بسمالله الرحمن الرحیم
#نکته
هویج فرنگی 🥕 باعث افزایش فشار خون می شود ولی زردک باعث درمان فشار خون می شود.
🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی
@saeedmahdavi
🔰کانال پختنی های سالم
https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم
💠 #صبحانه دافع #اخلاط زائد
✅ #نخود_آب
#نخود از شب قبل به همراه پودر سنگ نمک و آب روی شعله ملایم تا صبح بپزد تا کاملاً نرم شود، صبح با روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل کنید
🍲این غذا علاوه بر ضد دیابت بودن در صورت مداومت بدن را از چهار خلط مضرّ سودا، صفرا، بلغم و تکاثف خون پاکسازی می کند.
👨👩👧👧از غذاهای است که برای ناباروری عالیست،باذن الله.
🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی
@saeedmahdavi
🔰کانال پختنی های سالم
https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسمالله الرحمن الرحیم
#رانی_خیار
🔵آبلیمو طبیعی
🔵تکه های خیار
🔵شکر قهوهای
✅آبلیمو و شکر قهوهای و آب را مخلوط کرده و تکه های خیار را به آن اضافه کنید.
🔰مفید برای کم خونی
🔰صفرابر
🔰خونساز
🔰صاف کننده خون
🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی
@saeedmahdavi
🔰کانال پختنی های سالم
https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم
#آش_شلغم .. ( اصفهان )
🍲مواد لازم :
شلغم متوسط : ۴عدد
پیاز : ۱ عدد
کشک : ۲ لیوان
جو : ۱ لیوان
استخوان قلم: ۳۰۰گرم
🍛خواص:
مصرف شلغم در این غذا باعث تقویت تخمدان شده و رحم را تقویت میکند . برای تقویت کبد و پاکسازی روده ها مفید است. برای مبتلایان به سرماخوردگی و سنگ کلیه مصرف این غذا توصیه میشود.
🍵دستور پخت :
استخوان قلم را میپزیم . شلغم را خرد کرده و جو و پیاز خرد شده را نیز افزوده و اجازه میدهیم بپزد . در آخر کشک و پیاز تفت شده را اضافه میکنیم .
👈غذا را بدون قلم هم می شود طبخ نمود.
#یاعلی
#پختنی_های_سالم
🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی
@saeedmahdavi
🔰کانال پختنی های سالم
https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم
#سوپ_جو_با_کدو
✨مواد لازم :
بلغور جو: نصف پیمانه
بلغور گندم : نصف پیمانه
کدو : 3-4عدد
هویج: 1عدد
لیموترش –آب نارنج یا آبغوره: در صورت تمایل
نمک و فلفل –زردچوبه و آویشن : به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم
🔸خواص 🔸
استفاده از این غذا به جز تأمین مقدار کم انرژی که میتواند در رژیم های لاغری مورد استفاده قرار گیرد و سبب تخلیه جرم های کبدی نیز میشود.
🍲دستور پخت:
بلغور گندم و جو را خیس کرده با آب جدید و زردچوبه یک ساعت میپزیم.
هویج یا زردک را رنده ریز کرده به سوپ اضافه کرده
بعد از 15 تا 20 دقیقه کدو را نگینی خرد و با ادویه جات به سوپ اضافه میکنیم
اجازه میدهیم با حرارت ملایم جا بیفتد .
در صورت تمایل 2 تا 3 دقیقه قبل از سرو مقداری آویشن و چاشنی لیموترش ، آب نارنج یا آبغوره را اضافه کرده
🌷هنگام سرو سوپ از روغن زیتون استفاده نمایید.
#یاعلی
#پختنی_های_سالم
🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی
@saeedmahdavi
🔰کانال پختنی های سالم
https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم
#پَتْلِه
🔸مواد لازم
لوبیا قرمز : 1 پیمانه
برنج و بلغور : هر کدام دو پیمانه
شوید خشک : 2 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
گوجه فرنگی متوسط : 3عدد
پیاز متوسط : 1 عدد
نمک طبیعی: به میزان لازم
روغن کنجد یا زیتون : 3 قاشق غذاخوری
✨✨✨خواص✨✨✨
این غذا مخصوص استان لرستان است
کالری این غذا نسبتا مناسب بوده و حاوی ویتامین های مفید و فسفر مناسب است .
✅به بهبود سوء هاضمه و نفخ کمک میکند.
🍲دستور پخت :
1⃣لوبیا قرمز را میپزید.
2⃣بلغور و برنج را با هم به مدت دو ساعت خیس کنید.
3⃣پیاز و گوشت (می توانید از گوشت بوقلمون یا بلدرچین یا کبک یا کبوتر یا خروس استفاده کنید)و گوجه را خرد کرده و تفت میدهیم .
4⃣آب جوشیده اضافه کرده.
5⃣برنج و بلغور را اضافه کرده.
6⃣در آخر شوید و لوبیا قرمز را ریخته
روی شعله ملایم اجازه میدهیم دم بکشد.
❤️غذای تو داروی تو
🖌سعید مهدوی
#یاعلی
#پختنی_های_سالم
#طب_اسلامی_ایرانی
#سبک_زندگی_اسلامی_ایرانی
#استاد_سعید_مهدوی
🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی
@saeedmahdavi
🔰کانال پختنی های سالم
https://eitaa.com/food_fasleroyesh
هوالرزاق
#ارسالی_مخاطبین
سلام وقت بخیر
یک غذای گیلانی هست به نام آش کدو گیلانیا بهش میگن #کویی_آش.خواستم جسارت کنم دستورشو بفرستم براتون
✅مواد لازم برای ۵ نفر
برنج یک پیمانه
کدو نیم کیلو
شیر دو لیوان
شکر قهوه ای یا عسل،گلاب،زعفران به مقدار لازم
گل محمدی و دارچین به مقدار لازم برای تزیین
✅ابتدا برنج خیس میکنیم با کمی نمک میذاریم حدود یک ساعت یا بیشتر استراحت کنه.
✅بعد با حدود ۳ لیوان آب میذاریم روی حرارت ملایم.
✅کدوهارو ریز خورد میکنیم پوستشو میگیریم به برنج اضافه میکنیم.میتونیم کدورو از قبل بپزیم و پوره کنیم و به برنج اضافه کنیم یا رنده کنیمش.
✅این غذارو باید زیاد هم بزنیم که سر نره و میتونیم یک ملاقه چوبی توش بذاریم که از سر رفتنش جلوگیری کنه
✅برنج که پخت و خودشو باز کرد شیر بهش اضافه میکنیم.
✅بعد از حدود ۱۰دقیقه شکر اضافه میکنیم.هم میزنیم تا قوامش زیادشه.باید مرتب هم بزنیم که ته نگیره.
✅یک مقدار که جا افتاد گلاب و زعفران اضافه میکنیم و بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
✅بعد توی کاسه میکشیم و با دارچین و گل محمدی تزیین میکنیم.
❤️غذای تو داروی تو
#یاعلی
#پختنی_های_سالم
#طب_اسلامی_ایرانی
#سبک_زندگی_اسلامی_ایرانی
#استاد_سعید_مهدوی
🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی
@saeedmahdavi
🔰کانال پختنی های سالم
https://eitaa.com/food_fasleroyesh
هوالرزاق
#آش_دوغ
❤️مهمان خونه های شما شدیم با یه آش گرم در روزهای سرد پاییزی
✅مواد اولیه برای آش دوغ:
🔵نخود
🔵لوبیا
🔵گندم
🔵جو
🔵پیاز
🔵سیر
🔵سبزی آش
🔵دوغ
✅ابتدا حبوبات را خیسانده و بعد روی شعله گذاشته.
✅بعد در ادامه گندم و جو را اضافه می کنیم.
✅بعد سبزی آش و پیاز و سیر و ادویه و نمک طبیعی را اضافه نموده.
✅و در آخر دوغ را اضافه نموده و بعد از چند دقیقه هم زدن زیر شعله را خاموش می کنیم.
👌می توانید به این آش کدو هم اضافه کنید.
🍲خواص:
صفرا بر
خونساز
تقویت سیستم ایمنی بدن
❤️غذای تو داروی تو
#یاعلی
#پختنی_های_سالم
#طب_اسلامی_ایرانی
#سبک_زندگی_اسلامی_ایرانی
#استاد_سعید_مهدوی
🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی
@saeedmahdavi
🔰کانال پختنی های سالم
https://eitaa.com/food_fasleroyesh
هوالرزاق
تجربه پخت آش شلغم که توی کانال بارگزاری کردیم
❤️غذای تو داروی تو
@saeedmahdavi
هوالرزاق
#غذای_سنتی
🍲🍲#سوپ_لوبیا_سبز
🔺مواد لازم:
لوبیا سبز:2 پیمانه خرد شده
بلغور جو:نصف پیمانه
بلغور گندم:2 قاشق غذاخوری
هویج:1 عدد متوسط
سبزی سوپ تازه:3 پیمانه خرد شده
لیمو ترش – آب نارنج یا آبغوره:در صورت تمایل
نمک-فلفل-زردچوبه-پودر زیره-زنجبیل:به میزان لازم
روغن زیتون:به میزان لازم
✨✨✨خواص✨✨✨
استفاده از این غذابه عنوان یک لینت دهنده مزاجی و تأمین کننده فیبر مورد نیاز در طول روز است.
در افرادی که دچار یبوست مزمن هستند و یا در بچه ها و افراد مسن که خشک مزاج هستند استفاده از این غذا کمک کننده می باشد.
🍳دستور پخت :
بلغور را خیس کرده و آب آن را تعویض و با آب جدید و مقداری زردچوبه یک ساعت با حرارت ملایم می پزیم.
لوبیا سبز را به صورت نگینی خرد و بخارپز میکنیم.
🥕 هویج را رنده وبه همراه لوبیا سبز پس از پخته شدن بلغور به آن اضافه و پس از 20 دقیقه سبزی خرد شده را اضافه میکنیم واجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا جا بیفتد.
5 الی 10 دقیقه قبل از سرو پودر زیره اضافه میکنیم و میتوان چاشنی ها را قبل از سرو سوپ اضافه کرد.
زمان تقدیم غذا از روغن زیتون استفاده گردد .
👇👇👇👇👇👇👇
❤️غذای تو داروی تو
#یاعلی
#پختنی_های_سالم
#طب_اسلامی_ایرانی
#سبک_زندگی_اسلامی_ایرانی
#استاد_سعید_مهدوی
🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی
@saeedmahdavi
🔰کانال پختنی های سالم
https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم
#غذای_سنتی
🍆#خورش_نازخاتون
💫مواد لازم :
بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو
گوشت بدون استخوان: بمیزان لازم
نعنا-جعفری:500گرم
نمک-فلفل: به میزان لازم
پیاز: 1عدد
آبغوره: یک فنجان
روغن زیتون: به میزان لازم
✨✨✨خواص✨✨✨
خونساز
ملین برای افراد سرد مزاج
🍳دستور پخت :
پیاز را خرد و روغن تفت دهید .
گوشت تکه شده را با پیاز تفت دهید.
سه لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شود.
سبزی را خوب خرد و سرخ کنید و با پیاز تفت دهید.
وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی تفت داده شده را بانمک-فلفل و آبغوره به آن اضافه و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر وجا بیفتد.
بادمجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و روی خورش بچینید تا با خورش دم کشیده شوند
با پلو زعفرانی میل کنید.
#توجه:
به خورشت می توانید کمی برگ چغندر اضافه کنید.
👌ترکیب غذا را استاد مهدوی کمی تغییر داده اند.
❤️غذای تو داروی تو
#یاعلی
#پختنی_های_سالم
#طب_اسلامی_ایرانی
#سبک_زندگی_اسلامی_ایرانی
#استاد_سعید_مهدوی
🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی
@saeedmahdavi
🔰کانال پختنی های سالم
https://eitaa.com/food_fasleroyesh