#دسر_شکلاتی_نعنایی
مواد لازم
200گرم شکلات دارک یا شکلات شیری رو بن ماری کنید و کنار بذارید.
3پیمانه شیر+نصف پیمانه شکر را روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه.
3ق غ ژلاتین رو با نصف پیمانه شیر بن ماری کنید و بذارید خنک شه.
یک پیمانه خامه صبحانه رو هم بزنید تا هم دمای محیط بشه و روان .
سه دسته کوچیک نعنا رو بایک پیمانه اب روی حرارت ملایم بذارید تا عصاره نعنا خارج بشه و به نصف پیمانه برسه..
حالا شیر و شکلات و ژلاتین و خامه و در اخر عصاره ی نعنای خنک شده را باهم مخلوط کرده و در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید .من کمی هم عرق نعنا اضافه کردم
نوش جان
#ژله_لیوانی ...
برای نیمه زیرین این ژله های زیبا نیمی از پودر ژله رو با نیم لیوان آب جوش حل میکنیم و نیم لیوان شیر سرد بجای آب سرد اضافه میکنیم و نیمی از جام رو پر میکنیم میزاریم توی یخچال ۳ ساعت طول میکشه تا ببنده بعدش نیم دیگه پودر ژله رو بصورت ساده یعنی نیم لیوان آب جوش نیم لیوان آب سرد درست میکنیم سطح زیرین که بست از یخچال بیرون میاریم و ژله ساده رو اضافه میکنیم باز میزاریم توی یخچال بعد که بست روشونو با میوه های دلخواه تزیین میکنیم 🍓🍷
#دسر_کانادایی
کره 🧈125 گرم ترجیحا کره ی بدون نمک
پودر کاکائو 40 گرم
شکر دانه ریز 50 گرم
1 عدد تخم مرغ زده شده🥚
بیسکویت آسیاب شده 200 گرم
پودر نارگیل 100 گرم
بادام ریز خرد شده 40 گرم🥜
لایه میانی
کره🧈 بدون نمک نرم شده 113 گرم
خامه سنگین 45 میلی لیتر
وانیل 35 گرم
2 پیمانه پودر قند 240 گرم
لایه آخر
شکلات نیمه شیرین 115 گرم🍫
کره 30 میلی لیتر🧈
یه قالب 8&8اینچی یا بیست سانتی رو کاغذ روغنی یا فویل بکشید
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
پایه
کره 🧈رو داخل یه کاسه بزارید روی یه قابلمه آب در حال جوش بزارید مطمئن شید که آب به کاسه برخورد نمی کنه.بعد ازروی حرارت برداریدش بعد پودر کاکائو شکر رو مخلوط کنید.تخم مرغ🥚 روهم به روش بنماری آبپز کنیدمرتب هم بزنید بیسکویت آسیاب شده ، پودر نارگیل بادام🥜 خرد شده اضافه مخلوط کنیدداخل قالب بریزید و فشار بدید
لایه میانی
کره🧈 هم دمای محیط پودر قند پودر کاسترد خامه رو حدودا 4 دقیقه بزنید بریزیدش روی پایه صافش کنید بزاریدش توی یخچال گاناش رو آماده کنید
گاناش
شکلات🍫 و کره 🧈خردشده رو بنماری کنید و توی قالب بریزید روشو صاف کنید بزارید خنک بشه کامل خودشو بگیره
برای سرو هم کافیه با چاقو لبه ها رو جدا کنید و از قالب دربیارید و برش بدید
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات
یه دونه پیاز🧅 رو خلالی برش بزنید و توی دو قاشق روغن زیتون🍾 تفت بدید تا یه کوچولو طلایی بشه، سه عدد مغز ران🍗 (یا فیله) که نواری برش خورده رو اضافه کنید، به همراه ادویه مرغ و زعفران حسابی تفت بدید و دربش رو بذارید تا با آب خودش بپزه.
دو عدد بادمجون 🍆نواری برش خورده و یه دونه فلفل دلمه ای🫑 نواری (من نصف سبز و نصف قرمز ریختم)، یک بسته کوچیک قارچ🍄، نمک🧂 و یک قاشق آبلیمو 🍋بهش اضافه کنید و با درب بسته و حرارت ملایم بذارید مواد بپزن تا آبشون کشیده بشه. هیچ احتیاجی نیست که آب اضافه کنین. در نهایت خوراک خوشمزه ی شما حاضره
نوش جان 💖
.
