فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زرشک_پلو_عشق_هممونه
واسه سرخ کردن مرغ زعفران و دم نکردم پودر زعفران و ریختم تو تابه روغن و چند حبه سیر مرغ و سرخ کردم و بعد تو همون روغن زعفرانی پیاز و هویج و فلفل دلمه رو سرخ کردم رب و ادویه ها(فلفل ،نمک،پاپریکا،دارچین)
آبجوش ریختم رو مرغ و گذاشتم بپزه
واسه زرشک هم توی کره و یکم شکر مخلوط ش کردم زرشک و خیلی نزار حرارت ببینه تا یه زرشک براق داشته باشی
👈همراه با ما خوشمزه و بهتر آشپزی کن👌 😍
#
#ساندویچ_سریع_خوشمزه
يدونه پياز رو ريز خرد كنيد و در يك ق روغن تفت بديد تا يكم طلايي بشه بعد دو حبه سير رنده شده و حدود دویست گرم گوشت چرخكرده رو اضافه كنيد ،يكم تفت بديد تا رنگ گوشت عوض بشه بعد يدونه فلفل دلمه اي ريز خرد شده رو اضافه كنيد و خوب تفت بديد تا بپزه و گوشت سرخ بشه ،میتونید قارچ خرد شده هم اضافه کنید،و بعد كمي نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و آويشن.مواد رو ته تابه بطور يكنواخت پهن كنيد و روش يك لايه پنير پيتزا ورقه اي يا رنده شده بريزيد و در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم پنير ذوب بشه.
از اين مواد داخل نون همبرگري يا ساندويچي بذاريد و با خيارشور و گوجه و كاهو سرو كنيد.
#سمبوسه_تند
دوتا پیاز رو خلال کردم تو روغن تفت دادم
زردچوبه فلفل فراوون اویشن ونمک زدم
سبزی(گشنیز جعفری تره و کمی پیازچه ک
ساطوری کرده بودم) اضافه کردم سیبزمینی رو
ک کوبیده بودم بهش اضافه کردم و تمام.نون
لواش نرم رو از طول برش زدم
۲ق ازمواد گذاشتم لاش و پیچیدم.توی ظرف گود روغن
ریختم و سمبوسه هارو گذاشتم تو روغنی ک داغ
شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین یا
روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جیگر_وَزکردی
مواد لازم
پیاز ۲عدد برگ
جیگر
وَز
نمک.فلفل سیاه و قرمز.زردچوبه
پیاز رو خیلی ریز خرد کنید در حد رنده شدن(ولی رنده نکنین) بهش ادویه ها رو بزنید مخلوط کنید و کنار بذارید
وَز رو باز کنید تا هوا بخوره و خشک بشه
جیگر رو روی حرارت بگذارید تا نیم پز بشه..اگه بیشتر هم بپزه مشکلی نیست
بعد با دست حسابی خرد کنید و با پیاز مخلوط کنید
وَز رو به تیکه های کوچیک تقسیم کنید و مقداری از مواد داخلش بذارید و مثل دلمه بپیچید روی حرارت بگبزارین و کباب کنین
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقالی_پلو
این مقدار مواد برای چهارنفر
مواد لازم
برنج ایرانی چهار پیمانه
باقالی تازه یه پیمانه
شوید تازه خرد شده دو پیمانه
نمک و زعفران و پودر زیره و پودر دارچین به مقدار لازم
سیر چند حبه
روغن حیوانی به مقدار لازم
حتما از باقالی سبز و تازه استفاده کنید
برنجو با چهار قاشق چ نمک به مدت دو ساعت خیس کنید از شوید خشک هم میتونید استفاده کنید ولی بعد از آبکش کردن برنج به برنج میزنیم ولی شوید تازه عطر فوق العاده ای به برنج میده
حتما از پودر زیره و دارچین استفاده کنید
با سیر دم کنید که طعمش بینظیر میشه
#آشپز_بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_انار_ولبو
این ترشی علاوه بر اینکه سریع آماده میشه و خیلی راحته فوق العاده هم خوشخوراکه
مواد لازم
انار متوسط ۵عدد
لبوی متوسط ۴ عدد یا۷۰۰ گرم
شکر ۲ق غ
نمک ۱ق غ
گلپر۱ق غ
سرکه
آب لبو
لبو زیاد پخته نشه
این ترشی بعد از یکروز قابل استفادس
این ترشی تا ده روز داخل یخچال ماندگاری داردمیتونید لبو رو رنده درشت هم بزنید
نسبت انار و لبو اختیاریه من تقریبا مساوی ریختم
#آشپز_بانو
هدایت شده از گسترده پیشرفت
کدام یک حامله است؟؟؟
⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ ⃟⃟ᡃ⃝ᡃ⃝ᡃ⃝ᡃ⃝ᡃ⃝ᡃ⃝ᡃ⃝ᡃ⃝ᡃ⃝ᡃ⃝
💢تنها 4درصد از مردمان جهان تونستند جواب معمارو بدن، آیا شما جزو 96درصد مردمان جهانید؟💯
5 ثانیه ⇦ نابغه
10 ثانیه ⇦ باهوش
15 ثانیه ⇦ متوسط
○باهوشا جواب بدن🤓👇🏿○
https://eitaa.com/joinchat/3620602203C6013983bdf
○ جواب در کانال بالا👆😈+همراه با جایزه[[[[[[[نقدی💸]]]]
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
●●●🔗♥️
بالاخرهیہروزےمیرسہ
ڪہبہمنماجـازهمیدۍو
دعوتممیڪنی
میـامڪربـلا♥'!
مگہنہ؟!
-حسینمن🖐🏽💔!'
♥️⃟ #حسیــــن_جـــانم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عدس_پلو
کته و راحت
مواد لازم برای هر پرس عدس پلو
۱۱۰ گرم برنج
۵۰ گرم عدس
۴۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱۰ گرم پیاز خام رنده شده برای ترکیب با گوشت جرخ کرده
کشمش ۱ ق غذاخوری یا ۲ عدد خرما
ادویه گوشت : نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین 😇
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
●●●🔗💙
میبینۍآشوبم
یہڪربلاارباب ،
میبینۍدلتنگم
بطلبارباب . . .💙
💙⃟ #حسیــــن_جـــانم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوبیا_پلو
سالاد شیرازی &ماست چکیده؟
موادلازم👇🏻
لوبیا سبز
گوشت چرخ کرده
پیاز
رب گوجه
برنج
سیب زمینی
هدایت شده از خانومانه ⭐
حیاے فاطـ💚ـمے و
غیرتے علــ😍ـے گونہ
ڪلیـ🗝ـد عاشقےِ
بین ما دوتــا بوده 😌💍❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگرسرخ کردنی_دوست داشتنی
.
.
.
باماهمراه باشید و خوشمزه آشپزی کنید و لذت ببرید👌👌
#چیکن_استراگانف
یه پیاز رو با کره تفت میدید تا نرم بشه،سینهی مرغ رو نواری برش بزنید و به پیاز اضافه کنید،یه حبه سیر رنده شده،نمک و فلفل سیاه،آویشن و پاپریکا رو اضافه کنید و تفت بدید،قارچ هارو خرد کنید و به مرغ ها اضافه کنید و تفت بدید،تو تابه ی دیگه ای یه قاشق آرد رو با کره تفت بدید،نباید آرد تغییر رنگ بده،نمک و فلفل اضافه کنید و یک لیوان شیر اضافه کنید و هم بزنید تا سس بشامل آماده بشه،بعد سس روبه مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا سس خوب به خورد مواد بره و در آخر کمی خامه اضافه کنید و از روحرارت بردارید.
#تارت_پنیری
پنیر خامه ای
پنیر گودا
پنیر پیتزا
جعفری
پیازچه
برگ سیر
سبزی هارو ریز خرد کرده و با پنیرها مخلوط میکنیم.
و داخل خمیرو پر میکنیم
سینی فر را کمی چرب کرده و تارت هارو میچینیم و در فری که از قبل گرم شده میگذاریم.
میتونید همزمان بالا و پایین رو روشن کنید. و وقتی پنیر طلایی شد تارت پنیری آمادست.
#ناهار_سالم
سوييت چيلي ١ ق غ + روغن زيتون ١ ق غ + سويا سس ١و ١/٢ ق غ و پودر سير و پودر پياز و آويشن رو با هم خوب مخلوط كنيد ، ماهي رو در مواد بخوابانيد ،
بعد از ١ ساعت ، ماهي رو در ظرف نچسب در فر قرار بديد
برنج كته بدون روغن
لوبيا سبز هم با سير و آبلميو مزه دار شده و بعد از بخار پز شدن ٥ دقيقه در قرار گرفته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالادروسی
نصف سینه مرغ آبپز شده و ریش ریش شده که البته اصل این سالاد با ژامبون هست و من با مرغ جایگزین کردم.(۳ورق ژامبون)
خیار شور ۳ عدد
کنسرو سبزیجات نصف لیوان
سیبزمینی مکعبی خرد شده و آبپز شده ۳عدد متوسط
شوید تازه ساطوری شده ۳ق غذاخوری
سس مایونز ۳ق غذاخوری که من دو ق استفاده کردم شما اگر پر سس دوست دارید بیشتر بزنید.
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
#پارت_اول
👉بفرست واسه دوستت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 #استوری |
خرابه حالم ...!!
چطوری بی تو طی شده
یکی دو سالم!!
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌷 #شب_جمعه
.
مداحی آنلاین - توبهی مطرب - استاد مومنی.mp3
3.28M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙خدایا
✨من گمشده دریای
🌙متلاطم روزگارم و تو بزرگواری
✨خدایـا...
🌙تا ابد محتاج یاری تو
✨رحمت تو، توجه تو، عشق تو
🌙گذشت تو ، عفو تو، مهربانى تو
✨و در یک کلام
🌙محتـاج توام...
✨✨شبتون بخیر✨✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحها بیشک میتوانند زیباتر باشند
اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد
جای دوری نمیرود
یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را
چند برابر پس خواهیم گرفت
شاید خیلی زیباتر....
صبحتون بخیر 🍛
روزتـون قشنـگ🪴
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 میگن آرزوهای خوب
🌺 برای دیگران به
🌸 خودمون هم برمیگرده
🌺 برای هم آرزو کنیم
🌸 روزایی پر از عشق و مـحبت
🌺 روزایى پر ازموفقيت و شادى
🌸 روزایى پر ازخنده و دلخوشی
🌸 #سلام_روزتون_قشنگ💖
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
#تزیین_حلوا
#کرم_حلوا
آرد1 پیمانه، شکر 2 پیمانه، شیر 2 و نیم پیمانه، روغن، هل و گلاب درصورت تمایل (من نزدم)
⬅️نصف بیشتر شیر رو در مرحله اول، 2_3 بار به آرد اضافه میکنیم خوب که به خورد حلوا رفت و حلوا جمع شد باقیمونده شیر رو اضافه میکنیم و با حوصله هم میزنیم تا کرم یکدست بشه.
⬅️وقتی کرم اماده شد حتما روش نایلون بکشین تا روی کرم خشک نشه و خوب که داغیشو از دست داد دو سه ساعت بذارید یخچال استراحت کنه.
⬅️بعد از پایپ کردن گلهاتون رو بذارین فریزر بعد میتونین برای تزیین کیک و حلوا استفاده کنین.
⬅️کرم حلوا تقریبا مشابه حلوای شیر هست با این تفاوت که زعفرون رو حذف کردیم تا رنگی که دوست داریم بزنیم.
⬅️کرم حلوا رو تا حدود1 ماه توی یخچال و حدود 2 ماه توی فریزر میتونین نگهداری کنین.
⬅️برای رنگ کردن کرم از رنگ ژله ای استفاده کنین بهتره.
⬅️اگر کرم رو توی فریزر نگهداری کردین قبل از استفاده بذارین توی دمای محیط تا هم دمای محیط بشه بعد رنگ و استفاده کنین.
مرحله آخر رو یه پیمونه آب جوش بزنین و از مقدار شیر توی دستور 1 پیمونه کم کنین براقتر میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
#تزیین_حلوا
#کرم_حلوا
آرد1 پیمانه، شکر 2 پیمانه، شیر 2 و نیم پیمانه، روغن، هل و گلاب درصورت تمایل (من نزدم)
⬅️نصف بیشتر شیر رو در مرحله اول، 2_3 بار به آرد اضافه میکنیم خوب که به خورد حلوا رفت و حلوا جمع شد باقیمونده شیر رو اضافه میکنیم و با حوصله هم میزنیم تا کرم یکدست بشه.
⬅️وقتی کرم اماده شد حتما روش نایلون بکشین تا روی کرم خشک نشه و خوب که داغیشو از دست داد دو سه ساعت بذارید یخچال استراحت کنه.
⬅️بعد از پایپ کردن گلهاتون رو بذارین فریزر بعد میتونین برای تزیین کیک و حلوا استفاده کنین.
