدا نشه. . ● بعد تو این فاصله پنیر رو تو ظرف دیگه کاملا با چنگال له کنید تا نرم بشه و بعد خامه و پودر قند رو به پنیر اضافه کنید و به مخلوط شیر و ژله اضافه کنید، کاملا هم بزنید تا یکدست بشه. بعد تو دو مرحله بریزید تو قالب و هرسری نیم بند شد لایه بعدی رو بریزید. من ژله ساده انارو تو دو مرحله ریختم یه لایه کف قالب و یه لایه آخر. این دسر خیلی بافت لطیفی داره و فوق العاده خوشمزه
🍰 . مواد لازم برای کیک : تخم مرغ  3 عدد شکر  نصف لیوان آرد  1 لیوان پودر کاکائو  3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری . برای کرم تیرامیسو : شیر  3 لیوان آرد  1 لیوان 1 زرده تخم مرغ پنیر ماسکارپونه  250 گرم وانيل  نصف قاشق چایخوری پودر شکر  نصف لیوان . . طرز تهیه کیک: ● تخم مرغ و شکر رو به مدت 5 دقیقه با همزن میزنیم، آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط و الک شده رو اضافه کرده و در آخر وانیل رو هم اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا خمیر یکدست بشه. مواد رو داخل قالب و توی فر از قبل گرم شده 180 درجه سانتیگراد میپزیم و میذاریم خنک بشه. . طرز تهیه کرم: ● شیر ، شکر ، زرده تخم مرغ و آرد رو خنک استفاده کنید و داخل قابلمه بریزید تا بجوشن و خوب مخلوط بشن. حالا وانیل رو اضافه کرده و روی حرارت کم هم بزنید ، بذارید چند دقیقه دیگه بجوشه و از روی حرارت بردارید. پنیر ماسکارپونه رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. . ● کیک رو از وسط نصف کرده و از مواد پنیری وسط کیک و روی کیک پهن میکنیم و میذاریم کیک دو سه ساعت تو یخچال استراحت کنه. حالا با پودر کاکائو و توت فرنگی تزئین میکنیم. نوش جان
حلوا شیر😍 آرد1 لیوان کره 100 گرم روغن مایع 1/2 لیوان شکر 200 گرم هل 1/2 قاشق چایخوری زعفران 1/2 به مقدار دلخواه شیر 2 لیوان گلاب 1/2 لیوان ابتدا آرد را با حرارت ملایم تفت داده تا خامی آرد گرفته شودواز روی حرارت برداشته و آرد را الک می کنیم. کره و روغن مایع را روی حرارت قرار میدهیم وآرد را اضاف کرده و تفت میدهیم تا یکدست شود بعد شکر، هل، زعفران را به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم.و شیر را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و مخلوط کرده و در نهایت گلاب را اضاف کرده و انقدر هم میزنیم تا اینکه حلوا وسط ظرف جمع شود. این حلوا احتیاجی به شربت شهد ندارد .
حلوا شیر😍 آرد1 لیوان کره 100 گرم روغن مایع 1/2 لیوان شکر 200 گرم هل 1/2 قاشق چایخوری زعفران 1/2 به مقدار دلخواه شیر 2 لیوان گلاب 1/2 لیوان ابتدا آرد را با حرارت ملایم تفت داده تا خامی آرد گرفته شودواز روی حرارت برداشته و آرد را الک می کنیم. کره و روغن مایع را روی حرارت قرار میدهیم وآرد را اضاف کرده و تفت میدهیم تا یکدست شود بعد شکر، هل، زعفران را به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم.و شیر را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و مخلوط کرده و در نهایت گلاب را اضاف کرده و انقدر هم میزنیم تا اینکه حلوا وسط ظرف جمع شود. این حلوا احتیاجی به شربت شهد ندارد .