#پیتزا_ماکارانی
🔻ماکارانی رشته ای یا فرمی هر کدوم که دوست داشتید
موادی که برای ماکارانی درست میکنید رب و گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل دلمه ای و...
🔻و پنیر پیتزا:
اول ماکارانی رو میریزید بعد روش موادی که آماده کرده بودین رو می ریزید و آخرشم روش پنیر پیتزا میریزید
میذارید توی فر
اگرم فر نداشتید همه این کارا رو تو ماهیتابه انجام بدید
🍲#قیمه_پیچاق🍲
🫕این غذا به خاطر خلال بادام و گوشت, به خورشت خلال کرمانشاه شباهت داره.
اول دو عدد پیاز نگینی رو سرخ کردم و سیصد گرم گوشت خورشتی ریز شده رو هم اضافه کردم. کمی که سرخ شد, زردچوبه و فلفل سیاه و یک قاشق رب گوجه فرنگی زدم, کمی اب ریختم و اجازه دادم تا گوشت بپزه.
یک لیوان خلال بادام رو یا چند قاشق گلاب و زعفران دم کرده مخلوط کردم تا کمی خیس بخوره. یک ربع اخر پخت خلال ها رو اضافه کردم, نمک و کمی ابغوره ریختم. رنگ این خورشت بیشتر از زعفران است, رب نباید زیاد باشه. میشه چند دقیقه اخر وسط خورشت رو کمی باز کرد و تخم مرغ رو توی اون شکوند, میشه جداگانه سرخ کرد و موقع سرو روی خورشت گذاشت. این خورشت حتما باید کم اب باشه. بعضیها از تخم مرغ کامل استفاده میکنن ولی بعضی ها فقط از زرده تخم مرغ استفاده میکنن.
🍛🍛🍛🍛🍛
🥗🥙سالاد مرغ ادویه ای و پاستا
🥦مرغ ( ران و بالا ران و یا سینه مرغ ) : 300-400 گرم
🥦پاستا سبزیجات : 250 گرم ( فورم دلخواه )
🥦نخودفرنگی : ½ پیمانه
🥦ذرت : ½ پیمانه
🥦لوبیا سفید پخته شده : 1 پیمانه
🥦جوانه ماش : ½ پیمانه ( انتخابی )
🥦سس مایونز لیمویی و یا ساده : ½ 2 قاشق غذاخوری
🥦ادویه ایتالیایی : ½ 1 ق.غ (
🥦نمک : 2 ق.غ
🥗به این روش تهیه کنید :
1. ادویه ایتالیایی و 1 قاشق غذاخوری نمک را مخلوط کنید و روی مرغ ها بمالید.
2. مرغ ها را در طبقه اول فر و بر روی سینی مناسب گریل کنید. ( هر سمت 10-15 دقیقه )
3. مرغ ها را خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.
4. 1 لیتر تا ½ 1 لیتر آب را درون قابلمه به جوش آورید.
5. 1 قاشق غذاخوری نمک را اضافه کنید و برای 1 بار هم بزنید.
6. پاستا ، لوبیا ، ذرت و نخودفرنگی را درون آب جوش بریزید و برای 8 دقیقه بجوشانید.
7. مواد پاستا را از آب خارج کنید و درون ظرف بزرگی بریزید.
8. اجازه دهید برای 5 دقیقه کمی خنک شود و سس مایونز لیمو را به مواد اضافه کنید.
9. به آرامی و به کمک 2 قاشق مواد را زیر و رو کنید تا سس به همه جای مواد برسد.
🍊🥪استیک_مرغ_با_سس پرتقال
🍗یک غدای خوشمزه و لذیذ است که میتوانید در منزل تهیه؛ و طعم جدید و منحصر به فردی از مرغ را تجربه کنید. روش پخت این خوراک خوش طعم را در این مطلب بخوانید.
🍕مواد لازم
استیک مرغ 4 عدد
پیاز 1 عدد
عسل 1 قاشق مریاخوری
آب پرتقال 2 لیوان
سیر ریز خرد شده 1 حبه
کره 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
🌮طرز تهیه🌮
1- استیکهای مرغ را در یک ماهیتابه همراه با کمی روغن تفت دهید.
2- پیاز را رنده کنید و در مقداری کره تفت دهید تا حالت کاراملی شود.
3- عسل، آب پرتقال، زعفران، سیر خرد شده، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
4- مرغ را در ظرف دلخواه بگذارید و سس را روی آن بریزید و سرو کنید.
#دسر_خوشمزه
۲ لیوان شیر، ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ی ذرت، ۲ قاشق آرد،۴ قاشق غذاخوری شکر و مقداری کم وانیل، میریزیم داخل قابلمه و روی شعله ی متوسط، تا قوام بگیره مثل فرنی، آخر کار بهش ۲ قاشق خامه ی صبحانه اضافه کنید. یمقدار که از حرارت افتاد، داخل ظرف هاتون مقداری مواد، بعد تیکه های توت فرنگی🍓 و آناناس، روشم بیسکوییت پودر شده و گردوی خورد شده بریزید، دوباره از موادتون بریزید روش، بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره،
برای تزیین روشم خامه فرم گرفته و توت فرنگی بزارید،
به همین راحتی و خوشمزگ
مواد لازم #کیک_شکلاتی :
آرد قنادی ۱و نیم پیمانه،شکر ۱ پیمانه،روغن مایع نصف پیمانه،تخم مرغ ۲ عدد
شیر گرم ۲/۳ پیمانه،پودر کاکائو ۳ ق غ خ
وانیل ۱/۲ ق چ خ،بکینگ پودر ۱ ق مرباخوری
ابتدا ۳ قاشق آرد و با پودر کاکائو و بکینگ پودر مخلوط میکنیم و ۳ بار الک میکنیم.
تخم مرغ و شکر و وانیل و با همزن میزنیم تا سفید و کشدار بشه. حدود ۵ دقیقه کافیه.
شیر را اضافه می کنیم خیلی کم هم میزنیم.
بعد روغن و اضافه می کنیم و یکم مخلوط،می کنیم.آرد الک شده و مخلوط پودر کاکائو و آرد و طی سه مرحله به مواد اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود.قالب رو چرب کرده مواد رو میریزیم داخلش و می فرستیم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۴۰ دقیقه و تمام.
برای #سس_سفید :
۲ لیوان شیر و با یک لیوان شکر مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه. ۲ لیوان شیر سرد دیگه رو با یک استکان کوچک آرد ذرت مخلوط میکنیم یکدست شد به مخلوط شیر و شکر اضافه می کنیم وقتی غلیظ شد نصف قاشق چایخوری وانیل اضافه میکنیم و از روی شعله بر میداریم. سرد شد
🍓طرز تهیه اسموتی رژیمی توت فرنگی
🍧مواد لازم:
۲۰۰ گرم توت فرنگی
۱ پیمانه آب
۱ پیمانه ماست
۱ بسته پودر ژله توت فرنگی (بدون شکر)
🍓دستور تهیه:
یک بسته ژله توت فرنگی رو با آب گرم مخلوط کنید.
توت فرنگی رو با ماست میکس و به ژله اضافه کنید.
دسر رو در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار بدین.
بعد از بستن دسر، با میوه تزئین کنید.
نوش جان!
🌯تاکیتو مرغ
🔶مواد مورد نیاز:
▫️سینه مرغ ۴۰۰ گرم
▫️نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
▫️پیاز خرد کرده ۱ عدد متوسط
▫️سس سالسای تند یکسوم پیمانه
▫️تورتیلا یا نان لواش به میزان لازم
▫️فلفل دلمهای خرد کرده ۱ عدد متوسط
▫️پنیر موزارلای رنده کرده ۱ پیمانه
▫️گشنیز تازه خرد کرده ۱۰۰ گرم
▫️آبلیمو ترش از ۱ عدد
▫️روغن زیتون به میزان لازم
🌯طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.آنگاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید.سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید.حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید.اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمهای رویش قرار دهید.حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید.سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید.اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید.حالا روی تاکیتوها را به روغن آغشته کنید.سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته شود.اینک به همراه سس سالسا سرو کنید.
👨🍳
🥧خاگینه پفی
🔶مواد لازم:
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️ماست نصف لیوان
▫️بکینگ پودردوق چ
▫️وانیل و پودر هل کمی
🔶طرز تهیه:
آرد تاجایی که خمیر به دست نچسبه.
همه مواد رو با هم قاطی میکنیم خمیر رو روی سطحی که آردپاشی کردیم پهن میکنیم و قالب میزنیم و توی روغن شناور سرخ میکنیم بعد خاگینه رو همینطور که داغه توی شیره که سرد شده میریزیم یه کم بمونه و شیره به خوردش بره
🔸مواد شیره:
دو لیوان شکر
یک لیوان آب و کمی زعفران رو میزاریم تا غلیظ بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✓
روزگـارتـون قشنـگ . . . ❤️ꨄ⚘
.
.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
پرسشیبدنگرانکردهمنِمجنونرا ..
اربعین،کربُبَلاحکشدهدرتقدیرم؟!💔
#عزیزمحسین
🍛نخود پلو🍛
🫕مواد لازم :
☢️نخود سبز پخته : 2 پیمانه
☢️شوید خشک : 1 پیمانه
☢️برنج : 2 پیمانه
☢️روغن، نمک و ادویه : به مقدار لازم
🍃طرز تهیه 🍃
ایتداد نخود سبز را پخته و می گذاریم تا سرد شود.
برنج را آبکش کرده و لابه لای برنج مانند لوبیا پلو ، ابتدا نخود سبز سپس ادویه، روغن، نمک و شوید را ریخته و می گذاریم تا دم بکشد.
بعد از دم کشیدن برنج غذای شما حاضر است.
🍀نکته🍀
می توانید لابه لای پلو علاوه بر شوید و نخود از مرغ چخته شده یا گوشت چرخ کرده مخلوط با کمی رب استفاده کنید.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
؏ِـشقیِـڪۅاژهبۍاَرزِشبۍمَـعـنی
بـودتـٰاڪہِیِڪبـٰارهخُداگُفتڪہِ
؏ِـشقاَستحُسِین:)
#حسیــــن_جـــانم💛
🥗ترفند آشپزی🥪
😋طعم خوش و دلانگیز تهچین ساده به نسبت ماست، زعفران و تخم مرغ آن بستگی دارد.
🍛اگر نسبت ماست و تخم مرغ رعایت نشود تهچین کیفیت مناسبی نخواهد داشت. تخم مرغ باعث میشود برنج شکل یکپارچهای به خود بگیرد و ماست در تهچین بوی بد تخم مرغ را میگیرد؛ با این حال تهچین ساده بدون ماست هم تهیه میشود. اما اگر تهچین خوشعطری میخواهید پخت تهچین بدون ماست اصلا توصیه نمیشود.🍛
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
آنقدر گریه میکنم که بگوید
عاقبت نوکر ، زِ اشک خود ،
سـفرِ کربـلا را گرفت💔:)!
#حسیــــن_جـــانم♥️
🧆کراکت برنج با مغز میگو🧆
برنج 250 گرم
آب گرم 5 پیمانه
عصاره سبزیجات 1 عدد
عصاره مرغ 1 عدد
کره 50 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
پنیر پارمسان 200 گرم
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
میگو 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پاپریکا 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پودر سوخاری 150 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
🥯طرز تهیه :🥯
برنج را همراه با آب گرم، عصاره ها، زعفران و کره داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه زمان دهید تا به صورت شیر برنج در آیدسپس زرده تخم مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کرده، مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و صبر کنید تا خنک شود.در یک تابه روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، میگو را اضافه و کمی تفت دهید، سپس پاپریکا، نمک و فلفل را افزوده و پس از 2 تا 3 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.دست های خود را خیس کنید. از مخلوط برنج حدود 30 گرم برداشته و در دستانتان آن را باز کنید. حالا یک عدد میگو داخل آن گذاشته و به صورت گرد در بیاورید.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
↻- #اربـاب‹🙃♥️›
وَسَطجاذبہۍِاینهَمهرَنگ
نوڪَرتتابہاَبَدرَنگشُماست
بیخیالِهَمہۍِمَردُمشَھر !
دِلَمآقابِهخُداتَنگشُماست :)💔
#حسیــــن_جـــانم♥️
🍜آبگوشت بیرجندی(۴ نفر):
🍖۴۰۰ گرم گوشت بره
🧅۲ عد د پیاز
🧄۳ حبه سیر
🍅۴ عد د گوجه فرنگی
🥔۴ عد د سیب زمینی
🥫۲ ق.س رب گوجه فرنگی
☘️۱ ق.س جعفری خرد شد ه به میزان لازم
🧂نمک و فلفل و زرد چوبه
🍲دستورتهیه 🍲
برای این آبگوشت باید از ۸ ساعت قبل از پخت، گوشت را در پیاز و سیر بخوابانید.
به این ترتیب که پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و داخل یک ظرف بریزید.
گوشت را تکه تکه کرده و درون سیر وپیاز بخوابانید و به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید.
بعداز ۸ ساعت گوشت را با همان پیا ز و سیر داخل یک قابلمه قرار داده و آن را روی حرارت بگذارید.
۲ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم برای دو ساعت بپزد.
وقتی گوشت پخت سیب زمینی ها را هم اضافه کنید.
گوجه ها را نگینی خرد کنید و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید.
نمکف فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید.
در پایان جعفری خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد.
🍲راز پختن فسنجان جاافتاده😋
🍛فوت کوزه گری این است که وقتی رب انار اضافه می شود و بلافاصله خورشت را بچشید احساس می کنید ترشیش خیلی کم است و این در حالی است که اگر بیست دقیقه بعد همان را بچشید متوجه می شود اصلا کم نبوده و ترش شده و این به خاطر این است که ترشی رب انار خودش را بعد از دقایقی نشان می دهد و همین باعث می شود بعضی ها به اشتباه بیفتند و ترشیش را زیاد کنند.
🍛رب انار باعث تیره شدن رنگ گردوها می شود.
🍛نکته دیگر این است که اضافه کردن شکر رنگ فسنجان را به قهوه ای تیره و سیاهی می برد.
🍛 همچنین خیلی ها برای خوشرنگ تر شدن فسنجان در آن یک قاشق رب گوجه بریزید.
🍛اگر غذا آماده شده بود و دیدید روغن ننداخته می توانید در آخر نصف لیوان آب سرد اضافه کنید، این به روغن انداختن خورشت کمک می کند.
👨🍳
هدایت شده از خانومانه ⭐
تازمانیکهحسیناسترفیقدلمن
میلهمراهشدنبادگراننیستمرا((:
#امام_حـسینم
#حسیــــن_جـــانم♥️
🍲نکات پخت آش رشته جا افتاده
🍵بعد از اینکه حبوبات را خیس کردید، چند دفعه آب آنها را عوض کنید. یادتان باشد حبوبات باید با آب سرد خیس شود.
🍵هرگز به آش بخصوص آش رشته نمک نزنید زیرا هم رشته و هم کشک نمک دارد و با این کار ممکن است آش شور شود. در مرحله آخر پخت، آش را بچشید و اگر نمک آن کم بود مقداری نمک به آن اضافه کنید.
اگر آش را با آب گوشت یا آب مرغ تهیه کنید، بسیار خوشمزهتر میشود.
یک آش خوشمزه باید خوب جابیفتد؛ پس آش را روی شعله ملایم بپزید و دائم آن را هم بزنید.
هدایت شده از خانومانه ⭐
چناندلتنگمکہهیچکجاغیراز
حرمتایندلتنگیراپرنمیکند💔':))
#حسیــــن_جـــانم♥️
👩🏻🍳نکاتی برای پخت جوجه کباب
🍗برای تهیه جوجهکباب ایرانی، تکههای مرغ حتماً در زعفران خوابانده میشوند.
افزودن مواد غذایی مانند روغن زیتون، خامه، ماست موسیر یا حتی سس مایونز (هر یک به تنهایی) در مایه جوجهکباب، طعمی منحصربهفرد ایجاد میکند.
🍗هرگز ادویهای مثل زعفران را حذف نکنید زیرا زدن زعفران به جوجهکباب ایرانی یکی از موارد اصلی محسوب میشود.
🍗بهترین کنار غذاهای جوجهکباب، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل سبز کباب شده است
🍗برای تهیه جوجهکباب، فقط از سینه مرغ استفاده نکنید بلکه مخلوط تمام قسمتها میتواند طعم بهتری به این غذا بدهد. مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد