هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
دلخوشمباتواگرازدورصحبتمیکنم
باسلامۍ،هرکجاباشمزیارتمیکنم..
•°اســلـام الـیـک یـا ابـاعـبـدالـلـه الـحـسـیـن•°
♡ .....๑🏴๑🖤๑🏴.....♡
.
🍔🌮 #املت #هندی یک غذای سریع و خوش طعم🌮🌮
🔸مواد لازم 🔸
🥄تخم مرغ : 3 عدد
🧂کره آب شده یا روغن : 4 قاشق غذاخوری
🥄پیاز ریز خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
🧂زنجبیل تازه رنده شده : سه چهارم قاشق مرباخوری
🥄فلفل سبز تند خرد شده : 3 عدد
🧂گوجه فرنگی ریز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
🥄جعفری ریز خرد شده : 3 قاشق مرباخوری
🧂زردچوبه : کمی
🥄شیر : 1 قاشق غذاخوری
🧂نمک و فلفل : به میزان کافی
🥚🥚🥚🥚🥚
تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.😋
👨🍳
کـــــانال آشپـــــــزی خودمـــــــون🍏
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
مارااگرچهبازیدنیاخرابکرد
امابهلطفروضهارباب
بهتریم...!
•°اســلـام الـیـک یـا ابـاعـبـدالـلـه الـحـسـیـن•°
♡ .....๑🏴๑🖤๑🏴.....♡
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
🍤🍤 #سالاد_میگو #تایلندی
🥙🥙🥙
6 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
▢2 قاشق سوپ خوری سس سویا
▢1 قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای
▢3 قاشق سوپ خوری آبلیمو
▢1 قاشق سوپ خوری فلفل قرمز (ساطوری)
▢1 پیمانه دانه سویا (بو داده)
▢4 پیمانه کاهو (خرد شده)
▢1/2 پیمانه گوجه گیلاسی
▢1/2 پیمانه فلفل شیرین (خرد شده)
▢500 گرم میگو
▢1 بسته نودل
▢نمک و فلفل (به مقدار لازم)
▢گشنیز (برای تزیین)
🥙🥙دستور تهیه🥙🥙
توی یک تابه مقداری روغنزیتون بریزید و اون رو روی حرارت بذارید. میگوها رو آغشته به نمک و فلفل کرده، اونها رو داخل تابه سرخ کنید. نودل رو هم طبق دستور روی بسته آماده کرده و در سبدی بریزید تا سرد بشه.
توی یک کاسه کوچیک بقیه روغنزیتون رو با سس سویا، شکر قهوهای، آبلیمو و فلفل قرمز ساطوری شده خوب مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید.
توی یک کاسه مناسب نودل رو بریزید، روی اون کاهوی خرد شده، گوجهفرنگی، فلفل خرد شده، دانههای سویا و میگوهای سرخ شده رو بریزید. مقداری نمک و فلفل هم بزنید. حالا میتونید سالاد رو با مقداری گشنیز و نعنا تزیین کرده و با سسی که آماده کردید، سرو کنید.
👨🍳
.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
«☁️📋»
-
ڪَسۍمَنونَخوٰاستوَلۍتودٰاد؎رٰاهَم
هَمیشِہوَقتِبۍڪِسۍشُد؎پَنٰاهَم••シ!'🧡
-
#دلتنگۍ
•°اســلـام الـیـک یـا ابـاعـبـدالـلـه الـحـسـیـن•°
♡
آموزش #مربای_ترب_سفید
#مربای_ترب_رشته_ای
مواد مورد نیاز
ترب سفید نیم کیلو
شکر یک کیلو
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
هل آسیاب شده ۱/۲ قاشق مربا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
آب ۲ پیمانه
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
مرحله اول
برای شروع ترب ها را به خوبی بشویید و خشک کنید. سپس پوست آنها را بگیرید. ترب ها را با رنده درشت رنده کنید و سپس درون قابلمه بریزید.
مرحله دوم
شکر و آب را روی ترب ها بریزید و سپس حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید.
مرحله سوم
وقتی مربا به جوش آمد حرارت را کم کرده و با حرارت ملایم حدود ۱ ساعت بپزید. در اواسط پخت پودر هل را اضافه کنید.
مرحله چهارم
بعد از این که مربا به غلظت افتاد، آبلیمو ، گلاب و وانیل را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر بجوشانید و سپس شعله را خاموش کنید. بعد از خنک شدن مربا را درون شیشه های تمیز بریزید و درون یخچال نگهداری کنید. نوش جان
#شیرینی_سه_آرد
🎄❄️☃❄️🌸❄️☃❄️🎄
♦️شیرینی سه آرد؛ یک شیرینی ساده است اما بسیار خوشمزه و مقوی. از آن جا که از مخلوط سه نوع آرد تهیه می شود بسیار مقوی و برای سلامتی مفید است. ساختار این شیرینی مانند حلوا است البته در روند پخت آن، تفاوت هایی وجود دارد. در این شیرینی نیازی به فر نیست و تنها روی حرارت مستقیم گاز پخته می شود. این شیرینی را درون قالبهای کوچک شکلات قرار داده و درون یخچال می گذارند تا خودش را بگیرد. از آنجا که در این شیرینی نیز مانند حلوا، آرد تفت می خورد، شیرینی طعم خاصی به خود می گیرد.
🌲🌸❄️🌸🎄
✍ مواد لازم:
آرد قنادی 110 گرم
آرد برنج 80 گرم
آرد نخودچی 90 گرم
پودر قند 110 گرم
هل آسیاب شده 1 قاشق چای خوری
کره 100 گرم
روغن جامد یا مایع 1 قاشق غذا خوری
زعفران غلیظ دم کرده 1 قاشق غذا خوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
🌲❄️☃❄️🌲
🔻طرز تهیه:
⬅️ مرحله اول: برای تهیه شیرینی سه آرد مجلسی در ابتدای کار، آرد سفید را الک کنید. در ادامه یک تابه بردارید و روی حرارت قرار دهید. سپس آرد را درون آن با حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
🌲❄️☃❄️🌲
⬅️ مرحله دوم: زمان تفت دادن حدود 10 دقیقه کافی است. سپس آرد برنج و آرد نخودچی را به آن اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا خامی بقیه آرد ها هم گرفته شود. از روی حرارت بردارید و آرد ها را مجددا الک کنید.
🌲❄️☃❄️🌲
⬅️ مرحله سوم: سپس دوباره به تابه برگردانید و روی حرارت قرار دهید. این بار کره و روغن مایع را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر آرد ها را با کره و روغن تفت دهید. در این مرحله، هل و پودر قند را با هم الک کرده و به مخلوط سه آرد اضافه کنید.
🌲❄️☃❄️🌲
⬅️ مرحله چهارم: سپس مجددا 2 دقیقه دیگر نیز تفت دهید. زیر گاز را خاموش کنید. پس از دم کردن زعفران، آنرا اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از آن، گلاب را کم کم اضافه کنید. یک باره نباید گلاب را اضافه کرد وگرنه شل می شود.
🌲❄️☃❄️🌲
⬅️ مرحله پنجم: کم کم گلاب که اضافه شد مرتب هم بزنید و وقتی خمیر خودش را جمع کرد آماده است.
⭕️ آن را درون قالب بریزید و درون یخچال قرار دهید تا شیرینی ها خودش را بگیرد. سپس از قالب جدا کرده و در ظرف مناسب سرو کنید.
هدایت شده از خانومانه ⭐
گرچهسختاستولی . .
دلتنگتوبودنعجبحالقشنگیست حضرت عشق♥️(:
♡ .....๑🏴๑🖤๑🏴.....♡
🍥سس بلغاری
🍋🍋🍋🍋🍋🍋
1 عدد لیموترش
▢500 گرم ماست
▢1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
▢1 قاشق سوپ خوری جعفری
▢1 قاشق چای خوری خردل
▢نمک وفلفل (به میزان لازم)
🥪🥪🥪🥪
دستور تهیه🥙
جعفری رو شسته، خوب خشک کنید تا آب اضافه ی اون گرفته بشه و اون رو خرد کنید.
آب لیمو ترش رو بگیرید و به اون اضافه کنید. به این مخلوط تخم خردل رو اضافه کنید. کمی روغن زیتون و ماست رو با هم مخلوط کنید و به جعفری و آبلیمو اضافه کنید.
در نهایت نمک و فلفل رو به کل سس اضافه کنید. سس شما آماده سروه. این سس خوشمزه رو همراه با ادویه برای سالادهای سبز، انواع سبزیجات و حتی میوه جات خام می تونید استفاده کنید.
🍞🍞🍞
نکات✔️
اجازه بدید ماست شما کمی ترش بشه (البته دریخچال) سپس از اون استفاده کنید
🫕سوپ اسفناج و عدس
🍃🍃🍃🍃
500 گرم اسفناج
▢1 فنجان عدس
▢1 عدد پیاز (خرد شده)
▢1 فنجان جو پرک
▢2 فنجان آب
▢خامه یا ماست (به میزان لازم)
▢نمک و فلفل (به میزان لازم)
▢زردچوبه (به میزان لازم)
▢نعنا خشک (به میزان لازم)
🥙🥙دستور تهیه🥙🥙
ابتدا اسفناجها رو بشورید و سپس با عدس، جو و مقداری آب جوش و زردچوبه و فلفل بپزید. آب جوش باید کاملا روی مواد رو بپوشونه و این ترکیب کاملا خوب بپزه و جا بیفته.
مقداری پیازداغ و نعناداغ درست کنید و نیمی از اون رو به سوپ اضافه کنید، نمک سوپ رو هم اندازه کنید.
وقتی سوپ حسابی پخت و جا افتاد اون رو با غذاساز یا گوشتکوب برقی میکس کنید. کمی دیگر سوپ رو روی شعله ملایم گاز بذارید.
سوپ اسفناج شما آماده است، کافی ست روی اون رو با پیازداغ، نعناداغ و مقداری خامه یا ماست (کم چرب) تزیین کنید.
🍲🍲🍲
نوش جان!
.
#مرغ_ناردوني 🥘 😋
🔸مرغُ خوب سرخ كنيد كنار بزاريد،تو همون تابع يدونه پياز خورد كنيد و تفت بدين ادويه بزنيد و نصفه قاشق غذا خوري رب گوجه اضافه كنيد و دوليوان اب جوش بريزيد،جوش كه امد مرغا رو اضافه كنيد و بزاريد نيم پز شه،حالا نصفه پيمونه رب انار و يه پيمونه ناردون يا انار دون شده و چندتا الو خيس خورده و همراه نمك اضافه كنيد و بزاريد بپزه و جا بيوفته!يه كته مَشتي هم بار بزاريد كه حالشو ببريد
#خوراک_لوبیا_و_قارچ
مواد لازم:
لوبیا چیتی خام ۲۰۰ گرم(۱ لیوان)
قارچ ۱۰-۱۲ عدد کوچک(نقلی)
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ،زردچوبه و آویشن،دارچین مقدار لازم
سیر پوره شده ۱ حبه یا پودر سیر
کره مقداری
آب لیموی تازه مقدار لازم
طرز تهیه:ابتدا طبق روال پخت همه حبوبات لوبیاها را از شب قبل خیس کرده و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه،بعد بزارید تا کاملا پخته شود،بعد در این فاصله مینی قارچ هامونو جداگانه با کره سرخ کنید با حرارت بالا تا قارچ ها سرخ بشن و آب نندازن ،پیازها را هم جداگانه خلالی خرد کنید و با زردچوبه سرخ کنید تا طلایی بشه،حالااا یه قابلمه مناسب بردارید لوبیاهای پخته+پیاز سرخ شده طلایی+قارچ سرخ شده+رب سرخ شده+ادویه مخلوط کنید و سپس مقداری آبجوش بریزید روی مواد و با شعله ملایم روی گاز تا پخته و جا افتاده بشه،بسیار خوشمزه و لذیذ و پر خاصیت
برای تزیین هم من از خامه ترش و مقداری پیازچه استفاده کردم،
پ ن: بچه ها چون نخود آهن بسیارررر بالایی داره من تو خوراکم از مقدار کمی نخود پخته هم استفاده کردم که کاملا اختیاری هست..
.
#فرنی_بستنی :
بستنی ۲۰۰ گرم
خامه ۳ ق غ
پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی
نشاسته ذرت ۷ ق غ
شیر ۳ لیوان
وانیل نوک ق چ
گلاب ۲ ق غ
شکر ۱۱ ق غ
طرز تهیه:
شیر و شکر و نشاسته و بستنی رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدین تا کاملا خنک بشه و بعد بهش گلاب و وانیل و خامه و ژلاتین (ک داخل کمی شیر ب روش بنماری حل کردید) رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و بعد قالب رو خیلی کم چرب کنید و مواد رو داخلش بریزید و بذارید یخچال حدود ۷ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه .
.
🍲🥘🍲🥘🍲🥘🍲🥘
🍛مرصع پلو(جواهر پلو) با فیله مرغ حلزونی
🍗فیله مرغ را به صورت نوارهای باریک برش زده و رول کرده با خلال دندان فیکس میکنیم.و در آبلیمو .زعفران.ماست.نمک.مزه دار کردم و حدود یک ساعت در یخچال قرار دادم وبعد در فر گذاشتم تا کاملا مغز پخت و برشته شود.و زرشک .کشمش.خلال پسته.خلال بادام.هر کدام جدا در ظرفی شستم و در روغن یا کره تفت دادم.تا نرم و براق شوند.و برروی پلوکه از قبل آماده کرده بودم تزیین کردم.و فیله های حلزونی شکل را اطراف پلو دیزاین کردم.😋
👨🍳
.
🍤🍤 #سالاد_میگو #تایلندی
🥙🥙🥙
6 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
▢2 قاشق سوپ خوری سس سویا
▢1 قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای
▢3 قاشق سوپ خوری آبلیمو
▢1 قاشق سوپ خوری فلفل قرمز (ساطوری)
▢1 پیمانه دانه سویا (بو داده)
▢4 پیمانه کاهو (خرد شده)
▢1/2 پیمانه گوجه گیلاسی
▢1/2 پیمانه فلفل شیرین (خرد شده)
▢500 گرم میگو
▢1 بسته نودل
▢نمک و فلفل (به مقدار لازم)
▢گشنیز (برای تزیین)
🥙🥙دستور تهیه🥙🥙
توی یک تابه مقداری روغنزیتون بریزید و اون رو روی حرارت بذارید. میگوها رو آغشته به نمک و فلفل کرده، اونها رو داخل تابه سرخ کنید. نودل رو هم طبق دستور روی بسته آماده کرده و در سبدی بریزید تا سرد بشه.
توی یک کاسه کوچیک بقیه روغنزیتون رو با سس سویا، شکر قهوهای، آبلیمو و فلفل قرمز ساطوری شده خوب مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید.
توی یک کاسه مناسب نودل رو بریزید، روی اون کاهوی خرد شده، گوجهفرنگی، فلفل خرد شده، دانههای سویا و میگوهای سرخ شده رو بریزید. مقداری نمک و فلفل هم بزنید. حالا میتونید سالاد رو با مقداری گشنیز و نعنا تزیین کرده و با سسی که آماده کردید، سرو کنید.
👨🍳
.
🥬🥣
تا حالا کشک بادمجون با باقالی (باقله) دیده بودین؟؟ 😃😍 ترکیب عجیبی میشه ها 🤓
#کشک_بادمجون 🍆😋
.
مواد لازم :
بادمجان 1 کیلوگرم
پیاز متوسط 3 عدد
سیر 5 حبه
مغز گردو 250 گرم
کشک 1 شیشه 250 گرمی
نعنا: به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
.
.
دستور پخت :
ابتدا بادمجونها رو به صورت حلقهای برش زده و سرخ میکنیم. بعد از خنک شدن با مغز گردو، پیاز و سیر تفت میدیم. حالا با گوشتکوب له میکنیم. نمک و فلفل رو اضافه کرده و هم میزنیم و میذاریم تا جا بیوفته. در آخر با نعنا داغ، سیرداغ و کشک تزئین و سرو میکنیم.
.
🍭پارفه تخم شربتی
🍸🍸🍸
۱/۴ فنجان تخم شربتى
یک و ۱/۲ فنجان شیر نارگیل
٢ عدد موز یخ زده
١ عدد کیوى
٨ سانت خیار
یک مشت اسفناج
۱/۲ فنجان شیر نارگیل
توت فرنگى و شاتوت یخ زده یک دوم فنجان
🍹🍹🍹🍹🍹🍹
🥣طرز تهیه پارفه تخم شربتی :
تخم شربتى را با ۱/۲ فنجان شیر نارگیل مخلوط کرده، توتها را هم با ۱/۲ فنجان شیر نارگیل در مخلوط کن مخلوط کرده. موز، خیار، اسفناج، کیوى و یک و ۱/۲ شیر نارگیل را مخلوط میکنیم ، در هر لیوان، مخلوط توتها، سپس مخلوط تخم شربتى و در آخر مخلوط کیوى را اضافه کرده و براى تزیین از شاتوتهاى درسته استفاده کرده و خنک سرو میکنیم.
#دلمه_برگ_مو
#دلمه
طرز تهیه:
به ازای هر ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱پیمانه برنج رو جوشانده و آبکش کنید....
یک پیاز نگینی شده رو با گوشت تفت بدین تا سرخ بشه و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید...کمی سرخ شدن ۲ق غ رب گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی تفت دهید...
نصف پیمانه لپه رو خوب بپزید رو به برنج اضافه کنیدو همه ی مواد را باهم مخلوط کنید...
برگ موی تازه رو داخل آب ریخته و کمی بجوشانید تا تغییر رنگ دهند( حدودا ۳ دقیقه)وصاف کنید. بعد از مواد داخل برگ گذاشته و به هر شکلی دوست داشتید بپیچید....
کف قابلمه رو چند برگ بچینید تا دلمه هاتون نسوزه و یکی یکی دلمه ها رو بپیچید و کنار هم بچینید....
من برای چاشنی دلمه ها مقداری کره رو روی حرارت گذاشتم باز که شد نصف پیمانه سرکه قرمز( میتونید از آبغوره هم استفاده کنید)نصف پیمانه آبغوره و رب و زرشک و نصب لیوان آب چند قاشق روغن اضافه کردم و مخلوط رو روی دلمه ها ریختم و با حرارت ملایم گذاشتم دم بکشه حسابی به خورد دلمه ها بره و آماده بشه...
( .ضمن اینکه گوجه سبز هم طعم خوبی به دلمه میده...و نکته آخر اینکه مراقب باشین کاملا چاشنی نجوشه و کمی آبدارتر دلمه رو بردارید که خشک نشه...
#قلیه ماهی😍
سبزی گشنیز خرد شده سیصد گرم...شنبلیله خرد شده یک ق غ...پیاز رنده شده دو عدد متوسط...سیر رنده شده شش حبه...تمر هندی نصف بسته...آرد یک ق غ..رب گوجه یک ق غ سرخالی...نمک و فلفل و زردچوبه
ماهی(شیر،حلوا.قباد)
ابتدا پیازوسیر رنده شده روسرخ میکنیم...و زردچوبه ورب گوجه رو اضافه و کمی تفت میدیم،سپس سبزی(گشنیزوشنبلیله)رو که ازقبل خوب سرخ کردیم به غذامون اضافه میکنیم،و سه لیوان آب اضافه کرده تا سبزی ها پخته و نرم بشند،سپس تمر هندی رو با آب حل کرده و از صافی رد کرده و آرد رو هم با آب سرد حل کرده و اضافه میکنیم،و حدود نیم ساعت اجازه میدیم تا به روغن بیفته و غلیظ بشه،سپس ماهی رو آغشته به ترکیب(آرد و نمک و فلفل و زردچوبه)کرده و داخل روغن داغ سرخ کرده و سپس ماهی سرخ شده رو داخل غذامون قرار میدیم و اجازه میدیم نیم ساعت بپزه تا عطر و طعم سبزی و تمر به داخل ماهی نفوذ کنه،اگر ترشی غذا کم بود میتونید دوباره تمر هندی اضافه کنید
پ ن:زیاد استفاده کردن از شنبلیله باعث تلخ شدن غذاتون میشه
پ ن:طعم غذا باید ترش و تند باشه
پ ن:میتونید از تُن ماهی هم برای درست کردن قلیه استفاده کنید .
#قیله_ماهی
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
.
.
چارهیآتشِعشقیکهبهجانافتاده
خُنکاایستکهدرسنگِحرمموجوداست♥️
#السلامعلیڪیااباعبدالله🌿
•°اســلـام الـیـک یـا ابـاعـبـدالـلـه الـحـسـیـن•°
♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_توت_فرنگی👩🍳
مواد لازم.
آرد 420گرم
شکر 350گرم
ماست پر چرب160گرم
توت فرنگی 250گرم
تخم مرغ 4عدد
روغن مایع 160گرم
بکینگ پودر 2ق.چ
وانیل1/2ق.چ