مواد لازم: موز رسیده ۱ عدد تخم مرغ کوچک ۱ عدد پودر کاکائو ۲ ق چ میوه خشک یا فریز شده ۱/۴ پیمانه شکر ۱ ق ن (اختیاری) طرز تهیه: موز، تخم مرغ و پودر کاکائو را داخل غذاساز خوب مخلوط کنید تا نرم و یک دست شوند. سپس میوه خرد شده را به آن اضافه کرده داخل لیوان یا کاسه سرامیکی بریزید و به مدت ۱ دقیقه با حداکثر قدرت داخل مایکروفر بپزید. اگه دوست دارید وسطش روان باشه یک دقیقه کافیه ولی اگه میخواهید سفت تر بشه چند ثانیه بیشتر بزارید. حتما از موز کاملا رسیده استفاده کنید. از هر میوه ای مثل توت فرنگی، گیلاس، تمشک، آلبالو یا کشمش برای میوه خشک میتونید استفاده کنید. موز به اندازه کافی شیرین هست پس اگه میخواهید کیکتون رژیمی باشه شکر رو حذف
😋 🔸برای شروع اول 550 گرم اگر خیلی شیرین دوست دارید کمی بیشتر شکر رو با یک لیوان آب بزارید بجوشه وقوام بیاد در آخر هم کمی آب لیمو اضافه کنید بعد که قوام اومد بزارید کنار تا خنک بشه ... در مرحله بعد هسته یک کیلو زردآلو رو جدا کنید ولی نزارید زردآلو ها از وسط نصف بشن، بعد که شربت قوام اومد زردآلو ها رو بهش اضافه کنید وبزارید روی حرارت واجازه بدید که بپزه فقط حواستون باشه زیاد له نشن من کمی برای خوشرنگتر شدنش زعفران ریختم ولی بدون زعفران هم خوب
🌸 مواد لازم پودر ژلاتين اق غ اب ١/٣پيمانه شير عسلي يك قوطي بيسكوييت پتي بور پودر شده ١٢٠گرم خامه صبحانه دو عدد٢٠٠گرمي جمعا٤٠٠گرم قوطي شير عسلي رو تو ي قابلمه بزرگ پر از اب سه ساعت ميجوشونيم و توجه داشته باشيد اب قابلمه كم نشه چون قوطي نبايد از اب بيرون بمونه بعد اجازه بديد تا قوطي به دماي محيط برسه در اين حالت شير عسلتون كاراملي ميشه. ژلاتين را با اب سرد بنماري كنيد. شير عسل كارامل شده رو در كاسه بريزيد و بيسكوييت پودر شده رو اضافه كنيد خامه را كمي هم بزنيد تا ي دست بشه و به شير عسلي و بيسكوييت اضافه كنيد بعد ژلاتين ماري شده از حرارت افتاده رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم در قالب دلخواه ريخته و سه ساعت در يخچال ميزاريم تا خودش رو .
🥘 🔹مواد لازم: برای 4# نفر روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری سینه مرغ پوست کنده 4 تکه پونه کوهی خشک شده 1 قاشق چای خوری کره 3 قاشق غذاخوری سیر له شده 3 حبه گوجه گیلاسی 1و نیم فنجان اسفناج کوچک 3 برگ خامه چرب 1/2 فنجان پنیر پارمسان 1/4 فنجان نمک و فلفل به مقدار لازم لیمو تازه برای سرو کردن طرز تهیه: 🔹روغن را در یک ماهیتابه روی شعله ملایم داغ میکنیم. مرغ، نمک و فلفل و پونه کوهی خشک شده را به آن اضافه میکنیم و تا وقتی مرغ طلایی شد تفت میدهیم. سپس از روی شعله برمیداریم و کنار میگذاریم. 🔹در مرحله بعد، کره را در ماهیتابه آب میکنیم. و سیر را به آن اضافه میکنیم تا بوی آن بلند شود. گوجه گیلاسی را به آن اضافه میکنیم و با نمک و فلفل تفت میدهیم. تا وقتی گوجه ها له شدند به هم زدن ادام میدهیم سپس اسفناج را به مواد اضافه میکنیم تا رنگش تغییر کند. 🔹خامه و پنیر را به ترکیب اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا به حباب زدن برسد. درجه حرارت را کم میکنیم ودر حدود 3 دقیقه صبر میکنیم تا سس غلیظ شود. مرغ ها را به سس اضافه میکنیم و 5 تا 7 دقیقه صبر میکنیم. با لیمو نوش جان کنید.
حلوا شیر😍 آرد1 لیوان کره 100 گرم روغن مایع 1/2 لیوان شکر 200 گرم هل 1/2 قاشق چایخوری زعفران 1/2 به مقدار دلخواه شیر 2 لیوان گلاب 1/2 لیوان ابتدا آرد را با حرارت ملایم تفت داده تا خامی آرد گرفته شودواز روی حرارت برداشته و آرد را الک می کنیم. کره و روغن مایع را روی حرارت قرار میدهیم وآرد را اضاف کرده و تفت میدهیم تا یکدست شود بعد شکر، هل، زعفران را به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم.و شیر را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و مخلوط کرده و در نهایت گلاب را اضاف کرده و انقدر هم میزنیم تا اینکه حلوا وسط ظرف جمع شود. این حلوا احتیاجی به شربت شهد ندارد .