⬅️کرم حلوا تقریبا مشابه حلوای شیر هست با این تفاوت که زعفرون رو حذف کردیم تا رنگی که دوست داریم بزنیم.
⬅️کرم حلوا رو تا حدود1 ماه توی یخچال و حدود 2 ماه توی فریزر میتونین نگهداری کنین.
⬅️برای رنگ کردن کرم از رنگ ژله ای استفاده کنین بهتره.
⬅️اگر کرم رو توی فریزر نگهداری کردین قبل از استفاده بذارین توی دمای محیط تا هم دمای محیط بشه بعد رنگ و استفاده کنین.
مرحله آخر رو یه پیمونه آب جوش بزنین و از مقدار شیر توی دستور 1 پیمونه کم کنین براقتر میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_کودک
#میان_وعده
نخود، منبع خوبی از اسیدهای چرب ضروری مانند لینولئیک و اسید اولئیک است که برای تقویت رشد مغز، بهبود عملکردهای شناختی و افزایش توانایی ترمیم بدن مهم هستند.
نخود پخته، پیاز، جعفری، ادویه، روغن زیتون، ارد سفید، ارد سوخاری
میتونید برای اینکه بافت محکم تری داسته باشه تخم مرغ هم بزنید😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_خوشمزه😋
مواد لازم🔻
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
فلفل دلمه ای کوچک یکعدد
فلفل سبز دو عدد
پنیر پیتزا بمیزان لازم
پنیر ورقه ای پستو یک برگ
نمک فلفل زردچوبه
رب گوجه یک قاشق
بادمجان یک عددکوچک
گوجه فرنگی چهار عدد
نون لواش نرم دو عدد
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز خرد شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت تفت داده گوشت که کمی پخت بادمجان، فلفل دلمه ای ، فلفل سبز و یک عدد گوجه (همه خرد شده) را اضافه کرده حسابی سرخ کنید ودر انتها رب گوجه را اضافه کرده و کمی سرخ کنید حالا مواد آماده هست.
برای تهیه سس گوجه، همه گوجه هارا در یک قابلمه بزارید به آرامی با کمیروغن بپزه ، کمی که نرم شد پوست گوجه ها را گرفته و اونها را له کنید و بزارید کمی بیشتر بپزه تا سس آماده بشه. .
حالا روی نون لواش یه لایه پنیر پیتزا ریخته روش مایع گوشت را بریزد سپس دوباره یهلایه پنیر پیتزا و پنیر پستو بریزید، حالا نون را بپیچید.
ماهیتابه را روی شعله کم بزارید و داخلش کمی روغ بریزید و صبر کنید تا روغنداغ بشه . سپس رُل گوشت را داخل آن قراردهید و با حوصله و روی شعله کم دو سمت آن را سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_زعفرانی
یکی از خوشمزه ترین روش ها برای پخت مرغ🔻
این روش فقط پخت با پیازی که خودش آب انداخته هست و خیلی خوبه که هیج آبی هم اضافه نشه ، در واقع پخت مرغ زعفرانی با پیاز و بدون رب گوجه.
یک پیاز بزرگ رو خرد و خلالی کردم .داخل تابه به همراه خیلی کم روعن پیاز ها رو کوچولو تفت دادم که سبک بشه. تکه های مرغ رو قرار ددم . نمک و فلفل سیاه و قرمز بهش اضافه کردم . زعفران آب کرده با دست و دل باز بهش ریختم و کمی زیر و رو کردم . از هویج خرد شده و یا کرفس و یا فلفل دلمه ای هم در صورت دلخواه میشه استفاده کردم و همچنین از برگ بو هم داخلش استفاده کردم .درش رو گذاشتم . خود پیاز ها آب می اندازه .
اگردیدید آب کم شده و آبی نداره بهش آب اضافه کنید .
در آخر برگ بو رو ازش خارج کردم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قارچ_سوخاری
آرد قنادی1 پیمانه، نمک، فلفل، آويشن، آب 1 پیمانه، پودر سوخاری دانه درشت1 پیمانه، قارچ کوچک ۲۰۰ گرم
🔴قارچ هارا خوب بشورید واگه بزرگن نصفشون کنید
آرد قنادی رو بانمک وفلفل واویشن مخلوط کنید.
قارچ هارو به ترتیب در آب، آرد(مخلوط ارد وادویه ها)، آرد سوخاری دانه درشت غلتانده و آنها رادر روغن داغ با شعله متوسط سرخ کنید