#نکاتی_در_مورد_ظروف_چدنی3از4
💠✍️ روش #آببندی کردن ظروف چدنی
🔸چدن ماده ای است که به راحتی زنگ می زند. برای جلوگیری از زنگ زدگی و نچسب شدن ظرف چدنی ، باید با روغنمالی و حرارت، لعاب و پوششی از روغن به خورد ظرف داد؛ به گونهای که روغن به خوبی با سطح ظرف ترکیب شده و تبدیل به یک لعاب بی ضرر شود. برای این منظور چنین عمل کنید:
1. درون ظرف آب بریزید و بگذارید نیم ساعتی بجوشد تا ذرات سیاه سطح ظرف کنده شود.
2. تابه چدنی خود را چندبار به خوبی با آب گرم و ابر یا فرچه و مایع شوینده بشویید و کاملاً خشک کنید.
3. با دستمال یا فرچه یک لایه نازک از روغن روی تمام ظرف بمالید. ترجیحاً از روغن نارگیل یا روغن بذر کتان یا روغن بادام زمینی یا روغن کنجد استفاده کنید.
4. ظرف را ،بطور وارونه، در طبقه وسط فر در دمای 150-250 درجه سانتی گراد یا روی شعله ی گاز قرار دهید. جهت کثیف نشدن فر زیر ظرف یک سینی قرار دهید که روغن ها داخل فر نریزد.
5. بگذارید ظرف 60 دقیقه در این دما بماند ، تا جلا پیدا کند و برای استفاده آماده شود. سپس اجازه دهید در فر خنک شود.
💠✍️چند نکته مهم
✔️ممکن است مجبور شوید ظرف چدن خود را چند بار دیگر گرم کنید و گرم کنید، تا زمانی که سطح ظرف تاریک و نیمه مات شود.
✔️برای ایجاد لعاب و پوشش کامل، لازم است چندبار و هربار لایه نازکی از چربی اضافه کنید، زیرا اضافه کردن لایه ضخیم روغن، منجر به ایجاد یک ظرف چدنی چرب می شود و به مرور تکه های دور آن جدا می شوند.
✔️برای تشکیل یک لعاب و پوشش مناسب به یک محدوده حرارتی خاص نیاز است. گرمای زیادتر از 250 درجه سانتیگراد لعاب روغنی را می سوزاند ، در دمای کمتر از 150 درجه سانتیگراد نیز فرآیند پلیمر شدن اسیدهای چرب به اندازه کافی رخ نمیدهد و درنتیجه لعاب مناسبی روی ظرف ایجاد نمیشود.
💠✍️چه هنگامی باید ظروف چدنی را آببندی کنیم؟
♦️وقتی که برای اولین بار می خواهید از ظرف چدن استفاده کنید.
♦️زمانیکه بر اثر استفاده خاصیت نچسب بودن ظرف کم شده و یا کامل از بین رفته است.
♦️ زمانی که رنگ ظرف به قرمزی می زند و کهنه شده است.
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
#نکاتی_در_مورد_ظروف_چدنی2از4
✴️💠✍️هشت ویژگی خواندنی ظروف #چدن
🔹1. ظروف چدنی آببندیشده به طور طبیعی نچسب هستند و شما را از ظرف تفلون سرطانزا بینیاز میسازند.ظروف چدنی برای پخت هر نوع غذا کاملاً بی خطر و عاری از سمومی همچون سرب و آلومینیوم هستند.
🔸2. هنگام استفاده از ظروف چدنی ، در معرض بخارات سمی مضر قرار نمی گیرید! برخلاف بیشتر ظروف نچسب و همچنین ظروف آلومینیومی موجود در بازار که به هنگام آشپزی بخارهای سمی و خطرناکی از آنها ساطع میشود.
🔹3. مجموعه وسایل آشپزی چدن عملاً خراب نمیشوند و مادامالعمر هستند. با آببندی مجدد و بازسازی مناسب، ظروف چدنی بادوامتر و باکیفیتتر میشوند. حتی می توانید به راحتی وسایل آشپزی خود را نسل به نسل از طریق خانواده منتقل کنید.😉
🔸4. ظروف چدنی را می توان روی هر منبع حرارتی با هر دمایی - از اجاق گاز تا فر تا آتش ذغالی - گذاشت و پخت و پز کرد، بدون هیچ آسیبی به غذا و به ظرف! درنتیجه می توان از آن به سادگی برای سرخ کردن، پختن، بو دادن ، نان پختن، شیرینی پختن استفاده کرد.
🔹5. ماهی تابه های چدنی به طور محسوسی سنگین هستند و وزن آنها بخشی از جادوی آنها است و به آنها امکان می دهد تا گرما را بیش از سایر ظرف ها نگه دارند. وقتی چدن داغ شد ، داغ می ماند. بنابراین تابه های چدنی برای سرخ کردن بسیار مناسب هستند و غذا و آشپزی شما را خیلی حرفهای نشان میدهند! چون غذا خیلی یک دست و زیبا سرخ میشود و همه طرف غذا به طور یکسان پخته میشود، خصوصا در پخت نان و شیرینی و سرخ کردن گوشت و بادمجان. این از ویژگیهای منحصر به فرد ظروف چدنی است!!!
🔸6. هربار که از ظروف چدنی برای سرخ کردن استفاده میشود، کیفیت آببندی و لعابدهی و نچسب بودن ظرف بیشتر میشود. برخلاف سایر وسایل آشپزی ، کیفیت ظروف چدنی با استفاده بیشتر بهبود می یابد. با هر بار استفاده ، سطح آشپزی صافتر می شود و باعث می شود روغن به سطح آن نفوذ کند و به طور مداوم خاصیت نچسب بودن آن بهبود یابد.
🔹7. به اعتقاد برخی از اساتید، ظروف چدنی محتوای آهن در غذا را افزایش می دهند. در آزمایشی در سال 1965 ، محققان محتوای آهن 7 ماده غذایی پخته شده در ظرف چدنی و ظرف شیشه ای را اندازه گیری کردند. غذاهای اسیدی و غذاهایی که مدت زمان بیشتری پخته می شوند بیشترین آهن را در خود جمع می کنند. به عنوان مثال ، رب و سس گوجه فرنگی هنگام پختن در ظرف چدنی 87.5 میلی گرم آهن داشت ، اما هنگام پختن در یک ظرف شیشه ای فقط 3.0 میلی گرم آهن (در هر وعده 100 گرم ، که کمتر از یک فنجان است). حتی غذاهای غیر اسیدی و سریع پختن ، مانند تخم مرغ و سیب زمینی سرخ شده ، هنگام پختن در تابه چدنی، آهن به طور متوسط پنج برابر افزایش می یابد.
🔸8. تابه های چدنی اصل، به علت تداعی عتیقهجات و ظروف قدیمی سنتی آنتیک، حس نوستالژی و شاعرانه خوبی به علاقمندان امور سنتی میدهد!
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
✴️💠 ظروف چدنی اصل
🔹ماهیتابه لبه بلند با دهانه 24....300000
🔸ساج قطر 44 سانت.................300000
🔹ساج قطر 33 سانت.................200000
🔸حسوم –ملاقه چدنی..................70000
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
✴️💠✍️هشت ویژگی خواندنی ظروف #چدن
🔹1. ظروف چدنی آببندیشده به طور طبیعی نچسب هستند.
🔸2. هنگام استفاده از ظروف چدنی ، در معرض بخارات سمی مضر قرار نمی گیرید!
🔹3. مجموعه وسایل آشپزی چدن عملاً خراب نمیشوند و مادامالعمر هستند.
🔸4. ظروف چدنی را می توان روی هر منبع حرارتی با هر دمایی - از اجاق گاز تا فر تا آتش ذغالی - گذاشت و پخت و پز کرد.
🔹5. وقتی چدن داغ شد ، داغ می ماند. بنابراین غذا خیلی یک دست و زیبا سرخ میشودو آشپزی شما را خیلی حرفهای نشان میدهند!
🔸6. هربار که از ظروف چدنی برای سرخ کردن استفاده میشود، کیفیت آببندی و لعابدهی و نچسب بودن ظرف بیشتر میشود.
🔹7. به اعتقاد برخی از اساتید، ظروف چدنی محتوای آهن در غذا را افزایش می دهند.
🔸8. تابه های چدنی اصل، به علت تداعی عتیقهجات و ظروف قدیمی سنتی آنتیک، حس نوستالژی و شاعرانه خوبی به علاقمندان امور سنتی میدهد!
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
.
🔰💠✴️مرطوب کننده و آبرسان99% آلوئه ورا✴️💠🔰
✅خواص:
🔸صاف و نرم کننده پوست
🔹روشن کننده پوست
🔸خنک کننده پوست
🔹جلوگیری از ایجاد چین و چروک
🔸مناسب برای بعد از آفتاب
🔹بهبود آفتاب سوختگی
🔸مناسب برای پوست صورت و بدن
✅نحوهی استفاده از ژل آبرسان پوست آلوئه ورا ۹۹ درصد
پوست بدن یا صورت خود را بطور کامل شسته و خشک نمایید. بعد از اینکه کاملاً پوست خشک شد، به مقدار لازم از ژل آبرسان آلوئهورا ۹۹ درصد را روی آن بمالید و حدودً ۱۵ الی ۲۰ دقیقه پوست را ماساژ دهید تا ژل آلوورا به خوبی جذب شود. برای کسب بهترین نتیجه بطور مرتب این عمل را هفتهای ۴ الی ۶ بار تکرار نمایید.
⚖️وزن: 300 میلی لیتر
💰قیمت: 70000 تومان
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon